19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Zozo0122 #11648 Azt is figyeljétek meg, hogy a kiszivárgott képen Stark katona egyenruhában van. Havas Jon a haláláig szolgálja az őrséget, erre esküt tett, ki is szolgálta az idejét. Ha feltámasztják, akkor ennek vége, onnantól kezdve ő az utolsó hivatalosan életben lévő (félig) Stark férfi ( a férfiak előbb jönnek az utódlásban, Sansa pedig hivatalosan Tirion felesége, kevésbé törvényesen Ramsay-é...a követelésére egyébként is szarnak a kevésbé félős északi urak, mert a Boltonokat valójában mindenki utálja).
Na most, én a helyében Melisandre, Ser Davos, a boltonellenes északi urak, a Stannis seregéből dezertált maradék túlélő katonák és a vadak segítségével elindulnék és a saját beleivel lógatnám fel Ramsayt meg az apját Deres falára. -
#11647 Talán ha tényleg lesz "Battle of the Bastards" :)) -
Quantumleap #11646 Szerintetek Ramsay Bolton még az évad során meghal, vagy a készítők hsgyják, hogy tovább utáljuk őt? :) -
#11645 kétlem, akkor egyik résztvevő fél közül sem sajnálnánk az elesetteket. nem ehhez szoktunk -
#11644 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy lesz egy brutális vadak vs Bolton ütközet az évad során. -
#11643 és ki ellen lovagolhat ilyen nagy hévvel? -
#11642 http://comment.blog.hu/2016/03/11/az_internet_nepe_meglelte_az_elo_jon_snowt_a_tronok_harca_trailerben -
Stockbauer33 #11641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]http://port.hu/article/39360 -
#11640 im so fucking hyped
kurvajó lesz ez az évad -
Zozo0122 #11639 Nem volt nagy szám. Ráadásul hányok attól, ha ilyen témájú művet kortárs zenével párosítanak :D Mind1, attól még valószínűleg tartják a minőséget. -
#11638 lel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #11637 -
#11636 Nálam is csak 480p van.
Csak hogy ne fussunk folosleges koroket, remelem jol megnezted a kommentet mire ment a valasz:) -
kissssss #11635 van akinek már az 1080p is.... -
#11634 Milyen szar minőség? 720p manapság már szarnak számít? -
#11633 mondjuk nem ertem mert ilyen szar minosegben toltik fel, igy kb pont csak a lenyege veszik el.. -
#11632 -
#11631 -
#11630 Epic. -
#11629 -
Stockbauer33 #11628 -
#11627 -
DantesHUN #11626 Hát, rendes örökös már nincs is, ha meghalna. -
#11625 Van benne könyvből olyasmi, ami spoileres lehet a sorozatra is. -
#11624 érdekesség -
#11623 Szóval, redditen volt egy érdekes kérdés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi van, ha beigazolódik az 5x01ben levő flashback, és Tommen meghal. Ki lenne az uralkodó?
Milyen menő lenne már, ha egy ilyen, a trónért menő végső harc jönne és mindenki hozná amit tud :D -
#11622 csipegetem ismét az ötödik könyvet,azért van utalás benne bőven a folytatásra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Többek között a könyv elején van egy Melissandre Havas Jon beszélgetés,ott a vörös pap elmondja neki hogy becsülje meg a barátságát mert egy nap ami hamarosan eljön égető szüksége lesz rá,említ tőröket a sötétben illetve hogy vigyázzon magára :) és a beszélgetést lezárják egy ilyennel: Jon: itt mindig hideg van Melissandre:akkor te nem tudsz semmit Havas Jon :D -
#11621 megmutatták mi történt és mi fog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki meghal -
MaRee #11620 Wtf, ez telejsen értelmetlen számomra. -
#11619 Hat jo, de egy nem is full meretu felnotthoz kepest igy kb borsoszemnyi merete van a cuccnak, na mindegy :) -
#11618 -
Prof William #11617 A sárkányok egész életükben nőttek. Balerion 200 éves korában halt meg, amiből következik hogy egy sárkány több lovast is kiszolgált.
Balerion ha jól tudom végelgyengülésben pusztul el tehát kb ennyi egy sárkány normál életideje.
A tojás meg... 4-5 méteres krokodilok meg a 2-300 kilós óriásteknősök is elférnek a kezedben amikor kikelnek... Szóval ez alapján a sárkányok fejlődése teljesen oké. A királyi sárkányok meg gondolom mindenből a legjobbat kapták szóval nőttek mint a gyom. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.14. 21:03:30 -
#11616 volt róla szó,hogy egy sárkánynak több lovasa is volt,de egyszerre mindig csak egy,szal sokáig élhetnek :) -
#11615 Viszont az utolsó sárkányok már nagyon csökevényesek voltak, meg csak akkorák mint egy macska. Kérdés hogy milyen korúak voltak a tojások. -
#11614 Ohhh, ezt nem tudtam :D hát van egy olyan érzésem, hogy Drogon nagyon hosszú életű lesz:) -
#11613 Konyvek szerint a sarkanyok olyanok, mint az aranyhalak: addig nonek, amig tudnak (preda, eletkorulmenyek, stbstb befojasoljak ezt tehat). Szal barmi lehetseges :) -
#11612 Szerintem akkora nem lesz :D Bár kitudja -
#11611 Nem. Láttál már krokodil tojást? -
MaRee #11610 Akkora lesz gondolom, mint Balerion. -
#11609 az élet csodája...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!