Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a logó használotot nem is értem....én "jogosulatlannak" tartom😛
uccsó bekezdéseddel nagyon egyet értek! bõven sok érdeklõdõ lenne egy olyan játék után is hiszen ha megnézed az összes single RPG-ben az elsõ kérdése a játékosoknak: LEHET BENNE MULTIZNI IS?😛😊 szóval valóban érthetetlen....
és mivel rengetegen nõttek fel a régi szabálykönyvek skilljei/spelljeivel õk biztosan értékelnének egy ilyen játékot! És szerintem a mostani fiatal generációnak is tetszene egy 9. szintû GATE nyitás amihez valami badass animációt használna a kari mint a mostani faék egyszerû piros/lila/kék sugárnyaláb spellek azt csá_😊
és mivel rengetegen nõttek fel a régi szabálykönyvek skilljei/spelljeivel õk biztosan értékelnének egy ilyen játékot! És szerintem a mostani fiatal generációnak is tetszene egy 9. szintû GATE nyitás amihez valami badass animációt használna a kari mint a mostani faék egyszerû piros/lila/kék sugárnyaláb spellek azt csá_😊
A Morrowind belsõ nézetes és más stílus, és nincs kiírva a Ð&Ð. Ez csak egy észrevétel.
Ahogy nézem ez valószínû nem lesz rossz játék, majd kiderül, csak szomorú hogy õk használják a logot vagy úgymond az övék. Mondjuk lényegtelen mert egész gyorsan végbement az mmorpg-k elakciósodása. Ez van. Nem hiszem lesz cég aki a régi paszív rendszeres játékot fejlesztené, talán a funcom marad csak. De õk épp nem fejlesztenek új mmo-t.
Ahogy nézem ez valószínû nem lesz rossz játék, majd kiderül, csak szomorú hogy õk használják a logot vagy úgymond az övék. Mondjuk lényegtelen mert egész gyorsan végbement az mmorpg-k elakciósodása. Ez van. Nem hiszem lesz cég aki a régi paszív rendszeres játékot fejlesztené, talán a funcom marad csak. De õk épp nem fejlesztenek új mmo-t.
😛
miért nem tudnak egy NWM szerû játékot csinálni egy kurvanagy sandbox világba implentálva? /dinamikus lenne a combat OFC nem körökre osztott...na mindegy álom marad valószinüleg örökre,mert félek,hogy már nemnagyon lesz normális ADD/DD MMO
miért nem tudnak egy NWM szerû játékot csinálni egy kurvanagy sandbox világba implentálva? /dinamikus lenne a combat OFC nem körökre osztott...na mindegy álom marad valószinüleg örökre,mert félek,hogy már nemnagyon lesz normális ADD/DD MMO
Nos en is szamos olyan, korai nyilatkozatot tudok linkelni, ahol egesz konkretan le volt irva, h a Neverwinter egy ARPG lesz, Non-targetes rendszerrel. 😊
Elmeny alatt ok nyilvan a vilagban valo kalandozast, a "en egy masik univerzumban vagyok" feelinget ertettek. Sztm... 😊
Alapvetoen nem ertem az ellenerzeseket... Ha azt nezzuk, hogy a jatekok (nem a szamitogepesek, hanem ugy a jatekok altalaban!) a valosagot probaljak utanozni, a lehetosegeikhez merten, termeszetesen. Nyilvan papirral, dobokockaval nem lehet "real time" akciozni, mint ahogy sokaig a szamitogepes jatekokban (vagyis inkabb az MMO-kban) sem lehetett (ennek nyilvanvaloan teljesitmenykorlatjai voltak)
viszont ma, hogy ugy fogalmazzak, elert oda a technika, hogy lehetoseget ad a jatekosoknak arra, hogy sokkal jobban modellezzek a real time harcot. Azota viszont felnott egy generacio, aki a "normal", papir/dobokocka jatekok rendszeret fogadta el standardnak.
Erdekes, hogy sok remek Single RPG van, ami szinten Non-targetet hasznalt (Morrowind pl) viszont, ezeknel soha nem volt erre panasz... sõt! Tovabb megyek: A TESO-nal pont az utotte ki a biztositekot a rajongoknal, h szakitottak a Non-targettel es attertek a hagyomanyos Tab-target-re... Ki erti ezt...😊
Elmeny alatt ok nyilvan a vilagban valo kalandozast, a "en egy masik univerzumban vagyok" feelinget ertettek. Sztm... 😊
Alapvetoen nem ertem az ellenerzeseket... Ha azt nezzuk, hogy a jatekok (nem a szamitogepesek, hanem ugy a jatekok altalaban!) a valosagot probaljak utanozni, a lehetosegeikhez merten, termeszetesen. Nyilvan papirral, dobokockaval nem lehet "real time" akciozni, mint ahogy sokaig a szamitogepes jatekokban (vagyis inkabb az MMO-kban) sem lehetett (ennek nyilvanvaloan teljesitmenykorlatjai voltak)
viszont ma, hogy ugy fogalmazzak, elert oda a technika, hogy lehetoseget ad a jatekosoknak arra, hogy sokkal jobban modellezzek a real time harcot. Azota viszont felnott egy generacio, aki a "normal", papir/dobokocka jatekok rendszeret fogadta el standardnak.
Erdekes, hogy sok remek Single RPG van, ami szinten Non-targetet hasznalt (Morrowind pl) viszont, ezeknel soha nem volt erre panasz... sõt! Tovabb megyek: A TESO-nal pont az utotte ki a biztositekot a rajongoknal, h szakitottak a Non-targettel es attertek a hagyomanyos Tab-target-re... Ki erti ezt...😊
Kb. az mint neked😄
mar irtam korabban velemenyt rola, nem varazsolt el tulzottan engem se..
persze ideig-oraig biztos lekot majd az ujdonsag varazsa, meg ezt az uj 4. dnd rendszert se ismerem egyaltalan.
Anno DDO betanak is nagy lelkesedessel vagtunk neki, meg ha jol emlekszem, a most ide irkalgatok kozul is joparan nyomtak...aztan persze jol leforgacsolodott mindenki😊)
mar irtam korabban velemenyt rola, nem varazsolt el tulzottan engem se..
persze ideig-oraig biztos lekot majd az ujdonsag varazsa, meg ezt az uj 4. dnd rendszert se ismerem egyaltalan.
Anno DDO betanak is nagy lelkesedessel vagtunk neki, meg ha jol emlekszem, a most ide irkalgatok kozul is joparan nyomtak...aztan persze jol leforgacsolodott mindenki😊)
idézek a készitõk videójából: "mi mindannyian az anyukánk pincéjében /lol viccesek a srácok/ játszottuk hagyományos módon papir+dobókockával....most,hogy felnõttünk megadatott a lehetõség,hogy az akkori játékélményt visszaadjuk a számitógépen kerszetül. A Neverwinter az a játék lesz amire mi mind DD/ADD rajongók mindig is vártunk...."
nem találom a videót,de ez volt a lényege!
:_P
nem találom a videót,de ez volt a lényege!
:_P
Ezt a temat mar 1000x atbeszeltuk ezen a forumon is, meg mashol is...
1. Nem, ez nem NWN folytatás, kéretik nem ugy kelezelni...
2. A Cryptic a kezdetektol leirta hogy a Neverwinter egy Akcio RPG! Soha, egy hivatalos csatornan sem allitott mast... Az h DnD meg Forgotten Realms... Ahogy irtam korabban: A Star Trek Bridge Commander meg a Star Trek Armada is ST jatek, fuggetlenul attol, h gyokeresen mas a stilusa...
1. Nem, ez nem NWN folytatás, kéretik nem ugy kelezelni...
2. A Cryptic a kezdetektol leirta hogy a Neverwinter egy Akcio RPG! Soha, egy hivatalos csatornan sem allitott mast... Az h DnD meg Forgotten Realms... Ahogy irtam korabban: A Star Trek Bridge Commander meg a Star Trek Armada is ST jatek, fuggetlenul attol, h gyokeresen mas a stilusa...
DDO nem jött át......annyira megörültem anno mikor kijött jópárszpor bele is kezdtem,de valahogy nem volt az igazi....talán egy kicsit más köntösben/nagyobb szabadság érzettel jobb lett volna....
ebbnen a játékban biztam egészen az elsõ ingame harc videó megjelenéséig😛
remélem legalább a Forgotten-es Lore fellelhetõ lesz és akkor elakciózunk vele heti pár órát😛😊
látom te nagy ADD/DD rajongó lehetsz neked milyen benyomásaid vannak a videók alapján?
ebbnen a játékban biztam egészen az elsõ ingame harc videó megjelenéséig😛
remélem legalább a Forgotten-es Lore fellelhetõ lesz és akkor elakciózunk vele heti pár órát😛😊
látom te nagy ADD/DD rajongó lehetsz neked milyen benyomásaid vannak a videók alapján?
DDO-ban kell komponens is, meg multiclass is van😛 meg sotetelf szappanopera hosoket is lehet gyartani benne
szóval 20 évvel ezelõtt ismerkedtem meg az ADD/DD vel....és engem kicsit bosszant,hogy mindig annak a "feelingjére" hivatkozik a cég közben meg köze nincs hozzá😛 van néhány hasonló nevû spell /képesség/ meg a körités a Forgotten Realms-el,de ez egy "Csilli-Villi akció játék" amolyan hack and slash azt csááááá!
Miért nem csinálták meg a DD/ADD-s spelleket normálisan....lehetett volna komponenseket gyûjtögetni /csak hogy tudjátok egyik másik varázslatnak tök ritka komponense volt istenkirály lett volna azokat gyûjtögetni stb./
lehetett volna benne DD/ADD-s skillrendszer....multi classok,dual classok a játékosok kedvére....pl mint Drizzt õt sokan ismerhetitek aki Barbár 1,Warrior 10 és Ranger 7 volt.....
Miért nem csinálták meg a DD/ADD-s spelleket normálisan....lehetett volna komponenseket gyûjtögetni /csak hogy tudjátok egyik másik varázslatnak tök ritka komponense volt istenkirály lett volna azokat gyûjtögetni stb./
lehetett volna benne DD/ADD-s skillrendszer....multi classok,dual classok a játékosok kedvére....pl mint Drizzt õt sokan ismerhetitek aki Barbár 1,Warrior 10 és Ranger 7 volt.....
Fogalmam sincs, nem ismerem azt a játékot. Ezt a Guild Wars 2 vagy a Tera irányításához hasonlítanám. De nézd meg a linkelt videót. Ez egy dungeonban készül exkluzív bemutató. Mellesleg a combat rendszerrõl majd többet tudok mondani a béták után. Addig én is csak a videókra ,cikkekre alapozok.
ez a harcrendszer amirõl beszéltek mennyire hasonlít, avagy mennyire különbözik a mount&blade féle harcrendszertõl?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
*És úgy néz ki az abilityk is segítik a mozgást. Jobb kiadás mint egy full TES rendszer vagy TERA szóval meglátjuk. De ez már tényleg nem D&Ð gama.
Ha figyeled még a block is active rendszerû 😊 Lehet azért idõvel ránézek. Majd az érdekel mennyire számít egyáltalán a stat, és az attribok. Az majd érdekel ha írjátok. Mondjuk láthatóan igyekeztek figyelni rá hogy az npc-k sebessége ne legyen vészes, mármint az active rendszer figyelembevételével. De ez majd játék közben derül ki. Ingyenesen a világ miatt egy próbát megér mint pve tartalom. Milyen a story meg a questek.
új exkluzív video lvl 31es dungeon
Ja az lehet,nem tudom abban milyen lesz viszont az nem F2P játék..
Sorry emberek sok sikert a játékkal, végignéztem a harcról készült videokat és sajna ez sem az én játékom. Gyakorlatilag ugyanaz a harcrendszer majdnem mint ami a TES-be is lesz 😊
jol látom hogy semmi féle hunter,ranger /vadász,vándor/ kaszt nincs vagy csak egyenlöre béta ideje alatt nincs ?
Akinek nem sikerült béta kulcsot szerznie, annak Gábor nevû fórumozónk egy élõ NWO stremaleéssel kedveskedik. 😊
részletek:
Stream: hu.twitch.tv/dantesward
ma este 20:30 tol érdemes figyelni
( Töltelék szavak használata igen gyakori, akit ez nagyon zavar, az ne nézze )
részletek:
Stream: hu.twitch.tv/dantesward
ma este 20:30 tol érdemes figyelni
( Töltelék szavak használata igen gyakori, akit ez nagyon zavar, az ne nézze )
<#felkialtas>#felkialtas>oké 😊
illetve innen mazsolázzatok!
http://www.abandonia.com/en/game/all/Dungeons+%2526+Dragons+games/
az a durva,hogy ezen játékok nagy többsége százszor több élvezetet nyújtott mint a csillivilli mostaniak többsége:S
http://www.abandonia.com/en/game/all/Dungeons+%2526+Dragons+games/
az a durva,hogy ezen játékok nagy többsége százszor több élvezetet nyújtott mint a csillivilli mostaniak többsége:S
estig játszatok ezzel😛 én most nemrég toltam végig megint
http://www.abandonia.com/games/619
http://www.abandonia.com/games/619
én amint kijózanodtam, keresni foglak in-game, úgyhogy majd egy acc / karakter / franctudja mi nevet mindenképp dobj ide
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
egész hétvégén éjszakás leszek ráadásul 12 órás 22-10-ig....hazajövök pedig alvás kell,szóval buktam a kipróbálást normálisan...brühühü
Tera is ilyen csak ott könnyebb félreugrani -dodge-olni
szvsz a GW2-es a legjobb amit eddig MMO-ban láttam....ott van targeted,de ha valaki belesétál egy kardcsapásba azt is sebzed! legfainabb
Van már a bétások közt magyar guild 😊 ha érdekel valakit a guild és számos hasznos információ katt ide: MMOunion
Na, végre nekem is csurog kb 1000 KB/s-al. :-)

feltehetõen rouge, de lehet wari
hmm, köszi! akkor valami user error lehet nálam
Alt: nagyon hamar megszokod, tényleg ha csak hasonlít mint a gw2, akkor 10 perc..
" de úgy néz ki a kedvenc autotargetes rendszeremnek leáldozott."
Valóban. De ez nem egy rossz dolog.
Valóban. De ez nem egy rossz dolog.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ok, választásom nincs, úgy néz ki mindenki át fog állni erre. Na mindegy régimódi vagyok, de ez van 😊 Baromira megszoktam öt év alatt az autotargetes rendszert hiányozni fog 😊
Nektek mekkora a játék mappája? nekem most 6,23 GB
Tudom pveben ez még nem is annyira gáz, ha jól van megcsinálve mûködhet. 😊 De pvpben na ez nekem felejtõs 😊
Egyébként ez pvp-ben kifejezeten halálos az arcade játékosokkal szemben, tapasztalatból tudom, még az autotargetes rendszerben is szarrá vernek a conanba, hát még egy olyanba ami kifejezetten nekik fekszik 😊Hiszen nem tudom kihasználni hogy a gép bizonyos helyzetekben követi a lehetetlen mozgásukat. 😊 Na mindegy ez azt jelenti pvpzni már sehol se fogok. Marad a conan pvpre hátra lévõ életemre 😄
Ha több ellenfél vesz körül, akkor ahogy "hadonászol" a fegyverrel így nem csak 1 ellenfél sérül, hanem a hozzád közelállók is
ezzel elvileg az "állsz egy helyben és nyomkodod a számokat" játékstílust bekkelik ki, megjegyzem szvsz jobban nem is csinálhatnák
*Van elõnye is az biztos mert aki elõtted van azt ütöd de fenne tudja nekem nem jön annyira be 😊 Pláne ha sok ellenfél , nagy mob jönn állandóan tabbal vagy egy scrolloztam közöttük szétosztva az ütéseket egy non target rendszer hát, de úgy néz ki a kedvenc autotargetes rendszeremnek leáldozott.
Igen a tab-ot felejtsd el 😊
Csak azt nem értem egy D&D rendszer hogy fér össze ezzel, na mindegy akkor ez is kimaradós lesz 😄
És most olvastam az SWTOR-nál is sokan kérik, hihetetlen.
Ez az jelenti tabbal nem tudok ellenfelet választani ugye? Legalábbis a TERAS ismerõsõk így mondták. A célkeresztnek állandóan célon kell lennie.
Nevetnem kell ez nem rpg-s harcrendszer ez arcade 😊
És most olvastam az SWTOR-nál is sokan kérik, hihetetlen.
Ez az jelenti tabbal nem tudok ellenfelet választani ugye? Legalábbis a TERAS ismerõsõk így mondták. A célkeresztnek állandóan célon kell lennie.
Nevetnem kell ez nem rpg-s harcrendszer ez arcade 😊
aha, pl. ezen a videón is úgy tûnik:
Ez komoly, elkerülte eddig a figyelmemet, non-target system-et fog ez is használni?