19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• molnibalage83
    Kb. Nem 10 részes évad kellene...
  • Kongy
    Amúgy én kezdem azt érezni, hogy túl sok szál van, és nem tudják rendesen kibontani egyiket sem...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.18. 22:58:51
  • Master91
    azt se értem hogy miért vannak benne

láttunk eddig durván 5 percet kb. egész Dorneból
    mit tudunk?
    Doran herceg tolószékes, a testőr fekete, a 4 tyúk meg meg akarja ölni a kis csajt, a 4 tyúkból Oberyn özvegyét ismerem fel, többiről lövésem sincs hogy ki, akárhányszor olvastam a könyvet.
    Jaiméknek örültem az elején, most meg olyan semmilyen volt.
    Egyik beszélt arról hogy Oberyn hogy vitte el az anyjától, de hogy melyik volt, passz. Nagyon gagyi sajnos. Remélem legalább 1 szereplő beindul Dornéba, mert kéne de nagyon..
  • molnibalage83
    Valaki a castingoláson nagyon be lehetett rúgva.
  • RatBaG #10321
  • Kata
    érdekes, hogy Tyene Sand a könyvben egy gyönyörű nő, hosszú, szőke hajjal, a filmben pedig egy rövid, fekete hajú, cipóképű nő játssza
  • Master91
    színészek is ratyik, meg az egész dorne

készítők elcseszték eléggé eddig ezt a részt sajna (könyvbe totál más, ez a saját agyszüleményük, meg is látszik..)
  • MaRee
    Egyszerűen szar színészek szerintem :D
    #10317-ben az első gif nagyon jól mutatja :D :D
  • Systore #10317

Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.18. 21:35:20
  • Dobronski
    antipatikus*
  • Kongy
    Az őket játszó színészek szándékosan olyan unszimpatikusak? :D
  • molnibalage83
    +1
  • MaRee
    Én már azt várom mikor vágja ketté őket valaki, annyira rosszak.
  • Stockbauer33 #10312
  • molnibalage83
    Ezt a szót is használni akartam, csak klisés lett volna.... :)
    De tényleg. Értelmetlen szócsaták, hülye feladatok, már surmóként is agyfaszt kaptam volt, ha ez a "bevatási rítus" egy olyan szervezetbe, ami elvileg abban a világban egy profi valami.
  • Nirz
    Csatlakozom az előttem szólokhoz az Arya féle szál egyszerűen borzalmas tiszta klissé az egész
  • Dobronski
    Nagyon rossz színészek, azért.
  • molnibalage83
    Nem tudom, hogy miért a nagy oviáció, szerintem ez pont nem volt annyira jó rész. Kb. a 2/3-ig semmi sem történt. Az Arye féle szál kész katasztrófa, a dorne-i is ezen a határon van. A három sand csak bármit csiniál, egyszerűen irritáló.
  • DantszEE
    Szegény Steve-o. Inkább ő a kemény, ha már bevállalta.:D
  • Stockbauer33 #10306
  • Jim Morrison
    előző részhez... :)
  • Kongy
    Jó rész volt :D
    Kicsit lehetett volna több Tyrion-Jorah, mert azt a szálat nagyon bírom, meg talán egy picivel kevesebb Arya is megtette volna, mert azt a szálat meg unom.. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sansa is elvesztette végre a szüzességét :D
  • szabii98
    huu murvajóó volt ez a rész imho
  • Master91
    igen, az eléggé elcseszett rész volt
    legalább Areo Hotah harcolhatott volna...azt se kaptam meg :( pedig mikor meg tudtam hogy lesz Dorne ebbe az évadba, és Areo is, csak azért szurkoltam hogy jó harcos legyen, mert könyvbe nagyon szeretem őt
    erre pff
  • RatBaG #10301
    azért ez kicsit erős volt, hogy jamie-ék csak úgy begyalogolnak a legbelső királyi kertbe, a nemesi sarj(ak) meg mindenféle felügyelet nélkül kolbászolnak. de legalább azt a szarkavaró kurvát is elfogták az őrök.
  • ToCsEk
    jaj a végén annyira vártam hogy ketten kinyirják Ramsayt vagy valami :D Margaery meg ajjaj
  • ForzaInter
    töketlen theon bazmeg:D

kurva jó rész volt amúgy ez is.

varys vajon tényleg hova tűnt? gondolom majd a fináléban előkerül:D
  • Jim Morrison
    csak a vége miatt...
  • benőmenő
    Na ennél a résznél, már csak nem lesz annyi fanyalgó!
  • Stockbauer33 #10296
    [/spoiler]
  • Tikal #10295
    ja , a power girls vonal nekem egyáltalán nem hiányzik, kicsit cikinek éreztem.
  • molnibalage83
    ......
  • sata75
    az első gif, kép, videó amin tetszik a hölgy:)
  • ToCsEk
  • molnibalage83
    3 másik könyv áll olvasás alatt, és tucatnyi várólistán. Évek óta meg akaron írni egy hosszabb cikket (30-40 oldal) valamiről, bringázok, röplabdázok is időnként játszok is videójátékokat és egy rakás sorozatot van a várólistán. Emellé nagyon nehéz lenne helyet találni a GoT könyvnek...
  • Evoluti0N
    Nem végtelen hosszúságúak a könyvek.
  • molnibalage83
    Mert nincs végtelen időm...
  • Master91
    Miért nem kezded olvasni a könyvet? :O
  • molnibalage83
    Egyébként a kép amit tettél be szinte már arra sarkallt, hogy csak ezért olvassam el a könyvet. Az ilyesfajta jellemfejlődést hiányálom. A filmben is sokat változott, de azért nem ennyit. Pedig ennek sem lett volna semmi akadálya, csak így gondolom a homoki csajokat nem lehetne betenni. Azt ugye meg tudjuk, hogy csajokkal sok mindent el lehet adni. Nekem az eddigi minimális szereplésük is irritáló volt, szóval nagyon nem sírnék, ha a könyv féle vonal lett vonla betéve, de ez van. Így aki mindkét módon követi a GoT-ot, az kap két sztorit. Ez is egy szempont...
  • Systore #10286
    Jaime szál kifejezetten gagyi a könyvhöz képest, nem csak a sztorija más. az írók egyáltalán nem értik némelyik karaktert vagy csak leszarják. a többi változtatással nincs bajom, de a sorozatban Jaime jellemfejlődése kuka