19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#10325 Kb. Nem 10 részes évad kellene... -
#10324 Amúgy én kezdem azt érezni, hogy túl sok szál van, és nem tudják rendesen kibontani egyiket sem...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.18. 22:58:51 -
#10323 azt se értem hogy miért vannak benne
láttunk eddig durván 5 percet kb. egész Dorneból
mit tudunk?
Doran herceg tolószékes, a testőr fekete, a 4 tyúk meg meg akarja ölni a kis csajt, a 4 tyúkból Oberyn özvegyét ismerem fel, többiről lövésem sincs hogy ki, akárhányszor olvastam a könyvet.
Jaiméknek örültem az elején, most meg olyan semmilyen volt.
Egyik beszélt arról hogy Oberyn hogy vitte el az anyjától, de hogy melyik volt, passz. Nagyon gagyi sajnos. Remélem legalább 1 szereplő beindul Dornéba, mert kéne de nagyon.. -
#10322 Valaki a castingoláson nagyon be lehetett rúgva. -
#10321 -
#10320 érdekes, hogy Tyene Sand a könyvben egy gyönyörű nő, hosszú, szőke hajjal, a filmben pedig egy rövid, fekete hajú, cipóképű nő játssza -
#10319 színészek is ratyik, meg az egész dorne
készítők elcseszték eléggé eddig ezt a részt sajna (könyvbe totál más, ez a saját agyszüleményük, meg is látszik..) -
MaRee #10318 Egyszerűen szar színészek szerintem :D
#10317-ben az első gif nagyon jól mutatja :D :D -
#10317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.18. 21:35:20 -
Dobronski #10316 antipatikus* -
#10315 Az őket játszó színészek szándékosan olyan unszimpatikusak? :D -
#10314 +1 -
MaRee #10313 Én már azt várom mikor vágja ketté őket valaki, annyira rosszak. -
Stockbauer33 #10312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#10311 Ezt a szót is használni akartam, csak klisés lett volna.... :)
De tényleg. Értelmetlen szócsaták, hülye feladatok, már surmóként is agyfaszt kaptam volt, ha ez a "bevatási rítus" egy olyan szervezetbe, ami elvileg abban a világban egy profi valami. -
Nirz #10310 Csatlakozom az előttem szólokhoz az Arya féle szál egyszerűen borzalmas tiszta klissé az egész
-
Dobronski #10309 Nagyon rossz színészek, azért. -
#10308 Nem tudom, hogy miért a nagy oviáció, szerintem ez pont nem volt annyira jó rész. Kb. a 2/3-ig semmi sem történt. Az Arye féle szál kész katasztrófa, a dorne-i is ezen a határon van. A három sand csak bármit csiniál, egyszerűen irritáló. -
#10307 Szegény Steve-o. Inkább ő a kemény, ha már bevállalta.:D -
Stockbauer33 #10306 -
#10305 előző részhez... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10304 Jó rész volt :D
Kicsit lehetett volna több Tyrion-Jorah, mert azt a szálat nagyon bírom, meg talán egy picivel kevesebb Arya is megtette volna, mert azt a szálat meg unom.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sansa is elvesztette végre a szüzességét :D -
#10303 huu murvajóó volt ez a rész imho -
#10302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, az eléggé elcseszett rész volt
legalább Areo Hotah harcolhatott volna...azt se kaptam meg :( pedig mikor meg tudtam hogy lesz Dorne ebbe az évadba, és Areo is, csak azért szurkoltam hogy jó harcos legyen, mert könyvbe nagyon szeretem őt
erre pff -
#10301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért ez kicsit erős volt, hogy jamie-ék csak úgy begyalogolnak a legbelső királyi kertbe, a nemesi sarj(ak) meg mindenféle felügyelet nélkül kolbászolnak. de legalább azt a szarkavaró kurvát is elfogták az őrök. -
#10300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaj a végén annyira vártam hogy ketten kinyirják Ramsayt vagy valami :D Margaery meg ajjaj -
#10299 töketlen theon bazmeg:D
kurva jó rész volt amúgy ez is.
varys vajon tényleg hova tűnt? gondolom majd a fináléban előkerül:D -
#10298 csak a vége miatt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én akartam... -
#10297 Na ennél a résznél, már csak nem lesz annyi fanyalgó! -
Stockbauer33 #10296 [/spoiler] -
#10295 ja , a power girls vonal nekem egyáltalán nem hiányzik, kicsit cikinek éreztem. -
#10294 ...... -
sata75 #10293 az első gif, kép, videó amin tetszik a hölgy:) -
#10292 -
#10291 3 másik könyv áll olvasás alatt, és tucatnyi várólistán. Évek óta meg akaron írni egy hosszabb cikket (30-40 oldal) valamiről, bringázok, röplabdázok is időnként játszok is videójátékokat és egy rakás sorozatot van a várólistán. Emellé nagyon nehéz lenne helyet találni a GoT könyvnek... -
Evoluti0N #10290 Nem végtelen hosszúságúak a könyvek. -
#10289 Mert nincs végtelen időm... -
#10288 Miért nem kezded olvasni a könyvet? :O -
#10287 Egyébként a kép amit tettél be szinte már arra sarkallt, hogy csak ezért olvassam el a könyvet. Az ilyesfajta jellemfejlődést hiányálom. A filmben is sokat változott, de azért nem ennyit. Pedig ennek sem lett volna semmi akadálya, csak így gondolom a homoki csajokat nem lehetne betenni. Azt ugye meg tudjuk, hogy csajokkal sok mindent el lehet adni. Nekem az eddigi minimális szereplésük is irritáló volt, szóval nagyon nem sírnék, ha a könyv féle vonal lett vonla betéve, de ez van. Így aki mindkét módon követi a GoT-ot, az kap két sztorit. Ez is egy szempont... -
#10286 Jaime szál kifejezetten gagyi a könyvhöz képest, nem csak a sztorija más. az írók egyáltalán nem értik némelyik karaktert vagy csak leszarják. a többi változtatással nincs bajom, de a sorozatban Jaime jellemfejlődése kuka