206
NLbEb.png
Minden csütörtökön!
  • Shep
    40% volt tegnap, hétvégére talán meglesz, legalábbis ezt írta a fordító az egyik fórumra.
  • Herold
    Mi van már a felirattal???
  • csubakkamuki
    igen.. sajnos mindenkinek soha nem fog tetszeni, mondjuk én még a 6. rész nem láttam, de remélem már hoz számomra egy kis változást, mert ha nem akkor ezt is sajnos leselejtezem.. :S
  • Shep
    A legutolsó rész azért elég jó volt végre felpörögtek az események és valóban laposabb részek után történt előrehaladás a történetet illetően. Nekem tetszik ez a mindenki mindenki ellen, mindenkinek más a célja felállás.
  • Herold
    Szerintem egyáltalán nem mondhatóak unalmasnak a 2. évad eddigi részei. Nekem tetszik.
  • csubakkamuki
    Nekem már egyre kevésbé tetszik.. :s, Mondjuk én most kezdtem el nézni nem rég.. az első évad fele az nagyon bejött, de utána úgy érzetem, hogy kezdett nagyon leadni.. és a második évadban nem is láttam eddig igazán jó rész.. :S
  • Herold
    Felirat vajon mikor lesz?
  • Herold
    Jópofa volt az a párizsi jelenet Ramonnal 4:10-nél, mikor Nikita tangó-szerű mozgása alatt felcsendült egy rövid tangó zene is.
  • Victor1103
    Húú ez nagyon jó rész volt! Jó kis évad lesz ez:)
  • Herold
  • Victor1103
    Ahogy látom Nikita is van már. Újra van fringe, odaát, hamrosan Dexter. Beindult a nagyüzem:D
  • MerlinW
    2011-Sep-23 Nikita 02x01 Game Change
    2011-Sep-30 Nikita 02x02 Falling Ash
    2011-Oct-07 Nikita 02x03 Knightfall
    2011-Oct-14 Nikita 02x04 Partners
  • Quantumleap
    Amúgy én gondolkodtam, hogy elkezdem nézni a régi sorozatot, de most látom, hogy magyar felirat még csak a 2x07-ig van hozzá (bár úgy látom, készül folyamatosan), szinkronosan pedig sehonnan nem tölthető.
  • Herold
    Persze, ugyanaz a kerettörténet és a főszereplők, bár a divízió vezetőjét a régiben Operations-nak hívták. Viszont abban Alex nevű karakter nem volt.
  • Quantumleap
    Na jó, de Michael és Birkoff karakterét az előző sorozatban is ugyanígy hívták, nem? A két film közül (Nikita, A bérgyilkosnő) egyikbe se.
  • Victor1103
    Szerintem semmi köze az előző Nikitához, mivel ott egy teljesen más nő játszotta nikitát. A történet se utalt semmivel arra az egész évad során hogy a kettő között lenne valami kapocs.

Michael kiszabadítása Birkhoff akciója volt, Alex-é pedig Amanda műve.
  • Quantumleap
    De most akkor valaki azt mondja már meg, hogy igazából ez a Nikita konkrétan összefügg a régi sorozattal (amit én nem néztem)?

Meg amit én nem teljesen értettem, hogy Michael kiszabadulásában is Amanda keze volt, vagy pedig az teljesen Birkoff magánakciója volt?
  • Victor1103
    Hát nem tudom, ha párhuzamot kellene vonnom az Event és a Nikita között akkor The Event= vontatott történet, idegesítő és unszimpatikus karakterekkel Nikita= első résztől pörgős sztori , idegesítő és unszimpatikus karakterek de csak abban a formában hogy jó vagy rossz-e és nem abban amit csinál.

Az Event tényleg jól indult be, de nagyon hamar átcsapott egy "mindig történik valami, de közbe mégse történik" semmi jellegű sorozatba amit leginkább a Flash Forwardhoz tudnék hasonlítani.
  • Herold
    Nem rossz, de egy The Eventnek jobban örültem volna.
  • Victor1103
    EZAZ BERENDELTE A CW A 2. ÉVADOT!!!!
  • csodacsapat
    Azért itt látszik hogy így is belehet fejezni egy évadot ha még nincs eldöntve hogy lesz e következő évad. Mert ha ne adj isten nem is rendelik be a 2 évadot akkor sincs az mint sok sorozat esetében hogy egy csomó mindenre nem kaptunk választ és ezért idegeskedhetnek az emberek hogy milyen jó lett volna ha folytatják. Ezt a végett akár el is lehet fogadni lezárásnak is de ha berendelik a 2 évadot akkor nagyon könnyű lenne folytatni is.
  • gabo91
    Megnéztem én is az utolsó részt. Nagyon komoly volt. Hihetetlen milyen csavarok voltak benne, az elején azt hittem hogy na jól van akkor ennyi volt, még 30 perc maszlag aztán vége... közben mégse aztán utána mikor már azt hittem hogy vége meg úgy zárul a történet hogy ne lehessen folytatás... megint egy csavar és megint...
    nagyon remélem hogy lesz második éved, már várom ...:D
  • Victor1103
    Nekem a "24"-ből volt ismerős a nő, de akkor ez ugyan olyan volt kb mint az eredeti BattleStar Galactica egyik szereplője aki a remake-ben játszotta az alelnököt vagy a "V" volt hasonló ahol az 1970es original főszereplője játszotta a mostani remake-ben a főgonosz anyját. Megesik az ilyen.
  • Herold
    Feltűnt valakinek rajtam kívül, hogy az utolsó részben szerepelt Alberta Watson (05:26), aki az előző Nikita sorozatban (La Femme Nikita, fsz: Peta Wilson) játszotta Amandát?
  • Shep
    Na megnéztem én is az utolsó részt, hát azt kell mondjam az eddigi legjobb rész volt, a sorozat meg a legjobb akciósorozatok között van nálam. Jó lenne ha lenne folytatás!
  • Victor1103
    Sajna ja:/
  • Hoz_Hun
    Aha, így már értem. :)

Szóval a "V" is kasza lett? Ez már biztos? Kedveltem azt a sorozatot.
  • Victor1103
    Na akkor próbáljuk meg mégegyszer:

Miután a "V" című amerikai scifi sorozat ami az ABC nevű csatornán futott és az "SGU alias Stargate Universe" című amerikai scifi sorozat ami a SYFY Channel nevű csatornán futott is kasza lett örülnék neki, ha a Nikita nem kapná meg a kaszát mert a 3 sorozat közül az érdemelné meg a legkevésbé mivel hogy az volt a legminőségibb.

Meg egyébként én amúgy sem 1-2 évad erejéig szeretnék leülni egy sorozatot nézni, hanem ha már elkezdek egy sorozatot nézni szeretném ha minimum 4 évadot megélne.

Na így talán már kielégítő a fogalmazásom:D
  • Hoz_Hun
    Hú öregem ezt a mondatot fogalmazd át légyszíves, mert érdekelne a tartalma, de nem tudom kódfejteni. A "V" is kasza lett? Vagy mi? Meg annak örülnél, ha ez nem kapná meg a folytatást, mert más se? Dögöljön a szomszéd tehene is?
  • Victor1103
    Hát miután nem a V és az SGU is kasza lett örülnék neki ha ez nem kapná meg mert a 3 közül ez érdemelné meg a legkevésbé. Meg amúgyis nem 1-2 évadra szeretnék leülni egy sorozatot nézni hanem minimum 4.
  • Szolnokboy1
    szerintem is nagyon jó volt a finálé.

a showrunner ezt mondta a 2. évad berendeléséről:

"I feel good about it. I won’t know it’s a sure thing until I know it’s a sure thing [Laughs], but I feel the same thing I felt a few months ago, which is that I’d be super-shocked if it didn’t happen."

Teljes interjú a fináléról
  • Victor1103
    Jó volt a finálé nagyon, de most már lassan igazán berendelhetnék a 2.évadot.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amanda és Seymour pálfordulása kicsit sok volt egyszerre, viszont érdekesen alakulhatnak az ő történet szálaik a következő évadban. Azt is mondjuk sejtettem, hogy behoznak egy a Division felett álló még nagyobb szervezetet a képbe, de ezt nem bánom mert szeretem az ilyen történetszálakat

Összességében mikor elkezdődött az évad abszolút nem ilyen sorozatra számítottam, szóval én mindenképp pozitívan csalódtam a Nikitában.
  • Quantumleap
    Na igen, Percy láthatólag feltörekszik Sloane nyomdokaiba.:)
  • Victor1103
    Újabb WTF-al teli rész volt ez is:) Az évadvégi epizódok nagyon jól hozzák az Alias első két évadának szinvonalát
  • Quantumleap
    Pofád kimoshatnád. Rohadtul nem adtam okot erre a beszédstílusra.
  • Victor1103
    Hát ha a Nikita nem kapná meg a második évadot szégyen-gyalázat lenne. Hiába nézem a Supernatural is mint CW sorozat, ezután a ritka pocsék 6.évad után hamarabb adtam volna annak kaszát mint a Nikitának. Persze nem én döntök, hanem a nézettség, de akkoris nagy kár lenne:(
  • Szolnokboy1
    semmit nem tudni eddig. sajnos a nézettség folyamatosan csökken, a legutóbbi rész is negatív rekord volt. elképzelhető, hogy nem lesz 2. évad, kár lenne a sorozatért. de ha mégis lesz, tuti az lesz az utolsó egyben.
  • Herold
    Menj már a faszomba, 30-án jött ki a magyar felirat, a spoileres post pedig tegnapi.
  • Victor1103
    2. évadról tudni már valami biztosat? CW már berendelt jóformán minden sorozatot, ezzel nem értem mire várnak ennyi ideig:/
  • Quantumleap
    Ne haragudjatok, de itt ti igenis az 1x20-ról beszéltetek. Csak nem én voltam a hülye, hogy ne emlékezzek, mivel végződött az 1x19. Trhát kéretik spoilerbe tenni a felirat kijövetelét követő nap végéig (ez most meg volt szegve).