2681
Neverwinter MMORPG
-
#2441 -
kozi001 #2440 1. Mi itt a kérdés?
A számsor ahhoz kell h pontosan ugyanoda lépj be. Töröld ki és akkor a protector's enclave-be lép be! -
Tibbbor #2439 Két kérdésem lenne:
1.Újabban a bejelentkezésnél a megszokott email címem helyett a felső sorban egy kusza számsor jelenik meg.Így is elfogadja a jelszavamat és be tudok lépni, de nem értem, mi történhetett?Másnál is előfordult már ilyen?
2.Használja valaki közületek a Foundry-t?Azt szeretném megtudni, hogy lehet azt elérni, hogy egy NPC a párbeszéd után eltűnjön?Megpróbáltam beírni a Disseapered when...beállításhoz azt, hogy amikor az objectív teljesült, de mégis ott maradt.Pedig épp az volt az objective, hogy beszélni kell vele.Valami tipp? -
#2438 Helló! Tudna valaki segíteni abban hogy kell a proxyt nyitni Win7-en? Köszönöm! Nem tud csatlakozni... -
kozi001 #2437 Nem. Csak leállt a patcholás alatt.
Arra nem tudok mit mondani. CSak a szokásos vírusírtást, defrag-ot stb -
#2436 Nálad nem volt kék halál? -
kozi001 #2435 Na. A reinstall megoldotta. Így már elindul. -
#2434 Helló! Valaki meg tudná mondani mi lehet a baj,mert telepítésnél kék halállal újraindítja a gépet. -
droidobivan #2433 kár lenne épp most jön csak a java :)
-
kozi001 #2432 Error 36- A filed was locked that could not be open for writing
Egy órás szívás után lehet h uninstalálom az egészet. -
Probatbicol #2431 Szerintem az elején is ingadozó volt a színvonal, ez így van most is. Ahogy pl. a harcokat leírja az sose tetszett, túl részletes akar lenni.
Személyes kedvencem a Világ háta, pedig az egy későbbi kötet, eléggé ki is lóg a sorból, bennem felmerült az is hogy esetleg egy 'néger' írta.
Ez az új eddig tetszik, de még az elején járok. -
kozi001 #2430 Ez így van sajnos.
Salvatore sötét elf könyvei közül az első 6-7 nagyon jó. A többi egyre rosszabb... -
zenoka #2429 Kozel sem olyan jo mint a regiek... sajna -
Probatbicol #2428 Azt tudtátok, hogy Neverwinter-es könyvek is megjelentek, már nálunk is? Már a 4. kötet jött ki. Salvatore írta és Drizzt és Bruenor a főszereplő, ha mond ez valakinek valamit.
Ami érdekes, hogy a könyvön 2011 szerepel kiadás évének Magyarországon (a honlapon 2012 március) és már akkor ezzel a Neverwinteres logóval adták ki.
Nekem új volt, most vettem meg az elsőt: Gauntlgrym -
#2427 WatM miért kéne visszarakni? Ez guildtől függ, hogy mi van megbeszélve. -
kozi001 #2426 A guild bank igazából h működik?
Ha berakok vmit és vki kiveszi azt nem kell visszaraknia egy nap múlva? -
Gear #2425 Kb 2-3 hete van egy olyan hibajelenség nálam hogy ha megnyitom a bankot vagy leveleket akkor ledermed a játék. Kitaskolás majd vissza módszer megoldja de nagyon zavaró.Egyéb fagyás,kilépegetés gondom nincs. Telepítsem újra vagy ez egy közismert hiba amit majd talán egyszer kijavítanak? -
kozi001 #2424 Nem is éri meg beazonosítani ilyen-olyan tárgyakat. Túl sok AD az ident. scroll. Aranyat viszont alig használom. -
Probatbicol #2423 Az a titok nyitja, hogy a színkód: kék - saját csapat, piros - ellenség. Tehát akik elpicsáztak, azok is kék csapat voltak :).
A nagy számok törvénye alapján kb. fele-fele arányban kellene lenni a győzelem/veszteség aránynak, ha nem így van, akkor esetleg érdemes elondolkozni, hogy nem éppen te vagy-e a gyenge láncszem... -
droidobivan #2422 :)
Na igen volt mikor úgy elpicsásztak minket a pirosak hogy csak na
Engem meg az érdekelne hogy mi alapján választja ki a pt a játék mert van hogy több 10 perc is eltelik mire pt-be hivnak
-
Blint #2421 Engem az érdekelne, hogy mi alapján osztja két táborra a BG a csapatokat (piros, kék)?
Én mindig a kék csapatba kerülök, de azok olyan seggbénák - és akkor még enyhén fejeztem ki magam -, hogy 10 BG-ből ha egyet nyerünk az már csodának számít!
-
Irokez #2420 Annak elég triviális oka van. Tutira nem azonos instance-on (csatornán) vannak a karakterek. Váltsd át. (Minimap jobbfelső kék bizbasz ikon.) -
droidobivan #2419 úgy akartam bejönni de nem látja egymást a két kari
mi lehet a gond? -
Blint #2418 Guild létrehozásához teljes party kell, akik mind egy zónában vannak veled és legalább 15-ös szintűek.
Egy azon accountal pedig nem tudsz két karival egyszerre játszani. Két accounttal és két kliens futtatásával már igen. -
droidobivan #2417 Ezt nem értem csinálnék egy guildod magamnak de valamiért nem engedi :(
Meg azt se értem hogy ha több kaival jövök be akkor hogy tudok egy képernyőn lenni egyszerre mind a két karival ?
Valaki tudna segíteni ?
Előre is köszi
-
#2416 Gondolom akkor voltál pvpzni amikor bonus járt érte -
Blint #2415 Most akkor mennyi az annyi?
http://goo.gl/2j55wF
És miért nem azonos a két érték?
Nekem nagyon tetszik a játék, de a PVP rész még szörnyen kidolgozatlan és sok hibát tartalmaz :( -
#2414 O_o Az nem rossz -
Blint #2413 nvm, rájöttem :) -
Blint #2412 Mi az a Gauntlgrym PVP, PVE, Dungeon?
Úgy veszem ki, hogy ezekre is jelentkezni kell, de nekem a queue ablakban nincs ilyesmi (lvl60 vagyok). -
droidobivan #2411 passz pedig lvl 60-as a karim
szerintem ha jár is akkor sokba kerül szerintem -
Blint #2410 Srácok! Level 60-on jár ingyen Power reset?
-
droidobivan #2409 Kezd egy kicsit szar lenni a játék sajnos és teljesen elveszi a kedvét az embernek:(
LVL 60 -on epic questet alig lehet normális partyval végigmenni van mikor 2-3 emberrel akarják végig csinálni az egészet ez egyszerűen vicc.
Ja és alig lehet epicre menni az meg a másik :(
-
kozi001 #2408 Sztem a 'cultist dragon mercenary' magyarul dumál h "Riadó!". :) -
Blint #2407 Gyerekek, az már mekkora, hogy a CW, Repel spelljével a bossokat simán a szakadékokba taszítom és ezzel kész is a Q, hogy öld le a bosst :D
Hogy ez jó, vagy rossz, azt nem tudom eldönteni, mindenesetre megkönnyíti az életet :)
Egyébként szerintem a bossok az egyes területek végén túl nehezek... Nem értem miért kell ilyenekkel szívatni a játékosokat. És hogy miért van minden bosshoz add? Ez minden bosshoz szériatartozék, lol... -
krisz x #2406 Sziasztok!
A dragon szerveren keresek guildet 60 guardiannal.
Epic csinálom és jól jönne a segítség!
Krisz_Hun -
kozi001 #2405 Köszönöm a válaszokat. -
#2404 black lake* -
#2403 Igen, a skirmish es dungeon is szinthez kotott - ha kinotted, kukazd a kvesztet, nincs ertelme. Sajnos, ha kinotted az orcot, akkor vele "buktad" a hero of blacklage title-t is, mert ha jol emlexem, a kuldetes-sorozat vege a skirmish, es utana kapod az title-t. Erdemes figyelni, hogy meddig tudsz menni valahova, es legalabb egyszer lemenni - fun es kapcsolodo kvesztek kedveert, ha masert nem is. Foundry a szintedhez igazodik, ezt pont itt irta valaki a kerdesemre, azokat barmikor barhol probalhatod. -
kozi001 #2402 Nem értem. Most az a baj h rövid a játék?
Én az NWN1-2-höz hasonlítom és ahhoz képest tűrhető!