2681
Neverwinter MMORPG
-
cain #1361 minél magasabb szintű leszel, annál kisebb a jelentősége a racial bónuszoknak. -
hawkie22 #1360 Köszi -
hawkie22 #1359 Van még egy kérdés. Elf papot kezdtem, de sok fórumon olvasom, hogy papnak human, törpe vagy tiefling a jó, esetleg fél-elf. Van valahol lehetöség fajcserére vagy inkább kezdjek új karaktert, esetleg hagyjam az egészet úgy, ahogy van, jó az elf pap is? -
lordbalu #1358 Nagyjából röviden 8-as szinten
Astral Seal rádob ellenfélre, minél jobban sebzitek annál jobban gyógyultok
Akinek kell egy kis több heal az hátrajön rácélzol Healing Word.
ide szépen le vannak írva mi mire való -
#1357 Szerintem igen. -
#1356 Ez a karakter nagyon ott van, varazslo? vagy mi? -
hawkie22 #1355 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Elkezdtem egy Devoted Cleric-et, most lvl 8-as, de valahogy a healelés nekem kicsit idegen még.
Nem tudná valaki elmagyarázni nagyvonalakban, hogy melyik spell mire jó, mi az alap mechanizmus a healre, mert voltam már skirmishben, de gyakorlatilag azt se tudtam egyelöre, hogy mi merre hány méter.
Az angol leírásokban meg nem értettem meg mindent elsöre.
Köszi. -
#1354 Sziasztok! Valaki kicsit reszletesebben le irna, hogy a pet, vagy kompanion megszerzese, hogy mukodik? es melyiket erdemesebb valasztani? pet vagy kompanion es azokbol kit? Itt azt irta valaki, hogy 16-os szinttol lesz egy kuldi, de tegnap lattam egy 9-es szintu karaktert, akinek volt egy kutyaja, az elofordulhat, hogy penzert vette a csomagjat es ahhoz kapta a kutyat? -
#1353 Én is ezen agyaltam, persze vannak akik mondogatják ezt a combat advantage -t mellyel pl. ha láthatatlan vagy nagyobbat csapsz (vagy valami hasonló). Tehát szerinted ha egyenlő arányban pakolok csak str -re meg dex -re az jó döntés? -
#1352 Postán keresztül át tudod adni -
cain #1351 ami gáz, hogy az esetek többségében csak azt látod, hogy a tárgy milyen slotba való, és milyen class használhatja, milyen szinttől. nem látod, hogy van-e enchantnak hely benne, és nem látod a statjait sem. -
#1350 Ha többen needet nyomnak, akkor gép sorsol egy nyertest. Ha nem nyom needre senki, akkor a greedesek közül sorsol egy nyertest.
need>greed>pass -
#1349 Igen igazad van, pont most írtam bele még a "roll" -t :) -
mclucas #1348 na várj mert nem irtad az esélyeket amire sheol kérdezett :)
szóval pl ha te need-t nyomsz amig a többiek passt, akkor automatikusan te kapod a tárgyat. de ha mondjuk mindenki greedel, akkor kockadobás dönti el kié lesz az item.
ha haverokkal mész akkor ez értelemszerűen működik. de ha idegenekkel akkor sem ajánlott mindenre need-t nyomni, ahogy hyder is irta -
#1347 Prioritásában más a 3 választható opció
Ha tudod használni a cuccot akkor értelem szerűen Need
Ha csak eladásra vagy altnak esetleg cseredarabnak akkor Greed
Ha nem tudod használni a klasszodból adódóan (ezt írja is) akkor Pass
Persze ezek csak opcionális választási lehetőségek, de nem szeretik a loot ninjakat a playerek :) A lényeg, ha nagyon kell és tudod használni akkor Need, ha csak jó lesz a szatyorban akkor Greed ha pedig semmire nem jó akkor Pass
Tehát a prioritás a következő Need --> Greed --> Pass
Ezek után rollolnak a Need playerek (ha vannak) és a magasabb számot dobó nyer, ha senki nem "Need" elt, akkor Greed dob és azok közül kerül ki a nyertes -
Sheol #1346 Azt el tudod magyarázni, hogy a "Loot Rools" hogyan működik?
Nem igazán értem, hogy a "Need" vagy a "Greed" választása hogyan módosítja a tárgy megszerzésének esélyét. -
#1345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1344 1. Nem.
2. Szerintem nem. Valakit meg kell kérned, hogy adja át. -
Sheol #1343 Köszi, poci!
És akkor még két kérdés:
1. Ütközik az valamilyen szabályba, egyáltalán kivitelezhető, hogy az ember regel 3 db accot, és így mindegyik karaktertípust ki tudja próbálni, és aktívan játszani is velük, mikor melyikhez van kedve?
2. Egy adott accon belüli két karakter át tud adni egymásnak tárgyakat? -
#1342 Hali
Én Dex/Str re gyúrok, mivel lesz egy olyan Feat ami "Increase the amount of bonus damage Strength gives you by 5/10/15%" Valamint 30on mindenre kapsz +1 et (valamint minden 10. szinten oszthatsz 2-t) ezen felül:
Effect of Ability Score on stat per point over 10
Strength: Damage bonus 1%, (DoT) resistance 1%, Stamina Regeneration 1%
Dexterity: Critical Chance 1%, AoE damage resistance 1%, Deflection chance 0,5%
Persze a játékstílusodtól is függ, hogy melyik úton haladsz majd -
#1341 Üdv.
Lenne egy kérdésem, rogue -val kapcsolatban. Ugyebár a fő ability a DEX majd másodlagosan az STR valamint a CHA. Karakter készítéskor valamivel több STR-el mentem így 20/15/13 (DEX/STR/CHA) lett az eredmény. Most lvl 10-en van lehetőségem tovább növelni az értékeket, így felmerült, hogy mire is kéne raknom. Maradjon így vagy a 2 másodlagos ability legyen egyenlő arányban (tehát +2 CHA s majd egyenlő mértékben növelve) vagy esetleg a DEX-re koncentráljak, avagy DEX/STR páros? -
#1340 NW.1.20130416a.15
Stability
Made further improvements to server stability and performance.
Items
If a player enters a Dungeon while the Dungeon Delves event is active, the end-of-dungeon chest now properly rewards a class-specific piece of gear in addition to other rewards.
Epic Gray Wolf Den now rewards the correct types of Seals.
Epic Cloak Tower now rewards the correct types of Shards.
User Interface
The text under Skirmish event headers now displays correctly.
The Rename Character button is now correctly clickable when a player has a Rename Token on the account.
Players must now be level 15 or greater, have purchased a Founder's Pack, or have transferred Zen into Neverwinter to send in-game mail to a player not on his / her friends list. -
#1339 Köszi. -
#1338 Gratulálok, nagyon jó lett! -
#1337 Jól néz ki ez a ruci:
-
cain #1336 hey everyone,
to those of you who are interested in rolling a GWF, if you have any questions regarding the class you can hit me up ingame mostly.
i am lvl 60 and got my full t1 equip plus a ton of dungeon experience to share so feel free to AMA.
just to get you up to the task the GWF is not for soloing!
it's a group oriented class and plays itself a bit rough when soloing.
furthermore it's a late bloomer so you better get some gear before it's doing sth. good
leveling can be a real pain in the ass.. you'll use a ton of potions and might die often.
endgame gameplay is rewarding and takes a lot of practice but you're going to be the most mobile class in the game while still tank (any) encounter (need a good! healer for that) and doing damage just 20% under a TR.
i hope this might help someone decide for or against this class.
i love the playstyle!
see you ingame
Nyx -
Nikosi #1335 Hiba volt. 30-as szint felett szinte lehetetlen tankolni, a companionok lehúzzák rólad a mobokat, az aoe-k meg úgy elszívják a guard pontjaidat, mint a szél. Cserébe viszont elégé kicsi dps-t tolsz ki.
Ez eddigi tapasztalat, mert én elve tankkal indultam, sajnos 30-ig működik felette nem nagyon. Még nem vagyok 60-as azt nem tudom az end game-ben mennyire lesz értelme a tankolásnak, de 30 feletti tapasztalatok alapján ott sem lesz szükség tankra. -
#1334 Esetleg úgy, hogy beraksz valami értéktelen cuccot ahba és másik kariddal megveszed. Vagy nem tudom sry. -
#1333 Kezdtem új karit mert mégis tank szerepkört érzem magaménak, az előzővel ,egszerzett Ad-t és goldot át tudom az újnak küldeni valahogy? -
#1332 Esetleg keress egy barátságos magyar guildet (itt valaki linkelt egyet nem rég) és játszatok együtt. -
#1331 automatán csak skirmishbe pvpbe meg dungeonba rak be. Ha másokkal akarsz játszani (akiket nem ismersz), esetleg kérdezd meg zone chaten, kinek kell a küldi és partizzatok. -
Sheol #1330 Ez az első MMO amit kipróbáltam, és lenne kérdésem.
Pl. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy már az elején is többedmagammal játszhassak, ne csak egyedül csináljam a questeket?
Csak a skirmish eseménynél találtam módot a másokkal való játszásra. (Egyelőre 10-es szintig jutottam el a játékban.) -
#1329 Köszi -
mnorbi2 #1328 jó cikk ! -
Cassell #1327 Sanyi!
Köszönöm szépen segítségedet,így már frankón patchel - a hétvégén iszok egy sört az egészségedre:D
Neked is köszi pocok a segítő szándékot! -
thottee #1326 játékon belül vélhetően számít a z és y betűk felcserélése pl. a jelszó megadásánál, de aki launcherből sem tud bejelentkezni ott talán más a probléma. nekem az accounton 2 név van, amit kiír mindenhova, ez a display név, és külön van a user név. ha jól emlékszem regisztráláskor kellett így megadni, de már nagyon régen csináltam, nem vagyok benne biztos. esetleg arra oda lehet még figyelni, vagy ha más nem, ahogy előttem írták meglehet próbálni a bejelentkezést e-mail címmel is. -
#1325 Aki szeret olvasni az elolvashatja az előzetes tesztetemet a játékról. -
cain #1324 a bétás class fórum direktlinkekről még elérhető maradt
Guardian Fighter/Great Weapon Fighter
Trickster Rogue
Control Wizard
Devoted Cleric -
#1323 OMG!
Végre egy fasza boss fight!
-
lordbalu #1322 http://neverwinter.gamepedia.com/Neverwinter_Wiki