Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ettõl függetlenül Emilia néni a kedvenc ^^
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://gaborszantai.co.uk/
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
8 hrs · Edited ·
Hölgyeim és uraim, különösebb kommentár nélkül: a Trónok harca 20 jelölést kapott a 2014-es Emmy-díjra!
Díjkiosztó augusztus 25-én, a jelölések alant, indulhat a találgatás
Színészi kategóriák
Legjobb drámai sorozat
Legjobb nõi mellékszereplõ – Lena Headey
Legjobb férfi mellékszereplõ – Peter Dinklage
Legjobb vendégszereplõ – Diana Rigg
Technikai kategóriák
Legjobb forgatókönyv – David Benioff, D.B. Weiss (“The Children”😉
Legjobb rendezés – Neil Marshall (“The Watchers on the Wall”😉
Legjobb szereplõgárda – Nina Gold, Robert Sterne
Legjobb zene – Ramin Djawadi
Legjobb mûvészeti rendezés jelenkori vagy fantasy-sorozatban
Legjobb fényképezés – Jonathan Freeman (“Two Swords”😉
Legjobb fényképezés – Anette Haellmigk (“The Lion and the Rose”😉
Legjobb kosztümök (“The Lion and the Rose”😉
Legjobb frizurák (“The Lion and the Rose”😉
Legjobb smink (“Oathkeeper”😉
Legjobb protézises smink (“The Children”😉
Legjobb hangvágás (“The Watchers on the Wall”😉
Legjobb hangkeverés (“The Watchers on the Wall”😉
Legjobb speciális és vizuális effektek
Legjobb kaszkadõri munka
Legjobb interaktív program – Game of Thrones Premiere : Facebook Live and Instagram
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@stargatelost: nem, köszi, ha eddig kimaradt akkor már kibírom nélküle.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az Oroszlánkirályos az melyik? Nem jövök rá... (és nem is láttam a mesét, így nyilván nehezebb)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/