Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Trónok harca: 1996
Királyok csatája: 1998
Kardok vihara: 2000
Varjak lakomája: 2005
Sárkányok tánca: 2011
15 év alatt 5 könyv jelent meg, tehát átlagosan 3 év kell neki, egy könyvhöz, vagyis 2014-ben megjelenik a 6. könyv. De persze ebben nincs benne az, hogy az elsõt meddig írta, és ha azt nézzük, hogy egyre nõtt a könyvek közötti idõ, akár 2020-ban érkezhet az új könyv...
64 éves Martin, ha két könyvet akar még írni, akkor legalább 80 éves koráig élni kell, ha minden ok 😄 Meg persze ha addig a Mások el nem kapják 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szánalmas túlhypeolt díszlet az összes.
http://gaborszantai.co.uk/
Jelenlegi formájukban Joffrey a Whoreclipperjével is kiállítási tárgyat csinálhatna belõlük.
http://gaborszantai.co.uk/
aki felhozta nem nézi a sorozatot?
Én hoztam fel, és véletlenül néztem a sorozatot. A pontos parancs pedig a Mesterekre is szólt, ezt "véletlenül" kihagytad.
"Unsullied!
Slay the masters,
slay the soldiers,
slay every man who holds a whip,
but harm no child."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként a sárkányok Martinnál olyanok, mint az aranyhalak: addig nõnek, amíg van hely és van mit enni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eszméletlen jó ez a csaj fekete hajjal, sokkal jobban áll neki és a mosolygás is. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mielõtt valaki azzal jönne hogy ez spoiler annak mondom hogy ez Baleriont hódító Aegon legnagyobb sárkányát ábrázolja a Tûz Mezején...
😄 😄 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De most tényleg
aki felhozta nem nézi a sorozatot?
"Jon Snow has checked the hell out of The Gift." <#nevetes1>#nevetes1>
A Hodor megosztott képe se gyenge! <#vigyor>#vigyor>
Mondjuk az "Unborn Eddard Stark Junior has changed his profile photo" az viszont elég durva... <#wilting>#wilting>
És a könyvben a 6.? Hol jár már benne Martin?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Erre mondom, hogy az átmenet hiányzik. Pl. rabszolgák jogokkal, amikor a tulajdonos nem rendelkezik korlátlan jogokkal felettük. Ez már inkább csak szolgaság, pl. röghöz kötés, vagy halállal büntetni csak a király(nõnek) van joga. De nem ez történt, hanem teljes felszabadítás.
Ma is azt hisszük szabadok vagyunk, pedig nem, csak ez önkéntes rabszolgaság a szabadság elhitetésével. Ne vitatkozzunk ezen tovább, mert nincs értelme, én hagytam volna a rabszolgaságot a fent említett változtatásokkal.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.