19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• ProGabe #8106
    ALL. THE. CHICKEN!

• Jim Morrison

• Kongy
    Sansa

• Prof William
    Uhh a másik kettőhöz képest a hegy inkább csak amolyan dombocska. :)
  • Shiwo
    valszeg két nem ismert kosárlabda-játékos (:
  • Narxis
    WTF?
  • MaRee
    Hát nem is pályáznak gondolom a Hegy szerepére, egyszerűen csak fotózkodtak vele a plázában...
  • Molnibalage
    Ki a másik kettő? Nem a magasság számít, hanem az alkat. A középső sokkal inkább akalmas a Hegy megszemélyesítésére. A vastagabb zsírréteg és tömzsibb felépítésd sokkal iknább alkalmassá teszi a közelharcra, mert jobban bírja a sérüléseket.
  • Piszkos  Fred
    Baszki szegény Björnsson eltörpül mellettük :D
  • trident
    Hööööööö...

• mijki
    :D
  • ddany7
    en is nagyon birom az akcentusat a sorozatban, nagyon kemeny. siman elhittem volna, hogy o alapbol olyan :D

amugy emilia clarke akcentusa tetszik meg nagyon (a valosagos)
  • stargatelost
    Hát igen, főleg, hogy nem ez az első, és pont ebben a sorozatban, ahol a show-only néző így se tudja egy csomó karakterről, hogy kicsoda.
  • Molnibalage
    A kényszer nagy úr...
  • ForzaInter
    tényleg durva. a boardwalk empire-ben vannak még színészek akik valamilyen akcentussal beszélnek és teljesen más hangon, mint pl vincent piazza. akivel mikor először láttam a youtuben egy interjút kb le voltam döbbenve, mert az eredeti hangjának kb köze sincs a sorozatbeli hangjához. még nagyobb talán a kontraszt mint itt pedro pascal esetében.
  • Prof William
    Hát hegynek hegy az már biztos...

Mellesleg a szereplőcseréket nem értem. Egy Barátok közben még elmegy de egy ilyen, de ebben a sorozatban? Kicsit rombolja az illúziót.
  • RatBaG #8090
  • Eagle16
    +1 Podrick Payne - Daniel Portman

• Stockbauer33 #8088
  • Kongy
    Zseniális az az akcentus.. :D Fel se ismerem a hangját, ha interjúban beszél.
  • MaRee

Ezért szörnyű szinkronnal nézni (meg azért, mert alapból szarok a hangok).
  • ProGabe #8085
    'Game of Thrones' Actors With Their Actual Accents Is Mind-Blowing
    http://www.dorkly.com/post/63472/game-of-thrones-actors-with-their-actual-accents

Ez a Pedro gyerök egyre nagyobb király a szememben :D
  • böröczk
    nem néztem a spoiler miatt, de óriási.
  • SzinesGeza
  • ForzaInter
    A lobogo nelkuli testveriség amugy hova tunt?:D nagyon el lettek felejtve..
  • böröczk
    Boy George :D

• RatBaG #8080
    /i_am_actor_pedro_pascal_i_play_oberyn_in_game_of/
  • RatBaG #8079
  • Konyigery
    "Does not compute. System error. Restarting computer. Running "Vengeance for Elia" protocol (Safe Mode)" :DDDDDDD
  • trident
    Szerintem e mögött is Kisujj állhat!!!4

• MaRee
    Azt nem tudom, szinkron brrrrrrrrrr
  • davidka003
    Magyar HBO-n szinkronos előző rész lesz gondolom.
  • MaRee
    Ne felejtsétek el, hogy ma (ill holnap) nem lesz új rész!
  • trident
    Tessék, szteroidon nevelt hidegtartású mexikói cula.

De a lényeg legyen a színészi játékon, zseniálisan kidolgozott forgatókönyvön, párbeszéden, jeleneteken! Akkor szivesen elnézek én bárkit!:)
  • G_ArchAngel #8072
    pl. Obara abszolut nem vonzo, ferfias karakter, szoval Yara-hoz hasonlot kell elkepzelni, Brienne felepitessel.
  • trident
    Kiegészítés:
    oké, persze most fejből nem tudom, --> itt arra akartam célozni, hogy sok mindent már elfeledtem a könyvből.

Csak közben lementünk kutyát sétáltatni, csavarogni, megittunk egy békési barackpálinkát.:)
  • trident
    re Progabe, sempronius: jó alakítással egy kicsit fitneszes, barna, szolizott lány tudja hozni a szerepet (oké, persze most fejből nem tudom, de ha már egy kicsit erősebb az arccsontja, villogó szemei vannak, akkor abból ki lehet hozni egy "veszélyes, elvetemült, indulatos, tüzes" külsőt, amire jön még a színészet).

Az, hogy mi minek tűnik értelmezés, helyzet kérdése!
  • sempronius18
    OK suna plusz mind, de melyikről hiszed el, hogy nagy harcos és melyikről hiszed el, hogy a kistanácsban egyenlő partnere egy Varysnak.

Ez miscast, de a képeket lementsük.
  • ProGabe #8068
    :)

Valami ilyesmire számítok egyébként, remélem itt nem lesz miscast mint a Asha/Yaránál^^
  • trident