Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah ocsem visszatertel😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Dungeon Delve idejen oljel fobosst es akkor kapsz szemelyre szolo lootot a ladabol, azon kivul amit a boss hullajabol esetleg megnyersz.
Áhhh nem nehéz megölni az insták fõbossait, áh...
Ehhez képest a pestis járvány nem járvány volt hanem csak egy kis néphézagolás.
Volt vagy 4 wipe a bossnál, addigra jól be is basztam mert ezt már nem lehetett sör nélkül bírni, bár megcsináltuk 2 óra 35 perc alatt! Ha már ilyen nehéz kinyírni egy fõbosst, akkor kicsit jobban megjutalmazhatná az embereket. <#pias><#pias> Szerencsére vannak kocsmák a városokban, karimmal be is tértem egy ilyen insta menet után pár korsó sörre. Volt 10 gold, nincs 10 gold.
Fpocok
Elvileg még csak az a pár van, amit 60on kaptál. Majd ha lesz új raid, akkor lesz több. Gondolom ugyanarra, amire atöbbit. Gear.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Grym coinokat amúgy mire tudom elkölteni?

Egyébként néha olyan bug van, hogy betojok. 😄
Leszednek mountról a mobok és 2 percig nem tudok semmit se csinálni... CD-re tesz mindent. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

De kira. Pedig pont eltaláltam most egy nagyon jó kis grafikai konfigot. 😞

szinten ez volt.. elmentem ittam egy kavet tojtam egyet kozbe ugy hagytam a jatekot es mire visszamentem egybol lehetett "press a key".

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Indítsd safe módban a játékot, (a launcherben options). Utána sajnos a grafikát vissza kell állítgatni. Már dolgoznak a hiba javításán, én úgy vettem észre akkor jön elõ, ha nagyon forgalmas helyen lépek ki, pl. AH, piac környéke, ha elvonulok félreesõ helyre, vagy quest területen lépek ki akkor nem jön elõ.
Belépnék játékba, töltõképernyõnél fullra végigmegy a csík (Protector's Enclave) de onnan semmi... nincs press any key to continue és nem tudok mit csinálni. Now what?

Fpocok
Majd fogsz kicsit késõbb 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Még csak lvl54 vagyok, de engem leginkább a játék borzalmas csõ map dolgai zavarnak. A többivel nincs bajom. A lvl60 dologról még nem tudok nyilatkozni ugye...

Igazából,túl hamar eljutsz lvl 60-ig,és utána csak nézel mint Május elsején.
lvl 60-ig nem rossz a játék.Vannak jó ötletek és élvezhetõ dolgok benne.
Viszont nincs semmi,ami max szint után a játékban tarthatna.
A pvp nagyon silány!Az hogy 10 hülye rohangál 3 oszlop körül és közben kapálódzik,az nagyon kevés.
Lenne potenciál a játékban,de ebben a formában,túl korán lett piacra dobva...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én toltam egyedül, toltam haverral, toltam több emberrel is - szerintem a játékosok száma mindegy. Bár vannak olyan Foundry-k, amihez kell több ember is. Erre jó példa az a Foundry, amiben olyan sok mob van, hogy egyedül (a Foundry-hez hasonló szinten) lehetetlenség megcsinálni.

Gondolom foundry questek úgy vannak megcsinálva hogy vagy solo vagy ha party akkor 5 személy? Vagy ketten is kitudjuk tolni a foundry questet?
Amúgy lehet +olni az seteket?
No, amit én láttam:

A menü elõször rém unalmasan feslett, majd idõvel megkedveltem.
A karakter generálás szerintem szegényes és a karik kinézetei mérsékelten látványosak (olykor nagy szinten is, a CW és TR szerintem nagyon kidolgozatlan e téren) - még az NWN világához képest is.

Tetszett, hogy kiválaszthattam a kezdõ városomat - nem tetszett, hogy ez viszont semmilyen befolyással nem volt a játékra.
Tetszett a játék eleje - nem tetszett, hogy minden karakter, minden kasztjának ez az eleje. Nem mondom, hogy újrajátszhatatlan, mert most kezdtem a 60lvl CW-m után egy GS-t és élvezhetõnek tartom - igaz ezt már nem egyedül, hanem haverral tolom, akit csak sikerült elcsábítanom a LOL elõl.

Érdekes, hogy 10lvl-en már jobban néz ki a GS-em mint a CW-m lvl1-59-ig. Bár ez nyilván azért van, mert a CW nem egy páncélozott kaszt.
Imádtam a pvp-t - utáltam a dungeonoket.

Ezt úgy, hogy én sose voltam nagy PVP rajongó, mindig is a PVE-t szerettem jobban, de itt megkedveltem. Bár tele van idiótákkal, és a rendszer is átgondolatlan. (Emberek, akik nem játszanak, de mégis bekerülnek egy menetbe, a szokásos 5v4 hiba, stb.)

Dungeonokkel az volt a bajom, hogy rém unalmasok voltak. Egy DD játékban ez nagy hibának tûnik nekem. Persze ez szubjektív és a CW-mel csak soloban húztam le (mindent), ezért lehet izgalmasabb lenne több emberrel. Bár emlékszem mikor jött egy Dungeon quest mindig húztam az orromat, mivel a nyitott terepeken sokkal jobb játszani.

Grafikát sokan támadják - nem a legszebb, de engem ez nem húzott le.

A hangokra sose figyeltem fel, semlegesek.

A craft rendszer jó, tetszik, hogy böngészõben is lehet kezelni.

Összegezve nem tartom olyan jó játéknak, mint amennyire kellet volna lennie, mindenesetre sikerült mélyen elmerülnöm benne. Fasz tudja miért. Talán a PVP, meg a hangulata, mert az a játék legjobb része.

Tömören ennyi.

en kezdek raunni a lvl60 as letre.. a guildem gyakorlatilag kussban van.. nincs content.. hiaba vagyunk bent tobben is mint 4-5 lvl60 as..
szoval valszeg vagy keresek egy aktivabb guildot vagy elinditok egy kicsi karit..

Jól tippelsz. A sebzésedet egy vagy több folyamatosan összeadódó számként látod,pl ha at-willel elkezded lõni a training dummyt egy számláló fog pörögni fölfelé,ez nullázódik ha normál sebzés után betalál egy crit és fordítva.
Na ja, és õszintén egész jó a pvp is. 😊 Egyelõre nem voltam még hülye csapatba, vagyis legalább küzdöttünk a végéig, és ha vesztettünk is akkor se adtuk könnyen...így kell ezt csinálni.
CW-vel játszom, és olyan kérdésem van, hogy harc közben megy scrolling combat text és pörögnek a sebszések, néha nagyon nagy, több ezres számok, nem is feltétlenül kritikus, viszont ha a harc után póbálom ezeket visszakeresni a combat logban, akkor nincsenek sehol, végig csak kisebb sebzéseket látok. Találkozott valaki ezzel, mi lehet a magyarázat? Mondjuk olyan tippem van, hogy vannak skillek amik pl. 3.-ra 3x sebeznek, lehet, hogy a combat text ezeket összesítve is kiírja?
a lila pvp set pont arra jo hogy viszonylag gyorsan ossze lehet szedni es hogy kinyiljanak a t2-es dungik😊

Annyi fajta nevû very rare setet látok, de nem értem hogy melyik a legjobb pve set cw-nek? Na meg gloryért a pvp set jó szintén instázni nem? Legalább nem nyamvadt uncommonba van az ember, ahogy látom a crit ratet a pve set lehúzza mint a fene, de runestonevel fellehet húzni.
Passive petet vegyél szerintem aminek megkapod a statjait,Ioun vagy valami ilyesmi a neve.
Kéne egy tanács. Mit vegyek? Cat vagy Stone? Stone-ból van zöld és kék is. A zöld lényegesen olcsóbb, mint a cat, kb kétharmada, a kék kb ugyanannyi.
Persze TR is lehet gyenge, sõt, de bossfight-nál neki igazából csak a boss-ra kell koncentrálni, nem kell rohanni az addok elõl/után stb. Volt olyan pirat king menetem, ahol a king 36-37 másodpercig élt. 2CW 2TR 1DC volt a csapat. Konkrétan mire a 3. singularity-t akartam tolni meghalt. Nem tudom mit csinált a 2TR, de elõzõ bossokat is ilyen fél perc alatt vágták ki. Healer tudom, hogy aggro gondokkal küzd, de nagyon sok olyannal találkoztam, akik csak álltak és várták a halált a boss-al szemben benne a pirosban.

Más: köveztem kicsit a cuccokat, ez lett belõle egyelõre, holnap tudok nyitni 2 ward-os ládát, ha kapok kéket, akkor megy az armorba is enchant.

Amig a healing aggrot meg nem oldjak(most volt rola valalmi frissen hogy majd kovi patchben nekifekszenek) addig a legtobb healer mindig "megoleti" magat. A jatekdesign miatt a single target heal mint olyan nem letezik, az add swarm miatt meg egyetlen aoe heal eleg ahoz, hogy minden add azonnal a healert usse/rugja/karmolja, es ehez halistenenk olyan skiljeik vannak, amik a terem tulso vegebol is elernek/berantanak/felloknek. Erre eddig egyetlen megoldas van, a csapat tobbi tagja loki fel allandoan oket vagy a cw singularity. Szoval ha a healer allandoan meghal akkor az nem mindig player issue, ott a csapattal is gond van.
A TR lehet hogy eros kari, de azzal se tud mindenki jol jatszani, illetve az keves, hogy a GF szintjen elkapirgal de pl egy pirate king vagy Hriminir-t nem tud 1 vs 1be kezelni.
Van ez így. Igazából minden osztályból vannak nagyon haszontalanok. GWF-bõl nagyon ritka a jó. Healerbõl nagyon ritka az, amelyik nem öleti le magát állandóan. Szerintem a TR az, amit a legkönnyebb játszani talán, hiszen PVP-ben és PVE-ben is erõs.
Az meg hagyjan, mert lehet a TR nem max dps agon tolta, a gwf meg dps-re gyurt, de amit en ajanlottam azert az valahol vicc, cw bosson full time nem tolt annyi dps-t mint egy second healer? Arrol nem is beszelve, hogy amikor egy party tagot kelett feleleszteni, akkor a cw, akinel a boss aggro volt, odajott, hogy na majd o felkelti a tagot -.- a bosst gondolom ajandekba szanta...
Én is találkoztam olyan TR-el, akinél a GWF 2 és félszer én 3 szor többet sebeztem és full epic-ben volt.
Sziasztok!

Abban kérném a segítségetek, hogy a barátomnál a pvp valamiért iszonyatosan szaggat (leesik az fps más játékos közelében). Minden egyéb területen nincs ilyen problémája (outdoor, város, dungeon). Esetleg tudtok valami megoldást erre a problémára?
Kurva anyjat, hulye nub cw, epic karrundax wipe 1,03%on... a marha annyit dps-elt mint a 2es cleric...
Ha megcsinálják, akkor is jó lesz az. Most valaki azt mondja az armor pen is jó... Igazán nincs gondom az instakban, de ott a shadow armor, az orb és a revolt nyaki üresen. No meg ott a focal szett is, gondoltam arra, hogy focal+shadow menjen fel mert ezek adnak crit power recoveryt is, de lehet inkább eladom a focal cuccot.
Shadow csak azért jó mert bugos a set bonus,ha esetleg fixelik kukázhatod is.
Shadow 4 szettes bónusza miatt a legjobb jelenleg, ez biztos, de nagyon drága. Critet akkor hagyom, feltolom a recoveryt.
CWnek nem kell crit...elnyomsz egy steal timeot és kapod is az eyet = 8secig 100% crit. Jelenleg a magelord set a legjobb szerintem,igaz a GSed 400/450el kevesebb lesz de a gyakorlatban 900stat helyett 1350et kapsz.
Recovery>Power>Crit ha instázol.
Ha jol tudom a crit es az osszes tobbi stat a power kivetelevel 2k folott diminishing returnt kap, szoval a powerbol ne adjal lefele, szerintem.
Frozen volt, de direkt úgy kereste, hogy full delves alatt akar farmolni, erre 1 perce van delves és kilép... még gyorsan letoltam 2 pirates-et elég nagy mákkal, mert revolt nyaki és focal sapka jött, de nem tudom eldönteni mit használjak. 2 shadow 2 gladiator van fent most, 10K GS, de nincs kövezve fele. 3k Power, 2.5k Crit, 2.8k Recovery van jelenleg, de azt számolgatom, hogy a crit lemehetne 2k alá recovery-t meg fel kéne tolni 4k fölé, power is mehet lefelé.
Melyik insta? mert ha spider vagy frozen, akkor azert lepett le, mert azokat az utolso patchben "kijavitottak" es mostmar nem lehet ugyeskedni, a legtobb pug meg ahoz is idiota, hogy a sajat karijat kezelje, nemhogy komplex bossfightokat, neadjisten csapatmunkat kovessen...
A kurva anyját a sok retkes nyomoréknak már, akik ezzel játszanak. Kiabál a DC, hogy csatlakozzunk hozzá partyba, mert delves alatt farmolni akar. Megvan a preclear, mennénk be a boss-hoz, erre beírja, hogy bocs, de õ lép. És kilép!!!!!!!!!!! Õ kereste a partyt!!! A kurva anyját az ilyennek, milyen jól esne szétrúgni a fejét a betonon...
Ááágrr neee, most léptem be 5 perce. <#violent><#violent>
penge25
Gyáá ez kijött Ipad-ra thx az infot melóból ha hazaérek szedem lefelé ezerrel.

Igen. A Blizz lenyúlta.
Order and Chaos Duels-t ismerem. 😊 A Hearthstone-t én is várom, bár ez a Warcraft design nekem már nagyon oldschool. Amikre még érdemes odafigyelni, és idén jönnek: Solforge, Ascension Online. Na meg a szokásos MTG: DotPw.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BoneDragon
2 hét? Napi 3-4 órát játszottam max és 1 hét alatt full settbe voltam és lehet sokat is mondok. Lvl50-tõl csak pvp-tem és 60-ra pont meglett az egész pvp sett, instanceket is lehet farmolni dögivel. Szóval hamar megunható a játék. Szerintem..

Amíg szórakoztatóak, addig elbeszélgetek velük. Nem volt más dolgom úgysem. De utána még jött tõle kb 10-szer ugyanaz az üzenet, amit a végén 2x is írt. Biztosan max 14 éves.
penge25
Murmur jó a neved, Wow-ban Shadow Labirinth végsõ bossa volt 😊

Az ilyeneket egy velõs válasz után egybõl ignorálnám. Nagyon gyerek még, vagy "fogyatékos" lehet.

penge25
iOS kártyajáték : Order and Chaos Duels és a Lies of Astaroth játékok, ezek iOS-re, talán andoidra is léteznek, de nem PC-s játékok. Most várom mint a mesiást a World of Warcraft: Hearthstone TCG-t, tudtommal az nem csak iOS-re jön, hanem PC-re is.

penge25
Mindegy egy misét megér, haverok mondták szedjem le a Tera onlinet, hát sírva menekültem attól a játéktól 2-3 hét után.

Melyik kártyajátékon, ha szabad tudni? Nagyon szeretem a TCG-ket. 😊

Megéri, szerintem nagyon jó a game fõleg a harcrendszere miatt. Én is "kitoltam" a GW2-t és nincs értelme oda belépni.