Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz a GOT karakterei nem jók, van 1-2 amik valamennyire képesek szimpatikusnak tûnni, de ezekért meg nem igazán lehet sírni.
Fõleg hogy nincsennek full fókuszba és elég jól felépítve sem, tehát a nagy katarzist nehéz átéltetni velük.
Értem ezalatt Tyriont és Jon-t, eggyik egy totál unalmas,semmi érdekes dolgot nem csinál, jellemileg pedig szimpi lehetne, ha történne vele vmi érdekes, Tyrion meg nagyon érdekes karakter,mindig történik vele valami,középpontba van,jó szövegeket adnak a szájába, de ennyi, dráma vele elképzelhetetlen a szemembe, mert ezen kívül nincs felépítve.
Tényleg õ az udvari bolond aki igazán felelõs azért, hogy érdekessé tegye a királyvári eseményeket, de ennél több vagy nagyobb mélysége nincs neki sem.
Elsõ évadban volt ilyen Ed, mert csinált érdekes dolgokat,történtek körülötte az események, de az hogy meghalt szerintem nem megrázó, max azért szomorú, mert ezzel oda egy feszültségi pont.
Tyrion halála is ezért lesz/lehet szomorú, mert az õ halálával kiherélik az érdekes karakter pontokat a sorozatból a többi a fasorba nincs hozzá képest és lehet a könyveben érdekesek a karkaterek, de itt a sorozatba ahol eleve kevés idõt kapnak és Tyrion egy ilyen fókuszba volt lényegébe nagyon sokat szerepelt a többihez képest, eltûnnek mögötte.
Olyanok mint Robb,ott vannak az árnyékba,semmi érdekes jelenetük nincs majdhogynem.
pl Varys-kisújj, hiába nagy szarkavarók, alig történik velük valami amit látunk,alig szerepelnek és mikor szerepelnek is néhány homályos mondatért teszik ezt, innnetõl a karakterek úgy válnak érdektelenné a szemembe és gondolom sok nézõ szemébe mint a kámfor.
Ide most sorolhatnám királyvár lakosságának a 98%-át akik kb hasonló érdekeltségi szinten mozognak nálam.
Ott van példának az ária-kutya páros, rendesen felépítették õket így érdekesebbé váltak.
de a nagyrésze a karaktereknek nem ilyen jól felépített így érdektelenek a szemembe és pontosan ezért nem is tud a legtöbb szimpatikus lenni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://gaborszantai.co.uk/
Azóta nem igazán, max pár animénél volt meg a lehetõsége egy kis picsogásnak, de végül is nem.
A harcosok elrejtõztek a hegyekben meg a sivatagban és így csak üres várakat tudott "elfoglalni" Rhaenys. Keresésnek nem sok értelme volt mert a sivatagban maguktól haltak a katonái így inkább feladta és hazatért.
Négy évvel késõbb újra megpróbálta ekkor õ is és a sárkánya is meghaltak amikor egy balliszta lövedéke szemen találta Meraxest.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az elején nem tetszett annyira a sorozat, kicsit hanyagoltam is, aztán újra elõvettem...
2 hét alatt elértem a jelenlegi részig... még most is vannak hiányosságok, most sem tetszik annyira, de a misztikum jót tett neki
a legkielégítõbb pillanat Jeoffry pusztulása volt 😄 Tyrion remélem nem hal meg, a legjobb karakter 😊 a másik irritáló karakter pedig Cersei... elpusztulhatna õ is
Bazinga!
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szóval unalmas volt ahogy volt Szerencsétlen Robb.
tényleg uncsi volt
ha lett volna 1-2 bakija sztem még a Lannisterek fõvárosába is elért volna
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Robb halál kit rázott meg?
Engem semennyire nem tudott a stark ház halál nagyon megrendíteni, annyira alul voltak reprezentálva(kivéve Cat, õ legalább érdekes dolgokat tett/történtek vele)
De szerencsétlen Rob annyira semmilyen volt, hogy azt már rossz volt nézni😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Eléggé életlen lett, én csak nevettem rajta, sajnos túlzásba vitték és mémesítették a mondatot ami nagy hiba volt.
Mi meg inkább örüljünk, hogy tovább tart a sorozat. 😊
Az operációs rendszeren is túl...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Narnia: Westeros edition.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.