Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VÉGRE 😄 mekkora feszültség volt már az esküvõn 😮 azért keményen látszott ki szereti és ki veti meg Joffreyt azt hittem valaki oda megy és ketté vágja gófrit de hát mégse 😄 vége epikus volt megint
szegény Tehon-al mi lett omg mint valami gyépés autista vagy nem is tudom zseniális 😄
amúgy én ettõl a fény úrás egész mindentõl falnak megyek nagyon irritál az egész :/ 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én is meglepõdtem rendesen, pedig erre számítani lehetett.
nagyon jól megcsinálták Joffrey halálát, beleégett a retinámba a csupa véres, eltorzult feje

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rockynhooo
Nem kell bejönni olvasgatni, amíg nem láttad.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jim Morrison
Nem tudom feltûnt-e, de nem jó dolog akkor nézni a topikot mikor kijött az új rész és még nem láttátok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Master91
Nem tudom hogy sokaknak nem tûnt e fel, DE HIVATALOSAN TV-BE MÉG KURVÁRA NEM VOLT A RÉSZ.
Myselor
úristen geci ez mivolt?omájgád a vége 😮 végre geci ez most nagyon meglepett.úristen xd
Jim Morrison
na végre mán, legjobban várt jelenet kb s01e01 óta 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cylonflatus
Az a 2. rész. Nálunk ma van a premierje a 2.-nak. A vízen túl meg hajnalban volt (közép EU idõ szerint).

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Rockynhooo
Vééééégre! <#taps>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miért adnának? ma 1, 1hét múlva 1.

böröczk
én imdbt néztem, ott 20-a van.

most akkor mi, egymás után leadnának két részt? *.*

Kumiho #2179

cylonflatus
És az mióta befolyásolja a HBO mûsor tematikáját? No offense, csak kérdezem. Már nem vagyok elõfizetõje jó ideje, mert minek. Nem az van, hogy a magyar HBO-n ma lesz a 2.?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Jövõ hétvégén húsvét van.

http://gaborszantai.co.uk/

JaSoN HuNTeR
2014. 04. 14. - 22:00 HBO

Ma is lesz? 3?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

RatBaG
baszki, hogy fogom kibírni ezt a hetet a következõ részig.
a mother of madness mennyire találó név.

Per Aspera Ad Inferi.

Tower Guard
Na végre már nagyon ideje volt hogy megtörténjen! 😄
Ezazzz!! Jó rész! 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Igen.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Imdb szerint nincs GOT 2015-ben, csak 2016-ban - eliras lehet?

mi rész volt te jó ég..😄
mindig megtud lepni ez a sori

trident
Privátot küldtem, nem tudom segítség-e, jó lenne-e neked.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Piszkos  Fred
Nem vágjátok, hogy leghamarabb hol lehet megnézni felirattal a részt? Torrent nem opció

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Steve Downie
Na ez a nap is örömhírrel indult 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Master91
jazzy
Értetlen embernek kár magyarázni.
a gandalf meg a frodó is adható magyarországon

Jah, igaz. Az is el lett mondva, hogy egy olyan jelenet, ami már lejátszódott a sorozatban, hogyan nézett ki a könyvben....
nem csak ez lett elmondva

Évszám!

Myselor
úristen ez komoly :"DD
Narxis
loooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

modellmaker
Nintendó nem játszik, de Mikó Rokkó simán lehet valaki. (Van is... 😄 )

Vannak cifrák, ezek csak a férfi utónevek, amik Mo-n hivatalosak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ilyen neveket biztos hogy nem lehet adni! Nehogymár Lakatos Nintendóó névvel éljen valaki😄

Myselor
pedig az a név még létezik is,és perzsa névnek teljesen jó azon kívül hogy nekem nem tetszik.de miért kell mondjuk így hívni itt az ember lányát.meg még hasonló hülye fasz neveken,meg nem értem xd
Malakai
Pf, az egy perzsa név, ami magyarosítva lett, más nem az Ezeregyéjszaka meséi fordítása során. És igen, volt egy ilyen címû sorozat is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én egyébként azt nem hiszem el hogy létezik az a név hogy Seherezádé. Ne haragudjatok srácok, de milyen név ez? Nekem errõl mindig egy igénytelen TV2/RTL Klub mûsor jut eszembe, annak lehetne a címe.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Malakai
Elnevezik mindenfélének a gyerekeiket, aminek köze nincs rendes névhez, szerinted érdekli, hogy Khaleesi nem név a sorozatban?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lakatos maricsuj

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Myselor
nagyon hülyék,embertelen ez már komolyan nagyon elszomorító az ilyen vicces oké de aztán szomorú nagyon...
A Khaleesi nem is név, hanem egy titulus. Istenem, az emberek annyira hülyék. Köszi a cikket, nevettem egy jót!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

trident
Felkészül Szabó Daenerys és Kovács Khaleesi.

Ez úton gratulálok a szülõknek!<#banplz>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Myselor
a francia drazsét a szájába?<#idiota>
Zenszkij
azt én is beletenném 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison

Javítás: n helyett ?

Nem akarok spoilerezni, de ugye valakivel fog történni valami, három nappal egy bizonyos esemény után.

De ez a három nap biztos, hogy eltelt, a sárkányok megnõttek, a varjak elértek címzettekhez az üzenetekkel és az Westeros méretét tekintve több, mint három nap repülés. És ez egy viszonylag fontos szál. Lehet elvágták? Minthogy Robb felesége sem hal meg a könyvben, itt úgy gondolták, hogy felülírják a történetet és akkor a másik esetben is egy történhetett, ami szinten a Red Wedding kovetkezmenyen

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.