Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összetett nem minden esetben jobb, de ha jól összetett akkor jobb😊 A másik, hogy van 20 nem összetett MMO a piacon és gyakorlatilag egyetlen normális összetett sincs. Tehát megértem én, hogy néha jó az agymosó kattintgatós, mert néha az kell az embernek, de azért legalább 1-2 agyserkentõs is lehetne, hogy ne hülyüljön el mindenki😊
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Star Wars Galaxies is egy végletekig összetett játék volt - ha a grindeléstõl eltekintünk - és mostanra mi lett belõle.. a sok gondolkodni lusta játékos miatt super mario szintre nyirbálták. Ez van... Szerencsére akadnak még HC RPG-s rajongók és lassan 5 éve készítik a 2003-as rendszerállapotot😊
Remélem ez a Neverwinter is legalább annyit fog nyújtani, mint az elsõ része.
[merlinw.org]
Aki sosem foglalkozott AD&D-vel annak ez egy bonyolultnak tûnõ valami, pedig a játékok csak egy tizedét fedik a teljes rendszernek. Ettõl persze lehet jó, és még ezzel az egy tizeddel is sokkal mélyebb lehet egy játék, mint a többi casual RPG.
A fentiek lényege, hogy miután borzalmas mennyiségû irodalom és szabályt fed le ez a rendszer, a játékokat úgy kell elkészíteni, hogy a laikusok is megértsék, élvezzék. Neverwinter 1 szintû megoldás a mai elkényelmesedett (nagyon szépen fogalmaztam😊) világban már nem eladható. Aki anno játszott az Eye of Beholder-rel, az tudja, hogy milyen szinten lehet felhasználni egy játékban a rendszert😊
És ez még csak a Forgotten Realms, az SSI által favorizált Dragonlance még kacifántosabb😊
[merlinw.org]
például valahol elõször azt írták róla, hogy nem a 4.0át használja, és hogy csak 5-6 kaszt lesz és 3-4 faj...(sõt, úgy rémlik, mintha vhol olyat is olvastam volna, hogy az mmo mellett terveznek NWN 3-mat is)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[merlinw.org]
Annyian azért nem voltak a játékban mint a wow bármelyik rosszabb napján.
A halál csupán a kezdet...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A halál csupán a kezdet...
Várjuk, amennyiben eltekintenek a micro-paymenttõl.
Benne van a linkelt hírben is, csak a topic címe lett rosszul megfogalmazva. Nem kéne egybõl leírni (mondjuk az igaz hogy a D&d 4e speciel jobban passzolna egy MMO alá de egy offline is játzsható online és multiplayer módokat is támogató játékban sem mûködne rosszul a pörgõs és egyszerû mivolta miatt. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
se nem bioware se nem obsidian készíti
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Fák jeah!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
azért +fav
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
WoW 2 kb, nemolvastam végig, minden esetre fav és kíváncsi vagyok.
I met God. She's black