Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Úgyhogy nem biztos, hogy le kell metélni egy arcot, hogy hasonulni tudjon hozzá egy igazi senki.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudja elvenni a mű élvezetét, ha már ismerek ezt meg azt a történetből. Sőt izgatottan várom, hogy a már ismert események hogy integrálódnak be, és egyáltalán nem hiányzik a meglepetés spontaneitása. <#vigyor0>#vigyor0>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kisujj: az tutti fix, hogy csak a saját érdekei mentén fog ügyködni. Minél több család feje hullik, annál erősebb.
Amúgy szerintem azt sem kellene elfeledni, ha Ramsey Bolton elpatkol, akkor Sansa mint Star / Bolton özvegy a kulcs: ha Robin Arrynnal elveteti vagy elveszi ő maga, akkor az összes Stark és összes Bolton vazallust maga mögött tudhatja elvileg plusz a völgyet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.06. 16:47:57
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#nezze>#nezze>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk.: két hozzászólásnyit görgettem és instant spoiler. baszki srácok használjátok a taget....
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.06. 16:19:50
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kisujj 100%, hogy nem Sansának akar segíteni, hanem a friss és veszteségeket eddig nem szenvedő Völgy sereggel le akarja majd nyomni a győztes északi sereget. Így az életképtelen Frey-eken kívül nem maradna ház Harrenhaltól északra, ergo Kisujj uralná fél Westerost. (ami az első évadban ismertetett céljainak pont megfelelő: "mindent".
Egyébként szerintem ez a rész is baromi jó volt. Ez az évad nagyon magas szinten van eddig
szerk.: Arya-t meg le ne nézzétek, mert tuti van valami trükk emögött, ennyire azért nem retard
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.06.06. 14:43:56
I met God. She's black
Per Aspera Ad Inferi.
Tikal #12837
hát nincs rá nagy fenyegetés, távol esik mindentől, 62 kiáll meg pár száz velük marad védeni őket. de sztem is nevetséges.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.06. 13:05:38
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szegény pap, reméltem, hogy több szerepe lesz...

Arya teória.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.06.06. 12:27:29
Ha a végén nem Lady Mormont szerzi meg a vastrónt,akkor inkább nyerjenek a jégzombik.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.06. 12:23:33
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerintem is Kisujj-nak ment a levél, és a völgy serege fogja eldönteni a csatát.
szerintem olyan 2-3-4 évad múlva _talán_ comingol már az a rohadék winter, talán odaér Denike a vastrónhoz, talán Jon összefogja a népeket és legyőzi Ramseyt, talán Rickon alkot is végre valamit... talán... de nem biztos.
Bazinga!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nézd a jó oldalát.
Beindulhat a Starkok felemelkedése, talán nem cseszi szét Sansa. 😄
Arya-ra már nem tudok mit mondani. Én szeretem ezt a szálat, de csak úgy néz ki, Jacqenhez vezet vissza az útja, ha nem akar elvérezni / vérmérgezésben meghalni... (ha májon vagy hasi verőeren szúrták volna, akkor az gyorsan végzett volna vele)
Jamie vs Fekete hal jó jelenet volt.
Szerintem a történetvezetés miatt kellett ez a leültebb, politikát és a házak csatározását bemutató rész. Úgy lesz kerek egész a GOT, ha megvannak a egyéni szinten a személyes érzelmi szálak, közép tájékon a házak csatározása, a politika (és már a vallás), globális szinten meg a tél közeledte.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a nyanya egyébként mindig durván beszélt Cerseiel de azért most lehet messzire ment, csoda hogy nem ölték meg ott rögtön, azért ne felejtsük el hogy a lányát megölték és még semmit nem tett...
meg fontos volt a rész, megláttuk hogy a kutya életben maradt és vissza fog térni, ez nyilvánvaló, ez a rész főleg róla szólt.
egyébként ennyit szopni 62 emberért <#idiota>#idiota>
Arya meg látszik lófaszt tanult, már nekem is rohadt gyanús volt az öregasszony, ő meg hogy nem ugrott hátra már a sweetnél az őt jellemzi, tudhatta volna, nem az van, hogy nem látott még senkit arcot váltani... ekkora bénázást. persze valahogy majd megmenekül, bár még nem láttuk ki által. emígy naív kislány még mindig. ok két erszénnyi pénzt oda tud dobni, de arra nem gondol, hogy már a nyílt vízen megerőszakolják és kidobják a fenébe a hajóról 😄 meg westerosban is mire számíthat? ő nem tudja, hogy Jon vissza tervezi foglalni Derest. nem sok esélye van, megérte volna hagyni meghalni a színésznőt, akkor is elmenekülhetett volna de legalább nem kellett volna mindig minden árnyra figyelni
megnéztem megint hbogon-n, javítanom kell!
Csaj elkezdi kiabálni, hogy Óvd jól!
Ez nekem lemaradt, a gyerek kiabálásából ezt hallottam ki: Hold jól!
És mivel nagyon a srácra koncentráltam, hogy mit mondd Hold-ot hallottam ki. Holdjad-ot újbóli meghallgatásra már nem hallom ki!
bocsi :/
Sansát valaki pofozza már fel istenem akárhányszor megszólal csak felbasz.
Kutya Kutya Kutya, kicsit megörültem neki.
Arya ha megmurdált volna nem szomorkodom, de így valszeg túléli :/
Arya részének 15másodpercét leszámítom mi történt ebben a részben? Semmi. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy úgy sem fog meghalni.
Maergery amit a nagyanyjának adott, az most mit jelentett amúgy?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szerintem nem élőhalott, hanem a felélesztés Erdő Gyermekei típusú verzióján esett át.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pár órája elkeptam hodoros jelenetet hbo-n szinkronizált változatban.
Ha jól emlékszem így fordították:
Holdjad jól
Holdjad jól
Holdd jól
Hold jól
Holdjól
Holdjól
Hodor