Nikita (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt olvastam, hogy a csatorna "nõi nézõ"-barátabbra (female friendly) akarja venni a sorozatot, magyarul hígítani akarják, mert túl darkos. sokak szerint ez a sorozat végét jelentené, és nekem is a sötét tónus miatt tetszik, szóval remélem, ezt nem lépik meg.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De biztos azt is számításba vették hogy mi van ha börtönbe megy, mert Alexnek más választása nem lehetett, ha Nikita nem segít rajta, akkor meghalhatott volna.
majd sor kerül ezekre is, de egyelõre annyi idõm nincs. 😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
24 pótlónak inkább a The Event-et vagy a Hawaii Five-O-t ajánlom 😊
kick-ass sorozat, a fõszereplõk miatt kezdtem el nézni, eddig eléggé bejön. jól meg van írva, egész jók az akciójelenetek, jók a csajok. ebbõl még akár 24 pótló is lehet, bár az tény, hogy Maggie Q bármit is csinál, sosem lesz annyira hiteles, mint a Sutherland.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam 8/10 volt ez a rész.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
nem én csináltam mondjuk...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a szereplõkkel szerintem nincs gáz, Maggie Q meg igenis jó csaj <#mf2>#mf2>
a rész végi wtf! az kellett, nagyban dobott a véleményemen, jó lesz ez^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
és mégis, õ lett akciósztár hongkongban. és szerepel a sokadik akciófilmjében.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Armin & Ayu fan
nekem átjött, Maggie Q-t sunáznám! 😉