19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#8235 Vá! -
MaRee #8234 -
#8233 -
#8232 sorozatjunkie post a heti részről, ofc spoileres -
#8231 Valószínűleg, mert Varys is úgy mondta hogy ment az egész cucc, csak egy "vágás" van neki ott (és őt is még Essoson kasztrálták). -
#8230 Már értem miből készül a műpöcörő. :D -
#8229 Hjah olyan ipari méreteknél nemhiszem hogy pepecseltek volna:D
9000 pöcs mekkora rakás lehet?:DDD -
MaRee #8228 Nekik se zacsi nincs, se puca. -
G_ArchAngel #8227 Sokféle kasztrálás van, nem kell levágni ahhoz semmit, csak zacsit felnyitni es kikanalzni a golyót, kefelni meg tudna, csak szaporodni nem :) -
#8226 már már szidtam a részt, hogy faszán átverős címet adtak, nem lesz itt semmi.
A végére úgy reagáltam, ahogy Arya a kapunál -
#8225 AZTAKURVABÜDÖSEGET!
legnagyobb sorozat a világon! :D -
#8224 -
#8223 Jézusom mi volt ez a rész... :/ -
MaRee #8222 Rosszalkodtok megint!!!
Amúgy meg a helyes válasz: HODOR! -
gombabácsi #8219 igen, de az ilyenekkel elhatásvadászkodják az egészet... még ha a köv. részben helyre is hozzák
más: amúgy személy szerint nem szeretem a filmben a meztelenkedést, viszont a heréltek fürdésekor kihagyott ziccernek éreztem, hogy megmutassák azt a semmit ott :) eredeti lett volna és hatásos -
#8213 Nem derült ki semmi egyértelműen, bármi lehet. Jövő hétre tartogatják gondolom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a következő rész a Hegy üvöltésével kezdődik majd... mármint a fájdalomtól. Sokáig szenved, és nagyon, de bele is hal a méregbe. -
#8212 sör. a sör igaz. -
#8211 Az egyik válasz igaz, ennyi:) -
#8209 azok az epic válaszok
nem tudom, melyik a könyves spoiler, nem néztem annyira figyelmesen, de ha már egy embert megzavart, törlendő -
#8208 A Too Much Penis, a Hodor, a Hodor. és a Sör közül valamelyik?
-
#8206 -
#8205 jogos, úgy értem hogy azon nagyon
bár a Hodor default mindent üt, de azér AZ a válasz..... :D -
#8204 Csak az egyiken? :D -
#8203 nemtom volt-e már, ugye a mai eseményeknek volt csinálva facebookon egy event, ahol most lett egy szavazás, hogy akkor hogyan tovább
az egyik válaszlehetőségen felröhögtemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
MaRee #8202 Szerepelhetne valami felnőtt filmben is -
#8201 Következő Halálos iramban-ban már játszik is. Úgy tűnik bejött neki ez a Trónok harca szereplés :) -
Zenszkij #8200 Ez a Missandei egy istennő. Ettől még a makulátlanok lőcse is visszanő :D. -
#8199 Úgy értem az arckifejezése a jelenetben XD -
#8198 Annyit nem, csak 100 ezüstöt. -
#8197 Na meg azon, hogy a Hound ennyit szenvedett vele, hogy pénzt kapjon érte, aztán hoppácska... :D Hound feje is aranyat ért amúgy. -
#8196 sztem inkább azon nevetett kínjában, hogy lassan minden élő rokona meghal:D -
#8195 Aryanak a legtöbb jelenetét megnézem többször :D nagyon nagy volt a mai is! -
#8194 Az a szívből jövő, "hát ez jól megszívtam, na de aztán veled együtt...!" :) -
#8193 Az a röhögés :D Durva, nekem is ugyanaz volt a reakcióm :D -
:D -
#8191 Már amikor először feltűnt tudtam hogy ő lesz a sorozat legjobb nője. Nem csalódtam
Egyébként jó volt az epizód többi része is. Ööö... mi is történt?
Arya megint nagy! Visszanézős a jelenete. -
#8190 Azért valljuk be a Fatality ütött :D -
#8189 Ilyesmik nem férnek bele ebbe a sorozatba, nem arról szól. -
#8188 Elég komolytalan volt ez a harc a Hegy részéről.
Semmi taktika csak csapkodunk összevissza?
wtf? -
Belkar #8187 A garancia az hogy egyetlen dolog tartja össze a hordát: félelem a másoktól. Amint biztonságba kerülnének a fal túloldalán a szélrózsa minden irányában szétszélednének.
Ha valami csoda folytán mégsem akkor se jelentenének fenyegetést a nagyobb urakra. Mivel kb a 10%-uk harcolt már valódi csatában a többi meg maximum favágáskor fogott fejszét a kezében. Egy jóval kisebb, pár ezer fős harcedzett sereg szétverhetné őket. Ilyet meg bármelyik nagyúr felállít pár nap alatt.