2681
Neverwinter MMORPG
-
#1041 Na most hogy van dx11... belőttem grafikát, megcsináltam hangot és most olyan atomstabilan játszottam, hogy az hihetetlen. Pedig azért elég sok minden volt a monitoromon, meg lehet nézni.
Kurvára bejön a játék. Majd kell egy magyar guild meg egy jó endgame pve.
Video... és legalul van a troubleshooting. Ott tudod beállítani. -
Nikosi #1040 Először is köszi kiderült a szint volt a baj 10 felett már működött.
De még egy kérdés. Hol látod, hogy milyen dx-et használ? Nekem is dx11-es a kártyám, de nem látok ilyen állítást. Sok mindent lehet állítani az optionsba video alatt advanced-be, de azt nem látom, hogy milyen dx-et használ. Lehet azért mert ati kártyám van, bár ezt nem hinném?
-
#1039 EZAZ!
MEGLETT A DX11-em!!!! A launchert rendszergazdaként kellett indítani. -
#1038 Második körben végre sikerült értelmes választ kapnom a supporttól. Remélem meglesz az a dx11. -
#1037 A monitor közepétől balra lesz egy pajzs és két csík. Ha a csík piros, tudsz ütni shield mögül. Ha piros, nem.
Elvileg akkor lvl10kor kapod. Akkor kapják a classok a külön képességüket. -
Nikosi #1036 Oké akkor a szint korlát a gond, mert még csak 7-es szinten vagyok :) -
#1035 Kell hozzá olyan méter... azt hiszem a pajzs ütéssel tudsz kapni. Bal klikk. De lehet csak 10 után... de a lényeg, hogy kell hozzá valami méter, amit a monitor közepén mutat. -
Nikosi #1034 Lenne egy kérdésem, a guardian fighter tudott támadni úgy hogy aktív volt a blokkolás is. Ez most nem akart működni. Megváltoztatták vagy csak magasabb szint kell hozzá? Hátha tudja valaki. -
#1033 eheheheheheheh -
Nikosi #1032 Én ben vagyok a Dragonon -
#1031 Ti be tudtok logolni? -
#1030 Megjöttek a guardianok, le is halt a login szerver... kössz :D -
#1029 Jó lesz ha már jöttök végre... és iparkodjatok kicsit. Pár száz emberrel alig lehet partyt találni instákba -
Azur92 #1028 If you are a Guardian of Neverwinter, you will be able to play Neverwinter starting April 27, 2013 at 9 A.M.
Ami annyit tesz,hogy a mai napon 18:00kor kezdhetsz is:) -
eXequtoR #1027 Köszöntem a gyors infót! :) -
Nikosi #1026 Ha elindítod a kliensedet és belépsz az accounto-dal akkor ott van egy visszaszámláló óra, most jelenleg 3nap 2óra körül van, tehát ha a nap 3-ról kettőre ugrik akkor már indulhatsz is. Kb 18:00 óra. -
eXequtoR #1025 Sziasztok. A 60 dodós pakkal mikor lehet ma játszani? 5-től menne mint 25.én? -
#1024 Ertem, koszi az infot. -
#1023 Nem lesz külön EU szerver.
Az összes szerver majd össze lesz vonva. Szóval csak most az elején számít, ki hova megy, amikor össze nem rakják egybe. -
#1022 Ha nem vetted meg egyik pakkot sem, akkor majd csak kedden tudsz játszani. -
#1021 Koszi a gyors valaszt, nem gond, hogy nem kaptam reedem kodot a jatekhoz? attol meg jatszhatok? -
#1020 igen letöltöd és játszol,mindegyiknek van segítő több is,hát control wizard az,nem hiném hogy gond ha kérdezel -
#1019 Sziasztok! En most ismerkedek a jatekkal, az a kerdesem, ha letoltom a beta klienst es regisztraltam az oldalra, siman jatszhatok, vagy kell meg valami hozza? En a magia hasznalo karaktereket szeretem, esetleg olyat, akinek van pet segitoje, meg a tavolsagi karaktereket, itt is van ilyen karakter? ha igen, elaruljatok melyik az? Remelem nem gond itt, ha valaki "ujonc" a jatekban es kerdez? nem fogjatok kiutalni az oldalrol es magyar klanba is felveszitek? -
Spardas #1018 ezt az open / hivatalos startra értem akkor több mint való színű hogy sokkal több szerver lesz, hisz sokkalta többen is fognak játszani most csak a founderek játszhatnak. -
mnorbi2 #1017 avval játsz ami tetszik, ne avval ami kell.... -
mnorbi2 #1016 de csak 1 server van ahogy én látom most -
Spardas #1015 Norbert egy igen fontos kérdésre világított rá a számomra.
Egy igen fontos kérdésre kéne megtudnunk a választ hogy további magyar játékos társaink a jövőben hamar meg találják egymást.
Mivel még nem ismert hogy lesznek e EU utótagú szerverek így a kérdés nehéz mivel még nem találkoztunk a béták során direkt EU-ra kijelölt szerverek.
Ezért arra kérnénk minden érdeklődőt hogy segítsen nekünk és írja le hogy ő milyen szervert javasol az Open béta idő tartama alatt hogy az éles indításig legalább 2 magyar szervert tudjunk ajánlani a közösségnek.
A szerver neveket Facebookon vagy a honlapunk Fórumon Írjátok meg ha van guild azt is tegyétek hozzá természetesen az lesz a 2 támogatott szerver ahol a legtöbb magyar található egy helyen.
Remélem ezzel senkiben nem keltünk zavart de sajnos a konkrét szerverlista ismerete nélkül ezt igen nehéz máshogy el dönteni.
http://neverwinter.hu/
http://www.facebook.com/NeverwinterHungary?bookmark_t=page -
#1014 Én is imádok tankolni. Sőt, healleni is.
EZAZ Végre látszik a fejeden a sapka. -
mclucas #1013 én azon kevés perverzek közé tartozom aki imád tankolni, szóval tuti guardian fighterrel leszek. wow-ban az volt a jo, hogy előfordult, hogy másodpercek alatt betolt instákba, olyan tankszegény időszak volt épp :)
való igaz, hogy lassab a fejlődés, viszont a világképemhez ez áll a legközelebb: feltartóztatni az ellent, amig a többiek kivégzik a tagot. mint egy falember az amerikai fociban :) -
Adjunktus #1012 No igen..
Egyszer kipróbáltam a tankolást,haver karakterével egy másik játékban.Halál unalmas volt.
Healert is próbáltam.Egyetlen attack skillje volt,arra toltam minden statot.Rohantam elől és partizánkodtam azzal is.Aki meg gyógyulni akar,használjon potit!Dr Mengele néven futott.Nem volt népszerű.:)
Nem nekem való az ilyesmi.:) -
#1011 OMG! Még nem akarom nagyon elkiabálni, de azt hiszem megszüntettem a laggjaimat, akadásaimat. Még tesztelem és ha tényleg így van, akkor mondom, mit állítottam. -
#1010 Mert a tankolas meg a heales felelősség ami stresszes :D -
#1009 "az opságra vágyó hülyegyerek tömegbe."
Szerintem inkább az van, hogy sokan nem szeretnek tankolni meg healleni, ezért dps-t választanak. -
Adjunktus #1008 Rugó-ból van a legtöbb?Kár!Én is azt akarok,de soha nem szerettem beállni 36-odik senkinek az opságra vágyó hülyegyerek tömegbe.
x-éve játszom mmo-kat. Mindég rugó,assassin,vagy ahogy tetszik jellegű karaktereim voltak.
Remélem ebben sem fogok csalódni!:) -
mnorbi2 #1007 csökkenö sorrend: rugo, wizard , cleric, great warri fighter és tank -
#1006 Ez volt az első köröm:
-
#1005 Szerintem a wizardból láttam a legtöbbet és talán a great weapon fighterből láttam e legkevesebbet. Ez csak az én tapasztalatom, ne vegyétek tutira. -
Kathranis #1004 Sziasztok!
Aullah, azt esetleg meg tudnád mondani, hogy a kasztok megoszlása kb milyen? Szigorúan saját tapasztalat alapján, nem kell 100%-os statisztikai adat, csak a te tapasztalatod szerint melyik classból van a legtöbb, legkevesebb?
-
Chris #1003 Köszi a válaszokat. -
mnorbi2 #1002 bent vannak, megy rájuk a event bonus is , naponta többször de az 60 as content