19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Dobronski #8840 Könyvesektől kérdezném, érdemes könyvvel folytatni, és ha igen melyikkel hol? De gondolom nem érdemes, hisz eltérések, nem lenne kerek ha nem olvastam az előző részeit. -
Dobronski #8839 Skins 1-2. évad. -
G_ArchAngel #8838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy plusz 5 percet megérdemelt volna a csata, kezdve azzal, hogy miért nem látták a vargok a sereg érkezését, kicsit vázlatos lett, de igen, a vadak serege nem látszott, Stannisnak meg volt vagy 15000 lovasa 1500 helyett -
MaRee #8837 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Stannisék valami ~1500an lehettek. Én a vadakra gondolok, hol van a százezres sereg? Megfutamítottak pár embert és ennyi.
A vége tényleg nem sikerült túl katarktikusra, bár lehet azért mert már tudtam előre mi fog történni.
-
G_ArchAngel #8836 A második legjobb rész volt a 9. után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem jó volt a CGI, bár Stannis serege nagyobbnak tűnt, mint a könyvben le volt írva.
Nekem inkább a vége volt gyenge, Tyrion kifejezetten unalmas volt, nem jött at, amit éreznie kellett -
MaRee #8835 Na ERRE mondom azt, hogy epizód volt! Nagyon jó! Ne olvassa, aki még nem nézte meg, mert falra mászik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bár rengeteg a fasság és a könyvtől való eltérés benne, de szerintem ez volt a legjobb rész az évadban, a tárgyalásos jeleneten kívül.
A Stannises rész jó volt, bár persze hülyeség. Egyedül az nem tetszett, hogy megint ilyen kevés volt a statiszta / CGI. Jött pár lovas és megfutamítottak 50embert, kb ennyi látszott az egészből, ez kicsit csalódás.
Branék szála végre lezárult, tetszett, én gondoltam, hogy a rész címe (The Children) erre is utal majd. Bár a gyermekek megvalósítása eszméletlen gagyi lett, kisminkelt kislány, hát ez fantasztikus. Szuper Hodort meg még mindig nem csípem.
Sandor vs Brienne, WTF? Bár amennyi baromságot bele sulykoltak már ebbe a szálba, gondoltam, hogy valami hasonló lesz a vége. Valar Morghulis.
A befejezés pedig epic volt, nagyon haragudtam volna a készítőkre, ha ezt kihagyják.
Lord Tywin Lannister did not, in the end, shit gold.
Viszlát jövőre!
-
#8834 Ú gyerekek az előző résznél egy icipicit fanyalogtam de ez odavert mindent :)
Fogadásokat kötöttünk melóhelyen ki/kik halnak meg az utolsó részben de ezt nem gondoltam volna (az egyik munkatársam nyert).
Természetesen spoilerbe sem írom, hogy mi történt, de ez elképesztően jó rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csata a csontikkal is rohadt jól megvolt csinálva egyébként, nagyon tetszett -
G_ArchAngel #8833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neki más dolga lesz -
#8832 Hú, bazz, ebből mi lesz...! Ez méltő rész volt a sorozathoz és a végén jó zenék voltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Varys is lelép Tyrionnal? Bazz, ki marad a királyságban uralkodni, akinek esze is van? -
G_ArchAngel #8831 10 hónap várakozás kezdődik most :( -
G_ArchAngel #8830 Nem írok semmit, de nem a vége az igazi meglepetés - mármint könyveseknek más dobja le a láncot -
G_ArchAngel #8829 Egy fogfehérítés ráférne, de aranyos -
#8828 nyakon váglak ha spoilerezel !
viszlát a topikban este 11kor :D -
#8827 Én már a Skinsben is sikítófrászt kaptam tőle.
Egyébként Gendryt is onnan szedték. :D
-
Zenszkij #8826 Gilly -
G_ArchAngel #8825 Na lejött, nézzük... -
#8824 Normális haj, smink és öltözék ennyit számít ugye, ha amúgy jó az alapanyag. -
G_ArchAngel #8823 Én lefagytam...
Nem tudtam, hogy Gilly/Szegfű ilyen jó kis csaj :) -
#8822 4:30 körül:D -
MaRee #8821 Holnap reggel. -
#8820 Én nem maradok fenn hajnalig, reggel 9-re mindig fenn van amúgy, de szerintem korábban is. -
#8819 Mikor szokott fent lenni? -
#8818 Én nem, utálom az izgalmas sorozatokat és a fordulatokat -
G_ArchAngel #8817 Apák napjára -
G_ArchAngel #8816 Tyrion :))) -
#8815 Ki várja az évadzárót? :D Kezeket fel! -
#8814 A filmbeli röhejes parókával rohadtul nem. A teste sem nagy szám egy rakás más nőhöz képest... A filmben szereplő legtöbb prosti jobban néz ki nála, de a fő- és mellékszereplő is. A Cat-et alakítő színésznő fiatal korában nemhogy zárójelebe, de a föld alá rakna E.C-t. A való életben fekete hajjal és normálisabb ruhában nem rossz, de a GoT-ban totál semmilyen... -
G_ArchAngel #8813 Aha.
Látássérülteknek. -
ddany7 #8812 de dany eyecandy. :D -
#8811 Dannyhez képest sehol nincs... -
ddany7 #8810 Cat szerintem nagyon idegesítő volt, ez is közre játszhat -
G_ArchAngel #8809 Mert Cat eseteben sem volt, értük nem rajonganak női nézők es általában azok sírnak. -
ddany7 #8808 ebben az évadban alig volt képernyőn, kb. szerintem aki nem olvasta a könyvet, el is felejtette, hogy van egyáltalán... Nagyon rosszul oldották meg. 5percet ha volt képernyőn a 9.részig -
MaRee #8807 -
#8806 -
MaRee #8805 Gay of Thrones -
#8804 megmutizod? -
#8803 Milyen érdekes dolgokat lehet megtanulni ebből a topikból.xD -
#8802 az utolsó utáni dolog lenne, hogy az foglalkoztasson hogy néz ki a segge:S
Az én seggem sem szebbXD -
#8801 Luwin Maester, a pina bubus! :D
Ha Margaey vagy Cersei királynőnél nem jelentett problémát, szerintem a kisebb családok se nagyon hepajoznak. Nagy részük úgy is érdekházasság.