Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Tyûûû... köszi!! 😄 <#eljen><#worship> Nem tudom mi, de van valami atom vonzó nekem ebben a nõben, pedig alapvetõen az arca nem tetszik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ebben meg annyi sem tortenni...

http://gaborszantai.co.uk/

Az elõzõre is ezt mondtátok 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát ez a rész volt az, amire nagybetûkkel illik, hogy TÖLTELÉK EPIZÓD.

<#vigyor> <#eljen> Persze beszédes ezen évad utolsó részének a címe is: The children. <#smile> Ami egyébként valami 66 perces lesz állítólag.
Kis spánielfül! <#eplus2> De arcra nagyon szép, meg a feneke is jó. <#eljen> <#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy
De volt. Rögtön az elsõ részben amikor feltûnik (vagy max. a másodikban), miután hozzáadták Renlyhez és el kellett volna hálniuk a nászt. 3. évad eleje.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kongy
*legalábbis szajhának emlegették Cersei-ék... 😄 Mondjuk bagoly mondja....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Tényleg! Ha már úgyis szajha, neki nem volt meztelen jelenete eddig? 😞 Sajnos nem emlékszem rá.

szucsy89
holnap új rész!
DasIsFuck
szerintem meg szimplán csak nézõpont kérdése hogy ki a jó király.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

skinnyman
Ebbol a szempontbol joffrey mondjuk konzisztens volt legalabb

Regards,

Egyébként elhangzik egy olyan bölcs gondolat valamelyik könyvben, hogy a jó emberekbõl gyakran katasztrofális királyok váltak, rossz emberekbõl pedig prímák.

Például még az õrült király hagyta Tywint kormányozni a birodalom virágzott. Tehát egy rossz emberbõl remek király lett volna....
Gyurcsány meg Orbán apáink sem öletnek embereket szórakozásból aztán mégis kétlem, hogy jó királyok lennének. XD
DasIsFuck
Attól függ kinek a szemszögébõl nézzük😉

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Piszkos  Fred
Gyümölcsözõ döntéseket hoz az alattvalói számára.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Aha. És akkor az már jó király. 😊

sztem annyi, hogy szórakozásból nem ölet meg senkit :-)
Definiáld már mi az, hogy "jó király"!

trident
Baszod, benyomsz egy 5. könyves szpójlert, hát az van ráírva az atlétájára, hogy "higgy a gyermekekben"!!!!<#vigyor><#nezze>

Amúgy aranybogár. Rágnám a kis seggét éjjel-nappal.<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Master91
ToCsEk

fapfap

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sir Quno Jedi
Hogyne, szemétkedni tud, mint eddig is. Komoly döntésekben meg sosem jeleskedett, azt hagyta a tanácsra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A sorozatban tényleg nem sokat szerepelt, meg nem is nagyon mondtak róla semmit, de amúgy egy teljesen ártalmatlan és egészségileg teljesen normális ember. A könyvben legalább is eddig nem tett semmi rosszat, habár ha úgy nézzük még nem õ uralkodik, hiszen még kiskorú. Most hogy Joffrey meghót, megint Cersei a jelenlegi régenskirálynõ. Mondjuk az is kérdéses hogy Tywin jelenlétében tehet-e bármit is Cersei. Majd kiderül.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ForzaInter
Kérdés, hogy ennek a Tommen gyereknek nincs e valami fogyatékossága.😄 Meg hogy milyen a természete, mert nem sok mindent tudunk róla..

Yo, Bitch!

Master91
ifjabb Stark Észak Királyának neveztette magát

ki neveztek a huberesei, nem o magat
Kongy
<#nyes><#eljen>

Beszélsz te itt hülyeségeket. A Hét Királyság egyedüli igaz uralkodója nem más, mint...
...Hodor. Ezt mindenki tudja.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

A király jelölteket végig gondolva, szerintem az eddigi legszimpatikusabb Tommen, sõt nem csak szimpatikus, de benne van lehetõség is.

Mert se ,,Boromir" se Robb Stark nem volt uralkodónak való, igaz a vastrónt nem is akarták, de ifjabb Stark Észak Királyának neveztette magát...nem volt uralkodó alapanyag.

A langyi testvér: Renly, fene tudja, hamar meghalt.

Az idõsebb ,Stannis, lehetne, de túl nyers, túl hideg,és hisz egy embereket áldozó nõszemélynek.

A kis szöszi hercegnõ a rabszolgáival és sárkányaival, eh. Itt fõleg a könyv alapján mondom, van tehetsége dolgokhoz, de a sárkányait se tudja kezelni. Jó azokat senki se tudja, saját magát zárja csapdába a sárkányok anyja a sárkányai miatt, mert azok gondot jelentenek...és úgy tûnik elolvad egy ,,szépfiú kisköcsög" zsoldos fiú látványától...

Tommen, viszont értelmesen válaszolt, amiket felsorolt, igen, ezek kellenek hogy valaki jó király legyen. Benne ott a lehetõség, vagy tényleg egy értelmes, jó vezetõvé válik, vagy...egy bár jó akaratú, de dróton rángatott bábbá, de elméletileg benne volna a lehetõség. Remélem õt nem nyírja ki Martin bácsi, egyébként is, a valóságban is elõfordult, hogy a kissebbik testvér akire nem szántak trónt volt a tehetségesebb, és ha úgy hozta a sors, ezt bizonyítani is tudta.
Szóval ja, ha nem hülyítik el rossz tanácsadók, és nem ölik meg, akár jó uralkodó is lehetne.

RatBaG
Master91
ne akard, hidd el meg éri várni

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Molnibalage
Nekem is jöhet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Master91
Amit G angel elspoilerezett neki privibe

türelem, idõvel meg tudod te is <#bohoc>
Molnibalage
Milyen hír?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

davidka003
Hát én teljesen felszopódtam a hír hallatán. 😄
Jó lesz ez a sorozat nagyon, még ennél is jobb. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Küldtem privátot

davidka003
Ki a fenérõl van szó? Nem igaz, hogy a picsáért nem lehet megmondani nekem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Master91

3 napra rá volt a halászat
Woodpecker
Azért Arkangyal, hogy megint felhozta a témát, eléggé ki lehet következtetni kire gondol és mi várható. Pedig elõzõleg írta itt egy forumozó, hogy hirtelen nem ugrott be neki kirõl beszél, és rákeresett gugliba mert azt gondolta, csak elsiklott egy jelentéktelen név felett, erre kapta az arcába a spoilert. Persze fel kellett hozni másodjára is, így még közelebb juttatva a mit sem sejtõket a megoldáshoz 😊

Master91
***vagy az esküvõ, vagy Drogonak a bemutatása történt akkor
Master91
3 nap??? enyhén többre számítottam😄D

sebaj, Dany esküvõje is kb. akkor történt mikor Ned Stark lefejezte a kattant dezertõrt az 1. részben
3 nappal a Red Wedding után, Arya utazása alapján ennyi már bõven eltelt

Master91
(könyvben az utolsó fejezet, de timeline-on nem tudnám meg mondani hogy kb. mikor történt, mi történt ez közbe pl. Királyvárba, Falon ilyesmi
Nehéz megmondani mert olyan dolgok is bele vannak keverve amik csak az ötödik könyvben voltak, de igen kb a 3. felénél.

Kb a 3. könyv felénél, vagy mondjuk harmadik negyedénél. Az 5 könyvbõl.
Molnibalage
A sorozat hol tart a 4. évad elején? Hanyagid könyvnél és hányból?

Ha jól emlékszem már a harmadik könyvben szerepel. Ezért nem is értettem, hogy miért nem láttuk eddig.