Nehrim - Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 9-es szinten kipucoltam a bányát. Nehéz volt, de nem annyira. én az abbey körül nem találtam semmit, ezért álltam tovább. Most megint bementem valami durva helyre, ahol páncélos csontvázak meg trollszerû szörnykények vannak. Meg egy kõelementál is volt
koschwarz
nekem ritka volt, hogy valahonnan vissza kellett fordulnom, mert egyáltalán nem tudtam legyõzni az ellenfeleket. igaz, én elõször az abbey körüli vidéket fedeztem fel, és úgy haladtam tovább, kvázi egyre szélesebb körben.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Molnibalage
Pedig rengeteg van. Az a bánya volt az egyik legkeményebb hely. Én persze akkor éppen anyagi és erõforrás válságban voltam, de akkor sem akartam visszamenni. Igazi szenvedés volt végigtolni. Nagyon sokáig kóboroltam, bõven 10. szint felett mentem fel elõször a kolostorba. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

egyébként most vagyok 10-es és nem találok olyan helyet, amit kipucolhatnék és a saját súlycsoportom.
az 1800 tp-t bánom :(
Ezek valószínû engine hibák. Sok mindent nem lehet vele kezdeni.
Amúgy nem sokat vesztettél, mert a nála lévõ fejsze nem egy nagy eresztés, lesz annál sokkal jobb is.

véget ért. Elért a helyre, és kaptam egy bejegyzést, hogy elmenekült. Egyébként, igen, a tárgyak belesüllyedtek a földbe, ezért visszavittem õket a kovácsmûhelybe. Aztán kijöttem. Itt csinált a program egy autosave-t. Aztán ezt töltöttem vissza, és tök máshol volt a pasi, mint amikor mentette :S
Az pech, de semmi következménye nem lesz. Annyi, hogy nem fog esetleg eltûnni a feladat a quest részlegbõl.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

de én nem értem utol és eltûnt. És nem azért nem értem utol, mert lassú vagyok, hanem mert amikor betöltöttem az elmentést, akkor máshol volt, mint amikor mentettem.
koschwarz
ez most az a küldetés, ahol egy fegyver "zombivá" fertõzi az embereket? és utol kell érni a fazont, mielõtt bevinné a városba?

ha ez az, akkor simán utolértem, pedig akkor nem voltam valami gyors.

az eldobált cuccok eltûnése: az lehet engine hiba is, sokszor besüllyednek a talajba a tárgyak, sajnos.

Az csak a körítés. A játékban semmi ilyesmi nem fog megjelenni, mert ez hosszútávú dolog lenne. Ha le tudott lépni a manus a fegyverrel akkor jön az elszomorító rizsa arról hogy hú de rossz lesz mert majd jön az általa toborzott had. De nem most sõt nem is a játék alatt.

A feladat lezárásához viszont az kell, hogy kinyírd mielõtt túl messzire szökik. A bányából kijutva is utol lehet még érni, nem olyan gyors (persze ha alacsony a speed, nagy a leterheltség akkor le fog hagyni ez tény).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

koschwarz
mi ennek a küldetésnek a címe?? annyira nem tudom beazonosítani...

hát pedig nekem azt írja ki <#nemtudom>
Molnibalage
Nem toborozott senki semmit, de adtam el ilyesféle cuccokat egy hullából emlékein szerint. Ez kb. 3-4 hónapja volt..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

de ha nem kaptad el a pasit a villámos bárdal, akkor neked is úgy lett vége ennek a küldetésnek, hogy elmenekült és új bandát toboroz
Molnibalage
Minden bányás küldti megcsináltam emlékeim szerint.

akkor te nem vitted végig. Van a kisfõnök a kulccsal. Van a kovácstûzhelynél a viszonylag erõs lich és van a harmadik, egy pasi, aki elkezd menekülni. Én ezt a harmadikat nem értem utol. Pontosabban az történt, hogy szarakodtam a mentésekkel, mert mindig eltûntek a cuccok, és amikor egyszer betöltöttem, akkor a térképen nem ott volt a pasi, ahol a mentéskor, hanem sokkal messzebb,, és nem értem utol. Ezért betöltöttem egy elõzõ mentést, és ott is azon a ponton volt, ahol a másik mentésen, pedig akkor még ki sem jöttem a bányából. Értem én, hogy bug, de most elszalad a 200 aranyat érõ bárdom :( Egyébként én sem tudtam a pasit legyakni, hanem én pont a hídnál értem utol, és ott kinyírták a hídõrök. Én meg kaptam 1800 TP-t és szintet léptem :) Kár hogy a cuccok meg eltûntek, és be kellett töltenem újra :S
Molnibalage
Ergo, ez bug lehet.

Molnibalage
Semmi különöset nem tettem ott. Annyi volt, hogy nem tudtam a legvégsõ fönököt legyakni, de a kijárat kulcsa már megvolt egy kisebb bosstól. Meg is emlékezte róla, hogy egyik legjobb RPG élményem volt ennek a bányának 2 lépcsõs kipucolása. :)

Arra gondolok, ahová a vasúti sín vezet abból a faluból, ahol a csillék állnak. A bejáratánál pedig egy csillesor áll. A bánya is dugig van csillékkel. Vannak benne banditák, trollok, "lichek" meg szellembányászok
Molnibalage
Erre már így nem is emlékszem. Van egy bánya, aminek a bejárata egy csillehí után van. Erre gondolsz?

ráadásul nem sikerült elkapnom a pasit, így elérte a célját és az S-betûs fõbb gonosz újra toborozza szolgáit banditának a bányába.
Ennek a küldetésnek mikor van vége? :S
nem tudom, arra a pasira gondolok, akit a hídon sikerül utolérni. Tehát nem arra a hülye kis koboldra, akit a kovácsmûhelyben kinyírok. Ahogy utolérem a pasit és elteszem láb alól az összes cucc, amit menet közben eldobáltam eltûnik, kivéve 2 fejszét meg egy ezüst íjat. És ez nagyon idegesít, mert a szart eladnám, a jókat meg megtartanám. De így nem fog menni :S
Molnibalage
A bányakovácsra gondolsz? Nekem nem tûnt el. Tényleg elég brutál cuccokat hagyott ott.

Egyszer már be kellene fejeznem a gammát. Lényegében az utolsó screen óta nem toltam...

basszus. Tudja valaki, hogy a bányás küldetéssel mit kell csinálni, hogy ne tûnjenek el a cuccok, ha kinyírom a villámos bárdos pasit? Csak mert eltûnnek a tök jó cuccok, miután kinyírtam <#falbav>
vhol találtam hozzá kisebb kiegészítõket, de utóbb elfelejtettem hol is volt. 4 vagy 5 kisebb dlc szerûség. vki errõl vmit ?

Fene. Majd 2. végigjátszásnál akkor 1 év múlva.

koschwarz
ha jól tudom, ez beragadhat, sajnos.

Igen, fölvettem a pénzt, aztán még egyszer a táblára kattintottam, de mivel akkor még nem voltak új küldik nem lépett a következõre. Most meg ugyanúgy nem történik semmi, persze már update-tel.

koschwarz
update-elve vagy? mert update-ekkel adtak hozzá új küldiket. még van talán 2 vagy 3. meg mi az hogy befagyott? felvetted a pénzt az fairy-ért aztán nem tudsz új küldetést felvenni? egy idõ után egyébként mindenképp elfogynak, a legutolsó egy dwarf kiiktatása.

szerintem nincs ilyen kód...

Hogy lehetne szerintetek folytatni a fejvadászos küldiket? Mert az enyém "befagyott" a faire után.
Van valami olyan kód ami törli a megcsinált küldetéseket, hogy újra föl lehessen venni õket?

Molnibalage
Be kellene már fejezni az alapot is.

koschwarz
tök jó! én nem vettem ezt észre még, pedig gyakran látogatom a hivatalos oldalt.

Állítólag jön egy kiegészítés a Nehrimhez ami a fõsztori után fog játszódni.

Kíváncsi vagyok kit fogunk ezután lenyomni, az idõt? <#idiota>

koschwarz
mint rájöttem közben, a fõküldetésben is eljutsz arrafelé mindenképpen.

koschwarz
elindulsz a sanctumtól kelet felé, hegyek között vezet az út (Eastern Mountain).

Molnibalage
Ez hol is van? Én szerintem csak az ünnepek táján jutok el oda, hogy Nehrimezzel. Már csak "becsületbõl" tolom végig. Ne szabad egy RPG-t félbehagyni. :)

koschwarz
teli van a játék fantasztikus látnivalókkal. fold valley keleti partvidéke pl. kifejezetten hangulatos, egy hatalmas valami csontvázával a vízben, vagy egy hajóronccsal...képtelen vagyok haladni a sztorival mert annyi felé elvándorlok :D

koschwarz
megint lehet update-elni. egy javítás, az ostiani aréna kapuja végre kinyílik :DDDD
lehet hogy most lehet jelentkezni a harcokra.

a játékot továbbra is imádom, nem tudok lekattanni róla :D

koschwarz
nagyon szépek és hangulatosak...most vagyok túl megint egy marha jó, egyedi dungeon-ön. nem lehet elégszer elmondani, mennyire egyedi mindegyik, nagyon jó munkát végeztek.

Molnibalage
Rég voltak képek. :)

hétvégén lesz idõm játszani ismét, majd leírom pontosan, megpróbálom megoldani, hátha magamtól is megy.

persze hogy nem a peccshez van köze, de túlforgalmazás miatt már 10-én lekorlátoztak 128mb/secre, mivel itt pesten mobilnetem van. nem megyek haza csak hónap utolsó hétvégéjén majd. szóval egy letöltésvezérlõ által tölthetõ helyrõl lenne jó szedegetni, nem a program launcherébõl

koschwarz
konkrétan én nem jutottam el oda még, de tudom hogy van aréna harc

Molnibalage
Az aréna megvan, de nem tudtam senkinél feliratkozni.

koschwarz
annak a peccshez semmi köze. pontosan hol vagy hogy akadtál el?

koschwarz
launcher (valszeg be kell menned a program files/sureai mappába, és ott lesz egy külön ikon), update gomb, és voilá, soha nem volt egyszerûbb egy modot update-elni :D

koschwarz
ostianban az arénában.

Molnibalage
A launcherrel tudod letölteni.

letöltés honnan ? no, elakadtam az elején, az elsõ várost elérem, és a vaddisznõölõs küldit választom, utána vmiért nem adja a következõ questet.

patch után folytatom csak akkor...

Molnibalage
Arénaharcra hol lehet jelentkezni? Nekem nem sikerült eddig.