889
A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
-
SaGa Jr #649 Lesz ott valahol egy sziklaszál ahová egy pallószerűségen (vagy valami híd jellegű vacakon de nem a nagy kőhídon amin van őrbódé és egy faluban végződik, hanem még az előtt van az átjutási lehetőség ami a parton észak felé tartva is lehet látni) kell átmenni és ott lesz majd a lejárat. Már nem tudom pontosan, mert régen játszottam a játékkal, de ott van az elhiheted. Az irány stimmel, csak körül kell nézni alaposan. Ha kicsit É felé tendálsz nem szigorúan tartod magad ÉNy-hoz (magyarán Észak, Észak-Nyugat irányt követsz) akkor meg fogod találni. Nincs nagy távolságra az elejtett kosártól de menni kell kicsit az biztos. -
Benevolens #648 eljutok a folyóhoz és sehol semmi. (volt itt egy barlang tele scamppel, de már régebben kipucoltam, és nem volt benne ilyesmi) -
SaGa Jr #647 Menj ÉNy felé. Arra kell menni. Felesleges a földet kémlelni, ha már egyszer az irányt megadták. Tartsd az irányt és eléred a helyet ahol a lányzót majd megmentheted. -
Benevolens #646 de milyen nyomokat kell keresni? Csak mert a német szövegben a szó megint valami lehetetlen, kanyargós nyomokat jelent,ami északnyugatra tart, de én csak egy ösvényszerűséget találok, az meg délnyugatra tart. -
#645 igen, az útnál félbeszakadnak a nyomok, de ott a közelben lesz valahol egy dungeon. -
#644 Valamelyik barlangban lesz asszem a kiscsaj. -
Benevolens #643 valaki tudja, hogy a gombaszedő kislányos küldetésnél amikor megtalálom a kosarát, akkor mi a fenét kell csinálni? Annyi bejegyzést kapok, hogy északnyugat felé egy ösvény nyomai vannak, és talán vezet valahova. De én pár lépés után elvesztem az ösvényt. -
SaGa Jr #642 Szerintem a Google tud neked ebben segíteni. Beírod például, hogy Nehrim map és nézelődsz. Akár a képekre is átválthatsz és akkor töménytelen mennyiségű térképet fogsz látni.
Vagy ugye ott van a saját wikia oldala is a játéknak, ott is megvan minden ami kellhet. -
#641 engem alacsony szinten főleg a ghoul-ok (durva meelee attack-kel és szerintem valamennyi magic resistance-ük is van) és az reaperek (kaszás kezű szarvas-sisakos csontik) tudtak kikészíteni.
szerintem fedezd fel magad, akármerre indulsz, biztos hogy találsz valamit. -
Benevolens #640 nem tenne be valaki képet a térképéről, hogy mi van a kolostor körül? -
Benevolens #639 én 9-es szinten kipucoltam a bányát. Nehéz volt, de nem annyira. én az abbey körül nem találtam semmit, ezért álltam tovább. Most megint bementem valami durva helyre, ahol páncélos csontvázak meg trollszerű szörnykények vannak. Meg egy kőelementál is volt -
#638 nekem ritka volt, hogy valahonnan vissza kellett fordulnom, mert egyáltalán nem tudtam legyőzni az ellenfeleket. igaz, én először az abbey körüli vidéket fedeztem fel, és úgy haladtam tovább, kvázi egyre szélesebb körben. -
#637 Pedig rengeteg van. Az a bánya volt az egyik legkeményebb hely. Én persze akkor éppen anyagi és erőforrás válságban voltam, de akkor sem akartam visszamenni. Igazi szenvedés volt végigtolni. Nagyon sokáig kóboroltam, bőven 10. szint felett mentem fel először a kolostorba. :) -
Benevolens #636 egyébként most vagyok 10-es és nem találok olyan helyet, amit kipucolhatnék és a saját súlycsoportom. -
Benevolens #635 az 1800 tp-t bánom :( -
mindero #634 Ezek valószínű engine hibák. Sok mindent nem lehet vele kezdeni.
Amúgy nem sokat vesztettél, mert a nála lévő fejsze nem egy nagy eresztés, lesz annál sokkal jobb is. -
Benevolens #633 véget ért. Elért a helyre, és kaptam egy bejegyzést, hogy elmenekült. Egyébként, igen, a tárgyak belesüllyedtek a földbe, ezért visszavittem őket a kovácsműhelybe. Aztán kijöttem. Itt csinált a program egy autosave-t. Aztán ezt töltöttem vissza, és tök máshol volt a pasi, mint amikor mentette :S -
SaGa Jr #632 Az pech, de semmi következménye nem lesz. Annyi, hogy nem fog esetleg eltűnni a feladat a quest részlegből. -
Benevolens #631 de én nem értem utol és eltűnt. És nem azért nem értem utol, mert lassú vagyok, hanem mert amikor betöltöttem az elmentést, akkor máshol volt, mint amikor mentettem. -
#630 ez most az a küldetés, ahol egy fegyver "zombivá" fertőzi az embereket? és utol kell érni a fazont, mielőtt bevinné a városba?
ha ez az, akkor simán utolértem, pedig akkor nem voltam valami gyors.
az eldobált cuccok eltűnése: az lehet engine hiba is, sokszor besüllyednek a talajba a tárgyak, sajnos. -
SaGa Jr #629 Az csak a körítés. A játékban semmi ilyesmi nem fog megjelenni, mert ez hosszútávú dolog lenne. Ha le tudott lépni a manus a fegyverrel akkor jön az elszomorító rizsa arról hogy hú de rossz lesz mert majd jön az általa toborzott had. De nem most sőt nem is a játék alatt.
A feladat lezárásához viszont az kell, hogy kinyírd mielőtt túl messzire szökik. A bányából kijutva is utol lehet még érni, nem olyan gyors (persze ha alacsony a speed, nagy a leterheltség akkor le fog hagyni ez tény). -
#628 mi ennek a küldetésnek a címe?? annyira nem tudom beazonosítani... -
Benevolens #627 hát pedig nekem azt írja ki -
#626 Nem toborozott senki semmit, de adtam el ilyesféle cuccokat egy hullából emlékein szerint. Ez kb. 3-4 hónapja volt.. -
Benevolens #625 de ha nem kaptad el a pasit a villámos bárdal, akkor neked is úgy lett vége ennek a küldetésnek, hogy elmenekült és új bandát toboroz -
#624 Minden bányás küldti megcsináltam emlékeim szerint. -
Benevolens #623 akkor te nem vitted végig. Van a kisfőnök a kulccsal. Van a kovácstűzhelynél a viszonylag erős lich és van a harmadik, egy pasi, aki elkezd menekülni. Én ezt a harmadikat nem értem utol. Pontosabban az történt, hogy szarakodtam a mentésekkel, mert mindig eltűntek a cuccok, és amikor egyszer betöltöttem, akkor a térképen nem ott volt a pasi, ahol a mentéskor, hanem sokkal messzebb,, és nem értem utol. Ezért betöltöttem egy előző mentést, és ott is azon a ponton volt, ahol a másik mentésen, pedig akkor még ki sem jöttem a bányából. Értem én, hogy bug, de most elszalad a 200 aranyat érő bárdom :( Egyébként én sem tudtam a pasit legyakni, hanem én pont a hídnál értem utol, és ott kinyírták a hídőrök. Én meg kaptam 1800 TP-t és szintet léptem :) Kár hogy a cuccok meg eltűntek, és be kellett töltenem újra :S -
#622 Ergo, ez bug lehet. -
#621 Semmi különöset nem tettem ott. Annyi volt, hogy nem tudtam a legvégső fönököt legyakni, de a kijárat kulcsa már megvolt egy kisebb bosstól. Meg is emlékezte róla, hogy egyik legjobb RPG élményem volt ennek a bányának 2 lépcsős kipucolása. :) -
Benevolens #620 Arra gondolok, ahová a vasúti sín vezet abból a faluból, ahol a csillék állnak. A bejáratánál pedig egy csillesor áll. A bánya is dugig van csillékkel. Vannak benne banditák, trollok, "lichek" meg szellembányászok -
#619 Erre már így nem is emlékszem. Van egy bánya, aminek a bejárata egy csillehí után van. Erre gondolsz? -
Benevolens #618 ráadásul nem sikerült elkapnom a pasit, így elérte a célját és az S-betűs főbb gonosz újra toborozza szolgáit banditának a bányába.
Ennek a küldetésnek mikor van vége? :S -
Benevolens #617 nem tudom, arra a pasira gondolok, akit a hídon sikerül utolérni. Tehát nem arra a hülye kis koboldra, akit a kovácsműhelyben kinyírok. Ahogy utolérem a pasit és elteszem láb alól az összes cucc, amit menet közben eldobáltam eltűnik, kivéve 2 fejszét meg egy ezüst íjat. És ez nagyon idegesít, mert a szart eladnám, a jókat meg megtartanám. De így nem fog menni :S -
#616 A bányakovácsra gondolsz? Nekem nem tűnt el. Tényleg elég brutál cuccokat hagyott ott.
Egyszer már be kellene fejeznem a gammát. Lényegében az utolsó screen óta nem toltam... -
Benevolens #615 basszus. Tudja valaki, hogy a bányás küldetéssel mit kell csinálni, hogy ne tűnjenek el a cuccok, ha kinyírom a villámos bárdos pasit? Csak mert eltűnnek a tök jó cuccok, miután kinyírtam -
steweee #614 vhol találtam hozzá kisebb kiegészítőket, de utóbb elfelejtettem hol is volt. 4 vagy 5 kisebb dlc szerűség. vki erről vmit ? -
mindero #613 Fene. Majd 2. végigjátszásnál akkor 1 év múlva. -
#612 ha jól tudom, ez beragadhat, sajnos. -
mindero #611 Igen, fölvettem a pénzt, aztán még egyszer a táblára kattintottam, de mivel akkor még nem voltak új küldik nem lépett a következőre. Most meg ugyanúgy nem történik semmi, persze már update-tel. -
#610 update-elve vagy? mert update-ekkel adtak hozzá új küldiket. még van talán 2 vagy 3. meg mi az hogy befagyott? felvetted a pénzt az fairy-ért aztán nem tudsz új küldetést felvenni? egy idő után egyébként mindenképp elfogynak, a legutolsó egy dwarf kiiktatása.
szerintem nincs ilyen kód...