2681
Neverwinter MMORPG
-
KaBuTo666 #2321 Sörrel se bírod a játékot? -
diegho™ #2320 No én már töröltem is a játékot. Aki ezt az egész gauntlgrym-et megcsinálta egy agyatlan barom. Fél órát voltam a pvp qeue listán, egyszer jött fel, akkor se fogadta el elég, ráadásul a győztes csapat 7, azaz hét coin-t kap, a vesztes semmit. Ha tehát klánban megyünk 5-en és kapunk mellénk 15 majmot és bukunk, akkor nem kapunk coin-t, ha nyerünk, de a mi oldalunk veszít, kapunk 7 coin-t és mehetünk a T1 dungeonba semmiért. Ha pedig netán nem jutunk be pvp-re, akkor meg szépen elcsesztünk 1 órát a semmiért. Csodás endgame. Jó szórakozást nektek! -
Megjelent -
Bulikon is fellépsz? :D -
KaBuTo666 #2317 -
Sziasztok! Bocsi a reklámért de kellenek az aktív playerek :)
Aki Mindflayeren tolja az vessen ide egy pillantást. Még kicsi, de annál lelkesebb kis aktív közösség vagyunk, sajnos tank hiányában (már kezdtünk páran tank altot de main lenne az igazi) a komolyabb insták nem mennek, de azért valamit mindig lenyomunk amíg DD van. Igazából bárki jelentkezhet, de GF nek örülnénk a legjobban.
Köszi -
A holnapi napon kerül a játékba Alchemy. -
KaBuTo666 #2314 Érdekel, ahogy látom angol. mmorpg szintű angol tudásom van. De ha tudnak heidenhain nyelven akkor szuper. -
Nekem is low level van még heti 2x5-6óràm van rá. -
Nekem csak low level van... szerintem jó. Könnyen tudtam vele qstelni. -
Én a healer kasztot próbálgatom.Szívesen olvasnám a pozitiv gondolatokat. -
diegho™ #2310 Klánban játszol, vagy nem érdekel a klánosdi? Én visszamentem vendetta-ba, mert elmentek a zavaró elemek, no meg nem árt egy jó csapat gauntlgrym-re. Általában delves alatt szokott futni 1-2 party a klánból, meg pvp is, igaz főleg a 12k GS körüliek tartanak össze, de van elég sok olyan, aki szeret segíteni, 10k GS-al szerintem CN-be is elvisznek, ha másra nem gyűrű meg nyaki farmra, ott is lehet pénzt keresni. -
Legutolsó infó szerint nem. -
Roy4l #2308 Most ugye juni 20.-án már nemlesz béta a játék .Olyan kérdésem lenne hogy a shardok össze lesznek vonva végülis vagy marad 3 külön? -
KaBuTo666 #2307 Dragon
KaBuTo@kabutoka -
diegho™ #2306 Melyik szerveren játszol? Ha netán van x mennyiségű AD-d és el akarod költeni cuccokra adhatok pár tippet. Én most olyan dolgot vettem, amire azt mondtam eddig, hogy merchant-nál el kell adni, de a patch óta teljesen más a véleményem róla :) -
diegho™ #2305 Igen nerfelték, de nem sokat veszek észre belőle a shield nerfen kívül. -
KaBuTo666 #2304 Ne is mond...elején még a kövezést is elcsesztem, nem figyeltem hogy egy kőben több stat van, és nem mind1 hogy melyik ruhába mit raksz. :) Nem mind1 hogy +4.5% exp vagy +120 movement... :D Na meg nem tartottam meg a régebbi cuccokat, így oda pár rank 5 kő...Idegesítő, de így tanul az ember. :D -
alyr2 #2303 kicsit nerfeltek a CWt ugy veszem eszre.. -
diegho™ #2302 Az epic shirt+pants hiba volt, gondolom kiadtál érte vagy 100k-t darabjáért, pedig annál olcsóbban van kék gemmed, amibe lehet követ rakni, az rögtön kb +200 GS összesen. -
KaBuTo666 #2301 Így kell ezt csinálni. :D
Nálam így áll most a helyzet. -
diegho™ #2300 PVP-be már csak a bénák járnak, vagy mi van? Olyan aratásokat lehet végezni, hogy már szégyenlem magam a végére, kár, hogy az én csapatomban volt a több bob:
-
diegho™ #2299 Ha kell a GS olcsón, akkor vedd meg a legolcsóbb T2 szett 2 legolcsóbb darabját, mellé 2 másik T1 szett darab, egy jó orb, shadow talizmán, gyűrűk+nyaki drake seal, övet vehetsz olcsón T2-eset, ezek mellé kék shirt+pants gemmed természetesen. Mindenbe 5-6os kő és már ott vagy 11k körül. -
Cassell #2298 Én is megcsíptem ebben a percben a level 60-ad a Devoted Clericemmel. Utoljára MMOban max levelű karakterem még az Everquest 2 fizetősben volt, az meg nem mai gyerek már.
Mondjuk egy kicsit lassabb szintnövésnek jobban örültem volna, hülyén hangzik, de túl gyorsan lehet végig a szinteket lépni. Vagy akkor lenne 200 a max szint. -
KaBuTo666 #2297 Bizony, csak sajnos a sok gyökér még arra is rácuppan ha már 100 ponttal nagyobb valakinek a GS-ja...nekem 9,9k van, 10k+ hirdetések vannak, de mivel a 10k nincs meg, már nyafognak rám... :D Beleraknám a rank6 köveket a rank5 helyett akkor már meglenne a 10k+++, és még nem is lennék sokkal erősebb. :D Inkább gyűjtök mindent amíg van kedvem ehhez. Kezdenek lemenni a cw magelord set árai. -
diegho™ #2296 Még egy dolog, amit már leírtam, de nagyon fontos. Ne a GS legyen a lényeg, le kell szarni, vegyetek ioun stone of allure-t, mert az rengeteg pluszt ad pve-ben, inkább legyetek gladiator mage szettben és legyen stone, minthogy vegyetek 2 T2 armor darabot a stone árából. -
diegho™ #2295 Az grym coin-ért lesz: link nagyon ígéretesnek tűnik a számomra. -
KaBuTo666 #2294 Sajnálatos, hogy glory pont nerf is volt, pedig szerintem teljesen jó volt így a rendszer. Kíváncsi vagyok hogy az új pvp seteket mennyiért lehet beváltani. -
KaBuTo666 #2293 Jah, csak ne ha nerfeljék az új cw pvp setet. :D -
diegho™ #2292 Mindenképpen meg kell várni az új pvp szettet, nekem is csak azért vannak meg a full szettek, mert találtam őket. Az új pvp orb is nagyon jó lesz, szóval aki most akar T1 szettről fejlődni felfelé CW-vel, az várjon. A többi kasztnak nem tudom milyen az új szettje, de a CW-nek nagyon jó, az biztos. Most azt mondom inkább toljátok a foundry-t és szedjétek a köveket, mert az új szettbe bele kell pakolni a legalább 6-os köveket, a GS-is óriásit ugrik majd tőle, meg erősebbek is lesztek. Delves alatt meg érdemes gyors, könnyű T2-t futni, lásd Pirates, Karrundax, hogy legyen sok drake seal és tudj venni gyűrűt, nyakit, övet a magasabb szintű köveknek. A cél 35% action point gain legyen, felette már rá lehet menni kicsit az armor pen-re. -
KaBuTo666 #2291 Értem, köszi az infokat. Én a powerre meg a critre mentem. Persze írtad hogy a recovery kell, de pvp-ben és instában is daráltam így. De akkor megvárom az új pvp szetet. -
diegho™ #2290 A magelord egy haszontalan szar szett. Semmi olyant nem ad, amire szükséged van. Nem értem miért mondják páran, hogy jó, mert nem az. Konkrétan a legrosszabb szett jelenleg. A vizier és a weaver kb azonos, de a legjobb az új pvp szett lesz szerintem. Recovery meg nem is annyira fontos, ha okosan osztod el a pontjaidat. Konkrétan nekem 5k recovery-vel több az AP gain-em, mint sokaknak 7k-val, a titok a 19-es wisdom, amit sokan lebecsülnek. Jelenleg 5k recovery-vel 39% AP gain-em van.
Hogy honnan tudom melyik a jó? Tesztelgettem kicsit, pár kép, hogy nem csak süketelek:
Az utolsó képen látszik, hogy van mit tesztelni, szóval van némi alapom, amire tudok hagyatkozni, nem pedig jóskapisták véleményére. Sokan azt mondják a CW nagyon gyenge lett PVP-ben. Nos én ezt sem tapasztalom, sőt... koránt sincs kész a karakterem, még simán el tudnék verni rá 10M AD-t, sőt 100-at is, de szépen lassan majd elérem a célomat.
-
nxs #2289 Magelord set a legjobb set kb mivel az adja a legtöbb recoveryt (GSbe persze szar) az összes többi set jobb amíg bugos. De ahogy diegho írta várd meg az updatet. Sajnos egy olyan játékkal játszol ahol semmi sem úgy működik ahogy kéne...a pvp insta talán majd változtat ezen. Amennyiben marad minden a régiben,jobb GWF -100% defet rak bármire,a rugo úgy is lekapálja 2 skillböl. -
diegho #2288 Miért akarsz magelord-ot? Haszontalan kacat. Mellesleg várd meg a gauntlgrym-t, az új pvp szett nagyon jó lesz, nem beszélve az orb-ról. -
KaBuTo666 #2287 Ejj de kibebaszottul felmentek az árak ah-ban...tegnap még 100k diamondért lehetett kapni magelord headot most meg valami 300k diamond...sőt kevesebbet is lehet kapni...10k volt a magelord armor, mostani árát le sem merem írni...azt a betyár hétszázát neki, akkor hát nem leszek mágus király, lehet nektek van magelord itemetek, de nekem több söröm van, úgy hogy fuck off, sör + diamond farmolás és ennyi. -
Azur92 #2286 Ígyvan! -
Andrews2007 #2285 Tehát, gyakorlatilag 20.-án megjelenik a teljes játék már? -
krisz x #2284 1589Mb patch...?! -
krisz x #2283 Akkor állítsam le?
Mondjuk az előbb már beléptem csak gondoltam 1x túl kell esnem ezen is ugyhogy elindítottam had patcheljen. -
Umm... a hosszú patch note nem 20-án megy csak élesbe?