2681
Neverwinter MMORPG
-
#761 Igen. Jövő hétvége végén még wipe lesz és 30adikán indul rendesen. -
#760 most akkor wipe lesz a köv béta hétvége előtt és akkor már full vagy mi? -
mnorbi2 #759 Akkor ez 100% -
#758 99%
Most nézem, hogy ápr 12-14 még egy béta.
ápr 30 meg a rajt. -
cain #757 hm, aszittem b2p, egyszeri díj a contentért.
@Fpocok: arról keresnék hivatalosat, hogy nem lesz wipe. ne érts félre, számomra is így logikus, csak nem biztos, hogy ők is a mi logikánk szerint gondolkodnak. ;) -
#756 Írják is a hivatalos oldalon, hogy ide már számít az 5-3 nap early access... gyakorlatilag ez lesz a játék kiadása... innen már nincs wipe. -
zenoka #755 free to play.. mit akarsz eldonteni?:) -
cain #754 mmm, akkor erről a béta hétvégéről remélem már nem maradok le. utána még két hét marad eldönteni, hogy megveszem-e. -
zenoka #753 franc el leszek utazva:SS
remelem valami franko crafting videot csinal valaki.. -
#752 Az elvileg a megjelenés is... azt mondták, legalább is, hogy utána már nincs wipe. -
cain #751 az open beta ;) a negyedik beta hétvége április 12-14, immár craftinggal. -
mnorbi2 #750 Aprilis 30 !!! -
cain #749 másodikán állítólag állítottak sok mindenen, közte a healer aggrón is. -
#748 Ebben igazad lehet, de már csak az item shop miatt is ki fogják adni -
#747 Aki pappal nyomta legutobb, az nem mondhatna ilyet:)
Ha valaki nem tudna, a pap olyan nerfet kapott multkor, h kb eletkeptelen lett. Healeket 75%-al csokkentettek, amibol 25% bug volt, mert 50%-al akartak, a healaggro pedig legalabb felert 2 guardian fighterevel, ami ugyancsak bug volt.
Sirtak is forumon rendesen a playerek, amit most teljesen ertheto is, aztan kiderult, nem akarnak tul nagy healekkel rendelkezo karaktert, mert akkor nem kene potiont hasznalni, ami meg nem fogyna akkor majd az item shopbol.. -
#746 Csak mondjanak már valamit baszod. -
#745 A múltkori béta alapján azért nem olyan bugos már ez, sőt meg ha nem adnák ki akkor a hero csomagokat se árulnák amely nem kis bevétel az árakat elnézve... -
mnorbi2 #744 jah , nekem is az jön le hogy nagy rakat bugot találtak , aztán már nem is írnak..
viszont az hogy ami hypot felépítettek, azt igy hadják elveszni ... meg leülni az nem sok jót feltételez... lehet nem is adják ki..
Vagy csak a perfect wolrd ilyen szarik a communityre.. -
cain #743 egy hete volt a pax east, ilyenkor kicsit leül minden. :( -
#742 Nem. -
Nikosi #741 Hát nem túlságosan pörögnek az események. :( Sajnos szerintem ebből talán ha május vége vagy június eleje lesz csak esetleg még akkor sem. Hiába írták a 2013 early-t, ami amúgy még 2013 Q1 volt nem régen egy hónapja kb. (a Q1 meg lassan elmúlt).
Csak engem zavar, hogy ennyire nagy a csend és hogy, ilyen kevés információ jön a játékkal kapcsolatban mostanában? Én várnék végre egy kicsit konkrétabb információt a megjelenéséről dátumilag például. -
zenoka #740 honlapra ilyet ir:)
CPU Quota Exceeded
Visit Back Later -
Spardas #739 Na össze hoztam egy kis oldalt nagyából össze raktam kisebb szépség hibái még vannak registráció nincs meg még pár dolog egyenlre ez is csak teszt jellegű.
a kérésem az lenne hogy szükségem lenne akkor egy kis segítségre mint említettem de olyan ra aki ért a honlapokhoz ha én nem tudom elérni az oldalt akkor ő is tudja kezelni a hibákat
azok akik szeretnének hírezői lenne z oldalnak azok is kérem hogy keressenek fel TS- en hogy kicsit el beszélgethessünk :)
Facebook: http://www.facebook.com/NeverwinterHungary
Honlap: http://neverwinter-hungary.uhostfull.com/
Ts ip: 87.229.103.201:9988
Winter is Comming Szoba és nerzult keressétek -
mnorbi2 #738 szuper -
Spardas #737 sajnos még várni kell adig amíg nem állítok be rendesen egy tárhelyen egy honlapot addig nem adok linket mert ez a hosting sem bizonyusult valami jónak mihelyt rendesen lehet csinálni a dolgokat meg adom ez elérhetőségeket.. -
Spardas #736 a mysquel hibák és mes egyéb problémák miat másik hostingot választottam hogy rendesen futhasson a honlap
http://neverwinter-hungary.zxq.net/
kis ideig eltart majd de ujra teszem a lapot -
#735 hajrá,hajrá -
Spardas #734 Amennyiben van akkora érdeklődés egy magyar fun site üzemeltetésére Neverwinter-re akkor én vállalom a honlap elkészítését és designelését karban tartását ha van egy csapat vagy guild akik aktívan fordítanak rá időt hogy írezzenek és fordítsák a híreket az oldalra.
Amit ajánlani tudok:
Reklám nélküli honlap
Joomla motorral
( nem gagyimeló )
itt a BETA oldal kezdetleges változata.
A domain Free azért van benne utótag
neverwinter-hungary.comuf.com/ -
#733 Elvileg van valami contested zone, de nem tudom pontosan.
Alapból pve, de lesz zárt pvp... hogy open world pvp lesz-e, nem tudom. -
Wheyprotein #732 Open World PvP várható vagy csak PvE szerverek lesznek? -
mnorbi2 #731 pár nap akkor mire lesz info -
darkling #730 -
#729 Tegnapi hír:
"We definitely have new information coming soon, though at this point I can only humbly request your patience while we get everything finalized for the next big announcement."
Én úgy tudom, hogy most márcsak openbeta lesz, ami gyakorlatilag a játék indulás lesz. -
Gear #728 A videó végén mond valamit ami mintha 4. beta fázisra (obt?) utalna de gyenge angol tudásommal nem tudtam teljesen értelmezni. -
Nikosi #727 Hát egyelőre nagy a csend, de szerintem lesz még egy béta fázis olyan public jelleggel. De remélem nem fog eltolódni a végleges megjelenés, mert egész kellemes kis játéknak nézett ki. -
#726 Én csak remélni merem hogy ennek az az oka hogy hamarosan itt van a végleges -
mnorbi2 #725 nagy a csend , semmi hír 5 napja.... ilyen még nem volt
http://www.gameskinny.com/hyoi4/game...or-neverwinter
érdekes...
-
#724 Köv. Béta időpont ?
Megjelenés?
koszi...........
-
#723 Úgy látom, hogy nem lett rossz a képe a mérethez képest.
Kemény ez a kétkezes. -
#722 engem megvett a játék én várom erősen,csináltam az egyik queströl egy kis videó szösszenetet,bár nem olyan jó minőségű...