19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
MaRee #8146 Na ez fasza rész volt végre! -
#8145 Sansa ruhája nagyon adta
a vége meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!faszooom :( -
G_ArchAngel #8144 -
#8143 képet vazze ! -
#8142 Zsír volt ez a rész is. -
G_ArchAngel #8141 Ez nem spoiler, de legalabb azok szenvedhetnek, akik kesobb nezik:
Missandei meztelen lesz es nagyon jo a teste :D -
G_ArchAngel #8140 Volt három másodperc, amikor azt hittem, hogy a Spartacust nézem :) -
MaRee #8139 No mivan, ki hótt meg? -
Stockbauer33 #8138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/game-of-thrones-trial-by-combat-stakes?mbid=social_facebook
A Dom Hemingway-ben énekelt kicsit Daenerys.Gyönyörű hangja van -
G_ArchAngel #8137 Megdugnam, ha nem veszi le a melltartojat. -
#8136 Nem tudom mi bajotok van vele, én szúrnám. És szerintem ti is, ha megjelenne csak úgy a szobátokban egy szál semmiben. -
Evoluti0N #8135 A bányából. -
#8134 Fú de rossz nő, nyilván nem jön be senkinek a Földön, nem is értem, honnan hajtottak elő ilyen bányarémeket. -
G_ArchAngel #8133 O mondjuk sorozatszinesznek pont jo, a Tudorsban is rendben volt. -
#8132 Még annak sem mondanám... -
MaRee #8131 De hát ennek épp hogy nincs csecse -
Mirk #8130 Attól még, hogy van csöcse meg segge nem lesz jó nő. -
#8129 Attól, hogy valaki nem vonzó még lehet jó színèsz. -
G_ArchAngel #8128 Klasszikus ertemben Sansan es azota megboldogult Ros-on kivul egyik noi szereplo utan sem fordulnek meg az utcan. -
#8127 Továbbra sem vonzó. Nem értem, nála képtelenek voltak jobb színészt felhajtani...? -
#8126 -
#8125 Ez kész. Sansa képe és az utalások nagyon ütnek. :) -
#8124 utcsó a legjobb XDDD -
#8123 csak pár vicces kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #8122 Tetszik hogy nem kardos harcot favorizája az ellenfél hanem ezt a dárdás megoldást. Így könnyebben meg tudja mászni hegyet. :)
De komolyan ilyen fizikumú ellenféllel szemben tényleg a távolságtartás és a gyorsaság jelent előnyt.
Vagy egy nyílpuska de szerintem azt nem fogadnák el párbajfegyverként. :) -
#8121 én szándékosan nem olvastam a hozzászólásokat... :D úgyhogy majd holnap hajnalban megtudom mi lesz :) -
#8120 detto, kaptam is a spoilert :D -
#8119 Dávid és Góliát harca. ;D -
#8118 érzem fejszúrás lesz a vége...
-
#8117 Van facebook event, jelentkeztem is rá :D -
MaRee #8116 -
#8115 http://m.blog.hu/co/comment/postimage/fvsfyj7pe2gbpqcvcvy4_1401367093.jpg -
#8114 Kozel sem olyan bajban, mint amelybe az a fordulat hozta volna.
-
#8113 így is bajban van Tywin az örökösödés kérdésben! -
#8112 S4_06 ?
Zsenialis resz. Kar hogy a csavar nem arra vette az iranyt, hogy Jaime legyen a bajnoka, mert akkor a ven farok Tywin orokosodesi terveiben is galibat okozna, hiszen akkor valahogyan Jaime eletet is ovnia kellene a csaladja vedelmeben. -
ddany7 #8111 https://twitter.com/GeorgeRRMartin
Ez az ő accountja elvileg. Cat Taylor, Sophie Turner is követik. Csak hát nincs tweet -
ddany7 #8110 nem twitterezik -
Micsu #8109 fake?
-
Evoluti0N #8108 -