Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahogy havas veri a fejét a ramsay-nak. ilyen ütésekből néhányba belehal az ember...
az se volt teljesen "kóser" ahogy a pajzzsal kivédi a nyilakat. mármint hogy épp hogy gyorsan felrátnaj a pajzsolt a lövéseknél.. hát persze.
Nekem régóta ez volt már a tippem Ramsay halálnemét illetően, csak én azt hittem, valahol szabad ég alatt történik majd, és esetleg nem kutyák, hanem rémfarkasok által.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egyelőre a billionsból is egy évad van most tartok az utolsó előtti résznél és nekem még mindig bejön.
viszont az offnak itt legyen vége, nyithatunk topicot vagy privátban folytathatjuk esetleg 😊
sárkányos rész se nem izgalmas, se nem drámai, se nem érdekes nem volt...
a végén a közelharc nagyon jó volt.
az óriás fegyver nélkül? nem emlékszem a könyvből se hogy ennek lenne valami magyarázata.
amúgy a végén az óriás kihirdethette volna a nagy hangján, hogy ramsayt kihívta havas, az egész nép hallotta volna, tuti meglett volna a hatása 😊
11.26.63? Egy évad, nem túl nehéz, de valahogy mégis jó volt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A másik amin gondolkoztam a Stark v2.0 uralomhoz hogy fognak állni a Lannisterek? Lázadás folytatásának gondolják, leverni kell, vagy megállapodnak velük egy meg nem támadásiban? Olyan nagy szövetkezésre nem számítok és ahhoz sem elég erős a Lannister sereg, hogy elfoglalja északot hamarosan úgy is elég gondja lesz.
Alig várom már Tyrion találkozzon Cerseiel, mert biztosan fog az ostrom után, egy Cersei dühroham kifigyel.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.06.20. 18:22:32
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
" Véletlenül sem veszi el a józan ítélőképességét az adrenalin, és az életéért való küzdelem.😊"
Életéért való küzdelem hozta volna, hogy hátrafelé kell futni , nyíl elől elfutni kb a legegyszerűbb (olyan távolságban) <#banplz>#banplz>
nem, nem próbáltam
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A cikk-cakkot még ki lehet magyarázni, hogy Rickon fiatal és majd össze sz@rta magát. Meg ha cikk-cakkban fut Jon még közelebb ér és még nyilvánvalóbb lett volna a plot armorja.
#Life is Racing
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ramsey elmebeteg, de "kurva jól csinálta".....a nyúzás már lerágott csont lett volna......bár mivel Rickonnak volt kb 2 egész mondata a 6 évad során nem fog feltűnni a hiánya.
A csata nagyon kemény lett, nem ez a GoT legjobb része, de a leglátványosabb az biztos.
Az alkotók meg tanultak Joffrey halálából és most a lehető legkegyetlenebbül tették el láb alól a "Főgenyót".
#Life is Racing
Jöhet az évadzáró 😊
Bazinga!
Amúgy melissandre megpróbálhatná visszahozni rickont,meg akár wun wunt is 😄
Még egy csavar lehet esetleg,hogy arya hazaér és elkezdi irtani freyéket./spoiler]
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ettől függetlenül a kérdés még mindig áll: KI AZ? Mert nem jövök rá.😊
btw a csatát tényleg szépen megcsinálták. Leszbi kacérkodások ☺Évadzárón sok mindennek kell történnie (remélhetőleg) különben nem fognak tudni mindenkit kiírni szépen a sorozat végére :c
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
apropó, a másik filmes connection, Cold Mountain/Hideghegy gödrös mészárszék
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.06.20. 14:41:30
igaz azt se tudtuk, hogy az illető scoia'tael tag az is új <#idiota>#idiota>.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.20. 13:16:35
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sansa first kill 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: lck, 2016.06.20. 12:40:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.20. 12:27:21
Megérte átszenvedni a korábbi "gyengébb" epizódokat.
azért szalszának mehetne a lebaszás, hogy miért nem szólt egyetlen szót se, mert ennek tudatában lehet máshogy tervezik az ütközetet, és kijönnek kisebb veszteséggel...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
csak a kérdés mikor ütnek be a mások, utolsó évad vagy a következőben? előbb lesz a trónért a harc vagy előbb a mások ellen?