206
NLbEb.png
Minden csütörtökön!
  • MerlinW
    Amilyen sz@rul indult, egyre jobb lesz a sorozat. Lassan Nikita randa fejét is megszokom:)
  • Herold
    Gyanítom, hogy a csávó hullajelölt. A Divízió általi meggyilkolása fogja még jobban motiválni Alexet (és Nikitát) a bosszúra.

Amúgy ez a Birkoff a régebbi sorozatban sokkal jobb fej volt, nem volt ilyen öntelt.
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na, van egy tippem egy jelenetre, ami 80%, hogy le fog játszódni valamikor. Alex összemelegedik a szomszéd csávóval, Nikita, amikor ezt megtudja, okítani kezdi őt egy "Nem akarom, hogy te is átéld azt, amit én." lelki szöveggel.
  • N o N a m e
    Váó. Jó rész volt! És a következők is jónak ígérkeznek!
    Ryan Fletcher tisztára olyan volt mint a Chuck-ban Daniel Shaw, már megijedtem hogy ide is befészkeli magát és nem lehet majd kiirtani :D
  • Szolnokboy1
    magon már fenn van. (hdtv + hd is)
  • Quantumleap
    Nem kellene már tölthetőnek lennie az új epizódnak?
  • Quantumleap
    Nekem egy egész kicsit a PB 2.évad kezdetéhez fog szerintem hasonlítani feeling szempontjából. Annak kifejezetten örülök, hogy nem az évad végéig vártak a dologgal, mert én amúgy azt hittem.
  • N o N a m e
    Jó rész lesz! :)
  • gabo91
    Egyet értek. Más rendezte (azt hiszem) mások a szereplők a történet. A régit nem láttam, nem ismerem, ez viszont tetszik.
    Am hawaii -t is nézem :) az sem rossz de, pont jó példának hogy milyen ne legyen ez a sorozat. Ott max a szerszámos láda amit 5 részenként elővesznek a kapcsolat a részek közt, (meg egy rab akit kétszer elővettek) de ha kihagysz két három részt, vagy nem sorba nézed se lenne semmi gond...
    nikitanál picit más a helyzet itt azért kapcsolódnak a részek, csak el ne basszák majd.
  • MrSpock
    Én ezt a sorozatot még nem láttam csak most,ugye aktuális időben. Vagy játszották már tieznéve is? Ennyire régi lenne?:D Akkor Maggie Q-is elég öreg lehet már:D
    Bocsi de hülye megfogalmazás volt ez a részedről. Úgy kellett volna,hogy: Egy Nikita-sorozatot láthattunk már régebben is Peta Wilsonnal a főszerepben,ez egyfajta újragondolása a történetnek. Új szereplők,új köntös kicsit újabb,másabb történet. A régit néztem természetesen,és ezt is,mert leköt arra a kis időre.
    Tehát et új sorozat!:D Akárcsaka Hawaii 5.0,és sorolni lehetne a mai formában meglévő remake-ket.
  • Herold
    Nem mondanám igazán új sorozatnak, volt már egy Nikita sorozat (Peta Wilson főszereplésével) régebben.
  • gabo91
    hali.

Vizsgaidőszak végett van időm, új sorozatokat keresni, nézni így nekiálltam ennek is.
    Az első 5 perc lényeges nálam, ott dől el a hozzáállásom. Nos hát rettentően megfogott, baromi jó a történet. Alex valami csodaszép csaj, ilyen nőt rajzolni sem lehetne.... :)
    Valamiért kicsit a terminator scc-ra emlékeztet a sori, talán azért mert mindegyikben nő a főszereplő.
    Remélem ez a sori nem jut annak a sorsára, eddig ügyesen alkották a részeket. Szépen vitték a történetet benne, tettek bele csavarokat is, van kapcsolat a részek között. Ha ügyelnek rá hogy ne legyenek monotonok a részek, akkor sok jót kihozhatnak belőle. (minden részben keresünk egy akciót/áldozatot, aztán szabotálni kell/megkell védeni/őlni, majd niki lelép)
    Ötletes hogy néha akiket megment segítői lesznek, beszél nekik a terveiről, beavatja őket. (esetleg később visszatérhetnek a soriba valahogy segíteni őt) Tetszett az is mikor Michael -el közös akcióban vett részt.

Szintén fokozzák a drámai hangulatot, hogy egyszerre két időben játszódnak a részek. Mutatják a jelent, illetve részleteket láthatunk a múltból is, hogy képezte ki alex-et. Remélem lesz majd olyan is amikor őt mutogatják, ahogy a diviziónál tevékenykedik, esetleg ahogy megszökik.

11. rész
    Valami fantasztikus volt, pörgős, izgalmas. Érdekesen alakultak a dolgok, kíváncsi vagyok hogy fogja megoldani az információ szerzést Alex-től. A láncokat mikor kitépte...

Így tovább várom a folytatást, és remélem hogy ennél csak jobb lesz, és rengeteg évadot akarok!
  • Quantumleap
    Bakker, most látom, legközelebb új rész csak január végén lesz!:( Pedig megnéztem volna legalább egy epizódot az új helyzetállásban. De hát ugye mindig úgy kell lezárni, hogy a néző csigázva maradjon.
  • Quantumleap
    Szerintem használd inkább a fekát vagy a négert, nehogy félreértésekbe ütközz.
    Michael szerintem sejt valamit arról, hogy Alex talán Nikitának dolgozik. De akkor Alex mostantól ügynök, az azt jelenti, hogy a következő résztől odakint lesz, nem? Legalábbis a filmekben meg az előző sorozatban így volt.
  • Victor1103
    Jó rész volt

Azért
    aki ismeri a God of War című játékokat, hát amikor Nikita kitépte a láncokat a falból és elkezdte őket pörgetni az eléggé hasonlított a játékraXD Btw kár hogy Thom-ot kinyírták az ő karakterével lehetett volna még mit kezdeni, engem a nigger csaj áskálódása jobban zavar már:/
  • Quantumleap
    Nem hiszem, hogy ebben az évadban Alex lebukna. Szerintem az első évad avval fog végződni, hogy átmegy a kiképzésen, és a második évadtól (ha lesz) már kint dolgozik, és onnantól még könnyebben tud segíteni Nikitának.
  • Andr0
    jó rész volt szerintem, bár Alex alatt rezeg a léc.
  • Szolnokboy1
    holnapi rész:

• Szolnokboy1
    sőt jövő héten sem lesz, majd csak dec. 2-án. :/
  • N o N a m e
    Nem volt? :O pedig úgy rémlett.. na mindegy :)
  • Andr0
    szerintem nem volt, btw hálaadás volt tegnap.
  • N o N a m e
    Volt új rész az éjjel, de sehol nem találom a releaset.
  • Herold
    Ha nem hülyék (Percy és társai), akkor 1-2 részen belül rá kell jönniük, hogy tégla van a Divízióban.
  • Victor1103
    Amúgy a nigger bulával milett aki alexékkel nyomult?
  • Victor1103
    Hát ez a rész egyáltalán nem volt nyálas szerintem.

A verekedős rész engem kifejzetten meglepett, nem számítottam rá:)
  • Szolnokboy1
    ez most pörgős rész volt, tetszett.

viszont jövő héttől jön a nyálasodás, úgy tűnik.

• Shep
    1-2 részen belül szerintem kiderül a dolog, mindenesetre ez a mostani rész már intő jel lehet a számunkra kedvezőtlen irányvétellel kapcsolatban.
  • Szolnokboy1
    "Egyébként ez a Michael nem lehet ennyire hülye, hogy minden jobb csajba belezúg."

én valamiért nem tudom hibáztatni. :D
  • Victor1103
    Jó rész volt én még mindig pozitívan csalódom a sorozatba pedig már jópár rész lement, de ez a telefonhívásos dolog bennem is egy kis keserű szájízt hagyott. Sebaj csak ne legyenek rendszeresek az ilyen bakik.
  • Herold
    Én azon csodálkozom, hogy nem álltak rá a telefonhívásra, még utólag sem. Egyébként ez a Michael nem lehet ennyire hülye, hogy minden jobb csajba belezúg.
  • Szolnokboy1
    nem volt rossz rész, de nekem most túl sok volt a stúdió és kevés az action. hat rész alatt el is fogyott volna a pénz?

azt olvastam, hogy a csatorna "női néző"-barátabbra (female friendly) akarja venni a sorozatot, magyarul hígítani akarják, mert túl darkos. sokak szerint ez a sorozat végét jelentené, és nekem is a sötét tónus miatt tetszik, szóval remélem, ezt nem lépik meg.
  • N o N a m e
    nem
  • Herold
    A héten nem lesz új rész?
  • Shep
    Nem biztos, hogy ártatlan volt, bár ez nem derült (még) ki pontosan.
  • Quantumleap
    Annyit persze már most vágok, hogy Nikita és Alex nem igazán nemeslelkűek, és törvényen kívül cselekszenek, elvégre egy ártatlan gyógyszerészt megöltek a terv sikere végett.
  • Shep
    Hát szerintem nézzed tovább és majd rájössz a megoldásra, nem akarom lelőni a poént.
  • Quantumleap
    Oké, de én akkor még azt nem értem, hogy mi volt az a szöveg az intézőtől, hogy:"A barátod holttestét a lakása mellett találták meg. Túladagolásban halt meg."? Hisz az elvileg nem is létezett.
  • N o N a m e
    Ezen én is gondolkoztam már. Gondolom azért mert nagyon fiatal, drogos múlttal, Nikita is már egyszer végigcsinálta, hátha Alex is a Divízióba kerül.
    De biztos azt is számításba vették hogy mi van ha börtönbe megy, mert Alexnek más választása nem lehetett, ha Nikita nem segít rajta, akkor meghalhatott volna.
  • Quantumleap
    Én most néztem meg a pilotot. Nem rossz, közepes, meglátjuk, mi jön ki belőle. Valamit viszont rohadtul nem értek. Az volt az epizódvégi csattanó, hogy a kiscsaj neki dolgozik, tehát együtt kitervelték a rablást, és a szervezethez való bekerülését, hogy utána majd kémkedjen neki bentről. Kérdésem:Honnan a fenéből tudták előre, hogy majd a szervezetnél fog kikötni, és nem csak símán börtönbe megy? Vagy ez majd később kiderül? Vagy én nem figyeltem valamire?
  • Szolnokboy1
    valóban! jövő héten nem lesz, nem is figyeltem. :(