Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Robb Stark ugyan nem kapta meg a Reed-ek katonáit, de rájuk bízta a Nyak (the Neck) õrzését, ami gyakorlatilag az Észak felé vezetõ utat takarja. A Reed ház tehát nagyon is megbízható és hûséges társa a Starkoknak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akik Brannal mentek, nekem egyre gyanúsabbak. 2 gyerek, akik szívesen mennek a falon túlra, állatokba lépkednek be. Nem ilyenek voltak azok az Erdõ gyermekei? Gyanús, de nagyon 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Több karakter újabb mélységet kapott, remek volt, talán csak "Mysha pátosszal teli jelenete" volt nekem sok. Nem is akarom kritizálni az évadot, megpróbálom úgy elfogadni, ahogy elkészült.
Tavasszal gyün a tél! 😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Újra megy mindenki valahova mint 1 road movieban, Pl valaki írja már le spoilerbe hogy a kis nyomorék stark gyerek hova is megy és miért? Olyan régóta megy hogy elfelejtettem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
akkora állat, már-már gofrival vetekszik gyökérségben.
Per Aspera Ad Inferi.
Már a Hagymalovag is a kedvenceim közé tartozik. Egy ideig megijedtem, hogy csak 5 percig 😄
Branes rész is a végére igen kemény lett szerintem. Durva, hogy más mindenféle páncéllal meg hadsereggel nem mer kimenni a falon túlra, õ meg lábak nélkül igen. Viszont szerintem Stannis esze ágában sincs a Mások ellen menni.
Jon meg gondolom most figyelmeztet mindenkit, hogy a vadak igazából úgy jönnek át a falon, ahogy akarnak.
Szegény Theon, egy kicsit sajnálom, de mondjuk elárulni a testvérét meg a családját, ne is számítson kevesebbre. Azt várom, amikor fordítva lesz, mert ez a Ramsay érzésem szerinte kapni fog rendesen 😄
Én eddig azt hittem, hogy Balon ötlete volt ez az egész.
Arya meg Véreb igen kemény kettõs 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Viszont a többi szál nagyon is szépen volt elvezetve, akár a Lannister/Királyvár szálat nézem, akár a Stannis/Hagymalovag szálat, akár a Sandor Clegane/Arya Stark szálat.
Apropó, Hagymalovag, meg kell mondjam, hogy akik Ned Stark és a Stark família morális szintjét keressük, akkor a Hagymalovag az.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mhysa! Mhysa! Mhysa!
Gofrinak olyat lekevertem volna, hogy a fal adja a másikat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszont a lényeg, hogy angolul jön a tizedik. Jeee
Nem tudom elképzelni, (ma még) hogy ez felül legyen múlva az évadzáróra.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

GRRM egy alternatív GoT-ot forgat az HBO-val. Lehet Sean Bean is visszatér. Nyilatkozta is az öreg, hogy Tony Stark megmenti a farkascsaládot. <#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
"A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintõ) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni."
De amúgy kicsit kezd kurvára unalmas lenni, hogy 30 iq feletti emberek nem tudják elfelejteni a sorozat topicjában a könyv szót.
Én inkább meghalnék, mert ez eddig csak petting volt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2