19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• hvitya
    Most vittem végig a játékot. PC-n képtelen lennék egy ilyet végigjátszani de mobilon hibátlan. Várom a folytatást
  • ToCsEk
  • Kongy
    Igen, én is ezért sírok már egy ideje :D
  • Evoluti0N
    Nagyon ideje lenne már grafikus motort újítani Telltale-nél. Egy The Walking Deadben még elmegy a képregényes megjelenítés, már csak az alapanyag miatt is, de azért egy GoT-nál szívesebben látnék valami modernebb kivitelezést, még ha maga a játék nagyon jó is.
  • Jim Morrison
    jézusom, el se hiszem, hogy ezt a játékot idén adták ki D: persze a sztori biztos jó, de ilyen ronda mimikát vagy öt éve láttam utoljára D:
  • Kata
    jogos :D
  • SzinesGeza
    Nem hiteles. Nem is dugnak benne. ;)
  • Systore #9796
    GoT játék átszerkesztve, hogy olyan legyen, mint egy sorozat rész.

• Jim Morrison
    ja...kár hogy spartacusnak már vége, abban szerepelhetett volna :D
  • Kongy
    Joffrey jól elbánt szegénnyel :(
  • MaRee
    Kedvenc nőm volt a sorozatban!
  • Stockbauer33 #9792
  • Kongy
    Jó, de a WD egy képregény. Illik hozzá a rajzolt, DE komor ábrázolás. De szerintem egy Trónok harcához nem.
    És épp ez a baj, hogy a GoT játék grafikája nem is rajzolt, hanem gagyi. Arcmimika, textúrák kidolgozottsága rém gyenge, és ez egy képregényes stílusú játéknál nem számít, itt annál inkább.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.06. 17:35:38
  • Kmarha
    kétlem, hogy komorabb lenne mint a WD. De még ha így is van, akkor se az jutott a WD-ről eszembe, hogy vidám kis történt :)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.06. 14:31:53
  • Kongy
    Aztán meg jött a Wolf Among Us, ami szintén Walking Dead S01 színvonalú lett. Viszont nekem ez a GoT játék nem jön be.. valahogy annak a képregényes grafikának egy WD, vagy Wolf Among Us esetében van bája, szépsége, de egy ilyen komor történetnél, mint a GoT inkább csak a grafikus motor fejletlensége jön át... De jön kávéfőzőre is cserébe..
  • stargatelost
    Mert ez nem 'olyan' játék, hanem egy sorozatnak fogható fel, aminek a történetét te alakítod a döntéseiddel. Rengeteg párbeszéd, aminek megválaszolásával befolyásolsz dolgokat, pár qte, minimális mászkálás. De a sztori a lényeg, ami brutálisan erős. A Telltale tavaly előtt megnyerte szinte mindenhol az év játéka díjat a Walking Dead első szezonjával. És jogosan, mert tényleg olyan jó volt.

És nem mellesleg marha jól beépítették a sorozatba a játékot az első rész alapján, elég, ha annyit mondok, hogy (minimális spoiler az első helyszínről, de azért berejtem)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Red Weddingen kezdünk, a kinti táborban...
  • genndy
    Mert epizodikus, Telltale játékok ilyenek. Lesz még vagy négy rész. Ettől még jó.
  • sempronius18
    Bocs a kérdésért, de jól értem, hogy tegnap jött ki a játék és te már végig is játszottad, vagyis ilyen pár órás az egész?

Rég nem gamerkedek, de ha ez így van biztos nem szokok vissza...
  • Zenszkij
    te meg big bang theorizz csurgó nyállal nem neked valók az értelmes sorozatok
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.05. 20:53:54
  • Zenszkij
    ahogy te is
  • Evoluti0N
    Csinálhatsz. ;)
  • stargatelost
    Nincsen a Telltale játéknak topikja? Tegnap jött ki az első rész. Baszki, hát ilyet én még nem csesztem, percekig kerestem az államat a földön a vége után. Kibebaszott jó volt, bár döcögősen indult, pont az ilyen akciók nem forrtak ki még a Telltalenél, viszont amikor Cersei-jel kellett beszélni, ott azért rendesen megemelkedett a pulzusszámom :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És a vége, atyaég, olyan váratlan volt, hogy szó szerint tátottam a számat egy percig.
  • Narxis
    Csak egy troll. :D
  • tigeroo
    úgylátom te minden topikban képes vagy belekötni mindenkibe:D
  • Evoluti0N
    Kedden Telltale-féle Game of Thrones első epizódja.
  • Jim Morrison
    itt-az-elso-teaser-a-tronok-harca-5-evadjahoz
  • Narxis
    uhh ez tök jó lesz!
  • Kongy
    Hát remélem, bár a grafikában kételkedek. Egy WD-hez, vagy Wolf Among Us-hoz király ez a képregény-szerű grafika, de ehhez a névhez valami realisztikusabb illene szerintem. Lecserélhetnék már ezt az engine-t...
  • Evoluti0N
    Érkezett teaser a Telltale GoT játékából. Decemberben jön az első fejezet. A The Waking Dead és a The Wolf Among Us után nincs okom nem bízni bennük. Szerintem, 2 sikertelen próbálkozás után, végre kapunk egy méltó GoT játékot.

• G_ArchAngel #9774
    A trailer alapvetoen bemutatta az egesz tortenetet.
  • ToCsEk
    féloff
  • Piszkos  Fred
    Jól fog kinézni
  • Stockbauer33 #9771
  • Count Adyn
    Akkor megbeszéltük:D
  • Zenszkij

Picket után szabadon :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 15:35:49
  • Count Adyn
    Tényleg nem basztatni akartalak, de nem gondolod hogy ha valaki egy mű saját maga általi értelmezését 100% os tényként közli a magas lóról osztva mindenkit hogy nem ért hozzá azt hülyének nézik mind a mérnökök mind az irodalmárok? :) Attól hogy a szakmám az ami, nem jelenti azt hogy baromságnak tartom az irodalmat vagy a műelemzéseket, sőt. Egyébként Martint ismerve pont nem fogja kifejteni ezt a szálat merő trollkodásból:D
  • picket
    A francba, ezt eddig észre sem vettem!
  • Zenszkij
    fáj az igazság, picket látom te meg elfelejtettél írni, már csak képek bevágásával tudod tükrözni cinikus önérzetességed :D
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.16. 14:54:48
  • Count Adyn
    Lehet ám több könyvet olvastam mint te:) De legalább sikerült arrogánsan és személyeskedve válaszolnod alátámasztva előző feltevésemet. További szép napot:)
  • picket