2681
Neverwinter MMORPG
-
foxxi #2521 TAB -
hawkie22 #2520 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de Hunterrel hogy váltom ranged-böl melee-be?
Még nem jöttem rá és nem találom sehol a beállításokban sem.
Köszi -
#2519 FELKERÜLT A STEAM-re!!! -
#2518 -
#2517 Várjál. Általában nem egy nap a válaszidő ilyen nagy mmoknál. -
kozi001 #2516 Kint van az új Module 2 Shadowmantle kampány.
http://nw.perfectworld.com/news/?p=1052601
Új (Dread Ring) kampány, skimish, dungeon(Valindra’s Tower), artifactok, boon-ok, refine rendszer.
És az új kaszt a Hunter/Ranger.
Az irgalmatlanul hoszzú pacth notes:
http://nw.perfectworld.com/news/?p=1055571 -
Shangother0072 #2515 Bocs az elirasokert csak telefonról vagyok az sg forum meg nem annyira kompatibilis! :D -
Shangother0072 #2514 Koszonom kedves alyr2 de ennyire magantol is rajottem, csak a hogyanra.
Aullah,supportnak írtam aznap este de semmi válasz azóta... Gate adminnak is írtam, de szint úgy semmi válasz nem jött azóta se. Kissé megcsappant a kedvem most. Felhuztam a karakterem 60ra. Elejétől kezdve nyomtam az ah-t, gyűjtöttem,erre meg bumm... Reméljük valamit varazsolnak valamit mert így lehet jegelem meg a dolgot.
Esetleg tudtok vmi support live chat opciót esetleg? Hátha itt is van, több helyen is találkoztam már hasonlóval!
Koszi előre is! -
#2513 Szupporttal beszélj. -
alyr2 #2512 Beszoptad feltortek. -
Shangother0072 #2511 Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne hozzátok, előfordult itt a Neverwinterben bármelyikőtökkel is ,hogy kidobta a játék kétszer is miszerint valaki már be van lépve? Később felfedeztem ,hogy az összespórolt 520000 AD-nak is lába kélt....Supportnak írtam de semmi válasz...Bárkinek bármi ötlet? Köszi srácok! -
Teroitin #2510 A kód elkelt. -
Teroitin #2509 Sziasztok!
Van egy eladó kódom amely "1 Million Astral Diamonds"-ot ér.
1 250Ft-ért árulom, nyugodtan írjatok ha érdekel valakit! :)
Köszönöm, Dani! -
Tibbbor #2508 Ha piros, akkor még lehet a küldi az adott map-on, csak a küldi célja egy adott területre vonatkozik, nem pedig egy bizonyos pontra.És fordítva is igaz: attól még megjelenhet a quest tracker, hogy másik térképen van a küldetés, ui. sokszor a városkapuhoz vagy egy ún. travel gate-het vezet. -
#2507 mar csak* -
#2506 Alapbol talan a Z, de a keybindings-nel allithatsz rajta. Aztan a kvesztlogban mar aktivalni kell az adott kuldetes melletti ikonra kattintva, hogy melyiket mutassa. (ha piros, akkor nem az adott mappon van, es nem fogja tudni mutatni) -
#2505 Az irány mutatást (hogy merre kell menni X küldetésnél) melyik gombbal kell bekapcsolni? -
#2504 Vkit érdekelne 1 Million Astral Diamond kód egy ezresért? -
#2503 -
kozi001 #2502 Azért h hátha vesz vki, de nem éri meg venni persze. -
Tibbbor #2501 Kösz a választ.Azt látod nem tudtam, hogy mikor a három napi küldit leadom, akkor egy olyan küldi jön elő, ami "dungeon-os" és ezek szerint azért van a rewardjában csupán XP és coin, mert az igazi reward majd a dungeon végén lévő reward chestben lesz, amihez ezek szerint ingyen ad kulcsot a bejáratnál az NPC.
Tényleg nem szőrszálhasogatás, de ha mindig kapok ingyen is Dark Fey Key-t az ilyen NPC-ktől, akkor mi a fenének árulják a vendorok is...?! -
kozi001 #2500 Valaki meg tudná mondani, hogy Malabog Castle elején rugóval hogyan nyitom ki a hordókat?
Még ha stealth-be odamegyek akkor is "unable to perform", mert rajtam van az aggro.
Nem jöttem rá h a többiek hogyan trükközik ki.
-
kozi001 #2499 Kiváncsi vagyok mikor jön ki. Sztam úgyis Karácsony környéke lesz. -
KaBuTo666 #2498 Az új kiegészítőben 3 új map van. Egy mapon 3 daily quest van, ezt a hármat kell megcsinálni hogy egy új daily quest jöjjön elő, amit a három daily quest adó közül valamelyiknél lehet felvenni, majd azzal a questtel a dungeon bejáratánál lévő npc-hez kell menni hogy a have key questtel igényelj egy ingyen napi keyt a dungeonhoz. Venni felesleges, sőt gyémánt pazarlás. Másra nem kell a kulcs, csak hogy a ládát kinyisd a dungeon végén. Szóval kulcs nélkül is betudsz menni a dungeonba, csak éppen nem fogsz ládát nyitni ami a lényege az egész dungeonnak. -
Tibbbor #2497 Én inkább úgy olvastam, nagyon tudni kell vele játszani és akkor elég ütős karit lehet belőle faragni.Ez a ranger-melee kombó nem a 12 éves Vérpistikék kezébe való, bár úgy sejtem, napokon belül tele lesz a PE Zöld íjászokkal... :)
Egy kérdés: ugye Dark Fey key-t annyiszor kell vennem, ahányszor napi küldizek miniboss-os lair-ben(dungeonban)? Tudom, van olyan daily, ahol ingyen kapom(talán "Get a key" a neve, de azt most nem adja a manó a csónaknál. Valahol felsorolják a napi küldiket név szerint, ahová kell a kulcs?Rossz lenne a küldi végén ott állni a Reward chest előtt kulcs nélkül. -
KaBuTo666 #2496 Sokan sírtak az íjász kasztért, most azért fognak sírni mert gyenge lesz. :D -
#2495 Jön a Hunter Ranger class.
-
Tibbbor #2494 Mindkét kérdésem megoldódott közben, kár, hogy ennyire kihalt lett a topik. -
Tibbbor #2493 Tudna valaki mondani nekem valamit a fegyver ill. páncél transzmutációról? Hogy működik ez? -
Tibbbor #2492 Sziasztok!Másnak nncs belépési gondja?Délután kiléptem, azóta a launcer odáig jut, hogy "Patching"(a usernevet és a jelszót gond nélkül elfogadja), de utána nem léptet be a karakterképernyőre.Még a Cancel-re is hiába klikkelek, mert nem reagál rá. -
kozi001 #2491 Ioun stone 2000zen -
kozi001 #2490 Hogyne lenne érdemes. A boonok jók, bár sok meló amíg kijön. Napi 15 perc amúgyis. -
Tibbbor #2489 Megnéztem, közel 1 milla(sőt talán több) AD az áruk, úgyhogy maradok a gear-em fejlesztésénél.Ahogy elnézem, a legtöbben kezdetben a PvP-ben összegyűjthető Glory pontokból vett lila "Duelist" szettekben rohangálnak, komolyabb cucc csak azokon virít, akik eljutottak már az elit dungeonokba is. Még nem néztem meg aprólékosan, de mi a tapasztalatotok: érdemes a sharandari rewardokért napi küldizni?Mondjuk gyönyörű a környék és néha kékek is esnek, de azért érdekelne a véleményetek. -
kozi001 #2488 Zen shopba nézd meg a companionoknál. Jelenleg az Ioun Stone és a cat a legjobb comp. -
kozi001 #2487 Sztem butaság 750k-t belenyomni h adjon +10-15-öt a statjaihoz. Ennyi pénzért vegyen inkább vorpalt v vmi weapon enchantot inkább. -
KaBuTo666 #2486 Hát ingyen nem lesz erősebb healered. Azért is fizetni kell. :) -
Tibbbor #2485 Meg is néztem.Ha jól értem, ezek is companionok, de a játékosnak adnak bónuszokat, ha meg vannak idézve és ugyanúgy vannak slotjaik és "viselhetnek" itemeket, mint mondjuk a cleric-em. -
Tibbbor #2484 Tényleg köszönöm a tippet, de nekem healer kellene erősebb verzióban.Ez is megteszi, de húzósabb helyeken már muszáj a potikhoz nyúlnom. -
Tibbbor #2483 Nagyon el lehet eresztve a srác.Amúgy én is bevihetem a cleric-emet a tűzbe és akkor lesz lángoló 15-ös clericem..., pár másodpercig ingyen... -
Tibbbor #2482 Sorry, de az mi? Majd utánaolvasok.