Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondjuk nem pofázok, túlpörgettük ezt az Arya teóriákat. 😄
Csak csatlakozom hozzátok. Az Arya szál butácska, suta volt. A rész egy finom töltelék volt, hiszen azért érdektelen nem volt, én is azt mondom, hogy Sándor vitte a tölteléket meg a nekrohegy. 😄
Brienne számomra érdekes karakter, érdekel a története, csak nem szabad sokat szerepelnie, mert egyszerű mint a faék. =)
Várom a következő részt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval így dolgozik egy profi bérgyilkos. 😊 A lehető legnagyobb feltűnést keltve üldözi a célpontot árkon bokron át.
Arya meg elég komolyan kipihenhette magát, ha ilyen jól bírta futkározást. Lehet, hogy kelet volna egy montázs, hogy legalább egy hétig ápolják. De még így is necces a futás.
Az meg milyen már hogy nem láthattuk a gyökér kis csajjal a leszámolást? Rohadtul megutáltam + Arya nemezise lett erre nem láthatjuk ahogy lenyomja?
Idióták ülhetnek a rendezői székben.
De ez mondjuk Arya felgyógyulására is igaz. Milyen sok elmélet volt hogy a csaj biztos, hogy nem viselkedett volna ilyen hülyén, meg hogy miért bal kézzel dobta a pénzt, miért flangált védtelenül stb...
De nem tényleg ilyen hülye volt, a megmenekülést pedig letudták egy már 20 éve is gáznak számító "alszok egy kicsit az életveszélyes sebre és lám már nem is olyan súlyos." - fordulattal
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
😄
Az a gyanús, ami nem gyanús!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Én csak előbbit pártolom. Spoiler tagekbe meg spoilermentes nagy méretű képektől elkezdve, legutóbb lement epizód történésein keresztül, legközelebbi epizód elhintett morzsájáig aztán bármi lehet, ha nincs külön odaírva, mi.
De nehogy valaki leharapja a fejemet, úgyhogy tényleg inkább várok egy hetet fórum nélkül.😊
Ezért tartom fejvakarósnak azt, hogy jönnek is a 'legális' meg 'jogos' trónkövetelő formájával. Lehetnek ilyen szép szövegek, de lásd Stannis esetét, hiába formált jogilag tökéletes indokot a királyságára, mégse álltak túl sokan mögé...
Tudom sokan vannak, akik irtóznak a spoilerektől, de érdekes módon csak csak bele kattintanak, aztán persze nem ők a hibásak, ha megtudnak olyasmit, amiről nem akarnak tudni. <#vigyor0>#vigyor0>
Megtettem azt, hogy ahol spoiler található az Ep. 9.-10. kapcsán, ott egy figyelmeztető szöveg került félkövérrel a hsz.-be. Szerintem ennél jobban ezt a helyzetet már nem nagyon lehet kezelni...
Utoljára szerkesztette:
Teszem hozzá, Dorne és Fellegvár erősen kérdéses lesz, noha ez megint GRRM és nem sorozat-szál, mert anno csak a Dorne-iak tudtak ellenállni a Targaryen-eknek, és ugyebár a mágia illetve a sárkányok pedig feltehetően Fellegvár ügyködésének köszönhetően tűnt el Westeros-ról...
Utoljára szerkesztette:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De ha a Baratheon vérvonal kihal, akkor már más a helyzet. Megint megy majd a politikai háttéralku, hogy melyik ház kihez húz. Itt lesz nagy szerepe Varys ténykedésének. És nem utolsó sorban Daenerys haderejének.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.06.14. 13:36:30
Nem tudjuk, hogy Gandry-n kívül az összes Robert-fattyat megölték-e, a legtöbbet igen, de biztos információnk nincs erről.
súlyos szituációk, jól megírt karakterek... az egésznek súlya van, ezért tetszik
ha nem fut ki olyan monumentális és súlyos végkifejletre, amit elvárnék, akkor nagyot fogok csalódni.
Ennyi döntési képesség már csak szorult mindenkibe...
Utoljára szerkesztette:
Vagy olyanról, hogy teszem azt, Tyrionnak 6 darabra vágják a fejét?
Nagy a kísértés a kattintás iránt.
Pontosan ezért sem értem, hogy mi az, hogy "legális trónkövetelő". Hogy ha Jon Snow lehet törvényes trónkövetelő, akkor Gendry is lehetne az, ahogy Robert Baratheon többi fatyja is bejelentheti a trónra az igényét.
Köszi.
Utoljára szerkesztette:
nagykép:

Már korábban is felvetettem ha
Utoljára szerkesztette: