Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jo mostmá télleg mindent megprobáltam, lehet én vagyok gyökér de még mindig nem indul :S Nekem ennyi elég.
60-as szinten milyen a PVP a játékban?
Én jelenleg 30 vagyok, de elég katasztrofálisnak érzem.
Mióta elérhetõvé vált a BG, minden nap nyomom 1-2-õt, de még soha egy nyertes BG-n sem voltam! Most vagy én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy nem tudom.
De egyébként a csapattársaktól semmilyen taktikai megmuzdulást, összedolgozást nem tapasztalok.
Sokaknak még lova sincs, így mi mindig késõn érünk az adott ponthoz 😞

Tegnap elkövettem azt a hibát, megnéztem az új companionokról készült videot. Mellbevágó. Az amerikaiaktól meg a gw2-t készítõ cégtõl megszoktam ezt a színvonalat, ezt a majomkodó rappelõ baromságot de egy európai cégtõl ez fájdalmas volt. Nem tudom ez a feeling hogy passzol a neverwinter világához? Elkeserítõ. Eddig vacilláltam rajta de már semmi kedvem letölteni ez után. A végén még az ESO lesz az üdítõ színfolt ami fájdalmas, ha itt tartunk, amerikai cégként többre képes mint a jelen európai játékipar. Ezt se gondoltam volna 5 éve.

nem is az a baj hanem nyomi vok a gamehoz és szenvedés volt a 19es Fighter XD Csak ezé idegesit, me nem egy eget rengetõ játék, de a WoW után kicsit felfrissit.
én nem torrentel szedtem le, hanem a launcherrel akarom felrakni, mindent letöröltem XD
Micsoda? 13 perc alatt biztos nem tudsz ennyi mindent megcsinálni. Gondolom nem törölted az egész játékot, meghagytad a patchokat hogy ne kelljen újra letölteni.
De mondom neked, full töröld le a játékot és teljesen töltsd is le újra.
megcsináltam ugyanazt amit leirtál, sajnos ugyanolyan rossz :S Csak most annyit megtesz hogy a bal felsõ sarokban egy kis ablakban kirja hogy trying update the Launcher de ugyanugy csak az ikon van a feladatkezelõn és semmi :S
Nekem volt ilyen problémám.
Uninstalálltam a játékot, ccleaner programmal kipucoltam a rendszert, nyomtam egy restartot majd feltelepítettem újra.
Üdv all, lenne egy kis problémám, amikor linditom a launchert nem akar megjelenni, a feladat kezelõben látom hogy fut, de nem jön elõ az asztalon. Letöröltem, de amikor reinstallálnám megint nem jön elõ, ha valkinek voltilyen problem és sikerült megoldani pls help :S
Hogy kicsit kiegyenlítettek legyenek a vélemények, nekem eddig az év pozitív meglepetése. Nem is érdekelt egyáltalán, nem is követtem, egy hirtelen ötlettõl vezérelve letöltöttem és teljesen magával ragadott.
Jellemzõ, hogy mennyire bele akartam csak nézni, hogy még a karakter nevet is véletlen generátorral hoztam létre, aztán azzal mentem max. szintig és még most is játszom.
Ideális casual koktél: pvp-GW2, pve-Neverwinter
Tatyla
nekem is eddigi legnagyobb csalódás,hihetetlen nagy parasztvakítás megy a szintezés alatt majd jön a pofára ejtés a forró tehénszarba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jakuza1
Az uj eventben csak oldosni kell a mobokat aztan vagy dob ladat vagy nem.
Kb ennyi a nagy event.
Amugy en ma hajnalban toroltem a jatekot, mert ez bizony nagyon szinvonaltalan egy jatek.

Le tudnátok írni hogy melyik kaszt miben erõs ?
Melyik skillt érdemes használni a különbözõ kasztoknál ?

Hol a rákban van ez az új event ?
Semmiféle parancsot nem tudsz adni a companionnak. Ha tank comp-al mész akkor is neked kell behúzni. Balfasz megoldás.

Még valami:
Nem láttam sehol, de nincs arra gomb, amivel utasítást adok a companionomnak, hogy a "kijelölt" ellenfelet támadja meg?
Elég snassz, hogy pl a bosst nekem kell behúzni, hogy õ is rávesse magát :S

Ohh, lehet hülyeséget kérdeztem. Most látom, hogy az NPC írja a reset idõt 😊
Ezek szerint nem fix idõpontban resetelõdik, hanem leadás után x órával.

Ebben a játékban mikor van event reset?
Tehát a napi dungeon és foundry hány órakor vehetõ fel újra?
Ha jól emlékszem valamikor éjfél után adtam le õket és most még teljesítetek jelzi õket. (WoW-ban pl. hajnai 3-kor van reset)

Fpocok
Én azt húztam fel. Késõbb jobb skilljeid lesznek és nem lesz gond a tömeg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Eld tul a kovetkezo par szintet (ha mas nem, Foundry kuldikkel vagy skirmishsel), aztan 16. (vagy 15? mar nem emlekszem) szinten jon az elso tarsad, vele mar konnyebb lesz.

A Crafting megeri, de majd csak kesobbi szinten, eleinte jobb cuccokat lootolsz, mint sem tudnal gyartani (es elso karakterrel penzed sincs dogivel, es a craft sem instant). Viszont az utadba akado alapanyagokat mindenkeppen gyujtsd be, az kotelezo.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Igaz csak pár óra játékidõ áll mögöttem, de kicsit nehéznek érzem a játékot. Most vagy azért, mert én vagyok béna, vagy nem elég jó a gearem, vagy pedig tényleg nehéz a játék 😊

lvl 12 C. Wizard vagyok. Jók a jeges varázslatok, de ha jön 5-8 ellenfél, akkor igencsak defensive módban kell harcolnom, hogy túléljek.
Próbálom kitapasztalgatni, hogy is kellene ezzel a kaszttal játszani, de még nem igazán éreztem rá. Ti, hogy játszotok vele?

Ilyen kis szinten AH-n, reális áron nem igazán látok upgradet. A loot sem nagyon kedvezett ez eddig. Mit gondoltok, craftolni megéri ebben a játékban?

PiszkosFred
Epp, hogy nem nevezik mar betanak a jatekot. Nyugi, lesz ijasz is idovel. Meg uj faj. Meg minden, csak szepen sorjaban.

Mert egy fantasy mmo-ban alap az íjász. van 3 kardhasználó, nulla íjász. Ügyes...

PVP-ben ez az immuned dolgot hogy tudom én is használni? Valami potion?
teddymac
Miért?
Idövel meg biztos lesz.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

gg az új patchnak, annyit crashel a játék hogy én magam is összeszartam magam úgy meglepett.
Másik kérdésem pedig az lenne hogy guildot hogy lehet keresni a játékba ?

Sziasztok

Dragon szerveren keresek guildot lvl 50-es vari-val játszom és elég kezdõnek számítok ebbe a játékba de jó pár dolgot már megtanulta.

Donpista néven vagyok fent

Nevetséges...

teddymac
Nincs

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Íjász van már benne?

Dragon-on gyertek a legislators -guildbe, sokan vagyunk 😊
Fpocok
Ha valaki még játszik... augusztus 22-én jön kiegészítõ.
Megint lehet jó drágán pakkokat venni. <#levele>

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Szuper, koszonom.

Tatyla
Hozzá igazodik a szintedhez vagy ha party van akkor átlagol de fõleg a legnagyobb alapján

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Ha a Foundry sztorinal nincs odairva, hogy kb milyen szintre van belove a modul, akkor azt honnan lehet megtudni anelkul, hogy belekezdene az ember? Van erre valami gomb, vagy opcio, ami kiszurja esetleg a szemem, de nem latom? 😊 Vagy, a rendszer automatikusan csak azokat mutatja, amely az adott szinten elerheto?

Nerfeljék már le ezeket a kurva rogueket!
Üdv!
A dragon szerveren szeretnék belépni egy guilba!
Van egy 30as cleric és egy 44es guardian.
Krisz_Hun@xerki84
Skirmishbe hogy lehet bemenni tudja valaki? Mert beállok a sorba, de semmi se történik. (Blacklakeben se az elsõnél)
tenca
A gond az, hogy hiába vagyok Guild Leader rangú, nem kapok questet a Guild register npc-tõl és a Trade of Blades-ben így nem tudok semmit se választani.

PSN: lacibacsi77

tenca
60-as.

lvl60-as vagy? Ha nem, akkor majd, ha elérted.
tenca
Pár hét kihagyás után megnéztem volna Gauntlgrym-t, de nem találtam se a térképen, se a queue alatt. Hogy juthatok el oda?

4 napja nyomatja ezt az ign prime, én meg most írtam be a tiedet. De lehet más felhasználta, nekem kell igényelnem kódot saját magamnak.
grebber
Érdekes! IGN Prime adta és én nem játszok ilyenekkel.Akkor lehet valamit õk csesztek el!

Next PC upgrade: 2022

Hm...nekem azt írja hogy ez a kód már fel van használva.
grebber
Hátha valakit érdekel:

EMR24-R2P-56TW

Neverwinter Gift Pack + Upstart Cleric Companion.
Neverwinter Gift Pack includes:
Potion of Rejuvenation x10
Tidespan Potion x10
Potion of Lesser Healing x10
Portable Altar x5
Identify Scrolls (bound) x5

Next PC upgrade: 2022

Szerintem nem fogják megcsinálni. A fejlesztõk alap koncepciója rossz. Nincs végcél. Rengeteg MMO-t ismerek, mindenhol van valami végcél, itt nincs. Pl fel lehetne osztani az összes térképen elhelyezett helyet klánok között. Minden egyes területért lehetne hetente egy 20v20 klánharc, amelyik nyeri, az uralkodik ott, õ szedi az adót, õ kapja a goldot. Természetesen PE lenne a legjobb terület. Nem értem miért nincs ilyesmi. A PVP-t teljesen meg kellene reformálni, kellene 10v10 random pvp és végleg meg kellene oldani az afk és a kilépõk problémát. Nem hiszem, hogy ez megoldásra kerül. A gauntlgry pedig alapvetõen egy halva született ötlet a qeue rendszer és a folyamatos rohangálás miatt. Nem kellene összekötni a pve-t a pvp-vel. Rossz a koncepció sajnos. Maga a karakterek és az insták még elmennek, de egy idõ után azok is unalmasak. Nem látok jövõt, hacsak nincs óriási változás betervezve.
A kövezés ingyen van. Olvasd el mit ír. AD-ba a kõ eltávolítása kerül.
Oszt ha megcsinálják normálisra a gym-t akkor visszajössz ? <#nezze><#nezze>