Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Sztem ja, max ki kell írni a bannerba, hogy mindenki tudja.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

6unn3r
Mindig lesz olyan, aki le van maradva akár részekkel, akár évadokkal, szóval erre igazán jó megoldás nincs. Aki meg olvasgat ilyen fórumokat, az meg számol a spoiler veszéllyel, legalábbis számolnia kéne.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Akkor hogy legyen, aktuális részt ha leadták a magyar tv-ben, utána menjen spoiler nélkül?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

böröczk
Pont ezt akartam írni én is.
Lehet itt rinyálni spoiler miatt, de az mi a francnak jön ide az új rész napján, aki még nem látta?
A fórum pont azért van, hogy meg/kibeszéljük a sorozatot, aktuális részt.
Én éppen azért szeretek benézni ide, mert érdekel, ki, milyen véleménnyel van, mit gondol az új részrõl.

Kumiho #2179

En soha nem megyek be egy sorozat topikjaba, amig nem néztem meg az aktuális részt, mar csak azért sem mert biztos, hogy belenéznék a spoilerekbe is 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem jól mondták itt egyesek, a kamera mozgásából, egy-két ráközelítésbõl lehet jó kis tippeket adni, bár az is lehet, hogy a rendezõ csak így akar átverni.

Egyébként meg kéne beszélni, hogy az aktuális rész után mennyi ideig legyen kötelezõ spoilerezni, mert feleslegesnek tartom, hogy ha már itthoni tv-ben is leadták tegnap, akkor még mindig ne beszélhessünk nyíltan a történtekrõl már ma vagy holnap.

En egyetértek SQJ-vel, fõleg az elkövetkezõ történetek ismeretében, sajnos egy erõs es érdekes szálat vesztettünk el.

Hát akkor nem olvastál elég figyelmesen már a 3. könyvben kiderül 😉

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem pont azért volt jó színész, mert a gonosz kiskirály szerepét kellett eljátszania, és nagyon is ment neki 😊 bár tényleg kinézetre is olyan

I met God. She's black

j0nNyKa
én nem utáltam dzsoki bá't 😊
dzsofi bát már annál jobban, szvsz magasan a legjobb szereplõk között van a sorozatban
volt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Count Adyn
Westeros Jockey Ewing-ja😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ezt már elbuktad mert nekem hiányozni fog 😊

egyébként meg kellenek ilyen karakterek is akiket nagyon lehet utálni, erõs negatív érzést vált ki az emberek nagyrészébõl, nem értem hogy sokan miért nem látnak tovább a saját orruknál ha már értitek mire gondolok

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zenszkij
nevetni fogsz, de aki olvasta a könyvet az tudja, hogy
meg az ötödik könyv legvégén se derül ki ki tette
.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
igen, õ az

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

trident
Remek volt a rész.<#vigyor>

Akkor lett volna még jobb, ha 3 órás lett volna az epizód. Bran szálat várom. Gyün a tél!<#fogmosas>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

stargatelost
Nem, nem és nem 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
szerintem senkinek nem fog hiányozni, egy szar karakter volt, mondjuk a srácot jól megtalálták erre a szerepre, mert elég rugdosni való feje volt, jól ment a karakterhez....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG
sajnos így már örökre elmarad egy igazi megleckéztetõs jelenetnek a lehetõsége, mondjuk a tywin vagy tyrion által 😄

http://insidetv.ew.com/2014/04/13/jack-gleeson-joffrey-death/

Per Aspera Ad Inferi.

Nem tudom mi ez a nagy Joffrey ellenesség, de sajna a hiánya észrevehetõ lesz, sztem jó volt õ is meg a színész is 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Meg a "volt" lovag, aki a nyakláncot adta, megy is Sansához azonnal és kimenti onnan (eleve ott dekkolt már elõre), mert tudja mi fog következni, ugyebár. Tyriont meg simán beáldozták és puszi, bûnbaknak jó (bár elõre nem tudhatták hogy az idióta királypalánta elkezdi játszani ezt a pohárnokos faxságot és csak erõlteti). Így jár az, akit sokan utálnak, Gofrí ezt beszopta. Most az a "gyilkos", akinek a legtöbb indítéka lehet megölni a barmot, az pedig észak királyának a lánya Sansa. Így van kire fogni az egészet, ha gond van. Az új királynõ meg úgyis népszerû (naná) és így pikk-pakk átvették a hatalmat Margery és a nyanya

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Master91

DaemoonHunter
Remélem a következõkben
A többiek is sorra kerülnek pl Cersei ha a lannistereknél maradunk, bár az enyhén szólva logikátlan lépés lenne

Master91
Nah meg néztem.

Igen, 1. rész hatalmas epic volt. Ez most egy jó 6ost kapna, de mivel jó volt a lagzi így 7est adok.

Következõ részben csata a trailer szerint? :3
ProGabe
Ez tényleg kib*szott nagy spoiler! Tippre kb. a köv. évadban derül ki, szóval csak az kattintson, aki nagyon türelmetlen.
Szóval Sansa kapott egy szép nyakéket ugyebár az elõzõ részben.
Ezen a nyakláncon 7 kövecske van:

Tyrell mamának éppen az esküvõ kellõs közepén ugrik be, hogy odamenjen Sansához. Há' nem lenyúlja az egyik kövecskét?

Jól látszik, hogy a legszélsõ hiányzik:

Amikor megjön a pite, a kis geci a királynénak adja a poharát:

Aki meg pont éppen a Nagymuter orra elé teszi le, hát nem édes? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Piszkos  Fred
Szerintem figyelemreméltó volt, hogy amikor a fõsepton mondta, hogy "bárki, aki el akarja választani õket", akkor a kép ráfókuszalt a háttérben álló Olennára 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

spoilerben elmondanád h mire gondolsz??

ProGabe
Ennél többet is megmutattak. Ha valaki nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon figyelmesen végignézi újra a részt (meg mellé az elõzõt!), észrevehet egy fontos dolgot.

Addig is ep3 trailer!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
a kamera elég sok mindenre ráment, pl a serlegre amibõl ivott arra is 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
sansa más poharat adott oda... kétszer adott poharat geofrey-nak Tyrion, másodjára az öreglány asztaláról vette el...

böröczk
😄DDDDDDD
bocs, felnevettem, kétszer is.

Az csak szimplán egy brutalitást szemléltetõ kis szösszenet volt. Ha valami valakinek a torkán akad, nem dagad fel a feje, válik zöldre, és habzik-vérzik a szája tõle.

Kumiho #2179

Kongy
a kamera direkt ráment a szétcsapott galambra, szerintem az akadt a torkán... bár attól nem biztos, hogy elkezd hányni, meg vérezni az orra... hát majd meglátjuk

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

skinnyman
FUCK YEAH!

Regards,

Rockynhooo
Ezzel szerintem egyedül leszek, de nekem az elõzõ jobban tetszett. Persze a második rész vége, felbecsülhetetlen boldogság.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egyébként tényleg nagyon jó rész volt <#vigyor2>

Mária vagyok

j0nNyKa
igen megakadt a torkán, attól habzott a szája 😄

JethroHUN
Karma, bitch! Ez eddig legjobb epizód. Alig bírom ki a következõ részig. Szinte bárki lehetett.

Nem kérek könyves spoilereket. Szerintem Sansa volt, õ volt aki felvette a poharat. Bár erõsen kétlem, hogy a karaktere ennyire tökös lett volna, eddig nem mutatta jelét. Vagy a pite volt mérgezett, de akkor kb bárki lehetett, Tyrell mama, Oberyn stb. Vagy csak a megakadt a torkánt vmi galamb csont.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

j0nNyKa
csóri márió meg nem gyõz törölni :C

Én is gondoltam rá, hogy felveszem öcsém reakcióját.
Amúgy nagyon jól megcsinálták, a rész végére teljesen megutáltatták velünk, és így sokkal nagyobb örömet okozott. Majdnem olyan jó volt mint a könyvben, talán egy kicsit gyengébb de nem sokkal.

Shiwo
youtube reakciók a mai részre (SPOILER !!!!!!)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
hát nem tom mennyire spoiler..

a végén Jack Gleeson énekelheti a Rains of Castamere-t ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

modellmaker
Hehehehe. 😊))

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Rockynhooo
Én még azt sem bánom meg, ha az egyik legjobb karakter issza meg a levét. Valakit valakiért alapon 😄 Annyira utáltam Gofreyt. Minden jelenet amiben benne volt, kínszenvedés volt számomra. Az elejétõl ezt a pillanatot vártam, lehet itt abba is hagyhatom a sorozatot 😄

btw gondolom a könyvben ez sem így volt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Höhö, nem betonkeverõvel, hanem mixer kocsival lesz a szar meg keverve 😊))

Norbi1990
Tyriont sajnálom, szerintem ehhez nem volt semmi köze és õ fogja elvinni a balhét 😞
Narxis
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE végre!!!! JIPIJÁÉ XD

Na ez kellett már, váratlanul ért amúgy rendesen kajakra xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SPOILER TAGET HASZNÁLJÁTOK LÉGYSZÍVES, NE KELLJEN MINDEN MÁSODIK HSZ.-T TÖRÖLNI.

j0nNyKa
elsõ blikkre az öregasszonyé, így most a lánya a no.1. person, és sansa sem sok embernek szimpatikus, valaki pedig egybõl menekítette, amint beütött a szar
hja, belegondolva az abszolút egyetlen tippem a vénlány

jazzy
Na ez durva, kíváncsi vagyok ez kinek a mûve..
AKI NEM AKARJA MAGÁNAK LELÕNI A POÉNT AZ NE OLVASSA EL A SPOILER TAGES HOZZÁSZÓLÁSOKAT, EZT MÁR ELMONDTAM TÖBBSZÖR IS. AZ ÉRTELMETLEN VITÁT TÖRÖLTEM.