2681
Neverwinter MMORPG
  • Fpocok
  • kozi001
    1. Mi itt a kérdés?
    A számsor ahhoz kell h pontosan ugyanoda lépj be. Töröld ki és akkor a protector's enclave-be lép be!
  • Tibbbor
    Két kérdésem lenne:

1.Újabban a bejelentkezésnél a megszokott email címem helyett a felső sorban egy kusza számsor jelenik meg.Így is elfogadja a jelszavamat és be tudok lépni, de nem értem, mi történhetett?Másnál is előfordult már ilyen?

2.Használja valaki közületek a Foundry-t?Azt szeretném megtudni, hogy lehet azt elérni, hogy egy NPC a párbeszéd után eltűnjön?Megpróbáltam beírni a Disseapered when...beállításhoz azt, hogy amikor az objectív teljesült, de mégis ott maradt.Pedig épp az volt az objective, hogy beszélni kell vele.Valami tipp?
  • joceruza
    Helló! Tudna valaki segíteni abban hogy kell a proxyt nyitni Win7-en? Köszönöm! Nem tud csatlakozni...
  • kozi001
    Nem. Csak leállt a patcholás alatt.
    Arra nem tudok mit mondani. CSak a szokásos vírusírtást, defrag-ot stb
  • joceruza
    Nálad nem volt kék halál?
  • kozi001
    Na. A reinstall megoldotta. Így már elindul.
  • joceruza
    Helló! Valaki meg tudná mondani mi lehet a baj,mert telepítésnél kék halállal újraindítja a gépet.
  • droidobivan
    kár lenne épp most jön csak a java :)
  • kozi001
    Error 36- A filed was locked that could not be open for writing

Egy órás szívás után lehet h uninstalálom az egészet.
  • Probatbicol
    Szerintem az elején is ingadozó volt a színvonal, ez így van most is. Ahogy pl. a harcokat leírja az sose tetszett, túl részletes akar lenni.
    Személyes kedvencem a Világ háta, pedig az egy későbbi kötet, eléggé ki is lóg a sorból, bennem felmerült az is hogy esetleg egy 'néger' írta.
    Ez az új eddig tetszik, de még az elején járok.
  • kozi001
    Ez így van sajnos.
    Salvatore sötét elf könyvei közül az első 6-7 nagyon jó. A többi egyre rosszabb...
  • zenoka
    Kozel sem olyan jo mint a regiek... sajna
  • Probatbicol
    Azt tudtátok, hogy Neverwinter-es könyvek is megjelentek, már nálunk is? Már a 4. kötet jött ki. Salvatore írta és Drizzt és Bruenor a főszereplő, ha mond ez valakinek valamit.
    Ami érdekes, hogy a könyvön 2011 szerepel kiadás évének Magyarországon (a honlapon 2012 március) és már akkor ezzel a Neverwinteres logóval adták ki.
    Nekem új volt, most vettem meg az elsőt: Gauntlgrym
  • Fpocok
    WatM miért kéne visszarakni? Ez guildtől függ, hogy mi van megbeszélve.
  • kozi001
    A guild bank igazából h működik?
    Ha berakok vmit és vki kiveszi azt nem kell visszaraknia egy nap múlva?
  • Gear
    Kb 2-3 hete van egy olyan hibajelenség nálam hogy ha megnyitom a bankot vagy leveleket akkor ledermed a játék. Kitaskolás majd vissza módszer megoldja de nagyon zavaró.Egyéb fagyás,kilépegetés gondom nincs. Telepítsem újra vagy ez egy közismert hiba amit majd talán egyszer kijavítanak?
  • kozi001
    Nem is éri meg beazonosítani ilyen-olyan tárgyakat. Túl sok AD az ident. scroll. Aranyat viszont alig használom.
  • Probatbicol
    Az a titok nyitja, hogy a színkód: kék - saját csapat, piros - ellenség. Tehát akik elpicsáztak, azok is kék csapat voltak :).

A nagy számok törvénye alapján kb. fele-fele arányban kellene lenni a győzelem/veszteség aránynak, ha nem így van, akkor esetleg érdemes elondolkozni, hogy nem éppen te vagy-e a gyenge láncszem...
  • droidobivan
    :)
    Na igen volt mikor úgy elpicsásztak minket a pirosak hogy csak na
    Engem meg az érdekelne hogy mi alapján választja ki a pt a játék mert van hogy több 10 perc is eltelik mire pt-be hivnak
  • Blint
    Engem az érdekelne, hogy mi alapján osztja két táborra a BG a csapatokat (piros, kék)?
    Én mindig a kék csapatba kerülök, de azok olyan seggbénák - és akkor még enyhén fejeztem ki magam -, hogy 10 BG-ből ha egyet nyerünk az már csodának számít!
  • Irokez
    Annak elég triviális oka van. Tutira nem azonos instance-on (csatornán) vannak a karakterek. Váltsd át. (Minimap jobbfelső kék bizbasz ikon.)
  • droidobivan
    úgy akartam bejönni de nem látja egymást a két kari
    mi lehet a gond?
  • Blint
    Guild létrehozásához teljes party kell, akik mind egy zónában vannak veled és legalább 15-ös szintűek.
    Egy azon accountal pedig nem tudsz két karival egyszerre játszani. Két accounttal és két kliens futtatásával már igen.
  • droidobivan
    Ezt nem értem csinálnék egy guildod magamnak de valamiért nem engedi :(
    Meg azt se értem hogy ha több kaival jövök be akkor hogy tudok egy képernyőn lenni egyszerre mind a két karival ?

Valaki tudna segíteni ?

Előre is köszi
  • HunnernesKonge
    Gondolom akkor voltál pvpzni amikor bonus járt érte
  • Blint
    Most akkor mennyi az annyi?
    http://goo.gl/2j55wF

És miért nem azonos a két érték?

Nekem nagyon tetszik a játék, de a PVP rész még szörnyen kidolgozatlan és sok hibát tartalmaz :(
  • LaliK
    O_o Az nem rossz
  • Blint
    nvm, rájöttem :)
  • Blint
    Mi az a Gauntlgrym PVP, PVE, Dungeon?
    Úgy veszem ki, hogy ezekre is jelentkezni kell, de nekem a queue ablakban nincs ilyesmi (lvl60 vagyok).
  • droidobivan
    passz pedig lvl 60-as a karim
    szerintem ha jár is akkor sokba kerül szerintem
  • Blint
    Srácok! Level 60-on jár ingyen Power reset?

• droidobivan
    Kezd egy kicsit szar lenni a játék sajnos és teljesen elveszi a kedvét az embernek:(
    LVL 60 -on epic questet alig lehet normális partyval végigmenni van mikor 2-3 emberrel akarják végig csinálni az egészet ez egyszerűen vicc.
    Ja és alig lehet epicre menni az meg a másik :(
  • kozi001
    Sztem a 'cultist dragon mercenary' magyarul dumál h "Riadó!". :)
  • Blint
    Gyerekek, az már mekkora, hogy a CW, Repel spelljével a bossokat simán a szakadékokba taszítom és ezzel kész is a Q, hogy öld le a bosst :D
    Hogy ez jó, vagy rossz, azt nem tudom eldönteni, mindenesetre megkönnyíti az életet :)

Egyébként szerintem a bossok az egyes területek végén túl nehezek... Nem értem miért kell ilyenekkel szívatni a játékosokat. És hogy miért van minden bosshoz add? Ez minden bosshoz szériatartozék, lol...
  • krisz x
    Sziasztok!
    A dragon szerveren keresek guildet 60 guardiannal.
    Epic csinálom és jól jönne a segítség!
    Krisz_Hun
  • kozi001
    Köszönöm a válaszokat.
  • PiszkosFred
    black lake*
  • PiszkosFred
    Igen, a skirmish es dungeon is szinthez kotott - ha kinotted, kukazd a kvesztet, nincs ertelme. Sajnos, ha kinotted az orcot, akkor vele "buktad" a hero of blacklage title-t is, mert ha jol emlexem, a kuldetes-sorozat vege a skirmish, es utana kapod az title-t. Erdemes figyelni, hogy meddig tudsz menni valahova, es legalabb egyszer lemenni - fun es kapcsolodo kvesztek kedveert, ha masert nem is. Foundry a szintedhez igazodik, ezt pont itt irta valaki a kerdesemre, azokat barmikor barhol probalhatod.
  • kozi001
    Nem értem. Most az a baj h rövid a játék?
    Én az NWN1-2-höz hasonlítom és ahhoz képest tűrhető!