206
NLbEb.png
Minden csütörtökön!
  • Herold
    A bevett szokás az, hogy a magyar feliratot követő nap végéig kell spoilerezni.
  • Herold
    Nem, az előző rész végén volt, hogy megtudta Amanda, hogy Alex Nikitának telefonált mikor a nigga csajt lelőtték.
  • Quantumleap
    Amúgy kérdésre a válasz: Szerintem egy adott epizódról a következő epizód kijöveteléig csak spoilerben legyenek vélemények. Én az 1x20-at csak most fogom megnézni, mert csak tegnap óta van felirat.
  • Quantumleap
    Most nem az 1x20-ról beszéltek?
  • Andr0
    ez a rész már majdnem 1 hete volt. Meddig spoielrezzünk? 1hónapig?
  • Quantumleap
    VAZZE! TEGYÉTEK MÁR SPOILERBE!
  • Andr0
    lebukott.
  • Herold
    Most mi a szar van? Alex lebukott? Vagy ezt is csak álmodta?
  • Victor1103
    Jó volt önmagában ez az 1x20, de az utolsó 1 perc: HOLY MOTHER F*CKING S**T!!

Most direkt nem nézek jövő heti bemutatót mert nem akarom elspoilerezni magamnak hogy ebből mi fog kisülni.
  • Szolnokboy1
    jaaa, sorry én azt olvastam, hogy nincs 720p verzió. :D felirat tényleg nincs hozzá valamiért, mondjuk én felirat nélkül nézem.
  • N o N a m e
    én mindenből 720p-t nézek.
  • Szolnokboy1
    van 720p én azt néztem.
  • gabo91
    off:
    ki milyen verzióban nézi?
    Leszedtem most 720p-ben viszont nincs, ill nem mindegyikhez találok feliratot. Tudna valaki segíteni?
  • Szolnokboy1
    na ez most egy kurva jó rész volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Owen már igazán lehetne főszereplő.
  • Herold
    Percy egy köcsög, az tény, de Michael most cseberből vederbe esett. Nikita ugyanúgy kihasználja most, mint korábban Percy.
  • Victor1103
    Azt az eget micsoda rész volt! Nagyon jól alakulnak a szálak is nagyon izgalmas a történet. A 24 utáni úrt nálam mostantól a Nikita maximálisan betölti

Percy karakterét is olyan jól alakítják részről részre nagyobb badass-t csinálnak belőle és már szinte epekedek érte, hogy végre megkapja ami jár neki.

Amúgy a végén mikor mondják hogyha megölik Percy-t akkor abból az ország sose épül fel az miért is van pontosan? A fekete dobozok kellenek a divízió tönkretételéhez azt tudom, de ez hogy kapcsolódik magához Percy-hez?

• Victor1103
    YES!!!Már alig vártam Ma este ha hazaérek meg is lesem
  • N o N a m e
    van új rész
  • MerlinW
    2011-Apr-07 Nikita 01x17 Covenants
  • gabo91
    Kegyetlen volt ez a rész. Egyre jobban tetszik a sorozat. Nagyon várom a folytatást, remélem ez a minimum színvonal lesz...
    fél kezemet lerágtam, hogy na vajon mi lesz lebukik nem?
  • N o N a m e
    Április 7.-én lesz a következő rész!
  • Andr0
    majd meglátjuk mi lesz vele, remélem nincs vége az évadnak:)
  • Victor1103
    Az jó mert ez így ebben a formában inkább idegesítő cliffhanger lett volna mintsem "jöjjön már a következő évad mert tűkön ülök" cliffhanger:)
  • N o N a m e
    a CW berendelte októberben a 22 részt, szóval még nincs vége, csak egy "kis" szünet lesz. Én azért gondoltam, hogy vége, mert a whatnext.eu is csak 16 részt jelöl, imdb is, és nincsen promó stb. :)
  • Victor1103
    Ez tuti? Mert ncoreon már van összefoglaló s01 pakk, imdb is csak 16 részt ír, mások viszont azt mondják, hogy csak megint 1,5 hónapos szünet jön szóval már totál nem tudom mivan:S
  • N o N a m e
    nem, nem, nem! 22 részes lesz az évad. Rosszul tudtam! Bocsi!
  • Victor1103
    Micsodaaaa?o.O NEEEEE! Miért nem 20-22 részes mint a többi CW sori? Ugye lesz 2.évad?
  • N o N a m e
    vége az évadnak! :(
  • Victor1103
    Mostani rész is ütött rendesen! Bonyolódnak a dolgok rendesen:)

Vajon Michael velük fog dolgozni ezek után vagy ellenük?
  • gabo91
    megnéztem az új 15. részt

Nagyon jó volt!
    Azt kell mondanom az eddigi legjobb rész. Gratulálok a készítőknek szépen belejöttek.
    Ismét Alex múltjáról tudhattunk meg dolgokat. Nagyon szép nő, eltudnám viselni. Jó volt, hogy niki és michael megint együtt melóztak. Niki majdnem elszólta magát... nem akarja hogy baja legyen michaelnek... itt még lesznek érdekes dolgok :)
    Ügyesen kiszabadította niki alexet és oldotta meg a szituációt.

Viszont a pszichologús csaj most nagyon kíváncsi, minden áron ki akarja kérdezni alexet... :S
  • gabo91
    Nikita feltörte alex nyomkövetőjét, "oda mész ahová csak szeretnél" de azért az érdekelne, hogy ki mikor és hogyan (niki vagy alex) állítja be a tartózkodási helyet. pl.: egésznap otthon vagyok (nyomkövető szerint) de niki beküld hogy szimatoljam ki hová viszik a bombát... bemegyek a központba de niki ép egy motoron űl, nehézkes lenne áttállítani a koordinátákat. plusz előbb utobb ebből úgyis bukó lesz. msn-t is bedobták hogy ne legyen unalmas, meg túl könnyű. Lassacskán ezt is beké szüntetni. pl.: nyomkövető szerint otthon van alex michael meglátogatja... és üres a lakás :)
  • Quantumleap
    Szerintem azért hívta Alexet, és ment el meglátogatni, hogy nem-e Nikita van nála.
    Amúgy a lentebb írt megérzésemből annyi már bevált, hogy Nikita megjegyezte, hogy a civilekkel való kapcsolat nem előnyös.
  • Andr0
    szerintem azért is hívta fel Alexet az otthoni telón.
  • Herold
    Most meg hova lett Michael múltkori gyanakvása?
  • Quantumleap
    Azért azt vegyük hozzá, hogy harcművészetben elsősorban nem a testsúly a meghatározó. Ha egy átlagos alkatú ember rendelkezik megfelelő jártassággal, símán lerendezhet egy 150 kilós gorillát is.
    Ettől függetlenül persze tényleg vannak túlzások.
  • MerlinW
    Ízlések és pofonok. Nekem feláll a szőr a hátamon ettől a színésznőtől.
    Alex-et alakító hölgy már inkább közelebb állna az ízlésemhez, ha idősebb lenne egy tízessel:)

Lényeg, hogy a sorozat összhatásban egyre jobb, kezdik összeszedni magkat az írók a kezdeti töketlenkedések óta. Persze még most is vannak csúnya jelenezek, mint az említett kardos dolog, de remélhetőleg kinövik ezeket is előbb vagy utóbb:)
  • Szolnokboy1
    sztem egyenesen kurva szép, viszont a legutóbbi szamurájkardos rész egy kicsit hát... gagyi volt, na.
  • Herold
    Annyira nem randa azért, de mikor a 30 kilójával elver 3 fegyveres férfit, azon már csak nevetni lehet.
  • Herold
    Ezt a szálat még kb. 2 évadig el fogják húzni, mire lépés történik az ügyben.
  • Quantumleap
    Most akkor Michael gyanakszik Alex-re? Vagy már tudja is (tud szájról olvasni)?