Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a 100.000 questet hol irtak?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Leatherworker
Leadership
Armorsmith
Weaponsmith
Medium Armorsmith
Heavy Armorsmith
Tailor
Fpocok ha törölnék a karikat én sem bétáznék már mert nem askarom megunni az elején. 3x-4x végigjátszani az elejét számomra elég gáz lenne, hacsak a szakmázásból nem kapunk valami lehetõséget. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan mûködik és mik lesznek és még a béták alatt szeretném kitapasztalni ha lehet.
Ok, nem szóltam. Úgy néz ki nem törlik, akkor meg lehet nézni a magasabb szinteket is.
Legkozelebb lvl 50 lesz a szinthatar(legutobb lvl 40 volt)
Kis elf wizardomnak bele kell huzni, lvl 24ig jutott csak:)
Amugy velemeny wizardrol valakinek? Sztem egesz jo kb lvl20tol, elotte nagyon gyengenek ereztem, de aztan beindul a dmg. Kisebb szinteken csak figyeltem a papokat, durvan taposabbak, mint egy wizard...
Sokkal jobban megtetszett ez a jatek, mint azt gondoltam volna elotte^^
A Conan-t nem szerettem:P
Tudom sajnos,hogy nekünk "öregeknek" elég broken most a játékpiac....mi hozzávagyunk szokva a kicsit gondolkoztatóbb/taktikusabb játékokhoz ahol nincs minden a segged alá tolva és faék "nehézségre" egyszerûsitve.....
köszi a javaslatokat ,de engem az ADD világa vonz igazán tehát más világban játszódó game még ha jó is akkor sem lesz az igazi:)
szerintem ha valaki bemerné vállalni,hogy átirja rendesen a szabálykönyvet a PC-re azzal is lehetne kaszálni...ez a végletekig leegyszerûsitett koncepció annyira gáz
Mert amit írtál az tökéletesen igaz, ahogy odhrn kolléga írta anno az mmorpg a benne játszó játékosok által kell életre. Külön élmény volt velük menni, dungeonozni mert életre keltették a világot és nem csak hent volt az egész. Nem hiszem hogy a foundry képes lenne megoldani önmagában ezt, kellenek hozzá azok az emberek akik életre keltik a világot. Akármilyen jó foundry vagy GM csak így mûködhet. Arra viszont jó lehet hogy a fiatalok között akik sose vettek még részt ilyen eventekbe új híveket szerezzen. persze mindezt már leírtad.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Soundsonic: a Neverwinterrõl konkrétan nem beszéltem, de a mondandóm vége pont erre vonatkozik. Ebbõl a game-bõl is lehet jó kis szerepjátékos estéket kihozni és a Foundry rendszer valóban sokat emel ennek élvezhetõségén. Szóval nem hagytam figyelmen kívül, csak általánosságban beszéltem az MMO-król.
A másik dolog, hogy sajnos kevesen akarnak szerepjátszani egy MMO-ban. Sokan összekeverik a dolgokat, és az agyatlan hentelést, közös dungeon runokat, raideket szerepjátéknak fogják fel. Pedig a dolog nem csak annyiból áll, hogy be az instába, legyakjuk a mobokat, megfektetjük a bosst, aztán csá. A Foundry rendszer egy jó lehetõség lesz arra, hogy úgy haladjon végig egy csapat az adott kalandmodulon, hogy közben valóban szerepjátékosként élik meg az eseményeket. Ebben valóban nagy potenciál van. De ezt kevesen fogják igazán értékelni. A többség csak XP-t és Loot-t lát benne.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Persze nem mai darab már, de a grafika a mai napig jó szerintem (a WOW-nál mérföldekkel jobb, és azzal is mennyien játszanak :D ).
Azért bátorkodtam ezt ideírni, mert úgy látom, hogy sokan inkább ilyen játékmenetre vágynának az NWO kapcsán és mondjátok, hogy ez túl hack and slash. Adjatok a DDO-nak egy esélyt, sokkal közelebb áll, ahhoz amit szeretnétek, mint ez.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
RP téma: a legtöbb MMORPG csak a nevében szerepjáték. Ennek legfõbb oka - szerintem - az MMO rész. Számomra se a WoW, se az AION, se az AoC nem rpg-sebb mint mondjuk a TERA vagy a RIFT. Úgy is mondhatnám, egyik se igazi rpg. Ami nálam a legjobb volt eddig, az a Lotri. Illetve volt, amíg fizetõs volt. Sajnos azóta a Turbine rossz irányba vitte el a dolgokat. Épp ezért azt gondolom, nem magát a játékot kell nézni rpg szempontból, hanem a társaságot. Megfelelõ emberekkel bármelyik MMO-ban ki lehet használni azt a kicsi rpg vonalat, ami benne van.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
A többibe teljesen igazad van. Csak ez a dnd matrica felhozott egy témát :)
Hidd el, nekem eleg sokat mond az, amire ti gondoltok. De elvonatkoztatok... ez egy mas stilusu jatek... A fo gondom az, h ha pl bejon ebbe a topicba egy "idegen" azt latja, h sokan lehuzzak, megpedig azert, mert egy masik stilusba probaljak beleszuszakolni es azert "itelik el" mert ezen masik stilus kovetelmenyeinek nem felel meg...
Ez a post alapvetoen nem neked szol, inkabb ugy altalanossagban :)
EQ/EQ2 <#wave>#wave>
ja persze ezek nem mai darabok .
https://hotshu.wordpress.com/
- Teruletek kidolgozasa
- hangok
- szinkron, parbeszedek
- kuldetesek, valtozatossag,
- "fun faktor"
Ezek alapjan ertekeljetek: Szerintetek igy az NWO egy "kozepszeru jatek?"
Nekem nem probléma mert elvagyok a régiekkel is amennyit én játszok ahhoz még a conan is sok :) Talán próbáld ki még az swtor-t is ahogy néztem jók a dungeonok benne. Ezzel nagyjából le is zárult egy korszak ami 20 év volt a soloba, az gyakorlatilag a conan 2008-as megjelenése után 5 évvel már le is zárult. :)
Én pvp örült vagyok ,de bármit megadnék egy igazi MMORPG-ért ahol igazi izgalmas RAID-ek vannak!
kerlek benneteket, amikor az NWO-t ertekelitek, akkor a hozza hasonlo, egy kategoriaban levo mezonyel hasonlitsatok. Par pelda: C9, Vindictus, Tera, RaiderZ... Ha ezekkel egy mezonyben valaki azt mondja az NWO-ra, h "33. ZS kategorias akcio szugyok" az haaaat enyhen szolva sem objektiv... :)
Másik gondolj bele egy ilyen akció orientált rendszernél mire figyelsz? Mikor kell nyomni az aktív blokkot. Mert ez egy aktív rendszer. Te vagy én meg mit figyeltünk régen? A harc ablakot ahol jöttek az értékek mi mit tud. A kettõ együtt nem fog menni. Õszinte legyek? Már az olyan rendszer se lesz mint a conannak van ahol a class két fája mellé még van egy general fa és még ehhez hozzá jön egy AA fa is lv80 felett. Ez nem dnd de basztus még ilyen se lesz. Miért? Mert már senkit nem érdekel az hogy bújja az oldalakat olvasva számolva mit kell bekapcsolnom hogy jó legyen. Sõt már a régi játékok is mint az swtor, conan lehet hallani hogy esetleg váltani fognak mert az aktív rendszer nem fér össze ezzel. És a mai generáció az aktív rendszert szereti nem gondolkodni akarnak játék közben hanem csak élvezni és miért ne? nyilván mindig lesznek köztük akiknek idõvel ez nem lesz elég. Ezért van pl hogy egy ismert szavazóoldalon igaz csak 10e fõre de a conan a második lett mert ha elkezdik keresni mi az ami többet ad, ma már nem talál olyat ami többet tud, max a conan meg az swtor mármint úgynevezett rpg területen. Bár az swtort is inkább minimumnak nevezném. De azt teljesíti. Ez? Ez nem, de nem is arra találták ki. És Johnny jól írta amirõl te beszélsz azt ma kb egy nyolc fõs cooperativ játékra lehetne alkalmazni.
Nyilván van igazad is lehetett volna többet is kihozni. Viszont gondolj bele pl csak pvpben mi megy ma egy holt egyszerû rendszernél is tele vannak a topicok a classok unbalanced kapcsán ami nem is biztos hogy unbalabnced de telesírják a forumot. gondolj bele egy full 3-as rendszernél mi lenne? És ez még nem is az amire Johnny célzott csak megemlítem. Legalábbis összefoglalva én így látom. Kicsit hosszú lett tudom.
Ezt úgy értem, hogy ez volt régen. Modern játék már másról szól.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/