2681
Neverwinter MMORPG
-
Blint #2361 Sziasztok!
Igaz csak pár óra játékidő áll mögöttem, de kicsit nehéznek érzem a játékot. Most vagy azért, mert én vagyok béna, vagy nem elég jó a gearem, vagy pedig tényleg nehéz a játék :)
lvl 12 C. Wizard vagyok. Jók a jeges varázslatok, de ha jön 5-8 ellenfél, akkor igencsak defensive módban kell harcolnom, hogy túléljek.
Próbálom kitapasztalgatni, hogy is kellene ezzel a kaszttal játszani, de még nem igazán éreztem rá. Ti, hogy játszotok vele?
Ilyen kis szinten AH-n, reális áron nem igazán látok upgradet. A loot sem nagyon kedvezett ez eddig. Mit gondoltok, craftolni megéri ebben a játékban?
-
#2360 Epp, hogy nem nevezik mar betanak a jatekot. Nyugi, lesz ijasz is idovel. Meg uj faj. Meg minden, csak szepen sorjaban. -
HyperMonkey #2359 Mert egy fantasy mmo-ban alap az íjász. van 3 kardhasználó, nulla íjász. Ügyes... -
KaBuTo666 #2358 PVP-ben ez az immuned dolgot hogy tudom én is használni? Valami potion? -
#2357 Miért?
Idövel meg biztos lesz. -
KaBuTo666 #2356 gg az új patchnak, annyit crashel a játék hogy én magam is összeszartam magam úgy meglepett. -
droidobivan #2355 Másik kérdésem pedig az lenne hogy guildot hogy lehet keresni a játékba ?
-
droidobivan #2354 Sziasztok
Dragon szerveren keresek guildot lvl 50-es vari-val játszom és elég kezdőnek számítok ebbe a játékba de jó pár dolgot már megtanulta.
Donpista néven vagyok fent
-
HyperMonkey #2353 Nevetséges... -
#2352 Nincs
-
HyperMonkey #2351 Íjász van már benne? -
mmmmmmmmmm #2350 Dragon-on gyertek a legislators -guildbe, sokan vagyunk :) -
#2349 Ha valaki még játszik... augusztus 22-én jön kiegészítő.
Megint lehet jó drágán pakkokat venni. -
#2348 Szuper, koszonom. -
#2347 Hozzá igazodik a szintedhez vagy ha party van akkor átlagol de főleg a legnagyobb alapján -
#2346 Ha a Foundry sztorinal nincs odairva, hogy kb milyen szintre van belove a modul, akkor azt honnan lehet megtudni anelkul, hogy belekezdene az ember? Van erre valami gomb, vagy opcio, ami kiszurja esetleg a szemem, de nem latom? :) Vagy, a rendszer automatikusan csak azokat mutatja, amely az adott szinten elerheto? -
KaBuTo666 #2345 Nerfeljék már le ezeket a kurva rogueket! -
krisz x #2344 Üdv!
A dragon szerveren szeretnék belépni egy guilba!
Van egy 30as cleric és egy 44es guardian.
Krisz_Hun@xerki84
-
Andrews2007 #2343 Skirmishbe hogy lehet bemenni tudja valaki? Mert beállok a sorba, de semmi se történik. (Blacklakeben se az elsőnél) -
#2342 A gond az, hogy hiába vagyok Guild Leader rangú, nem kapok questet a Guild register npc-től és a Trade of Blades-ben így nem tudok semmit se választani. -
#2341 60-as. -
diegho™ #2340 lvl60-as vagy? Ha nem, akkor majd, ha elérted. -
#2339 Pár hét kihagyás után megnéztem volna Gauntlgrym-t, de nem találtam se a térképen, se a queue alatt. Hogy juthatok el oda? -
KaBuTo666 #2338 4 napja nyomatja ezt az ign prime, én meg most írtam be a tiedet. De lehet más felhasználta, nekem kell igényelnem kódot saját magamnak. -
#2337 Érdekes! IGN Prime adta és én nem játszok ilyenekkel.Akkor lehet valamit ők csesztek el! -
KaBuTo666 #2336 Hm...nekem azt írja hogy ez a kód már fel van használva.
-
#2335 Hátha valakit érdekel:
EMR24-R2P-56TW
Neverwinter Gift Pack + Upstart Cleric Companion.
Neverwinter Gift Pack includes:
Potion of Rejuvenation x10
Tidespan Potion x10
Potion of Lesser Healing x10
Portable Altar x5
Identify Scrolls (bound) x5
-
diegho™ #2334 Szerintem nem fogják megcsinálni. A fejlesztők alap koncepciója rossz. Nincs végcél. Rengeteg MMO-t ismerek, mindenhol van valami végcél, itt nincs. Pl fel lehetne osztani az összes térképen elhelyezett helyet klánok között. Minden egyes területért lehetne hetente egy 20v20 klánharc, amelyik nyeri, az uralkodik ott, ő szedi az adót, ő kapja a goldot. Természetesen PE lenne a legjobb terület. Nem értem miért nincs ilyesmi. A PVP-t teljesen meg kellene reformálni, kellene 10v10 random pvp és végleg meg kellene oldani az afk és a kilépők problémát. Nem hiszem, hogy ez megoldásra kerül. A gauntlgry pedig alapvetően egy halva született ötlet a qeue rendszer és a folyamatos rohangálás miatt. Nem kellene összekötni a pve-t a pvp-vel. Rossz a koncepció sajnos. Maga a karakterek és az insták még elmennek, de egy idő után azok is unalmasak. Nem látok jövőt, hacsak nincs óriási változás betervezve. -
diegho™ #2333 A kövezés ingyen van. Olvasd el mit ír. AD-ba a kő eltávolítása kerül. -
KaBuTo666 #2332 Oszt ha megcsinálják normálisra a gym-t akkor visszajössz ? -
alyr2 #2331 en nem tudom..nekem ma lett meg a 60 full lilaban vagyok:) de nem koveztem be semmit mert ruhankent 1 gem 60k AD lenne..ami azert sok.. -
#2330 ettől még sajnos a játék egy kalap fosatószilvával egyenlő... -
diegho™ #2329 Semmi nem kell hozzá, csak ismerni a játékot. CW-ről tudok nyilatkozni. Eléred a 60-at, eltöltesz 2 órát pvp-vel, ebből 1 óra legyen event alatt elköltöd, plusz amit a fejlődés alatt daily-vel összeszedtél és kész a full pvp szett. Mire 60-ra értem volt 80k AD-m és egy rakás 5-ös kövem, mert nem vertem el a haszontalan zöldekre a követ. 80k AD-ból lehet venni 2 ancient gyűrűt (igen ancient gyűrűt, ráadásul sok karakter számár a legjobb, igen az amelyik defense slotos), én 26-ért vettem darabját, ez legyen 60k. 20k-t megtartod, mindenbe dobsz 5-ös követ, kivéve a nyaki, öv párosba. Máris megvan 9k GS, vagy még több. Elmész pirate T2-be, tolsz annyi kört, hogy seal-ből meglegyen a nyaki és az öv. Máris ott vagy 10k GS közelében. További seal gyűjtés és farmolás jöhet. Delves alatt 3 kör T2 dungi valami könnyebb helyen, mondjuk pirate/karr, előtte pvp glory gyűjtés. Glory pontokból veszel olyan cuccot, aminek magasan van az ára, eladod. Seal-ből veszel gyűrűt/nyakit és eladod kb 4 óra alatt, ha átlagos droppot kapsz, akkor is megvan 50-100k AD. (4 óra az nagyjából 6 T2 dungi, ebből legyen 3 ládás és kb 8 pvp, vagyis 6x3 18szor van esélyed vorpal és soulforged enchant kapásra, plusz 3 ládában tuti kapsz valamit, 120 seal-t gyűjtesz, 3 neked való T1-T2 cuccot nyitsz, amik érhetnek 100k-t is nyugodtan, plusz felszedhetsz valami jó cuccot bossoktól is, plusz ott van a kb 4k glory) megveszed szépen a kék gemmed shirt+pants párost, beledobsz lvl5 követ, máris 10k felett vagy GS-ban. Irány komolyabb T2 dungik, vagy akár CN és dől a pénz. Ilyen egyszerű. Ehhez nem kell klán, pénz meg abszolút nem. Én talán 10 menetet mentem életemben klántársakkal, szépen össze kell keresni a delves előtt a társakat és kész. Amikor pedig nincs delves, sem pvp, irány gyors sokat mészárolni foundry-ba, hogy jöjjenek a kövek és a gold. Arról nem is beszéltem, hogy kb 2-3 óra csinálni egy 11-es karaktert, amivel lehet imádkozni és hetente 1 esély a kék ward-ra, ha van 3 accod, azon 6 karakter, ezek mind esélyesek rá, plusz ott a leadership, ami hozza rajtuk az AD-t és celestial dye pack is egész jó áron szokott menni. Nem látom sehol a buktatót, sem a pénz hiányát. Aki erre a játékra azért költ, mert túl gyengének érzi a karakterét, az inkább felejtse el az egészet, nem neki való. Klán pedig abszolút nem kell ahhoz, hogy erős karaktered legyen, klán akkor kell, ha sokat akarsz CN-be járni. -
KaBuTo666 #2328 Hát nekem nem sikerült, de nyilván egy jó guild kell ehhez is. -
diegho™ #2327 De nem érted. Itt 1 hét alatt mindent meg tudsz szerezni, ami csak kell pénz nélkül is. Miért baj az, ha valaki pénzért mondjuk 3-4 nap alatt megteszi ezt? Én rengeteg mmo-val játszottam és ott pénzért sokkal erősebb lehettél, mint pénz nélkül, itt ugyanolyan erős van pénzzel és nélkül is. Itt nem tudsz olyan extra tárgyakat venni pénzért, amik kiemelnek a tömegből. Voltam spellplague-ben olyan csapatban, ahol a DC-nek az volt az első instája full pvp szettben és drake seal itemekben, de 1 ft-ot sem szánt rá, a klántársa adta neki, aki ugyanúgy jött velünk. Meg is csináltuk, minden gond nélkül. -
KaBuTo666 #2326 Szerintem botrányos, hogy pénzért ennyire fel lehet fejleszteni a karaktert. Többi ingyenes mmorpg-ben azért nem volt ennyire egyszerű pénzzel se. Meg itt olcsó is az ár a játékpénzért. De mind1, nem szúrja a szemem mert nem kockulok rá erre se. Kipróbálom a Riftet. -
alyr2 #2325 Igen..en meg nem vagyok 60 de mar unom. PVP kimerul a 3 szar foglalgatasaban 1 kurva mapon..a pve ha nem agyhalottakkal mesz instaba, nevetseges...Jelenleg 56 vagy 57 a karim de mar a gladiator mage sett kivan veve meg vettem valami mega giga fegyvert 60ra 9k diamondert.. -
diegho™ #2324 Igazából nem értem miért baj az, hogy fel tudod fejleszteni magad. Én 60-as lettem, másnap 9k GS volt, 1 hétre rá már 11k. Nem kell ehhez sok idő, csak kis szerencse. Most ott a CW-m, 11.8k GS-al vizier szettben, 12.5k mixed. Minek? PVP nincs, így oda tökmindegy, instában meg 10k-val is bőségesen lehet aprítani. Nincs endgame, ez a legnagyobb baj. Kis mákkal 1 hét alatt ki lehet húzni úgy a játékot, hogy minden dungit végigvittél. Semmi értelme nincs ennek így. -
KaBuTo666 #2323 Nem az a botrányos, hanem hogy pénzért full feltudod magad fejleszteni. 3k forint 1 millió diamond...abból már elérsz egy 10k+ GS-t...kicsit még költsz rá, és már a 12k megvan, instát meg még nem is látott az illető...
Meg az is botrányos hogy nem iszol alkoholt, de ez már off kategória itt.
Szerintem a gauntlgrym-re lesz fejlesztés, mert így tényleg nem állapot. Gondolom már van felháborodás a fórumon. -
diegho™ #2322 Nem iszok alkoholt, 1 kortyot sem, de tényleg botrányos, hogy nincs endgame, 3 nap alatt pedig bárki eljut 60-ra.