Nikita (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
nem volt rossz rész, de nekem most túl sok volt a stúdió és kevés az action. hat rész alatt el is fogyott volna a pénz?

azt olvastam, hogy a csatorna "nõi nézõ"-barátabbra (female friendly) akarja venni a sorozatot, magyarul hígítani akarják, mert túl darkos. sokak szerint ez a sorozat végét jelentené, és nekem is a sötét tónus miatt tetszik, szóval remélem, ezt nem lépik meg.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

N o N a m e
nem
Herold
A héten nem lesz új rész?

Shep
Nem biztos, hogy ártatlan volt, bár ez nem derült (még) ki pontosan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Annyit persze már most vágok, hogy Nikita és Alex nem igazán nemeslelkûek, és törvényen kívül cselekszenek, elvégre egy ártatlan gyógyszerészt megöltek a terv sikere végett.<#wow2>
Shep
Hát szerintem nézzed tovább és majd rájössz a megoldásra, nem akarom lelõni a poént.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oké, de én akkor még azt nem értem, hogy mi volt az a szöveg az intézõtõl, hogy:"A barátod holttestét a lakása mellett találták meg. Túladagolásban halt meg."? Hisz az elvileg nem is létezett.
N o N a m e
Ezen én is gondolkoztam már. Gondolom azért mert nagyon fiatal, drogos múlttal, Nikita is már egyszer végigcsinálta, hátha Alex is a Divízióba kerül.
De biztos azt is számításba vették hogy mi van ha börtönbe megy, mert Alexnek más választása nem lehetett, ha Nikita nem segít rajta, akkor meghalhatott volna.
Én most néztem meg a pilotot. Nem rossz, közepes, meglátjuk, mi jön ki belõle. Valamit viszont rohadtul nem értek. Az volt az epizódvégi csattanó, hogy a kiscsaj neki dolgozik, tehát együtt kitervelték a rablást, és a szervezethez való bekerülését, hogy utána majd kémkedjen neki bentrõl. Kérdésem:Honnan a fenébõl tudták elõre, hogy majd a szervezetnél fog kikötni, és nem csak símán börtönbe megy? Vagy ez majd késõbb kiderül? Vagy én nem figyeltem valamire?
Szolnokboy1
valóban! jövõ héten nem lesz, nem is figyeltem. 😞

Shep
Akkor ezek szerint most 2 hét szünet?

N o N a m e
még nem láttam, de majd ma éjjel 😊
Szolnokboy1
a következõ is jónak ígérkezik:

Szolnokboy1
tényleg jó rész volt. 😊

N o N a m e
jó rész volt - jó rész lesz 😄

Nikita 1x5 - The Guardian promó:
nekem a mostani rész tetszett a legjobban😊

Szolnokboy1
"24 pótlónak inkább a The Event-et vagy a Hawaii Five-O-t ajánlom 😊"

majd sor kerül ezekre is, de egyelõre annyi idõm nincs. 😄

Victor1103
Nekem is a mostani résszel abszolút nem volt semmi bajom. Idáig lazán hozza az elfogadható szinvonalat<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

N o N a m e
Most szándékozom megnézni az új részt, kíváncsi vagyok milyen lesz 😊

24 pótlónak inkább a The Event-et vagy a Hawaii Five-O-t ajánlom 😊
Szolnokboy1
+fav

kick-ass sorozat, a fõszereplõk miatt kezdtem el nézni, eddig eléggé bejön. jól meg van írva, egész jók az akciójelenetek, jók a csajok. ebbõl még akár 24 pótló is lehet, bár az tény, hogy Maggie Q bármit is csinál, sosem lesz annyira hiteles, mint a Sutherland.

Andr0
ismét egy jó rész, hiányzott már nekem az ilyen sorozat😊

Armin & Ayu fan

N o N a m e
@mklsubs: Nikita 1x03 innen tölthetõ: http://bit.ly/aLlHw3 Jó szórakozást! 😊
N o N a m e
Nikita 1x3 - Kill Jill promó:
N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó rész volt ez, nekem tetszett! Alexet bele vetették a mély vízbe, meg is sérült (az aranyom 😛). A kiképzésen a néger csajt nem bírom, remélem két hét múlva elbúcsúzunk tõle, habár senkit nem birok aki Alexel kötekedik 😊. A flashbackeket pedig tartsák meg, mert engem érdekel hogy mi történt korábban, hogyan haltak meg Alex szülei, az biztos a Divízió is benne van, különben nem hiszem, hogy Nikita rá tudta volna venni Alexet a szövetségre. Ami nem tetszett az az, hogy Nikita a tetõrõl az orosz ipsét több alkalommal is lelõhette volna, de nem tette. Meg Michael is a metró elõtt utánafuthatott volna vagy lelõhette volna Nikitát és megmenthette volna a GPS-t, mert volt rá ideje és akkor mission succesful. Ez így olyan mintha Michael és Nikita is együtt dolgoznának, az elsõ részben is hagyta elfutni. Én azt szeretném ha nem mindig Nikita nyerne, legyenek neki is sikertelen küldetései, lõjék meg (ne életveszélyesen, csak vérezzen), stb stb.
Nálam 8/10 volt ez a rész.
Victor1103
Nem volt rossz rész, de láthatóan gyengébb volt mint az elsõ. Ettõl még nézõs továbbra is😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sokan fikázzák a sorozatot, nekem tetszik!

Shep
Hát érdeklõdve várom ,hogy meddig tudják ezt színvonalat tartani, mert egyelõre én nagyon elégedett vagyok. Bár lehet az is hozzájárul, hogy kevés az igazán jó akció sorozat.

N o N a m e
Nikita 1x2 magyar felirat Jó szórakozást! 😊
MerlinW
Lázár? Annyira hasonlít a srác rá, hogy a két füle között van a feje...

[merlinw.org]

theone91
Maggie Qrvasovány.

theone91
Kovács Lázár mit csinál a sorozatban?

...Gyereket?

jónak igérkezik😊

N o N a m e
Nikita 1x2 - 2.0 promó:
Bulykin
ha gondoljátok ez mehet 😛
nem én csináltam mondjuk...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

N o N a m e
valaki csinálhatna egy jobbacska bannert is 😊
Bulykin
jó kis sorozat lesz ez, persze nem tökéletes. mondjuk én nem vártam olyan hûdenagy akciójeleneteket, ezért nem lepõdtem meg pl. a hotel mosdós eléggé gagyi verekedõs jeleneten sem.
a szereplõkkel szerintem nincs gáz, Maggie Q meg igenis jó csaj <#mf2>
a rész végi wtf! az kellett, nagyban dobott a véleményemen, jó lesz ez^^

Shep
Nyilván nem esett le a szarkazmus.

"e a kedves fõszereplõ hölgy olyan vékony hogy a szél is felkapná."

és mégis, õ lett akciósztár hongkongban. és szerepel a sokadik akciófilmjében.
MerlinW
Na igen, ez nem dokumentumfilm😊

[merlinw.org]

N o N a m e
sok filmben, sorozatban láttam már olyant hogy gépfegyver elõl egy felborított asztal mögé bújnak, szóval szerintem ez belefér 😊
MerlinW
Kalibertõl és a szék anyagától is függ.

[merlinw.org]

Shep
Na hallod és 1,5 méterrõl a széket is át lehet lõni pisztollyal.

MerlinW
Maggie Q olyan mint egy thai transzvesztita... borzalom😊

[merlinw.org]

romeozor
Nem akarok senki lelkébe belegázolni, de a kedves fõszereplõ hölgy olyan vékony hogy a szél is felkapná. Ilyen alkattal nehéz harcmûvész bérgyilkos portrét festeni. Az Aliasban legalább volt hús Jennifer Garneren hogy hihetõ legyen.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Andr0

Armin & Ayu fan

Tyler1
fsz csaj gyenge Nikitának :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rövid kritika a sorozatról így 1 rész után:
nekem átjött, Maggie Q-t sunáznám! 😉

megnéztem még pénteken, de szerintem egyáltalán nem akkora istenkirály sorozat, mint ahogy állítod, egyszer nézhetõ, az igaz, de semmi több
Andr0
haverom fordítja sorozatot, mindig lesz hozzá felirat😊 és amúgy a plot hatalmas volt!

Armin & Ayu fan