Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem pont jó volt elsõ résznek. Amin meglepõdtem, az az, hogy a sárkányok ráförmedtek Danire, azt hittem neki olyanok mint a kezesbárányok. Arya, Hound páros meg még mindig hatalmas <#eljen>#eljen>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem emlékszek, hogy nem nemesek váltanak-e nevet Westeroson. Hogyha középkort követi, akkor õk igen (bár ez is változó volt merre mentél).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ebben a világban NEM váltanak nevet (fõleg nemesek nem) házasságnál
Marad az apai ágról a családi név
Õ Cersei Lannister, nem Cersei Baratheon :s
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hajrá 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://gaborszantai.co.uk/
Addig nem nézem a négyest, amig ezekkel nem végeztem. No rest for the wicked. <#vigyor>#vigyor>
Persze lehet hogy elnéztem valamit

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Per Aspera Ad Inferi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jaaaj...😄 Esküszöm normális leszek már 6.-ra. 😄
En 20km futas alatt egetek el 3000 korul, ami ket izmosabb pizzaval visszatoltheto.
Lõnek smink nélkül a színésznõrõl 100+ képet kiválasztják a legrondábbat és kirakják elõtte képként, majd kisminkelve 100+ képet lõve kirakják a legelõnyösebbet utána képnek.
A mezei fruska meg majd látja, hogy xy színésznõbõl is micsoda bombázót csinált az xy cég rúzsa, alapozója stb, így majd õ is vásárolni fog...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Fogadok ezek meg ritka rossz autószerelõk! Nem lesz valaki szebb vagy érdekesebb ember csak attól, hogy színész, vagy mert híres.
A vélemény annyi volt, hogy nem hasraesõsek. Szerintem sem. Ez ízlés kérdése. Az ellenérvek meg gyengék, ráadásul feleslegesek is (ízlésrõl nem lehet meggyõzni a másikat).
ಥ_ಥ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R