Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is (meg még Ygritte, nemhiába, vad nők szerepére úgy látszik, jól válogatnak). Meg ugye őnála egyértelműen negatívból pozitívba jellemfejlődés volt tapasztalható. No de sebaj, majd Jon a boszorkányt is viszi magával Deresbe, és feltámasztják. <#wow2><#vigyor0>
<#nevetes1> Ez melyik filmből van? (Mármint a vége <#vigyor>)
Naaaa, a medve igazi volt. <#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Könyvben jobban kivan emelve, de nekem is úgy rémlik hogy a sorozatban Mirri Maz Durr elszavalta a lentebb be idézett sorokat

Hogy ez a jóslat a sorozatban ha esetleg terhes lesz vagy ilyesmi (5. könyv végén megjön neki a mikulás), hogy fogják megvalósítani, lövésem sincs.
Palinko
én úgy emlékszem még az első évadban volt, de elbizonytalanítottatok... ezért utána néztem és csak annyit mondok, hogy:

"When the sun rises in the west and sets in the east,when the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child"

ugye volt az abortálása és többet nem lehet neki úgy tudom, valami köze van Khal Drogo felélesztéséhez is ennek ha jól emlékszem.
molnibalage83
Terméketlen? Mióta...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sheltem
És tényleg igazad van b*zmeg 😊 Ahogy Brienne belovagol a kapunk leesik Tormund álla 😊 Szerelem első látásra 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Palinko
akkor az igazi az lenne, hogy jó kis vérfertőző házasság 😄 bár Daenerys nem jó királynőnek mert terméketlen.

persze nincs abban logika hogy egy "hadverzér" más klánból, népcsoportból hozzá való tökös nőt akar megkaparintani akár egy sexre is
nameg mennyi nő is van a falon? nalátod

inkább írd le melyik szálnak mi lesz a vége, vagy te is csak utólag vagy nagy megmondó mint nostradamus? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

egyébként akkoriban még nem volt tv meg facebook, ismerték, hallották a történeteket de fingjuk se volt pontosan hogy néz ki meg mennyire igazak a pletykák
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.05.18. 16:46:18

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ennyire már nem emlékeztem. De akkor tulajdonképpen más lehetősége nem is igen volt. Kihozta a testalkatából amit lehetett.

Nem épp fordítva volt? Hogy Brienne gyereknek is nagy és csúf volt, és emiatt a fiúk inkább nevették ki, mire ő inkább elverni akarta őket , és akkor az apja engedte hogy kiképzése legyen?
Brienne esetében én még éppen hogy reálisnak tartom a dolgot.

Ha valaki az egész életét a lovagi felkészülésnek szentelte és kifejlesztette az ehhez szükséges kitartást és izomzatot, az értelemszerűen nem fog úgy kinézni mint Xena a harcos hercegnő. 😊

A homokcsajok inkább amolyan orgyilkos (lecsapok és eltűnök) stílusúak voltak, ők lehetnek csinosak. 😊
molnibalage83
Kinek mi tetszik. A dudája jó volt annak, aki mutogatta, de a másik két csaj a filmhez sminkelve sem volt nagy durranás, az anyjuk is jobban mutatott náluk. Annyira "tehetségesen" színészkedtek, hogy félelemtesen buta arcot vágtak folyamatosan.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.18. 15:20:39

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Terawatt
Dornei bigék se rosszak.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

molnibalage83
Ami azért furcsa, mert náluk is vannak harcos csajok ekkorák akik csinosabbak is. Ez csak a "show" miatt van, de logika és valódi tartalom alig. Ok, Ygritte kicsi volt, de csak "picit" csinosabb, mint Brienne vagy az a csaj, akik kis élőhalott kölkök öltek meg...

RatBaG
már a lovon bevonuláskor is koppant tormund álla. én is röhögtem. 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Nem tehetek róla de Brienneről mindig ő jut az eszembe. 😊

Brienre valószínűleg nem nagyon nézett még így férfi, így lehet hogy neki is elkezd bizseregni valami. <#love12>

Arra gondolhat... Végre egy IGAZI nő! Ezt nem kell majd kórházba vinni, ha összetörjük az ágyat némi lepedőakrobatika után. 😊

Amúgy meg...

Sheltem
Hát gyerekek nálam ez mindent vitt eddig ebben az évadban:

Lehet egysíkú vagyok , de olyan jót nevettem mint ezen a sorozaton még sosem <#idiota>

Amikor az igazi "őskan" végre megpillantja a számára ideális nőstényt, szinte már várja az ember, hogy a következő jelenetben húzz a hajánál fogva az odújába <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.18. 13:12:27

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Terawatt
Incest is wincest! <#gonosz1>

Érdekes a Targaryen ház családfája. A Baratheon testvérek is Targaryen ivadékok, a dédapjuk ugyanúgy Aegon V. mit Rhaegar-nak.

Ha kiderül, hogy John Snow valóban Rhaegar szerelem gyereke, akkor Daenerys a nagynénikéje.
És mivel abban a korban a testvérek is simán nemzettek gyermeket, egy ilyen rokonsági szint igazán nem lehet akadály.

molnibalage83
És lesz megint (fél) testvér házasság és abból gyerek? 😊

Terawatt
<#lama><#phone>

Ja még azt vettem észre, hogy ugye Jon volt a 998-adik Lord Commander of the Night's Watch, Eddison Tollett most a 999., vajon az 1000.-nek valaki különlegesett szánnak? Vagy nem is lesz már 1000.?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Congratulations! You are the 1,000th Lord Commander! Click here to receive your free iPad! <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.18. 09:41:19

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én azt látom, hogy ebből Jon Targaryen - Daenerys Targaryen szövetség lesz a végén. Ugye nagyjából egész Westeros káoszban van, északon is háborúznak, délen is (polgár)háború készülődik, Jon rendet tesz és ismét egyesíti északot, Daenerys meg rendet tesz délen. Ezzel csak az a baj, hogy nem számítok happy endre 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

skinnyman

Regards,

<#banplz>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
az a gázpalackos kép azért vicces
Kongy
De szegény Jon nem tehet arról, hogy ki az apja/anyja. Lady Stark-tól sosem értettem ezt a buziskodást a sráccal... Nem esett le neki, hogy rendes gyerek ennyi idő alatt? Később, mondjuk mondja is, hogy megbánta, vagy valami ilyesmi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mert nem szereti vagy emlékezteti rá, hogy megcsalta Ned.
/Itt Jon éppen indul a Falra, csak előtte elbúcsúzik Brantől./

"I've won every battle, but I'm losing this war."

molnibalage83
De miért is?

1. évad 2. rész, mikor Bran leesik.

"I've won every battle, but I'm losing this war."

molnibalage83
Arra már nem is emlékszem, hogy hol és mikor akarja Stark mami elzavarni Jon-t...

molnibalage83
Hát kb. én is ezt éreztem sokszor. Megszámlálhatatlanul sokszor rúgtam volna már fel.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.17. 22:48:19

ő volt a legjobb csaj az egész sorozatban😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Palinko
de megöregedett Jon 😞
Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ha Tormundnak és Brienne-nek közös gyereke lenne akkor nagy valószínűséggel ő lenne az Azor Ahai. 😊
Aki a kutyát szereti rossz ember nem lehet...
Palinko
Gondolj bele, lányuk lesz, örökli az anyja magasságát és szépségét, és a papa szép vörös szakállát...
Kongy
A vadaknál már vannak óriások, szerintem az ő közös gyerekük kiköpött olyan lenne 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én arról látnék képet, milyen lesz Tormund és Brienne gyereke ha összejönnének...vörös és óriás. Hm.