Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vajon összejön az édeshármas? <#vigyor1>#vigyor1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha nincs más, marad a fap <#vigyor>#vigyor>
Positive Mental Attitude
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
http://gaborszantai.co.uk/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak