Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert elegge belehuznak az 5ik evadban... 5ik konyv felenel jarok, es ez meg NEM kovetkezett be.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.20. 14:56:40
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
MaRee hozzászólásában van egy jó rajz arról hogy is van leírva a kinézete és a hátán lévő fejsze is nagyon jó.
http://gaborszantai.co.uk/
Aero tényleg vikingesebb figura, és longaxe-van neki.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mindenesetre a képen látható fegyver inkább tűnik lándzsának mint fejszének. Bár a nevetséges dothraki "kaszák" után én már semmin sem lepődnék meg.
Utoljára szerkesztette: Belkar, 2014.10.16. 07:03:16
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[/cserf][/fülünyúl]
Mit, Kalasnyikovot? 😊
2 hours ago
Paparazzoképek a sevillai Alcázarból, ahol már javában folyik a dorne-i jelenetek felvétele.
A képeken először láthatjuk kosztümben az új Myrcellát, Trystane Martellt, Areo Hotaht, valamint a tavalyról már ismert Ellaria Sandet.
Hotahtnak bikább fegyót adnék

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.15. 13:58:20
http://hungarian.imdb.com/title/tt1816608/
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2014.10.15. 13:54:15
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.06. 12:52:53
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ಥ_ಥ
vagy csak szerintem van hasonlosag? 😄DD
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.10.05. 07:23:41