19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#9723 -
#9722 -
MaRee #9721 Így kéne a vastrónnak kinéznie. -
#9720 tuti így van.. -
Prof William #9719 Én azt halottam, hogy Martin nagy vonalakban -természetesen hét pecsétes titoktartás alatt - elmondta a készítőknek, hogy hogyan képzeli a végét, hogy ha beérik, vagy ő meghalna, akkor is be lehessen fejezni a sztorit. -
Zenszkij #9718 már most mondom sose fejezi be, de nem gond, fejezzék be a sorozatot, a könyvben annyi felesleges baromság is benne van, hogy nem nagy kár érte -
#9717 Ihletje tuti meg van, szerintem az ereje fogyott el. Annyira komplex világot épített ki, és még jön hozzá valami mindig mikor ír (pl. most úgy tűnik 8 könyves lesz, nem 7)
Sőt, először mikor neki állt írni, 3 könyvesre tervezte. -
sempronius18 #9716 Hát figyelj most igazad is van meg nem is.
Nézd meg az első 3 könyv amik valóban zseniálisak voltak milyen rövid idővel követi egymást és most mi van.
Elfogyott az ihlet erősen. -
sempronius18 #9715 Az 5. könyvben is volt már jelkenet mikor kb 20 méterre voltak egymástól, itt pont nem válik el a nem létező könyvtől a sorozat... -
ddany7 #9714 Mondjuk azért azt fel lehetne róni az Öregnek, hogy tényleg az utóbbi 2 évben mindennel foglalkozott, és folyamatosan média előtt volt. Ennyi celebkedés mellett meg nem csoda, hogy nem úgy halad, mintha fogna egy vicces cigit, és leülne írni. :) -
G_ArchAngel #9713 Nem, meg o is ki van akadva ezen. Egy halom idiota fan(?, nem neveznem oket annak) obegat, mint egy furdos kurva egyfolytaban ez miatt, mert az oreg kepes elszoszolni a konyvekkel hosszu evekig. Persze akinek fingja sincs az irasrol az nem tudja, hogy egy atlag 3-400 oldalas krimi is sokszor evekig tart kutatomunkaval egyutt, akkor nem tudom mit varnak az ilyen 800 oldalas telefonkonyv meretu olvasmany irojatol...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.24. 21:11:47 -
#9712 Ennyire rossz egészségi állapotban van? -
MaRee #9711 Erről már elvileg megegyeztek, Martin elmondta hogy ha meghalna akkor nagy vonalakban merre menjen a történet. -
#9710 attól hogy még martin nem fejezte be a könyveket, még azt tudja, hogy a fő szálak hova fognak kifutni, amit nyilván az íróknak is elmond, így nem kell saját ötleteik szerint folytatni a sorozatot. -
ddany7 #9709 privatban ird mar meg legyszi. -
#9708 Az utolsó rész elég jól felvázolta a könyvet olvasóknak, hogy innentől aztán jobb, ha felkészülünk arra, hogy mennek olyan dolgok is a levesbe, amikről azt hittük, hogy elengedhetetlenek a történet szempontjából. Az a spoileres kép is azt mutatja, hogy kezdenek a készítők beleszarni bizonyos dolgokba.
Van egy másik kép is, azon az látszik, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vicc bazzeg!Jorah közd az arénában
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.10.24. 16:29:01 -
#9707 Hogy hol hibádzik a kép :DD -
ddany7 #9706 mit ? :D -
#9705 -
#9704 Ha akarjátok, elküldöm priviben :D -
Belkar #9703 Pedig jobb ha felkészülsz mivel nem fognak Martinra várni hogy befejezze a könyveket hanem a saját ötleteik alapján fejezik be a sorozatot. A vége meg legfeljebb nyomokban fog hasonlítani. Aminek én valahol örülök mert így legalább nem lőnek le minden csavart a könyvolvasók számára... -
#9702 mi az h sehol nem következett be? ennyire ne váljon már szét a könyv és a sorozat... -
ddany7 #9701 marmint most melyik? :D
spolier!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tyrion nem talalkozik danyvel? -
#9700 majd a hatodikba.. -
#9699 Ez sehol nem következett be :D -
ddany7 #9698 a spoileres keprol:
azert elegge belehuznak az 5ik evadban... 5ik konyv felenel jarok, es ez meg NEM kovetkezett be. -
#9697 aztaku -
MaRee #9696 Tényleg nagyon nagy spoiler, ne nézze aki meglepetést akar :D -
#9695 Hát most ellőttem magamnak a poént, de így csak még jobban várom mi lesz az 5. évadban :) -
#9694 -
#9693 tényleg spoileres ! -
Stockbauer33 #9692 -
#9691 -
ddany7 #9690 ebben mi a késleltetés? A sztori ugyanúgy fog haladni attól, hogy részenként lesz 5-6 perc flashback.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.20. 14:56:40 -
Zenszkij #9689 szerintem ez jó hír, ugyanakkor látszik, hogy késleltetni próbálják az eseményeket, hogy az öreg végre már írjon is valamit -
Stockbauer33 #9688 -
#9687 fap -
#9686 anélkül is szép -
#9685 Areo Hotah?
-
#9684 Photoshoppal, sminkkel mindenki jól néz ki :D Valóságban fele ilyen szép nincsen..