889
A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
-
#729 Southrelm fővárosában hol van a ládám?
Az arénaharc jópofa lenne, ha nem eszement könnyű vagy nehéz lenne. Mágia nélkül sok enemy tök esélytelen. Egy ellentfél még használt varázslatot is... -
#728 hát, befejeztem. 120 óra, minden küldetés kész. csodálatos játék volt.
(van hír arról, hogy elvileg folytatják a történetet. várom.) -
Benevolens #727 köszi -
#726 z vagy y (attól függ). -
Benevolens #725 nem emlékszik valaki, hogy hogyan kell ládát pakolni? -
#724 amíg gondolkodik, addig van kb. 3 napod. az alatt megéri feltúrni a vidéket. én megtettem, és megszereztem az eddigi legjobb kardomat (goddawn claymore). eleve egy teljesen más stílusú vidék, nekem tetszett.
egyébként onnan, ha csak a főszálat nézzük, már nincs annyira sok. még úgy kb. a főszál negyede. -
#723 Ez mit jelent?
Én ott tartok, hogy betettem a lábam Southrealm-be és gondolkodási időt kért a fickó, akivel odamentem. Sok van még hátra? Megéri a mellékszállal foglalkozni vagy szimplán feltúrni a vidéken minden dungeont és barlangot? -
#722 nekem már csak az utolsó három vagy négy küldetés van a főszálból. az összes mellékküldetést már megcsináltam.
mostanában a zerobilonban lévőSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!új tower defence játékkal szórakozom, rohadt jó, első személyű tower defence :D, csak nem tudom megcsinálni a medium szintet sem, nemhogy a hardot -
#721 Most már tényleg be kellene fejeznem.... :) -
Nos #720 Vége, nagyon jó volt. Százszor jobb, mit az Oblivion. Az nem is tetszett, ez meg kedvenc lett. Le a kalappal a készítők előtt.
A végén a South Realm szinte teljesen kimaradt, ott már csak a fő küldit csináltam, de vissza lehet menni. Jó és hosszú játék. 10/10 -
#719 nem tudom...én végigmentem az egészen, aztán eljutottam egy nagy teremig, ahol le kellett győzni egy bosst, majd ott volt egy portál, ami visszavisz a torony tetejére, meg van egy kapcsolóval nyitható ajtó is, ami egy másik helyre visz (ami nagyon jó "küldetés" szerintem). illetve ha a legutóbbi patchet is letöltötted már, akkor van még egy új "küldetés". -
Benevolens #718 kijutottam. Csak van egy portál, amin nem mehetek be, mert azt írja ki, hogy az út blokkolva van -
#717 a zerobilon egy eszméletlen hosszú dungeon, ráadásul igen trükkös. -
Benevolens #716 Eddig egy ilyet sem találtam. -
SaGa Jr #715 Teleporterekkel közlekedsz a szintek között, azokat találd meg és aktiváld. Fejből ha megfeszülök sem tudnám már megmondani hol vannak ezek a kütyük. A lényeg, hogy kiút csak egy van, ami felfelé vezet (nézz szét alaposan, mert vannak rejtett kapcsolók is). A felső szinten lesz majd újabb teleporter is és rejtett kapu is. Az egyik kivisz... -
Benevolens #714 hát én vagy négy műhelyet találtam aknákkal, de elfogyott az út. A láva fölötti kőhídon lévő csontis résznél visszább nem tudok menni, és más utat meg nem találok. -
SaGa Jr #713 Kijutni majd úgy fogsz hogy végigmész az egészen míg el nem éred a tetőszobát ahonnan majd kijuthatsz. Szóval bandukolj csak nyugodtan tovább odabent.
Megtanulni meg úgy fogod az aknatelepítést, hogy a műhelyből ahol ledobálva vannak tucatszám az aknák (némelyik éles és robban is) felveszel egyet és máris megtanultad hogyan kell használni. -
Benevolens #712 bejutottam. Most már csak kijutni nem tudok -
#711 aham, körül kell nézni zerobilonban. ott nézelődj, ahol van egy kőpad, rajta egy csákánnyal...
a wanted-os problémát nem is tudom értelmezni. mit ír pontosan? -
Benevolens #710 nekem a wanted küldetések elakadtak, valamiért nem ad többet, hanem kiírja, hogy növelni kell valamimet (az "öltözékemet" ??)Zerolbilon kulcsa valahonnan megvolt, bementem, volt bent 2 vízelementál amit kinyírtam és semmi. Nem tudom hol lehetne megtanulni ezt az aknatelepítést, de szerintem lemaradtam róla -
#709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik hely ahová menni kell az lesz zerobilon: de ahhoz először meg kell szerezned zerobilon kulcsát, ami viszont megint egy teljesen más dungeon-ben van...a másik hely, ahol ha jól emlékszem meg lehet tanulni a fire mine használatát, majd egy dungeon lesz valahol észak-keleten: egyébként az egyik wanted küldetés meg pont ezzel a dungeon-nal fog összefüggni. szóval minden jól összefügg mindennel :DDDD -
Benevolens #708 köszi mindkettőtöknek. Úgy tűnik igen. De igaziból az zavar be, hogy német a nyelv. Eredetileg németül tettem föl, aztán kicseréltem angolra, de a mentéseim németek maradtak :S -
SaGa Jr #707 Benevolens:
Sok olyan feladat lesz ahol csak útmutatást kapsz, nem lesz bejelölve a térképen hová menj, nem jelenik meg kis nyilacska és nem jelenik meg a helyszín sem. Magadnak kell megkeresned. Így van ez a bányával is (leírta a levél merre van) és a toronnyal is (szintén leírásra kerül hol van).
De például lesz olyan opcionális feladat is, ahol emg verdikéből kell megfejtened hová menj és ott mit tegyél (nagyon jó feladat és hirdetőtábláról lehet felvenni, iletve egy hirdetésből). -
#706 Mert azt nem rakja rá a térképre. A saját kis kacsóddal kell megkeresni. Látszik egy nagy torony Erotintól keletre a tengerparton. Arrafele kell majd csámborogni.
Mindenhol elkadasz? -
Benevolens #705 Legyaktam a pasit a kocsiban, elolvastam a nála lévő iratot, két bejegyzést is kaptam a naplóba, az egyiket a bányákról, de nem jelentek meg a térképemen, és nem is tudom beállítani aktívnak a küldetést.( ad egy helységnevet (Turm in Nordpass körül)valami Z-betűset de nem tudom, hogy az hol van. És a kastélyt sem találom a romváros körül :S
-
SaGa Jr #704 Ja hogy olyan téglák (bár én nem nevezném tégláknak ). Azok tényleg nem jók semmire. -
#703 Több helyen vannak elszórt téglák. Semmire sem jók. Ahhoz hasonlók, mint mikor a patkányokat kellett bezárni még a játék elején. -
SaGa Jr #702 Oda majd a másik oldalról juthatsz be. A romos, leégett falutól É-Nyi irányban a folyó mentén fenn a sziklák között van egy vár. Na ott van a kulcs ami az ajtót nyitja és ahonnan le tudsz menni ugyanarra a helyre ahová a leégett faluból elkeveredtél.
Milyen téglákról van szó? Téglákra én nem emlékszem, csak a N betűkre. Azokból van 100 (nem lehet még mindig mindet begyűjteni mert még mindig akad elzárt terület ahová nem lehet bejutni) és mindegyik megtalálása tapasztalatot jelent. Más szerepe nincs.
A robbanó akna feladatnál a robbanás helyeétől kicsit északabbra egy kő tövében ott van egy halom leszórt cucc és egy levél. A levél szerint egy coach-ot kéne megtalálnod. Nos ez a lovagi torna helyszínén a kocsira utal. Oda bemész, levered akit le kell verni, átkutatod a helyet, elolvasod a levelet ami megad egy újan helyet, egy bányát ahol egy kulcs szedhető fel, majd a rejtett kapcsolót használva kijutsz a lezárt kocsiból és mehetsz a bányába. A hely amit a kulcs nyit az pedig a középső területek északi részén álló torony. Na ott tudod majd megtanulni az aknatelepítést (erről szól a feladat, hogy megtanuld a telepítést). -
Benevolens #701 egyébként mire valók azok a téglák, amiket össze lehet szedni mindenhol? -
Benevolens #700 a lyuk megvan, csak nincs kulcsom a végéhez :S -
Benevolens #699 hőha, teljesen elakadtam. Egyrészt nem tudom, hogy mit kell csinálni azzal, amikor a határ közelében az álkereskedő ládájában tüzes izé robban, és utána megtalálom a dobozt a kövek között, és elolvasom a papírt és a német szövegben valamilyen lager mellett kell valakivel találkozni és meg is találom a Lagert, de oda bemenni sem tudok. A másik meg, hogy a romvárosban jön a látomás, és elvezet a csapóajtóig, de amikor elmúlik, akkor hiába keresem a csapóajtót, nem találom. Meg igaziból azt sem tudom, hogy mit kéne csinálni. A questeket csak angolul találtam meg a neten, de ott meg nem tudom beazonosítani, hogy mi micsoda. Szóval ha valaki belökne a helyes irányba annak megköszönném. -
Benevolens #698 nekem nem mennek föl a patchek, pedig legfrissebb oblivionom van :( -
mindero #697 Igaz, így 2X elolvasva tényleg :) -
#696 nem a skeleton key-re gondoltam, hanem a bug miatti 100-as speed-re :D -
mindero #695 Ez a skeleton key már az Oblivionban is benne volt. Az egyik isten adta ajándékba. -
#694 lol :D
mondjuk erősen exploit-szagú, de hát... :D
én az egész játék alatt küszködtem a speed növelésével, nem tudom pontosan, mennyire hat ár az athletics és acrobatics és light armor, de futok, ugrok, és full light armorban nyomtam végig, ehhez képest nagyon-nagyon ritkán tudtam akár +2-vel is növelni. és nehéz azt a +1-et is rátenni, ha egyébként meg meg más fontosabb attribútumokra (strenght, intelligence, willpower, agility) sokkal többet lehetett rakni. állandóan fortify speed-et kellett magamra varázsolni, de legalább az jó sokáig tart, nem úgy mint az oblivionban. -
SaGa Jr #693 A skeleton key egy törésmentes lockpick. Ezzel tudsz zárakat nyitni és nem fogyóeszköz. -
#692 Mivel nekem a mittomén melyik helyszín óta +100 speedem van egy bug miatt, azóta emiatt nem fáj a fejem. :)
A skeleton key mire jó? -
#691 ja, de látogass vissza, kipucolták, berendezték. van saját trónszéked is :D -
#690 ajánlom mindenkinek a figyelmébe a master craftsmen-t (mintha a legutóbbi patch tette volna bele), akinek az üzlete erothinban, a bakery, a kovács, illetve a backyard ajtaja közelében egy kis benyílóban van. über cuccokat lehet nála kapni, mondjuk horror áron (fegyverek pl. ilyen 50.000-250.000 aranyig), de tényleg jók. én csak mostanában vettem észre, és már találtam egy olyan kardot (goddown claymore), aminél nincs ott jobb, de akinek még nincs jobb fegyvere, de esetleg van sok pénze, az nézzen be oda. egyedi armorokat, pajzsokat, sőt még egy skeleton kulcsot is lehet nála venni (ez az egyik legdrágább). eddig azt hittem, mindenre van pénzem, de most rájöttem, hogy az a 200.000 aranyam az semmire nem elég :D
én megvettem egy clannfear trophy (?) pajzsot, ami +20 agility-t és +20 speed-et ad, és rohadt jól néz ki, egy clannfear feje.