Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rouge video
elvileg D&D játékként van hirdetve. A videok alapján vagy nagyon jó lesz vagy semmi köze nem lesz hozzá :)

Control Wizard bemutató

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

F2P, biztosan, így hirdették eleinte. Gondolom nem változtattak a dolgon. Meg különben is Perfect World a kiadó. :-D
cataflam02
Szerintem f2p... ha fizetõs lenne akkor már csomagolhatnak is... :D

One more story

Hááááát... Majd meglátjuk. A DDO-t sem értettem már eleve hogy miért nem FR-re csinálták, Eberron szerintem gagyi(mondjuk az egész játék az). Ez fizetõs lesz?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

De ez MMO, ennek kábé ilyennek kell lennie... Nézz meg egy DDO trailert. Nem tûnik sokkal jobbnak. Azért nem lett csúnya, és teljesen Forgotten Realms stílusú külcsínre. Én még reménykedem. :-)
cataflam02
Hát ez irtó gyenge lett.. valahogy ez az egész nem tud lázba hozni...
szerintem tuti bukás... inkább csináltak volna egy 3. részt...

One more story

E3

Érdekes lehet érdemes lesz belenézni. Jó lenne már valami gameplay tényleg. De a D&D jelzés elég védelmet ad hogy ne egy akció valami legyen csak. De biztosra tudni valamit az egy másik dolog. :)

Torzonborz
öööö....deeee Rift nem vót bughalmaz. :D de tényleg azt egész jól összerakták. csak vhogy nem gyütt be. :(
PotBS se volt rossz csak az alapkoncepió meg a késõbbi változtatások tették gallyra.
szóval akad pár darab de sajna tényelg elég ritkák. :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gondoltam hogy nem bírod ki. :) Bár szerintem te se tudsz mmo-t ami kezdésnek ne bug halmaz legyen. :)

BEAST
Dalakora jó móka volt, az erõdostromokat azóta is hiányolom más pwkbõl. Viszont a Baldur's Gate: The Sword Coast Chronicles egész jó hely nwn2-ben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nebassz,hogy Dalakorán nyomtad

TVelvet
Uhh... Én anno a Dalakorán annyit nyomtam... :(( Régi szép idõk, csinálhatnának olyasmit...
Torzonborz
bocs de nem bírom ki ( lassan szerintem már úgyis megszokod <#vigyor> )
no hát ez inkább ne legyen olyan bughalmaz mint az volt <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

így hirtelen MMO-nak korántsem nevezném...,de egy co-op multinak még jó lehet:P:) mégiscsak AD&D!!

*több gameplay..

Mondjuk lehet hogy csak egy sima akció játék ennél több kellene. A graf jóval gyengébb a conannál de az másodlagos ha nem egy wow123 lesz.

Ez lehet érdekelni fog! Egy az egybe Conan beütése van. Remélem a story is legalább annyira jó lesz meg a group isnták is. :)

NOCSAK NOCSAK:P

http://www.youtube.com/v/ylmYKHBGlyQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

sztem sincs köze az nwn-hez. ha így marad, akkor sima akciójáték lesz némi add szabályrendszerrrel. eleve szarnak tûnik hogy ugrál a játékos. ez akkor lenne jó, ha látszódna hogy az ellenfélre kattint az egérrel, majd a karaktere úgy kezd csatába, hgoy van a szabályrendszer szerinti elugrálás, harci mozdulatok (korábbi játékokban ez volt egy sarkalatos pont, hogy állnak egymás mellett és csapkodnak és ennyi, varázsló varázsolgat), és úgy befolyásolja a csatát hogy a különbözõ képességeket kapcsolgatja és aszerint változik a következõ körök eseméyne, és azok grafikus megjelenítése...

jaj srácok az a lényeg,hoyg Ad és d!!! és akkor mivan ha kicsit akciós lett? nekem kifejezetten tetszik:P

Jakuza001
nwn eseteben elegedettek csak es kizarolag ad&d-vel lehetnenk elegedettek, nem ezzel az action bullshittel.

s0n1c
nwn esetében mondjuk pont elégedett lennék egy swtor szerû story based co-op mmoval :) ettõl függetlenül egy nyitott világ és keresztül-kasul bejárható swrod coast a minimum :)
Jockey
hat, azt nyilatkozta az egyik dev, hogy a pvp-t megjelenes utan tervezik beletenni, szal felesleges varni barmit is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
elkurtak..
ezt is..
harcrendszer lattatja hogy egy akcio jatek lett belole..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
azért én megvárnám a késõbbi infokat :) mindenesetre ez a video nekem sem tetszik...
Torzonborz
az <#szomoru1>

Jakuza001
Ez most valami akcio shit lett ?

Hm, érdekes videó. Jó volt látni egy kis game playt, még ha Pre-Alpha verzió is.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XQ8qKj-jQxc#!

http://www.playneverwinter.com/frontpage

Nos úgy tûnik elég durva lesz. Lehet a Conan mellett erre azért egy próbát szánok majd, ha már annyira hiánycikk lett a solo rpg manapság.

Sziasztok! :DDD

Aki szeretne egy jó fantasy alapú fórumos szerepjátékban játszani:

http://ertheis.forumq.net/

Érdemes kipróbálni! :DDD
[HUN]Crassus
2012 végére halasztva.........:(

Neverwinter release date being pushed back to the end of 2012. Cryptic has a habit of rushing MMOs out the door a little sooner than perhaps they ought to. Hopefully this delay has that extra polish time factored in.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
http://www.ign.com/videos/2011/10/05/neverwinter-story-trailer?objectid=84411

http://www.playneverwinter.com/gallery
[HUN]Crassus
Akció-RPG MMO lesz a következõ Neverwinter .

2011. június 06. hétfõ, 15:45 Györkei Zoltán

.

A Neverwinter széria következõ része, eltérõen az elsõ kettõtõl, egy online, co-operative RPG lesz. Jack Emmert, a játékot fejlesztõ Cryptic igazgatója már az elsõ két játék esetén sem értette, miért volt a címben a Nights szó, ezért a stúdiónál úgy döntöttek, az egyszerûségnél maradva szimplán Neverwinter-nek keresztelik az új játékot.

A folytatás jelentõs része a város alatt található csatornákban játszódik majd, melyeket néha elhagyva a környezõ területeket is be lehet majd járni. A történet közel 100 évvel a Never Winter Nights és a második rész után játszódik.

A felrobbanó vulkán szinte az egész várost maga alá temette. Az ujjáépítési munkálatok már megkezdõdtek, az új játékosok pedig saját érdekeiktõl vezérelve segíthetnek, mindamellett, hogy kedvükre vadászhatják a szörnyeket.

A Cryptic olyan MMO-kért felelõs, mint a Star Trek Online és a Champions Online, ezért valószínûsíthetõ, hogy a Neverwinter is inkább egy RPG vonásokat is tartalmazó, de fõleg akció játék lesz. Lesz aukciós ház, bank, és tágas területek, ahol a játékosok kedvükre mászkálhatnak. A játék fõ részét azonban egy masszív történet kíséri.

Az NPC-kkel történõ párbeszédek nem csak a questekrõl fognak szólni: például a kocsmában iszogató karakterektõl értékes információkat lehet majd szerezni a különbözõ területekrõl, gazfickókról, illetve fejleményekrõl.

Várhatóan legalább öt különbözõ játszható kaszt lesz elérhetõ a játékban: wizard, fighter, rouge, ranger, cleric. Ez a szám még bõvülhet a jövõben, de a készítõk nem szeretnék, ha több tucat felesleges osztály lenne a játékban csak azért, hogy legyen mibõl válogatni. Várhatóan a játékos kézikönyvekben fellelhetõ számos kaszt közül visszaköszön majd pár a játékban is, mint például az Artificer vagy a Beastmaster Ranger.

Az utazások során lehetõség lesz NPC-k segítségét is kérni, amennyiben éppen nem találnánk vállalkozó kedvû partnert. Ezek felett minimális irányítással rendelkezik majd a játékos, mint például “menj oda”, “támadd meg”.

A fõ küldetés teljesíthetõ lesz az említett NPC társak igénybe vételével, így senki nem fog attól függeni, hogy éppen talál-e társat. A felbukkanó ellenséges hordák mérete a csapat “emberi” tagjainak számától fog függeni.

Az elõzõ részekhez képest eltérõ harcrendszerben nem lesz lehetõség megállítani az idõt, így a Dungeons & Dragons taktikára épülõ harcmodora még intenzívebb lesz, és még több odafigyelést igényel majd.

A készítõk ígérete szerint ismét lehetõség lesz saját tartalmak létrehozására és megosztására, melyekhez a játékosok számára különbözõ eszközöket biztosít a stúdió. Ezek értékelésére, keresésére és böngészésére a játékon belül lesz lehetõség. Elképzelhetõ, hogy a jövõben akár profitálni is lehet majd ezekbõl a tartalmakból, de a megvalósítás módja egyelõre homályos.

A megjelenés idõpontja egyelõre nem ismert.

[HUN]Crassus
http://www.youtube.com/v/sJGGDxjrn-w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[HUN]Crassus
Hopp!

http://www.playneverwinter.com/videos

kastil
Hát látom a GWt még mindig wow és társaihoz hasonlítják :D.
Fel kellene már végre fogni, hogy GWnek lófaszfika köze sincs a többi foshoz, egy pvp játék, (közel sem nevezném lebutítottnak) amiben van némi pve, (szintén, egy kurvajó story 4 kampányon keresztül) hogy a sok majom is grindelhessen.

Shiwo
mondjuk csodállom, hogy ez nem lett még belinkelve...sokat nem mutat, de hát akkor is...

meg egy angol nyelvû cikk

vannak benne olyan szösszenetek, ami jó hír (elvileg játszható lesz solo-ban) és pár ami nem (5 kaszt összvissz, nem értem miért, a 4.0-ban már van vagy 20, de még az alapkönyvben is több van)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

én is nagyon szerettem a GW-t, pörgõs és akciódús, messzemenõleg a valaha legjobban megoldott pvp-vel.
viszont a D&D-t annyira nem szeretem, pont azért, mert egy buta ember vagyok aki képtelen felfogni egy ilyen magasságos rendszert :S
[HUN]Crassus
mondjuk ebben tényleg nagy igazság van ám...

én kezdetektõl WOWozom,de az elmúlt 2-3 évben annyira durván felhígult a játékosállomány,hogy elmondani nem lehet.
a legegysszerûbb taktikákat képtelenek felfogni és még több hónapnyi játék után sincs lövetük a saját választott karakterük képességeirõl....
ha ezek "rászabadulnak" egy ad@d környezetre agyhalált kap az összes az qrvaélet:D

nearo
Én lineage2-ztem még régebben... mondjuk mindenki kiröhögött, amiért a küldetéseken keresztül fejlesztetem a karimat, és nem a népszerû farmhelyeken :)
Nwn egyik kedvenc játékom, és csak azért nem játszom legnehezebb fokozaton, mert nem látom értelmét a 200% bejövõ sebzésnek.

+fav :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

shaba23
én is egy tisztelt kivétel vagyok:)
bár annyit hozzá fûznék, hogy bármennyire is megközelíti a NWN a papíralapú RPG-t, azért inkább ülnék le dobókockával a kezemben a haverokkal, mint a gép elé.
Shiwo
teljesen igazi szerepjátékos élmény számítógéppel kapcsolatban nekem csak az, mikor skype-n játszok a haverokkal, mert sopronban vok, õk meg szombathelyen... hogy a crpg-k közül mi ragadott meg leginkább ? az nwn se rossz, de az annyira valahogy nem..a Baldur's Gate 1-2 viszont nagyon jó volt...a Planescape is hangulatos lett..de amit máig imádok, az a Fallout 1-2
mmo-k közül a leghosszabb ideig a Tibia kötött le, az sem bonyolult, viszont egyrészt nincs korlátja a fejlõdésnek, másrészt megszereted a karidat, mert van tétje a halálnak (szint, képzettség és felszerelés-vesztés)

de hogy témánál maradjunk... ha én irányítanám a netes NWN fejlesztését, akkor a következõkbõl állna

- hasonlóan a DDO-hoz insta-rendszer, tehát más játékosok nem tudnak beleköpni a levesedbe (más mmo-ból tapasztaltam, hogy mennyire idegesítõ tud lenni)
- egy-egy küldinek több megoldási lehetõsége is lenne (jellem-függõen is) és a befejezéstõl függõen lehetne elérni más-más instákat
- az instákban körökre osztott harc... a játékosoknak adott idejük lenne eldönteni, hogy mit csinálnak, különben kimaradnak (az idõ függhet az insta nehézségétõl is, de bizonyos esetekben a csapat vezetõje is korlátozhatná, hogy ne kelljen hülye játékosokra órákat várni..
- epik küldetések, amelyeknél mondjuk figyelné, hogy milyen hatékonyan oldják meg a csapatok a küldit meg egyéb dolgokat, és a végén a legtöbb pontot elért csapat megoldása lenne a "hivatalos" és a köv update-kor aszerint alakítják a világ történelmét
- legenda-rendszer, ami mondjuk olyanból is állhatna, hogy egy irtóbrutál küldit elõször megoldó csapatnak szobrot állítanak és benne lesz a játékban...szóval a lényeg, hogy a játékosok érezzék, ha jól csinálják, akkor hatással lehetnek a játékra és maradandó nyomot hagyhatnak
- szabályrendszer a 4.0-án alapulna (úgyis mindenki azzal szidta, hogy sokat koppintottak hozzá az mmo-kból)
- grafra a játék cell-shader megoldást alkalmazná, hogy a játékhoz készült képek, festmények hangulatát adja vissza

így hirtelenjében ennyi ötlet így negyed kettõ tájékán ...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Ámen:)

[merlinw.org]

BEAST
Szerintem a dnd rendszer jó singleplayerhez vagy kisebb multihoz, de nagy tömegekhez már nem annyira. Nagyon szerettem régen NWN PW-ken játszani, még mostanában is feljárok néha egy NWN2 PW-re, de mindig úgy érzem, hogy hiányzik valami belõle. A világ jó, a történetek jók, a társakkal sincs gond, a karaktereket a végtelenségig állítgathatom... viszont hiányzik az egészbõl az akció és a látványos harc. Ezt a két világot nem igazán tudják összehozni. Amíg a dnd játékokban megvannak az elõbbiek, addig az egyszerûbb mmokban/rpgkben megvan az utóbbi. :)

Szerintem mindkettõnek megvan a maga helye, de remélem lesz majd valami ami valami csoda folytán mindenben tökéletes lesz. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Talán az egyetlen igazi szerepjátékélmény nyújtó PC-s játék az az NWN multiban. Azzal jókat lehet ökörködni, ha jó a társaság:) (Ha már az emberek lusták összeülni egymással:))

[merlinw.org]

XenHai
WoW-oztam jó sokáig de bc óta 1 el kürt casual szar lett kéne valami jó mmo ami nehéz és jó is na meg legyen értelme miért játszani!