Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem ezt a játékot elég bejövõsnek tûnik. Olyan kérdésem lenne milyen hátrányokkal jár aki nem vette meg egyik pakkot sem? Milyen a Pvp a játékban. Vannak benne összetettebb csaták akár várostrom? :D
Nézegettem ezt a Foundryt. Lehetséges hogy majd egyszer PvP pályákat is lehet vele szerkeszteni?
Don Kartács :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy jó tanács majd a 30-án indulóknak meg aki nem tudná. Érdemes figyelni a minimap mellett levõ 3 kis felíratott. Ami aktív azaz nem szürke az azt jelenti, hogy valamire éppen extra bónusz van. Például ha akkor csinálunk megy egy Foundry-s quest-et vagy pucolunk ki egy dungeont amikor arra bónusz van akkor lényegesen jobb lesz a jutalmunk. Ergo akkor jobban megéri csinálni bizonyos dolgokat amikor van rá bónusz is.
A pénzrõl egy kicsit írnék. Három fajta pénznem van.
- Sima pénz: Mobokból esik vendornál eladott cuccokért ezt kapunk, illetve craftolás közben is termelõdik, plusz questek után is jön. Ebbõl potionokat, mountot, segítõt, és más tárgyakat vehetünk.
- Astral diamond: Ezt a daily questekér kapunk, kapunk ha imádkozunk egyet, vagy craftolhatunk is. Ezzel táposabb fegyvereket, id scroll-t vehetünk tárgyak felismertetéséhez. Ez kell például, ha be akarunk helyezni egy követ egy tárgyba. Ezt ha van packunk kaptunk 600k-t vagy többet, ha nem akkor nulláról indulunk. De nekem ma például minden farm nélkül 7k simán összejött, kis szinten (17 vagyok még most). Ehhez 2 daily questett csináltam, imádkoztam, és elküldtem dolgozni a craftolós mukikat. A 2 quest annyi volt, hogy csináljak végig egy foundrys questett meg pucoljak ki egy dungeont. Késõbb magasabb szinten több lehetõség lesz, most még csak kettõt csinálhattam csak.
- Zen: Ezt veheted valódi pénzért vagy vásárolhatod azoktól akiknek van ilyen, astral diamondért. Ezzel az item shopban vásárolhatsz, plusz karakter hely, átnevezést, átdizájnolás, színezéshez dye-ok, és egyéb ilyen dolgokat.
A Foundry-ról annyit, hogy már most is rengeteg quest van benne, és vannak amik több szálból állnak. Ergo ez egy szép nagy és hosszú lista telis-tele egyedi dungeonokkal, vannak amiket csapatban ajánlott végig vinni, de vannak amik szolóban is vihetõk. Igazából bármelyikre bemehetünk szolóban csak lehet, hogy nagyon nehéz lesz egy némelyik. Minden foundry-is questben a mobok a színtûnkhöz igazodnak, csakúgy mint a loot is. Így akár kis szinten is kipróbálhatjuk, de nagy szinten is simán elkezdhetünk egyet. Ezzel áthidalható az, hogy a fõ küldetés lánc két elem között esetleg kellene egy szintet lépni, nem kell ölni halomra a mobokat, pár foundrys quest és már mehetünk is tovább. De a foundry ennél sokkal több szerintem mint egy áthidaló eszköz, ez ha továbbra is ilyen szépen bõvül akkor a változatóság és a folyamatosan frissülõ tartalom záloga. Ez is egy hihetetlen jó ötlet szerintem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát érdekes hogy DX 11-el jobban megy más játékoknál meg lecsökken sz fps. Fura. Plusz lag is lehetne de azt írjátok nincs, mert jók s szerók. (Egyelõre :D :) Kedden mi lesz??? :D )
Meg hol lehet kikapcslni a kis fenylo pontokat, amiket kovetek? (veletlen kikapcsoltam, de most nem talalom hol kell visszanyomni)
hogy kell beálitani ?
Van benne sok diamond, ami jól jöhet... meg mount, meg kapsz fegyvereket, amik teljes mértékben OP-k. Lvl20 környékén esik csak jobb, én úgy hallottam. Hányok az ilyen OP dolgoktól, sosem használnék ilyet.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak akkor tudom használni ha elindul a játék 2 nap múlva?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A tank meg úgy látszik tényleg tank. :)
Szóval van egy ilyen cuccos... be tudsz lépni az accodba a böngészõben és tudod menedzselni a karaktereidet. AH, szakmák, levelek, guild... mindezt böngészõbõl. Nem kell játékban lenni, hogy csináld a szakmákat!
Itt egy másik pvp-s videó egy másik pályáról. Még felvétel közben is olyan simán ment a játék, hogy csak na.
Nekem is nagyon bejön eddig minden. A pvp-t én is csak kipróbáltam egy körre, de az látszik, hogy ott akkor lehet sikeres a csapat ha van csapatmunka. De még egy tank karakterrel is tudtam érvényesülni. Egy magyar guild nekem sem lenne hátrány.
Amúgy nálam atom stabil volt eddig minden nem volt lag se egyéb probléma. Mondjuk az igazi nagy lag teszt majd 30-a lesz, de szerintem bírni fogják a szerverek.
A craft rendszer is nagyon tetszik (ezt nem tudtam kipróbálni beta4-ben, akkor még nem volt meg a pack-om), a foundry meg szerintem egy zseniális találmány.
Egyelõre ajánlani tudom mindenkinek. :)
Kurvára bejön a játék. Majd kell egy magyar guild meg egy jó endgame pve.
Video... és legalul van a troubleshooting. Ott tudod beállítani.
De még egy kérdés. Hol látod, hogy milyen dx-et használ? Nekem is dx11-es a kártyám, de nem látok ilyen állítást. Sok mindent lehet állítani az optionsba video alatt advanced-be, de azt nem látom, hogy milyen dx-et használ. Lehet azért mert ati kártyám van, bár ezt nem hinném?
MEGLETT A DX11-em!!!! A launchert rendszergazdaként kellett indítani.
Elvileg akkor lvl10kor kapod. Akkor kapják a classok a külön képességüket.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA