Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ti be tudtok logolni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Megjöttek a guardianok, le is halt a login szerver... kössz 😄

Fpocok
Jó lesz ha már jöttök végre... és iparkodjatok kicsit. Pár száz emberrel alig lehet partyt találni instákba <#puszi><#nevetes1><#nevetes1>

If you are a Guardian of Neverwinter, you will be able to play Neverwinter starting April 27, 2013 at 9 A.M.
Ami annyit tesz,hogy a mai napon 18:00kor kezdhetsz is😊
Köszöntem a gyors infót! 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ha elindítod a kliensedet és belépsz az accounto-dal akkor ott van egy visszaszámláló óra, most jelenleg 3nap 2óra körül van, tehát ha a nap 3-ról kettõre ugrik akkor már indulhatsz is. Kb 18:00 óra.
Sziasztok. A 60 dodós pakkal mikor lehet ma játszani? 5-tõl menne mint 25.én?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

TopGun
Ertem, koszi az infot.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Fpocok
Nem lesz külön EU szerver.
Az összes szerver majd össze lesz vonva. Szóval csak most az elején számít, ki hova megy, amikor össze nem rakják egybe.

Rowlend
Ha nem vetted meg egyik pakkot sem, akkor majd csak kedden tudsz játszani.

GET OVER HERE!

TopGun
Koszi a gyors valaszt, nem gond, hogy nem kaptam reedem kodot a jatekhoz? attol meg jatszhatok?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

drop
igen letöltöd és játszol,mindegyiknek van segítõ több is,hát control wizard az,nem hiném hogy gond ha kérdezel

TopGun
Sziasztok! En most ismerkedek a jatekkal, az a kerdesem, ha letoltom a beta klienst es regisztraltam az oldalra, siman jatszhatok, vagy kell meg valami hozza? En a magia hasznalo karaktereket szeretem, esetleg olyat, akinek van pet segitoje, meg a tavolsagi karaktereket, itt is van ilyen karakter? ha igen, elaruljatok melyik az? Remelem nem gond itt, ha valaki "ujonc" a jatekban es kerdez? nem fogjatok kiutalni az oldalrol es magyar klanba is felveszitek?

ezt az open / hivatalos startra értem akkor több mint való színû hogy sokkal több szerver lesz, hisz sokkalta többen is fognak játszani most csak a founderek játszhatnak.
avval játsz ami tetszik, ne avval ami kell....
de csak 1 server van ahogy én látom most
Norbert egy igen fontos kérdésre világított rá a számomra.
Egy igen fontos kérdésre kéne megtudnunk a választ hogy további magyar játékos társaink a jövõben hamar meg találják egymást.

Mivel még nem ismert hogy lesznek e EU utótagú szerverek így a kérdés nehéz mivel még nem találkoztunk a béták során direkt EU-ra kijelölt szerverek.
Ezért arra kérnénk minden érdeklõdõt hogy segítsen nekünk és írja le hogy õ milyen szervert javasol az Open béta idõ tartama alatt hogy az éles indításig legalább 2 magyar szervert tudjunk ajánlani a közösségnek.

A szerver neveket Facebookon vagy a honlapunk Fórumon Írjátok meg ha van guild azt is tegyétek hozzá természetesen az lesz a 2 támogatott szerver ahol a legtöbb magyar található egy helyen.

Remélem ezzel senkiben nem keltünk zavart de sajnos a konkrét szerverlista ismerete nélkül ezt igen nehéz máshogy el dönteni.

http://neverwinter.hu/

http://www.facebook.com/NeverwinterHungary?bookmark_t=page
Fpocok
Én is imádok tankolni. Sõt, healleni is.

EZAZ Végre látszik a fejeden a sapka.

én azon kevés perverzek közé tartozom aki imád tankolni, szóval tuti guardian fighterrel leszek. wow-ban az volt a jo, hogy elõfordult, hogy másodpercek alatt betolt instákba, olyan tankszegény idõszak volt épp 😊

való igaz, hogy lassab a fejlõdés, viszont a világképemhez ez áll a legközelebb: feltartóztatni az ellent, amig a többiek kivégzik a tagot. mint egy falember az amerikai fociban 😊
No igen..
Egyszer kipróbáltam a tankolást,haver karakterével egy másik játékban.Halál unalmas volt.
Healert is próbáltam.Egyetlen attack skillje volt,arra toltam minden statot.Rohantam elõl és partizánkodtam azzal is.Aki meg gyógyulni akar,használjon potit!Dr Mengele néven futott.Nem volt népszerû.😊
Nem nekem való az ilyesmi.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Fpocok
OMG! Még nem akarom nagyon elkiabálni, de azt hiszem megszüntettem a laggjaimat, akadásaimat. Még tesztelem és ha tényleg így van, akkor mondom, mit állítottam.

Tatyla
Mert a tankolas meg a heales felelõsség ami stresszes 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
"az opságra vágyó hülyegyerek tömegbe."

Szerintem inkább az van, hogy sokan nem szeretnek tankolni meg healleni, ezért dps-t választanak.

Rugó-ból van a legtöbb?Kár!Én is azt akarok,de soha nem szerettem beállni 36-odik senkinek az opságra vágyó hülyegyerek tömegbe.
x-éve játszom mmo-kat. Mindég rugó,assassin,vagy ahogy tetszik jellegû karaktereim voltak.
Remélem ebben sem fogok csalódni!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

csökkenö sorrend: rugo, wizard , cleric, great warri fighter és tank
Fpocok
Ez volt az elsõ köröm:

Fpocok
Szerintem a wizardból láttam a legtöbbet és talán a great weapon fighterbõl láttam e legkevesebbet. Ez csak az én tapasztalatom, ne vegyétek tutira.

Sziasztok!
Aullah, azt esetleg meg tudnád mondani, hogy a kasztok megoszlása kb milyen? Szigorúan saját tapasztalat alapján, nem kell 100%-os statisztikai adat, csak a te tapasztalatod szerint melyik classból van a legtöbb, legkevesebb?
Köszi a válaszokat.

bent vannak, megy rájuk a event bonus is , naponta többször de az 60 as content
Fpocok
60

Mi a maximum level egyelõre?
Fpocok
Egyelõre zerg rush féle volt, nem volt nagy taktika. A pálya kicsi, szóval... de pl 20v20on biztos több taktika kell majd.

Fpocok
10v10 20v20 azt hiszem magasabb szinten van, nem tudom. GW2vel nem játszottam. Viszont a karakterek NEM HALNAK GYORSAN. Elég sokat kell sebezni, hogy megdögöljön az ellen. Még én a papír ruhámban is jó ideig kibírtam egy rugó kaszabolását.

Igen, ezekkel tisztában vagyok. De érzetre milyen? Gyorsan halnak a karakterek, vagy tovább tartanak a harcok mint mondjuk GW2-ben? Nagyok a mapok, lehet taktikázni rajtuk vagy csak folyamatosan egymásnak feszül a két oldal amolyan zerg stílusban?
10v10 és 20v20 pvp már most elérhetõ amint megvan a szint vagy késõbb kerül csak a játékba?

Fpocok
Vannak a játékban olyan napi küldik, hogy csinálj meg egy instát, foundry küldit, pvpt, instát... és kapsz érte diamondot, szóval ezeket érdemes megcsinálni. Ezért jöttem csak pvpbe elsõ alkalommal. 5v5 domination, 3 helyet kell foglalni, közben egymást lõni. Csináltam egy videót, egy óra és kész.
LVL20on mentem be és mindenki lvl29 lett bent, így nincs olyan, hogy valaki kisebb szintû, ami jó. Volt, hogy megállt a játék nálam 1 secekre (ezt majd lehet látni a videóban is). Most nem tudom, hogy nálam van a gond, vagy szerver oldalon (2. nap van még, szóval nem csodálkoznék)... Wizarddal írtottam, mint az állat. Jó érzés volt.

Mesélj légyszi.
Továbbá írta korábban vki, hogy 10v10 és 20v20 lesz a késõbbiekben. Ezek ugye már most benne vannak a játékban?

Fpocok
NA lenyomtam egy PvP-t. ÉRdekes volt.

Fpocok
Ahogy érzed. Tsabi guardian lesz, én cleric 30án...

Na futok még egy kört a supporttal.

Esetleg közületek van valakinek gtx550ti?

Tatyla
great weapon fighter mint ami én akarok lenni,de még gondolkozok a tankolás dolgon a guardiannal 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Van még egy 60as. Õ állítólag végig qstelt streamen, tehát nem az, mint a másik köcsög.

Fpocok
Hát inkább Szerver rendszer, mivel több szerverbõl áll össze.

A Dragon Shard a servert takarja?

Ok csak én keveset tudtam játszani a zárt bétával majd eldöntöm akkor melyik kaszt legyen.
Fpocok
Jók az llyen kérdések... honnan tudjuk? Egyik ranged, másik melee... melyik jön be jobban?

Nem tudom hogy trickery rogue-val vagy control wizarddal legyek. Melyik a jobb választás?
Fpocok
Na most bajban vagyok. Nem tudom melyik stream a szánalmasabb... ez, vagy a srácé, aki tolószékbõl meggyógyult.

Rowlend

GET OVER HERE!

Fpocok
Ennél még az is jobb, ami lich king alatt ment. Srác behúzott egy helyen 35353 mobot, betagelte õket és a haverok leverték õket de az egész xpt egy ember kapta. Abban legalább volt taktika, összjáték stb...

Igen régen így mûködött,én személy szerint vissza is sírom a havidíjas mmok korszakát. Viszont a cégeknek jobban megéri a cash shop/premium rendszer mert egyre nagyobb az a réteg aki így próbál érvényesülni,õket kell kiszolgálni. Nekem már ez a 200 dolcsis early access is egy rossz vicc...abból a pénzbõl én kétszer elmegyek az öreg barátaimmal kocsmázni és úgy besunnyantok taxival kell hazajönnöm.
Tatyla
Szakmakkal húzta fel magát mindegy lett volna ha sajtreszelõvel kiveri a hülye barom, questelés,instazas adja a sava borsát az egésznek.