Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ültömben lenyomtam 12 szintet. WOW! Nagyon nagy potenciált látok benne!
Parasite Eve 2, best game EVER!
nagyon játszik mindenki....
Hat baratom, ha ez neked ZS kategoria, akkor nem tudom mivel jatszotal eddig...
Sztm meg nagyon is a helyen van... A quest rendszer nagyon is "single player-es" nem az a tipikus "olj meg 5 farkast" szeru, hanem egy fo torteneten haladsz szepen elore.
A harcredszer bejovos, a kiteressel pl rohadt jol lehet taktikazni.
A Grafika nekem nagyon bejon, mondjuk nekem soha nem a polygon szam szamitott, hanem h maga a design rendben van-e... Pl ott van a Tera... tök szép meg minden, de az egsz olyan üres és sivár... Itt mindenhol nyuzsog az elet, az utolso kis reszlet is ki van dolgozva.
Nalam mondjuk egy deka lag nem volt, de ez lehet mason is mulik (pl h melyik csatornan vagyok)
Sztm messze az utobbi idok legjobb MMO-ja, a free mezonyt teljesen veri, ilyen RaiderZ pl nem is rughat labdaba mellette... de en a Tera-nal is jobbnak tartom...
Bugok nyilvan vannak (talalkoztam en is hianyzo szinkronhangokkal, grafikai bugokkal stb) de ez megis csak egy beta...
Szoval nekem eddig ötös!
Sztm meg nagyon is a helyen van... A quest rendszer nagyon is "single player-es" nem az a tipikus "olj meg 5 farkast" szeru, hanem egy fo torteneten haladsz szepen elore.
A harcredszer bejovos, a kiteressel pl rohadt jol lehet taktikazni.
A Grafika nekem nagyon bejon, mondjuk nekem soha nem a polygon szam szamitott, hanem h maga a design rendben van-e... Pl ott van a Tera... tök szép meg minden, de az egsz olyan üres és sivár... Itt mindenhol nyuzsog az elet, az utolso kis reszlet is ki van dolgozva.
Nalam mondjuk egy deka lag nem volt, de ez lehet mason is mulik (pl h melyik csatornan vagyok)
Sztm messze az utobbi idok legjobb MMO-ja, a free mezonyt teljesen veri, ilyen RaiderZ pl nem is rughat labdaba mellette... de en a Tera-nal is jobbnak tartom...
Bugok nyilvan vannak (talalkoztam en is hianyzo szinkronhangokkal, grafikai bugokkal stb) de ez megis csak egy beta...
Szoval nekem eddig ötös!
Sztem Everquest 1 koppintás...
Karakter anim lehetne erõsebb valóban de a graf teljesen megfelel egy mmo-nak. Nekem eddig tetszik.
"vessetek a mókusok közé" :)
Az a baj, hogy alapjáraton nem nagyon csípem az MMO-kat. Mindig ki akarom próbálni az újabbnál újabb ingyenes cuccokat, de egyszerûen sótlannak érzem õket. Nagyon szeretem a PVE-t, és ahhoz az kell, hogy hasonló minõségûek legyenek a küldetések egy singleplay játék küldetéseihez.
Szóval eszem ágában sincs kijelenteni, hogy rossz játék, de bennem ilyen érzéseket keltett. :-)
Szóval eszem ágában sincs kijelenteni, hogy rossz játék, de bennem ilyen érzéseket keltett. :-)
nekem nagyon tetszik , rengeteg lehetõség , amit lehet csinálni , nézted ?
skirmish ,dungeon , dwelve az itt a raid ,arena , bg mind ott van.
Jó az irányithatóság ,jok a questek, saját dungeonok, brutal aworking fal , mennyi dungeon ahova lehet menni.. döbbenet.
Grafika az tényleg kevés a Gw2 höz képest , azt nem is lehet felülmulni..
de ez ingyenes uge...
skirmish ,dungeon , dwelve az itt a raid ,arena , bg mind ott van.
Jó az irányithatóság ,jok a questek, saját dungeonok, brutal aworking fal , mennyi dungeon ahova lehet menni.. döbbenet.
Grafika az tényleg kevés a Gw2 höz képest , azt nem is lehet felülmulni..
de ez ingyenes uge...
Fél óra fanyalgás után nem sok jót tudok elmondani róla... Lehet, hogy a Guild Wars 2 miatt van, és hogy megszoktam a minõséget. :-D Pedig nem olyan rossz a Cryptic... Csakhogy itt zavar, hogy alig látok valamit a karakterembõl, hogy baltával faragott arcokkal van tele a játék, hogy a mozgás darabos és idegen, és hogy ZS kategória érzõdik rajta. Lehet, hogy késõbb mondjuk jobb lesz, meg fejlesztenek rajta egy csomó mindent, hiszen béta... Ja, és rettenetes volt a lag a városban, de erre lehetett számítani. X'D
Hm... A legnagyobb baj az lehet, hogy sokkal jobbat vártam.
Hm... A legnagyobb baj az lehet, hogy sokkal jobbat vártam.
söt nekem a honlap sem jelenik meg
mért van már szerver? mert én nem tudok belépni még mindig...
Törölt felhasználó
na, lehet írni ingame neveket!😊
Apa KEZDÕDIK !
ték
igen ez valószínû lesz inkább lesz ez stressz teszt 😛
de jó hogy holnap túlórázni fogok , valószínû nagyon álmos leszek holnap 😊😄
de jó hogy holnap túlórázni fogok , valószínû nagyon álmos leszek holnap 😊😄
amennyi ember ma rászabadul a szerverekre a sok kamu béta kulccsal szerintem majd éjfél után...P😄
20:00-tól lehet logolni?
mikor lesz start skacok ? kb 21:00 ?
fasza annyi idõm lesz ma játszani,hogy belogolok:S 21:10-kor indulnom kell melóba..:S
Nem is!! Igazából a skyrim megjelenése elõtt abba reménykedtem amirõl régen csak álmodtunk, hogy a világ szép lesz meg tényleg élni fog, morrowind gyönyörü volt akkor nekünk, de statikus, sebaj mondtuk, majd egy nap. Nos a technika már adott, csak igény nem maradt rá 😊 És igen szép lett, de valahogy annyira se él mint a BG annak idején 😊 Mindegy a kickstarter megoldja a problémát 😊
Nem vagyok már én sem fiatal, csak pár éve van gépem 😊 Pedig régen álmodoztam ám egy commodore-ól...
😄
VISZONT ez kimaradt az életembõl! elég egyszerûnek néz ki ,de Forgotten Realms ez is😛
VISZONT ez kimaradt az életembõl! elég egyszerûnek néz ki ,de Forgotten Realms ez is😛
Commodore játék volt 😊
en jatszottam vele, megvolt C64-en... 😊 Nyilvan mi egy mas generaci vagyunk, de azert ne ragadjunk le a multban...😊
Nem rossz 😊
Amikor ez futhatott én még azt sem tudtam mi a pc 😛
OH MY GOD 😊 egyik elsõ gamám volt 😊
hát igen sajnos....
nekünk akinek ez is élvezetet nyújtott teljesen más igényeink vannak😄
egy mai 12 éves mit lépne erre?😄
nekünk akinek ez is élvezetet nyújtott teljesen más igényeink vannak😄
egy mai 12 éves mit lépne erre?😄
A starter packoknak pont ez a lenyege: Horribilis ar, szinte nulla ertekkel. Ezek tamogatasra szolgalnak altalaban.
A Path of Exile jateknal a gyemant csomag 1000 dollar volt, amivel (a fejleszok segitsegevel) keszithettel sajat egyedi itemet... telleg durvan P2W..... 😊
A Path of Exile jateknal a gyemant csomag 1000 dollar volt, amivel (a fejleszok segitsegevel) keszithettel sajat egyedi itemet... telleg durvan P2W..... 😊
nyilván hobbiból készítik a játékokat ,tartják fent az azt üzemeltetõ szervereket, veszik meg a licence-t és dolgoznak igyen
jaja ellenben kurva drágák😄
nem ma jöttem le a falvédõrõl és aki ennyire lohol a pénze után az nem emberbaráti szeretetbõl fogja futtatni a szervereit...,de ne legyen igazam!
nem ma jöttem le a falvédõrõl és aki ennyire lohol a pénze után az nem emberbaráti szeretetbõl fogja futtatni a szervereit...,de ne legyen igazam!
Errõl beszéltünk már itt, ma irrealitás elvárni egy üzleti alapon mûködõ cégtõl a régi D&Ð rendszerre épülõ játékot adjanak ki amit betettél az ide írok egyrésze nem is érti de nem csak itt a játékba se egyedül az effektek fogják érdekelni meg max. a boss harcok. Nekem spec csak az aktív rendszer lepet meg valamiért nem vettem észre 😊
Igen tudom, pont ezert irtam 😊
nyilvan nem strategia lett volna az sem, (ahogy a W40k univerzumban van egy-ket remek non-strategia szamitogepes jatek) ezert irtam ezt peldanak. 😊
nyilvan nem strategia lett volna az sem, (ahogy a W40k univerzumban van egy-ket remek non-strategia szamitogepes jatek) ezert irtam ezt peldanak. 😊
Lett volna Warhammer Dark Millenium 40k Online, de sajnos THQ tönkrement <#rinya>#rinya>
A marhak.... kepesek ra, h a vallalkozasukbol minel tobbet keressenek... A kapitalista disznok... 😛
Letre hoztak egy termeket, nyilvan a fizetos reszet kell reklamozni, mert abbol van haszon... amugy ha megnezed, a packok abszolut semmi elonyt nem adnak.
Letre hoztak egy termeket, nyilvan a fizetos reszet kell reklamozni, mert abbol van haszon... amugy ha megnezed, a packok abszolut semmi elonyt nem adnak.
a FB-on naponta 72x leadott VEDD MEG MÉG NEM KÉSÕ MEGVENNI önreklámok nem sok jóra engednek következtetni...tehát ha nem pay2win lesz akkor miért reklámozzák orrba szájba a fizetõs opciót?:S
csak még egy uccsó példa azoknak akik nem érzik mi az én bajom😛
itt egy random kiragadott varázslat amire egy Wizard képes:
olvassátok el milyen klafa lenne 1-1 kombat ilyen spellekkel és nem az elõbb emlitett kurvára unalmas szines lézersugarakkal.....
EZ a feeling hiányzik! és még kalkuláljátok bele,hogy még ott van a komponensekkel való üzletelés és beszerzés
Dead Man's Eyes (Necromancy)
Range: Special
Components: S, M
Duration: 1 round/level
Casting Time: 1 round
Area of Effect: Special
Saving Throw: Special
Dead Man's Eyes causes the whites of the caster's eyes to turn black and his pupils to
reshape themselves into small white skulls. The caster can affect one victim per round, providing
the victim is within 3 feet of the caster and meets his gaze. Victims are affected as follows:
· Victims with 2 Hit Dice or fewer (or victims of level 2 or lower) instantly die. No saving
throw is allowed.
· Victims with 2+ to 5 Hit Dice (or victims of level 3-5) instantly die unless they save vs.
death magic at a -2 penalty. Those who succeed in their saving throws suffer 2-12 (2d6)
hit points.
· Victims with 5+ Hit Dice or more (or victims of level 6 or greater) suffer 2-12 (2d6) hit
points of damage unless they save vs. death magic. If the caster's gaze is reflected back on him (by a mirror, calm water, etc.), he must make a
saving throw vs. spells or suffer the same effects as a 5+ Hit Dice victim. At the end of the
spell's duration, there is a 5 percent chance that the caster will become blind for the next 5-10
(1d6 + 4 hours).
The material components for this spell are two eyeball-sized glass marbles. The marbles must
be the same color as the caster's eyes
itt egy random kiragadott varázslat amire egy Wizard képes:
olvassátok el milyen klafa lenne 1-1 kombat ilyen spellekkel és nem az elõbb emlitett kurvára unalmas szines lézersugarakkal.....
EZ a feeling hiányzik! és még kalkuláljátok bele,hogy még ott van a komponensekkel való üzletelés és beszerzés
Dead Man's Eyes (Necromancy)
Range: Special
Components: S, M
Duration: 1 round/level
Casting Time: 1 round
Area of Effect: Special
Saving Throw: Special
Dead Man's Eyes causes the whites of the caster's eyes to turn black and his pupils to
reshape themselves into small white skulls. The caster can affect one victim per round, providing
the victim is within 3 feet of the caster and meets his gaze. Victims are affected as follows:
· Victims with 2 Hit Dice or fewer (or victims of level 2 or lower) instantly die. No saving
throw is allowed.
· Victims with 2+ to 5 Hit Dice (or victims of level 3-5) instantly die unless they save vs.
death magic at a -2 penalty. Those who succeed in their saving throws suffer 2-12 (2d6)
hit points.
· Victims with 5+ Hit Dice or more (or victims of level 6 or greater) suffer 2-12 (2d6) hit
points of damage unless they save vs. death magic. If the caster's gaze is reflected back on him (by a mirror, calm water, etc.), he must make a
saving throw vs. spells or suffer the same effects as a 5+ Hit Dice victim. At the end of the
spell's duration, there is a 5 percent chance that the caster will become blind for the next 5-10
(1d6 + 4 hours).
The material components for this spell are two eyeball-sized glass marbles. The marbles must
be the same color as the caster's eyes
Fenetudja, megnéztem a wiki-t megint az nincs rögzítve hogy csak passzív harcrendszer lehet. A 4e-be meg beleférhet ez a játék. Figyelmetlen voltam, nem is értem hogy nem tûnt fel korábban. A boss harcnál egyértelmûen látni ez TERA rendszeres. Mindegy ingyenebédnek ne nézük a fogát ha tényleg nem b2p lesz hanem f2p egy próbát megér 😊
tehat a te meglatasod szerint a Warhammer 40k univerzumbol csak es kizarolag strategiat lehet kesziteni es semmi de semmi mas medium nem kepes visszaadni azt a feelinget? legyen az FPS vagy TPS vagy barmi?
Ami nem strategia, az egyszeruen a Warhammer 40k megcsufolasa es az egesz jatek szemenkopese? 😊
Ami nem strategia, az egyszeruen a Warhammer 40k megcsufolasa es az egesz jatek szemenkopese? 😊
shit😄
Ahogy azt mar irtam, a DnD nem csak egy konyvben leirt szabalyrendszer, hanem egy franchise... amibe bele tartozik minden ami picit is DnD... Pl az elfek, mint faj, nem reszei a DnD franchise nak, (nyilvan ezer+1 masik jatekban, mediumban is vannak) viszont az elfek a DnD eredettortenetevel, a DnD faj meghatarozasaban, tehat "DnD elfkent" mar reszei a franchise-nak, tehat csak ugy lehet oket felhasznalni, ha kirakjuk a DnD logot 😊
fajok-pipa /bár a fantasyk 99% ban van ork/elf/goblin/sárkány😛
skillek- FAILED
kasztok- FAILED /wtf is controll wizard vagy guardian warrior bammeg?😄
helyszinek-pipa
tehát nagyon is nem odaillõ,hogy kirakják azt a sárkányos logót!😄
te meg én is tudjuk,hogy az extra profit miatt használják csak!
skillek- FAILED
kasztok- FAILED /wtf is controll wizard vagy guardian warrior bammeg?😄
helyszinek-pipa
tehát nagyon is nem odaillõ,hogy kirakják azt a sárkányos logót!😄
te meg én is tudjuk,hogy az extra profit miatt használják csak!
én ilyen fafejû vagyok és nekem ADD kell/ene/😄 azokkal spell/skill/faj/kasztokkal😄
Mivel az DnD lore-jat hasznaljak, az o vilag-leirasukat(fajok, skillek, kasztok, helyszinek illetve kb minden...) igy ez nem is lehet opcio, h nem rakjak ki a DnD logot, maskulonben egyszeruen lopas lenne 😊
Mas:
Bar nem DnD, de szamtalan ilyen jatek keszul, ahol egy nagy osszefuggo vilag van, sandbox feature-okkel. Csak h parat mondjak: ArcheAge, Savage Horizon, Bless... es meg sorolhatnam... Igaz ezek egyike sem DnD, de hozza azt, amit te elvernal toluk 😊
Mas:
Bar nem DnD, de szamtalan ilyen jatek keszul, ahol egy nagy osszefuggo vilag van, sandbox feature-okkel. Csak h parat mondjak: ArcheAge, Savage Horizon, Bless... es meg sorolhatnam... Igaz ezek egyike sem DnD, de hozza azt, amit te elvernal toluk 😊
a márkanév jogvédett, nem írhatod használhatod fel csak úgy
vagy a Wizards vagy a Pw kérte fel egyik a másikat h készítsen dnd-t. ezért a logó!