19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#8277 -
#8276 Ez benne volt a filmben is? Nem emlékszem erre. -
#8275 1. évadba a borkóstolós jelent előtt már kapott 1 levelet hogy haza mehet, de azt nem tudom hogy a mostani mért Robert Baratheon aláírása ként jött oO -
#8274 Tywin intézte így. Még kérdezte is Varyst, hogy a madárkái be tudnak e jutni Meereenbe. -
#8273 Az előző király vagy három éve halott. Most érte utol a kegyelmet tartalmazó levél? -
#8272 detto :D -
#8271 mindenki a nagy párbajról beszél, de én azért csendben elmorzsolok egy könnycseppet ser jorah-ért itt a sarokban... -
#8270 Ja, ezt el is felejtettem. A kis pöcs halálakor említették, hogy méregben Oberynék jók. -
#8269 De szerinted Oberyn-nek nem volt annyi esze, hogy megmérgezte azt a lándzsát harc előtt? Meg amúgy is Red VIPER a neve, az azért sejtet valamit. -
#8268 a piszlicsáré vágás elfertőződött + nem nagyon akarta a doktor nője hogy túlélje amúgy se
halló közép kor? egy szilánkba is meg hallhatok? Hogy? igen? Ó, köszöm -
#8267 Mi nincs az orrára kötve. Ha ezt a hasbaszúrást úgy akarják beadni, hogy a Hegy túléli, akkor csalódnék azután, hogy Drogo barátunk egy piszlicsáré kis vágásban patkolt el és a Vérebnél is mintha alakulna valami abból a harapásból... -
#8266 Igen, csak ez nincs a 8. rész végén a néző orrára kötve, hogy még sokkolóbb legyen a halála :) -
#8265 Sok-sok-sok éve erre készült, szinte már ezért élt. Készült. Végül is bosszút állt. -
#8264 Ott a pont.
Én azért Oberyn-t is meg tudom érteni, mégis csak a testvéréről volt szó. -
#8263 Nem csak megölni akarta a Hegyet, hanem kínos halált akart neki és kicsikarni belőle a vallomását a főnemesek füle előtt. Mindemellett az is érdekelte, ki adta ki a parancsot, azt is azt akarta, hogy hallják. A Hegy halála csak bónusz bosszú. -
EnxTheOne #8262 Oberyn úgy járt mint a gonoszok többsége. Általában azért buknak el mert játszadoznak a főhőssel, nem teljes erővel harcolnak az elejétől, vagy nem ölik meg az ellenséget amikor alkalmuk van. -
G_ArchAngel #8261 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Hegy mar az elso karcolaskor halott volt, csak meg nem tudta - ebben a meccsben a dontetlen volt a max, amit elerhetett. Oberyn hulye volt, de biztosra ment. -
#8260 Oberyn kicsit túl játszotta, ha tartja a lépés távolságot ki vérzett volna. -
#8259 Elméletileg a lényeges mondattól indul, ha nem akkor 3:18
-
#8258 Amugy most megjobban sikerult megutaltatniuk a Mountain-t: nem csak egy kegyetlen, agyatlan baromallat, hanem ilyen kis sunyi szamito fereg is. Oberyn siman lenyomta volna mar, ha nem trukkozik. Valoszinuleg pontosan tudta, hogy Oberyn nem fogja kinyirni amig be nem vallotta a bunet, ezert sunyin kussolt vegig es eljaszotta, hogy mar KO volt, kozben pedig vegig csak arra vart, hogy legyen egy pillanat, amikor jol hatbadofheti Oberyn-t. Ha mar ilyen tusko barom, legalabb tisztessegesen jatszhatott volna, de nyilvan nem is ismeri ezt a szot. -
Evoluti0N #8257 Dany cosplay. Megfelelő szemszínnel, de még mindig nem megfelelő szemöldökszínnel. :D Ja és nem mellesleg egy szép nő. :) -
Zenszkij #8256 ez ki? -
#8255 ha tudni akarod, meghal-e Tyrion, akkor megnézed a további részeket. mmkay? -
#8254 Nem olvasd el csak ha tudni akarod meghal e Tyrion.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. -
MaRee #8253 És a végén kiderülne, hogy férfi -
#8252 kép, nem spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8251 :DDD Iszonyat jó fejnek tűnik ez a pali. -
#8250 -
#8249 +1 -
#8248 Sansából is nő lett... -
Evoluti0N #8247 Sansa, Margaery, Daenerys, bla-bla-bla. Missandei vazzeg, Missandei. Eddig is tudtuk, hogy szép arca van, de ma megbizonyosodhattunk, hogy lefelé is több, mint rendben van. Ja és a többi dolog, ami történ a részben? Kit érdekel? :D -
-
#8245 MEGINT XD
-
#8242 elvileg igen -
#8241 Dogos szerko.
-
#8240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ramsey akkor most már a Bolton család örökösének számít? -
#8239 16:9-ben jobb volt :)
amugy ettől szerintem még neki is kinőtt amit levágtak :D -
Belkar #8238 A könyvben le van írva hogy ha csak a golyókat vágnák le akkor ritkán előfordulhatna merevedés és ezért inkább levágtak mindent. Bár azt nem tudom ennek mennyi a valóságalapja de azért gondolom csak utána nézett az öreg. -
#8237 A Brienne of Tarthot játszó színésznő pedig szerepelni fog az új Star Warsban. Pont most olvastam, bocs ha már volt. -
#8236 Hát nem bizti, hogy tudna. A golyókkal ugranak a hormonok is, pl ezért magasodik meg a hangjuk az ilyeneknek. Szóval cerkája lenne, csak már nem érdekelné az egész, nem "hajtaná" semmi. De nem tudom, nem vagyok szakértő, hál' Istennek...