19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#9161 Sansa baromi magas omg xd -
#9160 Azok a Stark labak, omg... :o -
#9159 soon... -
#9158 -
Konyigery #9157 Azthittem belehuppan :DD Charles Dance-nek kellett volna fogadnia a hand of the king szerkójában, na az epik lett volna :D -
#9156 Ez nagyon jó! :DD -
#9155 Én már évek óta mondom, hogy olvassátok el a könyveket (nyilván az elejétől kezdve), a negyedik évad előtt még épp lett volna értelme, most már nem sok, átbillent a mérleg, a sorozat már lefedte a könyvek több, mint felét. Nyilván, ha valaki rajongó, és érdekli annyira a részletes világ, a plusz karakterek (dupla ennyi), a POV írásmód, és nem zavarja, hogy tudja, mi fog történni (persze a 4.,5. könyvben is lesznek még meglepetések), az ugorjon neki. De csakis az első könyvtől. A sorozatból annyi mindent kihagytak (meg a könyvbéli POV írásmód miatt is), hogy érthetetlen lenne annak, aki show only tudással vágna bele a negyedik könyvbe. -
#9154 -
#9153 -
#9152 :DDDDD -
MaRee #9151 Érthetetlen, kezdd az elejéről. -
rsnbeni #9150 Ezek alapján ha valaki "folytatni" akarja a sorozatot a könyvekkel akkor a 4. kötetet kezdje el? Max lesz pár már ismerős rész ahogy nézem. Vagy sok kihagyott dolog miatt meg érthetetlen lenne? -
#9149 -
#9148 -
#9147 -
#9146 Pedig azt lehetne folytatni akármeddig. Voltak laposabb évadok, de alapvetően szórakoztató és az "univerzumot" lehetne folytatni akár tök más szereplőkkel is. -
#9145 Marmint mi akar szar lenni abban a kontextusban, amelyikben a true blood nem az? :S -
G_ArchAngel #9144 majdnem harom honapot kellett varni ez a szar miatt a True Blood befejezo evadjara
-
#9143 Azért az író elég részletesen leírja a mellékszereplőket is. Nem mindenki tökéletes. Lásd pl. Brienne. :D -
#9142 Csak hogy témánál legyünk: ha olvassuk legalább tényleg minden csaj tökéletesen néz ki :c:D -
MaRee #9141 Olvassatok :D -
#9140 Elso hetfo uj resz nelkul, es vagy egy evig ez lesz... Shit. -
Konyigery #9139 :DD
-
MaRee #9138 Nagyon rosszak azok a tetkók, a video jó :D -
#9137 csúcs ez a nő -
Zenszkij #9136 -
#9135 -
#9134 Sosem bírtam a fejét, meg szerintem rusnya is. -
#9133 Azt hittem, hogy ez mindenkinek feltűnt... -
gombabácsi #9132 haha ez jó! ostoba szemét nő megérdemelte -
#9131 akkor ezért volt annyira ismerős a feje... -
#9130 azt hogy a kissrác ölte meg a csajt? O.o Én a nevekkel se vagyok teljesen tisztába, de ezzel igen :D -
#9129 a hegyet nagyobbra kellett volna :) -
nagy méretű kép
nagy méretű kép 2 -
MaRee #9127 -
#9126 omggggg, sztem sokan nem vették ezt észre, én sem -
#9125 lol ez igy most utott. vajon hany ilyen dolog van amin elsiklunk?
-
SzinesGeza #9124 Az én kedvencem pl Tony. -
#9123 Kisujj ezt arra mondta, mikor Ned a falhoz nyomta, mert azt hitte, hogy tréfál, amikor a bordélyhoz vitte, hogy találkozzon a feleségével. -
#9122 én is picit túlzásnak érzem, de azért Arya, Rickon mellett ott van még Ned 2 tesója ,Brandon és Lyanna, ki tudja Jon hova fejlődik még, Robbot is ide tenném néha....jó, nem egy Martellek , de van azért ebbe valami