Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ez az egész tabu dolog is fõként arra vezethetõ vissza, hogy az emberek többsége együtt nõ fel a testvérével és mûködik a Westermarck effektus. Így taszítónak tartjuk. Plusz erre jön rá, hogy maga a természet is ellene van a dolognak, hisz az ilyen együttlétbõl származó gyermek 30% defektes.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom, gifben volt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSN ID.: Beegabor
Az meg, hogy nem tesznek ellene semmit, több okból is állhat.
De csak úgy érdekességbõl, egy-egy ilyen incest ügy nem okozna közfelháborodást mondjuk itthon?
Ha kellõen nagy médiát kapna?
Az meg az emberek többségét nem hiszem, hogy érdekli, hogy az emberiség hogy és mirõl származik.
De mondom, ha van valamilyen társadalmi felmérés, hogy az emberek nem vetik meg erkölcsileg a dolgot akkor igazad van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És hát mi kell a háborúhoz?😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ಥ_ಥ
Engem kevésbé zavar csak nem hiszem, hogy az emberek többsége ezt nem mocskos erkölcstelen tettként tartaná számon.
Én pl eddig nem is gondoltam hogy ez ilyen szinten "elfogadott"
Mocskos erkölcstelen tettként nem tekintettem rá, csak az jött le, hogy igenis szembe megy a társadalmi erkölccsel és jóizléssel.
(esetleg vannak országos felmérések ezzel kapcsolatba?Én arra tippelnék, hogy az emberek többsége megveti az incestet)
A törvények meg nem azért tiltják ahol tiltják, mert utódnemzésbeli problémákat szül?
Meg pl itt a topikba is volt korábban téma, hogy Jaime milyen beteg egy ember, mert a nõvérébe szeretett bele és neki tolja a lompost...
Mivel még senki nem vette észre délen, hogy mire kellene számítaniuk. Egyelõre.
Az egy dolog, hogy te mint nézõ már láttad. 😉
Úgyhogy:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ಥ_ಥ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sõt a tárasadalom részérõl sem hiszem, hogy olyan pozitív megitélésbe esnének, annak ellenére, hogy se erkölcsi se jogi értelembe semmi bûnt nem követtek el.
Sõt az emberek többsége szerintem nincs is ezzel tisztába, hanem csak súlyos erkölcsi bûnként ítéli meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Tywin elveszi Sansát."?
Hogyan? A távgyógyítók mintájára? Vagy skype-on?
Mivel Liam Cunningham balkezes ezért a sorozatban a jobb kezérõl vágták le az ujjperceket.
A könyvben viszont Davos jobbkezes és így nyilván a bal kezérõl vágták le.
ಥ_ಥ
#7839: Úgy emlékeztem, hogy a kardforgató kezét csonkították meg, de akkor tuti igazad van.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ಥ_ಥ
Kitört a háború, Stanis meg Viharvégen állta a sarat a Targaryenekhez hû maradt Mace Tyrell (aki most rohangált Tywinnak papírért) ostrománál.
1 évig voltak ostrom alatt, éheztették õket
sokan éhen haltak, már patkányhúson éltek, mikor Davos a kis fekete hajójával át tudott hajózni a zátonyok közt, és hagymát meg talán répát vitt nekik.
Kis idõ múlva meg jött Ned Stark, Mace Tyrell feladta az ostromot, térdet hajtott.
Stannis JUTALMUL nem csapta le Davos fejét, kapott 1 kis földet+lovagi címet, de mivel Stannis Mr. Igazság, így valamiért büntetni kell a bûnöket Davosnak is, lecsapta az ujjait.
Valami ilyesmi.
Egy uralkodó szolgálatában álló csempész azt pont olyan, mint a bukanérok voltak anno, akik XY uralkodó szolgálatában állhattak és felhatalmazhatta más államok hajóinak kifoszátásra. A csepészés detto ua...
ಥ_ಥ
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A csempészet valóban relatív lehet.
illetve ahogy a vasbank képviselõinek is megjegyezte, õ nem lopott, csak lopott árút szállított
és igen, ilyen a Stannis-féle igazságérzet: jutalom a segítségért (lovagi titulus) de büntetés az illegális akcióért (ujjak levágása)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Eleve azt sem értem, hogy mi az, hogy csempészi? Talán vám és tiltott áruk vannak a GOT világában? <#fejvakaras>#fejvakaras>