2681
Neverwinter MMORPG
  • Fpocok
    Igen. Jövő hétvége végén még wipe lesz és 30adikán indul rendesen.
  • Tatyla
    most akkor wipe lesz a köv béta hétvége előtt és akkor már full vagy mi?
  • mnorbi2
    Akkor ez 100%
  • Fpocok
    99%

Most nézem, hogy ápr 12-14 még egy béta.
    ápr 30 meg a rajt.
  • cain
    hm, aszittem b2p, egyszeri díj a contentért.

@Fpocok: arról keresnék hivatalosat, hogy nem lesz wipe. ne érts félre, számomra is így logikus, csak nem biztos, hogy ők is a mi logikánk szerint gondolkodnak. ;)
  • Fpocok
    Írják is a hivatalos oldalon, hogy ide már számít az 5-3 nap early access... gyakorlatilag ez lesz a játék kiadása... innen már nincs wipe.
  • zenoka
    free to play.. mit akarsz eldonteni?:)
  • cain
    mmm, akkor erről a béta hétvégéről remélem már nem maradok le. utána még két hét marad eldönteni, hogy megveszem-e.
  • zenoka
    franc el leszek utazva:SS
    remelem valami franko crafting videot csinal valaki..
  • Fpocok
    Az elvileg a megjelenés is... azt mondták, legalább is, hogy utána már nincs wipe.
  • cain
    az open beta ;) a negyedik beta hétvége április 12-14, immár craftinggal.
  • mnorbi2
    Aprilis 30 !!!
  • cain
    másodikán állítólag állítottak sok mindenen, közte a healer aggrón is.
  • Tatyla
    Ebben igazad lehet, de már csak az item shop miatt is ki fogják adni
  • Acidlich
    Aki pappal nyomta legutobb, az nem mondhatna ilyet:)
    Ha valaki nem tudna, a pap olyan nerfet kapott multkor, h kb eletkeptelen lett. Healeket 75%-al csokkentettek, amibol 25% bug volt, mert 50%-al akartak, a healaggro pedig legalabb felert 2 guardian fighterevel, ami ugyancsak bug volt.
    Sirtak is forumon rendesen a playerek, amit most teljesen ertheto is, aztan kiderult, nem akarnak tul nagy healekkel rendelkezo karaktert, mert akkor nem kene potiont hasznalni, ami meg nem fogyna akkor majd az item shopbol..
  • Fpocok
    Csak mondjanak már valamit baszod.
  • Tatyla
    A múltkori béta alapján azért nem olyan bugos már ez, sőt meg ha nem adnák ki akkor a hero csomagokat se árulnák amely nem kis bevétel az árakat elnézve...
  • mnorbi2
    jah , nekem is az jön le hogy nagy rakat bugot találtak , aztán már nem is írnak..
    viszont az hogy ami hypot felépítettek, azt igy hadják elveszni ... meg leülni az nem sok jót feltételez... lehet nem is adják ki..

Vagy csak a perfect wolrd ilyen szarik a communityre..
  • cain
    egy hete volt a pax east, ilyenkor kicsit leül minden. :(
  • Fpocok
    Nem.
  • Nikosi
    Hát nem túlságosan pörögnek az események. :( Sajnos szerintem ebből talán ha május vége vagy június eleje lesz csak esetleg még akkor sem. Hiába írták a 2013 early-t, ami amúgy még 2013 Q1 volt nem régen egy hónapja kb. (a Q1 meg lassan elmúlt).

Csak engem zavar, hogy ennyire nagy a csend és hogy, ilyen kevés információ jön a játékkal kapcsolatban mostanában? Én várnék végre egy kicsit konkrétabb információt a megjelenéséről dátumilag például.
  • zenoka
    honlapra ilyet ir:)

CPU Quota Exceeded
    Visit Back Later
  • Spardas
    Na össze hoztam egy kis oldalt nagyából össze raktam kisebb szépség hibái még vannak registráció nincs meg még pár dolog egyenlre ez is csak teszt jellegű.

a kérésem az lenne hogy szükségem lenne akkor egy kis segítségre mint említettem de olyan ra aki ért a honlapokhoz ha én nem tudom elérni az oldalt akkor ő is tudja kezelni a hibákat
    azok akik szeretnének hírezői lenne z oldalnak azok is kérem hogy keressenek fel TS- en hogy kicsit el beszélgethessünk :)

Facebook: http://www.facebook.com/NeverwinterHungary
    Honlap: http://neverwinter-hungary.uhostfull.com/

Ts ip: 87.229.103.201:9988
    Winter is Comming Szoba és nerzult keressétek
  • mnorbi2
    szuper
  • Spardas
    sajnos még várni kell adig amíg nem állítok be rendesen egy tárhelyen egy honlapot addig nem adok linket mert ez a hosting sem bizonyusult valami jónak mihelyt rendesen lehet csinálni a dolgokat meg adom ez elérhetőségeket..
  • Spardas
    a mysquel hibák és mes egyéb problémák miat másik hostingot választottam hogy rendesen futhasson a honlap

http://neverwinter-hungary.zxq.net/

kis ideig eltart majd de ujra teszem a lapot
  • Tatyla
    hajrá,hajrá
  • Spardas
    Amennyiben van akkora érdeklődés egy magyar fun site üzemeltetésére Neverwinter-re akkor én vállalom a honlap elkészítését és designelését karban tartását ha van egy csapat vagy guild akik aktívan fordítanak rá időt hogy írezzenek és fordítsák a híreket az oldalra.

Amit ajánlani tudok:
    Reklám nélküli honlap
    Joomla motorral

( nem gagyimeló )

itt a BETA oldal kezdetleges változata.
    A domain Free azért van benne utótag

neverwinter-hungary.comuf.com/
  • Fpocok
    Elvileg van valami contested zone, de nem tudom pontosan.
    Alapból pve, de lesz zárt pvp... hogy open world pvp lesz-e, nem tudom.
  • Wheyprotein
    Open World PvP várható vagy csak PvE szerverek lesznek?
  • mnorbi2
    pár nap akkor mire lesz info
  • darkling
  • Fpocok
    Tegnapi hír:
    "We definitely have new information coming soon, though at this point I can only humbly request your patience while we get everything finalized for the next big announcement."

Én úgy tudom, hogy most márcsak openbeta lesz, ami gyakorlatilag a játék indulás lesz.
  • Gear
    A videó végén mond valamit ami mintha 4. beta fázisra (obt?) utalna de gyenge angol tudásommal nem tudtam teljesen értelmezni.
  • Nikosi
    Hát egyelőre nagy a csend, de szerintem lesz még egy béta fázis olyan public jelleggel. De remélem nem fog eltolódni a végleges megjelenés, mert egész kellemes kis játéknak nézett ki.
  • Tatyla
    Én csak remélni merem hogy ennek az az oka hogy hamarosan itt van a végleges
  • mnorbi2
    nagy a csend , semmi hír 5 napja.... ilyen még nem volt

http://www.gameskinny.com/hyoi4/game...or-neverwinter

érdekes...
  • teddymac
    Köv. Béta időpont ?
    Megjelenés?
    koszi...........

• Fpocok
    Úgy látom, hogy nem lett rossz a képe a mérethez képest.
    Kemény ez a kétkezes.
  • Tatyla
    engem megvett a játék én várom erősen,csináltam az egyik queströl egy kis videó szösszenetet,bár nem olyan jó minőségű...