Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Baze, tagelni elfelejtettem 😄 reggel van még 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Spoilerbe, de 3x09-es 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Hasznos de a trékép amit használnak már elavult mivel kijött a hivatalos Világtérkép is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit esetleg érdekel nagyban annak eltudom küldeni...

Narxis
Ez hasznos, link mehetne bannerba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez igen jó és hasznos.
skymannn
Zseniális. 😄
AnuluWork
Hodor 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

desigo
Ha dõl a pénz bele fog húzni az írásba...
Számoljunk:
Trónok harca: 1996
Királyok csatája: 1998
Kardok vihara: 2000
Varjak lakomája: 2005
Sárkányok tánca: 2011
15 év alatt 5 könyv jelent meg, tehát átlagosan 3 év kell neki, egy könyvhöz, vagyis 2014-ben megjelenik a 6. könyv. De persze ebben nincs benne az, hogy az elsõt meddig írta, és ha azt nézzük, hogy egyre nõtt a könyvek közötti idõ, akár 2020-ban érkezhet az új könyv...
64 éves Martin, ha két könyvet akar még írni, akkor legalább 80 éves koráig élni kell, ha minden ok 😄 Meg persze ha addig a Mások el nem kapják 😄
Ez a fickó élvezi ezt az egészet! 😄 Hogy szopathat mindenkit!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

[NST]Cifu
Hát, a GoT világában is kihaltak jó 150 éve, amíg Draeneys sárkányait ki nem keltette...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zenszkij
Nézd meg az új Dredd bírót, õ az egyik fõszereplõ.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Naaaa ez azért túlzás.

Kint van Martin legújabb könyve! Már a címválasztás is remek...

Mondjuk engem a gyíkok soha nem érdekeltek. Minden fantasy világban jött valaki vagy valami, ami szeletelt döghúst csinált belõlük.
Szánalmas túlhypeolt díszlet az összes.

http://gaborszantai.co.uk/

Elég akkorára megnõniük hogy egy embert be tudjanak kapni és akkor már szinte legyõzhetetlenek lennének. Nekem úgy tûnik hogy minél többet esznek annál gyorsabban nõnek szóval simán megnõhetnek olyanra pár év alatt.

Igen, de az a gyík 200 éves volt. Dany-é már most nagyobbak, mint logikus lenne. 20 év múlva kellene akkorának lenniük, mint egy ló, addig meg nem tart ez a történet.
Jelenlegi formájukban Joffrey a Whoreclipperjével is kiállítási tárgyat csinálhatna belõlük.

http://gaborszantai.co.uk/

Hát azt nem tudom de mintha úgy rémlene hogy a 2 kisebb simán le tudott nyelni egy tehenet egészben míg Balerion akár egy mamutot is...

skinnyman

Regards,

mivel fejbõl nyomtam egy kb. 1 hónapos részbõl belefér, de a lényeg sztem a mesterek se ártatlanok, SÕT
[NST]Cifu
mivel Dany parancsa úgy szólt, megölni az összes katonát és akinél korbács van + gyerekeket megkímélni, sztem le is lehet zárni ezt a Dany + ártatlan embereket megöletett a városban vitát
aki felhozta nem nézi a sorozatot?

Én hoztam fel, és véletlenül néztem a sorozatot. A pontos parancs pedig a Mesterekre is szólt, ezt "véletlenül" kihagytad.

"Unsullied!
Slay the masters,
slay the soldiers,
slay every man who holds a whip,
but harm no child."

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ProGabe
Pár zsíros oroszlán 😄

Egyébként a sárkányok Martinnál olyanok, mint az aranyhalak: addig nõnek, amíg van hely és van mit enni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Mi a napi kajaigénye egy kifejlett példánynak ? <#idiota>
Igen kicsit rajzolhatta volna vastagabbra is a törzsét de nekem attól bejön 😄

Narxis

Narxis
Vagy barna, franc tudja, most egy régi CRT monitoron nézem és itt már minden sötétebb szín fekete. 😄

Narxis

Eszméletlen jó ez a csaj fekete hajjal, sokkal jobban áll neki és a mosolygás is. 😄

Malakai
Hollens nem csinál rossz dolgokat, de még mindig az "eredeti" The National féle tetszik legjobban, jó választás volt ott, hogy a hangszerek csak lassan jönnek be, Matt Berninger mély hangja pedig nagyon illik hozzá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fehercsoki
Olyan mint egy kígyó szárnyakkal=/

na akkor még egyszer mert valamiért eltûnt 😄

Nagyon pang a topik úgyhogy muszáj vagyok berakni egy képet 😄

Mielõtt valaki azzal jönne hogy ez spoiler annak mondom hogy ez Baleriont hódító Aegon legnagyobb sárkányát ábrázolja a Tûz Mezején...

skinnyman

Regards,

😄 😄 😄
eh, a köcsög jon otthagyta a vöröst és elmenekült, pedig már csak a fõvad volt ott.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

😄
De most tényleg
mivel Dany parancsa úgy szólt, megölni az összes katonát és akinél korbács van + gyerekeket megkímélni, sztem le is lehet zárni ezt a Dany + ártatlan embereket megöletett a városban vitát
aki felhozta nem nézi a sorozatot?
😊 Na igen. Valahol meg is lehet érteni õket. De hát... olvassák el! 😄
jazzy
Nekem az a rész tetszik ahol a könyvet nem olvasók unfriendelik a könyvet olvasókat, mert azok mindig fölényeskedve elõadják, hogy õk mennyire jó arcok, hogy megosztják a könyvet nem olvasókkal azt, ami aztán a könyvet nem olvasókat abszolút nem érdekli, mert vagy szeretnék elolvasni még, vagy megnézni a sorozatban.
http://www.happyplace.com/24297/game-of-thrones-facebook-recap-season-3-episode-9

"Jon Snow has checked the hell out of The Gift." <#nevetes1>

A Hodor megosztott képe se gyenge! <#vigyor>

Mondjuk az "Unborn Eddard Stark Junior has changed his profile photo" az viszont elég durva... <#wilting>
QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mikor jön ki a 4. évad?
És a könyvben a 6.? Hol jár már benne Martin?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sir Quno Jedi
A kiscsaj pipa lesz a rabszolgatartóktól, pláne ha nõket izélnek. Ennyi. Ha nekem úgy tartaná úrikedvem, lehet én is csúnyán viselkednék az iylen galádokkal (vagy nem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Daffit
De igazam van! <#idiota> Fogadjunk Dany pártján állsz.
Erre mondom, hogy az átmenet hiányzik. Pl. rabszolgák jogokkal, amikor a tulajdonos nem rendelkezik korlátlan jogokkal felettük. Ez már inkább csak szolgaság, pl. röghöz kötés, vagy halállal büntetni csak a király(nõnek) van joga. De nem ez történt, hanem teljes felszabadítás.

Ma is azt hisszük szabadok vagyunk, pedig nem, csak ez önkéntes rabszolgaság a szabadság elhitetésével. Ne vitatkozzunk ezen tovább, mert nincs értelme, én hagytam volna a rabszolgaságot a fent említett változtatásokkal.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.