2681
Neverwinter MMORPG
-
mnorbi2 #1081 semmi hátrány , mindent elérsz és tudsz élvezni . a fizetésért pluszokat kapsz pl kapsz egy speciális comapniont meg ilyenek -
#1080 Sziasztok.
Nézegettem ezt a játékot elég bejövősnek tűnik. Olyan kérdésem lenne milyen hátrányokkal jár aki nem vette meg egyik pakkot sem? Milyen a Pvp a játékban. Vannak benne összetettebb csaták akár várostrom? :D
Nézegettem ezt a Foundryt. Lehetséges hogy majd egyszer PvP pályákat is lehet vele szerkeszteni? -
#1079 A foundrys küldetéseknél a hosszúság/nehézség alapján jár a jutalom, vagy nagyjából egységes, bármelyiket csinálja is meg az ember? -
Nikosi #1078 Ez a craft valami hihetetlen kényelmes. Nincs időrabló rohangálás telérek, fák, növények után. Fogom elküldöm a mukit dolgozni, én meg addig qeust-elgetek, vagy akármit csinálók, és akkor is dolgozik az ürge mikor be sem vagyok lépve. Ez baromira bejön.
Egy jó tanács majd a 30-án indulóknak meg aki nem tudná. Érdemes figyelni a minimap mellett levő 3 kis felíratott. Ami aktív azaz nem szürke az azt jelenti, hogy valamire éppen extra bónusz van. Például ha akkor csinálunk megy egy Foundry-s quest-et vagy pucolunk ki egy dungeont amikor arra bónusz van akkor lényegesen jobb lesz a jutalmunk. Ergo akkor jobban megéri csinálni bizonyos dolgokat amikor van rá bónusz is.
A pénzről egy kicsit írnék. Három fajta pénznem van.
- Sima pénz: Mobokból esik vendornál eladott cuccokért ezt kapunk, illetve craftolás közben is termelődik, plusz questek után is jön. Ebből potionokat, mountot, segítőt, és más tárgyakat vehetünk.
- Astral diamond: Ezt a daily questekér kapunk, kapunk ha imádkozunk egyet, vagy craftolhatunk is. Ezzel táposabb fegyvereket, id scroll-t vehetünk tárgyak felismertetéséhez. Ez kell például, ha be akarunk helyezni egy követ egy tárgyba. Ezt ha van packunk kaptunk 600k-t vagy többet, ha nem akkor nulláról indulunk. De nekem ma például minden farm nélkül 7k simán összejött, kis szinten (17 vagyok még most). Ehhez 2 daily questett csináltam, imádkoztam, és elküldtem dolgozni a craftolós mukikat. A 2 quest annyi volt, hogy csináljak végig egy foundrys questett meg pucoljak ki egy dungeont. Később magasabb szinten több lehetőség lesz, most még csak kettőt csinálhattam csak.
- Zen: Ezt veheted valódi pénzért vagy vásárolhatod azoktól akiknek van ilyen, astral diamondért. Ezzel az item shopban vásárolhatsz, plusz karakter hely, átnevezést, átdizájnolás, színezéshez dye-ok, és egyéb ilyen dolgokat.
A Foundry-ról annyit, hogy már most is rengeteg quest van benne, és vannak amik több szálból állnak. Ergo ez egy szép nagy és hosszú lista telis-tele egyedi dungeonokkal, vannak amiket csapatban ajánlott végig vinni, de vannak amik szolóban is vihetők. Igazából bármelyikre bemehetünk szolóban csak lehet, hogy nagyon nehéz lesz egy némelyik. Minden foundry-is questben a mobok a színtűnkhöz igazodnak, csakúgy mint a loot is. Így akár kis szinten is kipróbálhatjuk, de nagy szinten is simán elkezdhetünk egyet. Ezzel áthidalható az, hogy a fő küldetés lánc két elem között esetleg kellene egy szintet lépni, nem kell ölni halomra a mobokat, pár foundrys quest és már mehetünk is tovább. De a foundry ennél sokkal több szerintem mint egy áthidaló eszköz, ez ha továbbra is ilyen szépen bővül akkor a változatóság és a folyamatosan frissülő tartalom záloga. Ez is egy hihetetlen jó ötlet szerintem.
-
#1077 Hehe... milyen ellenféllel futottam össze :DDD
[spoiler] -
Nikosi #1076 Én az vagyok (guardian fighter). PvP-ben még nem voltam sokat (1 meccs eddig) de kifejezetten használhatónak tűnt. Mondjuk a pvp jelenlegi királya a control wizard az elmondások szerint. Pve-be viszont nagyon bejön.
-
#1075 Egyelőre nem. Talán majd max szinten, amikor lesz több gear. -
#1074 hát videódból láttam hogy úgy néz ki,láttál más kinézetű rugot? -
#1073 Össze dobtam még egy videót azoknak, akik nem tudják, mi az a foundry... csak hogy egy kis bemutatót kapjanak, mennyi játékos által készített küldetés/kampány van már most a játékban. Csak 720p, de szerintem olvasható.
-
Azur92 #1072 Teljesen egyetértek ezzel a DX11 dologgal veled. Én is úgy érzem,hogy gyorsabb lett tőle a játék. :) -
Andrews2007 #1071 LOTRO-ba is így volt vagy a zsákodba ment mindjárt.
Hát érdekes hogy DX 11-el jobban megy más játékoknál meg lecsökken sz fps. Fura. Plusz lag is lehetne de azt írjátok nincs, mert jók s szerók. (Egyelőre :D :) Kedden mi lesz??? :D ) -
#1070 Köszi! -
Chris #1069 Bárki próbálkozik guardian fighterrel? Milyen pvpben?
-
Nikosi #1068 a "z" gombbal tudod ki be kapcsolni a qeust path kijelzést. Ha nem menne akkor lehet, hogy "y" amúgy nálad. -
#1067 A fővárosban oda kell menni a postaládához vagy postáshoz és kivenni tőle. -
#1066 Nyilván szebben is néz ki. Én viszont azért használom, mert sokkal jobban megy tőle a játék. Már a The Secret World-ben is ez volt a helyzet. -
#1065 Gondolom mar ezren kerdeztek, de a pack ban kapott dolgokat hol tudom atvenni?
Meg hol lehet kikapcslni a kis fenylo pontokat, amiket kovetek? (veletlen kikapcsoltam, de most nem talalom hol kell visszanyomni) -
Andrews2007 #1064 DX 10 nincs? DX 11 nehogy feleslegesen erőltesse meg a VGA-mat HD 6870 nem a legjobb azért. Kérdés hogy mennyire éri meg? Sokkal szebb e? Vagy csak a fények jobbak pl? -
#1063 options, video, legalul troubleshooting és ott van hogy video card. Ott lehet kiválasztani a dx11et. -
mnorbi2 #1062 honan tudod hogy dx 11 el megy ?
hogy kell beálitani ? -
Andrews2007 #1061 Engem se enged be még akkor majd kedd 18 órától. De patchelt egy 350 megás fájlt s így van ám meg a 3.9 GB csak. Gondolom majd Kedden patchel még fel akkor. -
#1060 Kérded, vagy mondod? Mire gondolsz amúgy? Rugó kaszabol. -
#1059 még a rugo mindig úgy néz ki mint a zorro mert beta alatt nagyon nem tetszett -
#1058 Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Van benne sok diamond, ami jól jöhet... meg mount, meg kapsz fegyvereket, amik teljes mértékben OP-k. Lvl20 környékén esik csak jobb, én úgy hallottam. Hányok az ilyen OP dolgoktól, sosem használnék ilyet. -
Chris #1057 Köszi, időközben meg is találtam. Gondolkodtam ezen a guardian packon, de túl sok vonzó dolog nincs benne.
-
#1056 Amíg nincs karaktered, addig nincs mit állítanod, nem igaz? :) -
#1055 2 új slot 500zen... az kb 5-6 euró. És ez kettő új slot, nem egy. Szerintem nem drága. -
#1054 igen addig login faild van -
#1053 Nekem nem elérhető,
Csak akkor tudom használni ha elindul a játék 2 nap múlva? -
Chris #1052 2 db character slot van összesen? Meg tudná vki mondani, hogy mennyibe kerül egy új slot vásárlása?
-
Chris #1051 Meglepően jónak, folyamatosnak tűnik a harcrendszere, úgy néz ki nem nagyon van oneshotolás sem. Kérdés, hogy vajon ez max szinten is így marad?
A tank meg úgy látszik tényleg tank. :)
-
#1050 Kipróbáltam telefonról a gateway-t és működik. Tök jó cucc. -
#1049 Neverwinter GATEWAY
Szóval van egy ilyen cuccos... be tudsz lépni az accodba a böngészőben és tudod menedzselni a karaktereidet. AH, szakmák, levelek, guild... mindezt böngészőből. Nem kell játékban lenni, hogy csináld a szakmákat! -
#1048 Majd még fog leszedni a launcher, meg játék közben is tölt néha. 6,2gb nálam a mappa. -
Andrews2007 #1047 Leszedtem a klienst, majd Keddtől (18 órától) tudok ugye játszani vele. Mindösszesen 3.9 GB ez lehetséges? A Gamershell.com-ról szedtem le a hivatalos oldal navigált oda. -
#1046 köszi a videókat ;)
-
#1045 Úgy érzem, hogy a harmadik napra valamit állíthattak a szervereken, mert hiába vagyunk most minimum 7szer többen, gyakorlatilag... nos... se lagg nincs, se akadás.
Itt egy másik pvp-s videó egy másik pályáról. Még felvétel közben is olyan simán ment a játék, hogy csak na.
-
Kathranis #1044 Most hogy így nézegetem a faji képességeket kicsit megakadt a szemem a tiefling +5% dmg under half hp....csak nekem tűnik kicsit OP-nak?:) -
Gyogyito #1043 Az Árnyjárók Guild szívesen lát minden magyar játékost: honlapunk. Itt tudtok jelentkezni. -
Nikosi #1042 Köszi megtaláltam.
Nekem is nagyon bejön eddig minden. A pvp-t én is csak kipróbáltam egy körre, de az látszik, hogy ott akkor lehet sikeres a csapat ha van csapatmunka. De még egy tank karakterrel is tudtam érvényesülni. Egy magyar guild nekem sem lenne hátrány.
Amúgy nálam atom stabil volt eddig minden nem volt lag se egyéb probléma. Mondjuk az igazi nagy lag teszt majd 30-a lesz, de szerintem bírni fogják a szerverek.
A craft rendszer is nagyon tetszik (ezt nem tudtam kipróbálni beta4-ben, akkor még nem volt meg a pack-om), a foundry meg szerintem egy zseniális találmány.
Egyelőre ajánlani tudom mindenkinek. :)