Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A 4x04 viszont megint kicsit semmilyen volt, gyakorlatilag tökéletesen megjósolható volt az egész.
Én 10 nap alatt daráltam le az elsõ három évadot és valahogy minden részben történt valami. Itt lement 4 rész és csak csordogálnak az események.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szal. eredetileg a Targyk ijesztõen nem megszokott emberiek kinézetre.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://gaborszantai.co.uk/
George_RR_Martin: Granny, thanks for asking that. It gives me a chance to clear up a common misconception. TARGARYENS ARE NOT IMMUNE TO FIRE! The birth of Dany's dragons was unique, magical, wonderous, a miracle. She is called The Unburnt because she walked into the flames and lived. But her brother sure as hell wasn't immune to that molten gold.
Revanshe: So she won't be able to do it again?
George_RR_Martin: Probably not.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Danny és családja mitõl sárkányvérû? Mitõl tûzálló a szöszike...?
A másik, hogy a sárkányok kikeltéséhez miért is kellett Danny? Elég lett csak volna tûzdbe dobni a tojásokat...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
When you play the game of thrones, you win or you die. There's no middle ground. <#ejnye1>#ejnye1> <#smile>#smile>
Fõleg, úgy hogy a Trónok harca nem egy országos csatornán, hanem egy fizetõs kábeladón látható. Viszont így is jóval jobb eredményeket tud elérni, mint néhány nagy csatornán látható széria. Azt látva, hogy a 3. évad rekordja 5,5 millió volt, nem az a kérdés, hogy a sorozat eléri-e a 7 milliót a 4. etap alatt, hanem az, hogy mikor!
http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=88376
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
A baj inkább az, hogy aki olvasni merészel, az úgy van beállítva, mint valami leprás, ami fõleg akkor nem érthetõ, amikor olyat magyaráz meg valaki, amit 1. kérdeztek, 2. sosem lesz kifejtve a sorozatban. Feleslegesen spoilerezõ hülyegyerekek másik kategória, de hogy aki veszi a fáradtságot és olvas, még élvezi is, és ezért többet tud meg az általa kedvelt világról, annak a k___ anyját, az megérne nálam egy sortüzet (trónok harca könyvekkel, mert az jobban fáj).
u.i: tessék a mínusz, mert nem értek egyet 😛
ಥ_ಥ
- Lock hát na...ha jó pvp-t látok õ meg Jon közt akkor oké ( vagy valamelyik farkas tépje le a kezét 😛 )
hmmm mi volt még
- vége: csecsemõt sejtettem hogy át konvertálják mássá
DE A KI.SZOTT anyját annak aki meg engedte hogy mutassák hogy hogyan/ki/hol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ui: gondolom kapok jó kis mínuszokat ezen véleményemért, elõre is köszi...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ír mindenfélét haknizik, de ASOIF-al nem halad.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Meg most a könyv szerintem simán élvezhetõ marad attól még, hogy tudunk belõle dolgokat az út számít, de megértem, ha valaki nem osztja ezt a véleményt.
SQJ: remélem mindkét hsz-t csak félre címezted, spartacus után kezdtem el nézni a trónok harcát. Azt mondták sok benne a szex meg vér, de én körberöhögtem õket 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mondta nekem Julcsa néni, hogy ezt a mocskosságot nem gondolta volna a színésznõrõl én meg ne nézzek ilyeneket ennyi volt.
Ned lefejezése
VS
Red Wedding
VS
Mostani rész legvége:
VS

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(úgy értem hogy sok)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jó lenne, ha tényleg felnõtt sori lenne és nem ilyen tinglitangli. Spartacus elsõ sori záró epizód vége felé már MAJDNEM elérte azt a szintet, amire azt mondom, hogy NA, ez má nem gyerkõcöknek való, hozom a kenyérkémet tunkolni. MAJDNEM!
ilyenkor elgondolkozik az ember hogy aki eddig nézte és tetszett neki miért nézte, vér meg néhány baszás miatt?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.