Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Pedig azt lehetne folytatni akármeddig. Voltak laposabb évadok, de alapvetõen szórakoztató és az "univerzumot" lehetne folytatni akár tök más szereplõkkel is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

skinnyman
Marmint mi akar szar lenni abban a kontextusban, amelyikben a true blood nem az? :S

Regards,

majdnem harom honapot kellett varni ez a szar miatt a True Blood befejezo evadjara

<#zavart1><#zavart2>

http://gaborszantai.co.uk/

modellmaker
Azért az író elég részletesen leírja a mellékszereplõket is. Nem mindenki tökéletes. Lásd pl. Brienne. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jim Morrison
Csak hogy témánál legyünk: ha olvassuk legalább tényleg minden csaj tökéletesen néz ki :c😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Olvassatok 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

skinnyman
Elso hetfo uj resz nelkul, es vagy egy evig ez lesz... Shit.

Regards,

😄D
Nagyon rosszak azok a tetkók, a video jó 😄

tigeroo
Zenszkij
<#finom>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szucsy89
Kongy
Sosem bírtam a fejét, meg szerintem rusnya is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Molnibalage
Azt hittem, hogy ez mindenkinek feltûnt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

haha ez jó! ostoba szemét nõ megérdemelte

RatBaG
akkor ezért volt annyira ismerõs a feje...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
azt hogy a kissrác ölte meg a csajt? O.o Én a nevekkel se vagyok teljesen tisztába, de ezzel igen 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
a hegyet nagyobbra kellett volna 😊
Kata
<#wow2>

szucsy89
omggggg, sztem sokan nem vették ezt észre, én sem
Daell Drow
lol ez igy most utott. vajon hany ilyen dolog van amin elsiklunk?

Az én kedvencem pl Tony.

Kongy
Kisujj ezt arra mondta, mikor Ned a falhoz nyomta, mert azt hitte, hogy tréfál, amikor a bordélyhoz vitte, hogy találkozzon a feleségével.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Master91
én is picit túlzásnak érzem, de azért Arya, Rickon mellett ott van még Ned 2 tesója ,Brandon és Lyanna, ki tudja Jon hova fejlõdik még, Robbot is ide tenném néha....jó, nem egy Martellek , de van azért ebbe valami

Pont ezt mondom, hogy az Aryan kivul az osszes inkabb onmarcangolt es mindent millioszot atgondolt mire a tortelenem elhaladt melledtuk.
Ha valaki nem heves termeszetu az pont egy Stark. Foleg mert az eszakiakra nem is jellemzo.

Minden Ned, Stark de nem minden Stark, Ned.
Master91
nem csak Ned az egyedüli Stark!
Heves termeszet? Ez nem jott at sem a sorozatbol, sem a konyvbol, annyit ragodnak mindenen.

Molnibalage
Beza.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kongy
Heh, ahogy Baelish mondta az 1. évadban: "Stark-ok, heves természet, lassú ész" 😄D

Ezt mondom, nem hülye volt, hiszem a biztonsági intézkedéseket megtette - igaz alulmeretezte - inkább tapasztalatlan volt ebben a játékban

Molnibalage
Nem a skilljeiken van a lényeg. Ned egyenes jellem volt. Ez lett a veszte, mert ez "hülyeséggel" párosult. Tywin nem egyenes jellem, de ezért (is) élt túl sokmindenkit...

Nem jó hasonlítani õket, mert a Lannisterek mindig a trón közelében mozogtak, volt tapasztalatuk az intrikák, politikai cselszövések terén, mig Ned Robert koronázása után elhúzott King's Landing közelébõl.

Molnibalage
Kemény jellem...? Pont ezt a mítoszt oszlatta szét ez a rész. A fiának megtiltotta a kurva bevitelét a várba, õ meg ugyanazt a muffod döngeti. Ej, micsoda jellem...

Aztán a fiának is kamuzik, hogy "ó fiam, dehogy hagytalak volna kivégezni", aztán mikor a fia beszól neki egybõl szindja és a halálba kívánja.

Számító, taktikus alak volt? Igen. Szilárd jellem? Lófaszt. Mindig arra ment, amerra a szél fújt. Gerinctelen sunyi alak, csak meg volt áldva realitás érzékkel és némi ésszel is. (Pont Ned Stark fordítottja.)

2 starknal eleg erosen ps ez a hajszin.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Daell Drow

Érdekes, még nem néztem meg. De az tuti, hogy az 5. könyv elsõ harmadából már bõven volt benne. A Bran-es részek biztosan.

genndy
Na EZ vicces <#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

😄
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha meghalt a király, vagy a segítõ.
Zenszkij
ahan, de õ nem a király

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Értem, világos 😊

Positive Mental Attitude

Igen, kongatták az összes harangot Királyvárban, ezt csak akkor teszik ha meghalt a király.

Biztos meghalt, amúgy?<#idiota>

Positive Mental Attitude

Én azért kicsit sajnálom Tywint, akármennyire kemény jellem volt, biztos szarul esett neki hogy a családja amit annyira védett szépen lassan darabjaira hullott a kezei közt, a két szemefénye egymással kavar...szégyen, casterly rock örökös nuku, és mindezek után egy olyan szégyenteli módon halálozott el, hogy sztem rajta röhögnek majd az elkövetkezõ száz évben. 😄 Gondoljatok bele, a nagy Tywin Lannister a vaskezû szilárd jellem akitõl mindenki rettegett, nem csatában harc közben halt meg, hanem egy szál pöcsben a retyón 😄D Bár sok ideje nem volt ezeken keseregni 😄D
picket

&#3237;_&#3237;