Neverwinter MMORPG

← ElőzőOldal 54 / 54

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mindig ott van a "tisztelet a kivételnek", meg az "akinek nem inge", stb.

Az összetett nem minden esetben jobb, de ha jól összetett akkor jobb😊 A másik, hogy van 20 nem összetett MMO a piacon és gyakorlatilag egyetlen normális összetett sincs. Tehát megértem én, hogy néha jó az agymosó kattintgatós, mert néha az kell az embernek, de azért legalább 1-2 agyserkentõs is lehetne, hogy ne hülyüljön el mindenki😊

[merlinw.org]

BEAST
Érdekes, én játszottam a felsoroltak mindegyikével és mindegyik tetszett is. Mégis szeretem a dnd játékokat és messze nem very easyn játszom õket. Az összetett nem minden esetben jobb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
WoW kivételével csak AÐ&D játékokról volt szó, tehát igen. Egyébként, igen vér primitív játéknak tartom a GW-t. Tipikus casual MMO, óvodás rendszerrel, csilivili parasztvakítós tálalásban😊 Ez az én véleményem, sokaknak tetszik, de tapasztalataim szerint akik WoW, GW, Lineage, stb-vel játszanak, azok messzirõl kerülik a D&D-hez hasonló bonyolultságú játékokat (vagy very easy-n játszanak velük😊).

Star Wars Galaxies is egy végletekig összetett játék volt - ha a grindeléstõl eltekintünk - és mostanra mi lett belõle.. a sok gondolkodni lusta játékos miatt super mario szintre nyirbálták. Ez van... Szerencsére akadnak még HC RPG-s rajongók és lassan 5 éve készítik a 2003-as rendszerállapotot😊

Remélem ez a Neverwinter is legalább annyit fog nyújtani, mint az elsõ része.

[merlinw.org]

A többi játéknak van?
MerlinW
Van valami köze a topikhoz?😊

[merlinw.org]

Van valami bajod a játékkal?
MerlinW
Igen, az a neked való játék😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az AD&D-t igazán az a szûkebb kör tudja igazán értékelni, akik (akár az 1.0 óta) a jó öreg haverok+papír+dobókocka+mesélõ felállásban játszották/játszák, ismerik/elolvasták a szabálykönyveket, stb. Én ugyan nem tartozom közéjük, de voltam egy-két alkalommal ilyen eseményen, mint nézõ. Sok hangulatos történeteket hallottam😊

Aki sosem foglalkozott AD&D-vel annak ez egy bonyolultnak tûnõ valami, pedig a játékok csak egy tizedét fedik a teljes rendszernek. Ettõl persze lehet jó, és még ezzel az egy tizeddel is sokkal mélyebb lehet egy játék, mint a többi casual RPG.

A fentiek lényege, hogy miután borzalmas mennyiségû irodalom és szabályt fed le ez a rendszer, a játékokat úgy kell elkészíteni, hogy a laikusok is megértsék, élvezzék. Neverwinter 1 szintû megoldás a mai elkényelmesedett (nagyon szépen fogalmaztam😊) világban már nem eladható. Aki anno játszott az Eye of Beholder-rel, az tudja, hogy milyen szinten lehet felhasználni egy játékban a rendszert😊

És ez még csak a Forgotten Realms, az SSI által favorizált Dragonlance még kacifántosabb😊

[merlinw.org]

Guild Wars ftw!
Shiwo
lényegébe nekem is ugyan ez lett volna a válaszom... a wow világa hangulatos (lehet azért, mert warhammer koppintás <#idiota>), de maga az mmo-játék eléggé egyszerû lett... a DDO már egy fokkal jobb, ott gondolkodni sem árt néha, összedolgozni és taktikázni...bár valahogy nem tudott marasztalni az sem... hogy ebbõl mi lesz, majd kiderül, eddig eléggé ellentétes információk láttak napvilágot..

például valahol elõször azt írták róla, hogy nem a 4.0át használja, és hogy csak 5-6 kaszt lesz és 3-4 faj...(sõt, úgy rémlik, mintha vhol olyat is olvastam volna, hogy az mmo mellett terveznek NWN 3-mat is)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

+1 bro
MerlinW
Mert a WoW-ot a hülyéknek készítették, D&D-t pedig meg kell érteni😊 Kik vannak többen széles e világon? Persze, hogy a hülyék😊

[merlinw.org]

MerlinW
Izé.. a lelkesedés jeleit nem szokás a topik címében jelezni...😊)

[merlinw.org]

Fenrir
Persze és fejlõdhetsz is csak éppen vásárolj magadnak új szintezõ dungeont meg területet.

Annyian azért nem voltak a játékban mint a wow bármelyik rosszabb napján.

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
haldoklik ?!? mióta bevezették a mikrotranzakciós rendszert, azóta megtáltosodtak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fenrir
Inkább egy NWN3 jött volna ehelyett. Miért hiszi minden cég, hogyha egyszer belekezd egy mmo (vagy hasonló) játék fejlesztésébe akkor tuti sikeres lesz? Már láttunk n+1-et bebukni, Jakunak igaza van, a DDO is nem véletlenül olyan amilyen.

A halál csupán a kezdet...

DDO + tartalomszerkesztõ.
Várjuk, amennyiben eltekintenek a micro-paymenttõl.
De ez nem MMORPG lesz!
Benne van a linkelt hírben is, csak a topic címe lett rosszul megfogalmazva. Nem kéne egybõl leírni (mondjuk az igaz hogy a D&d 4e speciel jobban passzolna egy MMO alá de egy offline is játzsható online és multiplayer módokat is támogató játékban sem mûködne rosszul a pörgõs és egyszerû mivolta miatt. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

[HUN]Crassus
nekem speciel az is tetszik😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

semmi sem zárja ki egy nwn3 megjelenését persze sok esély nincs rá

se nem bioware se nem obsidian készíti

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Baldur's Gate 1-2, Neverwinter Nights I-II és most egy MMORPG.
Fák jeah!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jakuza001
Ezzel csak az a baj, hogy ad&d-re epulo mmo van a piacon, a DD Online, de az is haldoklik a piacon.

[HUN]Crassus
ha bejön nekem nagy favoritom lesz az biztos! ad@d/d&d örök kedvenc

Torzonborz
ezek alapján nekem pont nem wow2nek tûnik...

azért +fav

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szabii98
lol<#eljen><#idiota>

I met God. She's black

maga se tudja sztem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

[HUN]Crassus
mert?

Tinman
Gyásznap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szabii98
A Neverwinter tehát nem egy hagyományos értelemben vett MMO játék lesz, hanem egy OMG (Online Multiplayer Game). Ami különlegessé teszi majd a játékot, hogy bár a megjelenéskor ugyanúgy fogják kiadni, mint egy Dragon Age-hez vagy Oblivion-hoz hasonlító RPG-t, de késõbb hónapról hónapra fognak érkezni hozzá az újabb tartalmak.
WoW 2 kb, nemolvastam végig, minden esetre fav és kíváncsi vagyok.

I met God. She's black

[HUN]Crassus
Nah végre valami finomság!

[HUN]Crassus
http://gamepod.hu/hir/a_d_d_4_0_szabalyrendszerre_epul_a_neverwinter.html

← ElőzőOldal 54 / 54