Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi hátrány , mindent elérsz és tudsz élvezni . a fizetésért pluszokat kapsz pl kapsz egy speciális comapniont meg ilyenek
Braikingboss
Sziasztok.
Nézegettem ezt a játékot elég bejövõsnek tûnik. Olyan kérdésem lenne milyen hátrányokkal jár aki nem vette meg egyik pakkot sem? Milyen a Pvp a játékban. Vannak benne összetettebb csaták akár várostrom? :D

Nézegettem ezt a Foundryt. Lehetséges hogy majd egyszer PvP pályákat is lehet vele szerkeszteni?

Don Kartács :)

0Fritz0
A foundrys küldetéseknél a hosszúság/nehézség alapján jár a jutalom, vagy nagyjából egységes, bármelyiket csinálja is meg az ember?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez a craft valami hihetetlen kényelmes. Nincs idõrabló rohangálás telérek, fák, növények után. Fogom elküldöm a mukit dolgozni, én meg addig qeust-elgetek, vagy akármit csinálók, és akkor is dolgozik az ürge mikor be sem vagyok lépve. Ez baromira bejön.

Egy jó tanács majd a 30-án indulóknak meg aki nem tudná. Érdemes figyelni a minimap mellett levõ 3 kis felíratott. Ami aktív azaz nem szürke az azt jelenti, hogy valamire éppen extra bónusz van. Például ha akkor csinálunk megy egy Foundry-s quest-et vagy pucolunk ki egy dungeont amikor arra bónusz van akkor lényegesen jobb lesz a jutalmunk. Ergo akkor jobban megéri csinálni bizonyos dolgokat amikor van rá bónusz is.

A pénzrõl egy kicsit írnék. Három fajta pénznem van.

- Sima pénz: Mobokból esik vendornál eladott cuccokért ezt kapunk, illetve craftolás közben is termelõdik, plusz questek után is jön. Ebbõl potionokat, mountot, segítõt, és más tárgyakat vehetünk.
- Astral diamond: Ezt a daily questekér kapunk, kapunk ha imádkozunk egyet, vagy craftolhatunk is. Ezzel táposabb fegyvereket, id scroll-t vehetünk tárgyak felismertetéséhez. Ez kell például, ha be akarunk helyezni egy követ egy tárgyba. Ezt ha van packunk kaptunk 600k-t vagy többet, ha nem akkor nulláról indulunk. De nekem ma például minden farm nélkül 7k simán összejött, kis szinten (17 vagyok még most). Ehhez 2 daily questett csináltam, imádkoztam, és elküldtem dolgozni a craftolós mukikat. A 2 quest annyi volt, hogy csináljak végig egy foundrys questett meg pucoljak ki egy dungeont. Késõbb magasabb szinten több lehetõség lesz, most még csak kettõt csinálhattam csak.
- Zen: Ezt veheted valódi pénzért vagy vásárolhatod azoktól akiknek van ilyen, astral diamondért. Ezzel az item shopban vásárolhatsz, plusz karakter hely, átnevezést, átdizájnolás, színezéshez dye-ok, és egyéb ilyen dolgokat.

A Foundry-ról annyit, hogy már most is rengeteg quest van benne, és vannak amik több szálból állnak. Ergo ez egy szép nagy és hosszú lista telis-tele egyedi dungeonokkal, vannak amiket csapatban ajánlott végig vinni, de vannak amik szolóban is vihetõk. Igazából bármelyikre bemehetünk szolóban csak lehet, hogy nagyon nehéz lesz egy némelyik. Minden foundry-is questben a mobok a színtûnkhöz igazodnak, csakúgy mint a loot is. Így akár kis szinten is kipróbálhatjuk, de nagy szinten is simán elkezdhetünk egyet. Ezzel áthidalható az, hogy a fõ küldetés lánc két elem között esetleg kellene egy szintet lépni, nem kell ölni halomra a mobokat, pár foundrys quest és már mehetünk is tovább. De a foundry ennél sokkal több szerintem mint egy áthidaló eszköz, ez ha továbbra is ilyen szépen bõvül akkor a változatóság és a folyamatosan frissülõ tartalom záloga. Ez is egy hihetetlen jó ötlet szerintem.
Fpocok
Hehe... milyen ellenféllel futottam össze :DDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én az vagyok (guardian fighter). PvP-ben még nem voltam sokat (1 meccs eddig) de kifejezetten használhatónak tûnt. Mondjuk a pvp jelenlegi királya a control wizard az elmondások szerint. Pve-be viszont nagyon bejön.

Fpocok
Egyelõre nem. Talán majd max szinten, amikor lesz több gear.

drop
hát videódból láttam hogy úgy néz ki,láttál más kinézetû rugot?

Fpocok
Össze dobtam még egy videót azoknak, akik nem tudják, mi az a foundry... csak hogy egy kis bemutatót kapjanak, mennyi játékos által készített küldetés/kampány van már most a játékban. Csak 720p, de szerintem olvasható.

http://www.youtube.com/v/C_gjZv4kS0c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Teljesen egyetértek ezzel a DX11 dologgal veled. Én is úgy érzem,hogy gyorsabb lett tõle a játék. :)
LOTRO-ba is így volt vagy a zsákodba ment mindjárt.

Hát érdekes hogy DX 11-el jobban megy más játékoknál meg lecsökken sz fps. Fura. Plusz lag is lehetne de azt írjátok nincs, mert jók s szerók. (Egyelõre :D :) Kedden mi lesz??? :D )
Vamp17
Köszi!

Bárki próbálkozik guardian fighterrel? Milyen pvpben?

a "z" gombbal tudod ki be kapcsolni a qeust path kijelzést. Ha nem menne akkor lehet, hogy "y" amúgy nálad.
Fpocok
A fõvárosban oda kell menni a postaládához vagy postáshoz és kivenni tõle.

Fpocok
Nyilván szebben is néz ki. Én viszont azért használom, mert sokkal jobban megy tõle a játék. Már a The Secret World-ben is ez volt a helyzet.

Vamp17
Gondolom mar ezren kerdeztek, de a pack ban kapott dolgokat hol tudom atvenni?

Meg hol lehet kikapcslni a kis fenylo pontokat, amiket kovetek? (veletlen kikapcsoltam, de most nem talalom hol kell visszanyomni)

DX 10 nincs? DX 11 nehogy feleslegesen erõltesse meg a VGA-mat HD 6870 nem a legjobb azért. Kérdés hogy mennyire éri meg? Sokkal szebb e? Vagy csak a fények jobbak pl?
Fpocok
options, video, legalul troubleshooting és ott van hogy video card. Ott lehet kiválasztani a dx11et.

honan tudod hogy dx 11 el megy ?

hogy kell beálitani ?
Engem se enged be még akkor majd kedd 18 órától. De patchelt egy 350 megás fájlt s így van ám meg a 3.9 GB csak. Gondolom majd Kedden patchel még fel akkor.
Fpocok
Kérded, vagy mondod? Mire gondolsz amúgy? Rugó kaszabol.

drop
még a rugo mindig úgy néz ki mint a zorro mert beta alatt nagyon nem tetszett

Fpocok
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Van benne sok diamond, ami jól jöhet... meg mount, meg kapsz fegyvereket, amik teljes mértékben OP-k. Lvl20 környékén esik csak jobb, én úgy hallottam. Hányok az ilyen OP dolgoktól, sosem használnék ilyet.

Köszi, idõközben meg is találtam. Gondolkodtam ezen a guardian packon, de túl sok vonzó dolog nincs benne.

Fpocok
Amíg nincs karaktered, addig nincs mit állítanod, nem igaz? :)

Fpocok
2 új slot 500zen... az kb 5-6 euró. És ez kettõ új slot, nem egy. Szerintem nem drága.

Tatyla
igen addig login faild van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

teddymac
Nekem nem elérhetõ,
Csak akkor tudom használni ha elindul a játék 2 nap múlva?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

2 db character slot van összesen? Meg tudná vki mondani, hogy mennyibe kerül egy új slot vásárlása?

Meglepõen jónak, folyamatosnak tûnik a harcrendszere, úgy néz ki nem nagyon van oneshotolás sem. Kérdés, hogy vajon ez max szinten is így marad?
A tank meg úgy látszik tényleg tank. :)

Fpocok
Kipróbáltam telefonról a gateway-t és mûködik. Tök jó cucc.

Fpocok
Neverwinter GATEWAY
Szóval van egy ilyen cuccos... be tudsz lépni az accodba a böngészõben és tudod menedzselni a karaktereidet. AH, szakmák, levelek, guild... mindezt böngészõbõl. Nem kell játékban lenni, hogy csináld a szakmákat!

Fpocok
Majd még fog leszedni a launcher, meg játék közben is tölt néha. 6,2gb nálam a mappa.

Leszedtem a klienst, majd Keddtõl (18 órától) tudok ugye játszani vele. Mindösszesen 3.9 GB ez lehetséges? A Gamershell.com-ról szedtem le a hivatalos oldal navigált oda.
teddymac
köszi a videókat ;)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Fpocok
Úgy érzem, hogy a harmadik napra valamit állíthattak a szervereken, mert hiába vagyunk most minimum 7szer többen, gyakorlatilag... nos... se lagg nincs, se akadás.
Itt egy másik pvp-s videó egy másik pályáról. Még felvétel közben is olyan simán ment a játék, hogy csak na.

http://www.youtube.com/v/p3QCTwfMkS0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Most hogy így nézegetem a faji képességeket kicsit megakadt a szemem a tiefling +5% dmg under half hp....csak nekem tûnik kicsit OP-nak?:)
Az Árnyjárók Guild szívesen lát minden magyar játékost: honlapunk. Itt tudtok jelentkezni.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Köszi megtaláltam.

Nekem is nagyon bejön eddig minden. A pvp-t én is csak kipróbáltam egy körre, de az látszik, hogy ott akkor lehet sikeres a csapat ha van csapatmunka. De még egy tank karakterrel is tudtam érvényesülni. Egy magyar guild nekem sem lenne hátrány.

Amúgy nálam atom stabil volt eddig minden nem volt lag se egyéb probléma. Mondjuk az igazi nagy lag teszt majd 30-a lesz, de szerintem bírni fogják a szerverek.

A craft rendszer is nagyon tetszik (ezt nem tudtam kipróbálni beta4-ben, akkor még nem volt meg a pack-om), a foundry meg szerintem egy zseniális találmány.

Egyelõre ajánlani tudom mindenkinek. :)

Fpocok
Na most hogy van dx11... belõttem grafikát, megcsináltam hangot és most olyan atomstabilan játszottam, hogy az hihetetlen. Pedig azért elég sok minden volt a monitoromon, meg lehet nézni.

Kurvára bejön a játék. Majd kell egy magyar guild meg egy jó endgame pve.

Video... és legalul van a troubleshooting. Ott tudod beállítani.

Elõször is köszi kiderült a szint volt a baj 10 felett már mûködött.

De még egy kérdés. Hol látod, hogy milyen dx-et használ? Nekem is dx11-es a kártyám, de nem látok ilyen állítást. Sok mindent lehet állítani az optionsba video alatt advanced-be, de azt nem látom, hogy milyen dx-et használ. Lehet azért mert ati kártyám van, bár ezt nem hinném?

Fpocok
EZAZ!
MEGLETT A DX11-em!!!! A launchert rendszergazdaként kellett indítani.

Fpocok
Második körben végre sikerült értelmes választ kapnom a supporttól. Remélem meglesz az a dx11.

Fpocok
A monitor közepétõl balra lesz egy pajzs és két csík. Ha a csík piros, tudsz ütni shield mögül. Ha piros, nem.
Elvileg akkor lvl10kor kapod. Akkor kapják a classok a külön képességüket.

Oké akkor a szint korlát a gond, mert még csak 7-es szinten vagyok :)
Fpocok
Kell hozzá olyan méter... azt hiszem a pajzs ütéssel tudsz kapni. Bal klikk. De lehet csak 10 után... de a lényeg, hogy kell hozzá valami méter, amit a monitor közepén mutat.

Lenne egy kérdésem, a guardian fighter tudott támadni úgy hogy aktív volt a blokkolás is. Ez most nem akart mûködni. Megváltoztatták vagy csak magasabb szint kell hozzá? Hátha tudja valaki.
Tatyla
eheheheheheheh

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én ben vagyok a Dragonon