2681
Neverwinter MMORPG
  • kastil
    Na ezt örömmel hallom.
  • Fpocok
    Jó pár napja semmilyen sor sincs.
  • thottee
    haverral rájöttünk a bejelentkezés hiba okára, mikor az "invalid username or password" szöveget kapjuk vissza a launchertől. ez abban az esetben fordul elő, ha vki az nw.perfectworld.com oldalon nem a jobb felső sarokban található register/login menüpont alatt regisztrált, hanem a "sign up now" gomb megnyomásával. ilyenkor a launcher csak az e-mail címet fogadja el login névként, amihez a @ -ot v. akár a teljes e-mail címet ctrl+c és ctrl+v párossal kell beilleszteni.
  • kastil
    BAzze. 200kbpsel jön, és még regelni sem enged másik accot, gondolom queue is vagy 10k-n mocorog
  • Party Hard
    Ebböl meik a szerwer ip címe?
  • Fpocok
    Jatekban nyomsz egy alt ot, a chat ablak bal felso sarkaban van egy fogaskerek, katt ra, folul a masodik ful es a join/create be beirod hogy neverwinterhun es joon
  • iRockYou
    party hard gyere fel hozzánk ts3 ip: ts3.tsbazis.info:9050 szoba:ASYLUM alszoba: NeverwinteR
  • Party Hard
    Keresem Klánomat... Ts van, 27 éves vagyok, 15 órát vagyok naponta online
  • Party Hard
    hogy tudok csatlakozni a neverwinterhun csatornához?
  • Fpocok
  • Sheol
    Találtam egy nagyon jó SweetFX presetet: Very Sharp and Contrasty
    Ezzel végre nem homályos, mosottszar a kép.
    Mondjuk én a "Vignette"-t kikapcsoltam, mert az idegesít, de amúgy tetszetős lett a végeredmény.
    Persze ez ítlés dolga, nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, de lehet finomítani rajta utólag saját szájíz szerint.
  • Fpocok
    Szerintem meg az emberek el tudják dönteni, mennyit akarnak.
  • iRockYou
    Szerintem ne csináljunk több klánt, elég így is ez a kettő. Szerintem ezeket se tudjuk egyenlőre megtölteni!
    Én az Asylum klán vezére továbbra is várom a jelentkezőket, jelenleg nem vagyok online tehát akit érdekel az vagy keressen meg egy Asylum tagot vagy menjen fel ts3-ra és ott rögtön kisegítik!
  • zenoka
    Asylum pikk pakk felvett:D
    jo lesz ott:)
  • titani
    Alakítsuk meg a " Fényjárók " guildot !

- amihez nem kell kisregény applit írni a felvételhez :@ :D
  • Gyogyito
    Mennek a szerverek.
  • zenoka
    en csatlakoznek:)
    Ywerd@zenoka1 rugo epp lvl16
    de nem hasznalok altalaban ts-t:)
  • Gyogyito
    A launcher-t el tudod indítani, ott a bal felső sarokban láthatod a beceneved: Welcome XY
  • iRockYou
    de, de azt nem tudom ne haragudj :)
    ahoz kéne a szerver is ami offline ugye. éppen ezért adtam meg a ts ipt hogy gyere fel, ha nem akarsz beszélni max irkálsz de legalább tudjuk tartani a kapcsolatot. Meg majd egyszerűbb ha te adod meg és be is invellek
  • lordbalu
    Ahhoz hogy kapcsolatba lépjek veled nem kéne a beceneved is? A'zinRock@becenév legalábbis a többieknél így volt.
  • iRockYou
    Sziasztok!
    Tudom most offline a szerver de gyors meghirdetem a Dragon szerveren lévő klánunkat! Minden magyart szívesen várunk, egyenlőre semmilyen követelmény nincs.
    Játékbeli nevem: A'zinRock
    Amíg a szerver offline addig nyugodtan gyertek fel Ts-re hozzánk:
    Ts3 ip: ts3.tsbazis.info:9050
    Szoba: ASYLUM
    Alszoba: NeverwinteR
  • Fpocok
    Napi 24.000 ben van korlátozva az AD refine, szóval gyanítom, hogy max szinten legalább ennyit lehet szerezni naponta majd.
  • lordbalu
    ja meg a leadership is lehet legyártani 100-200 db-ot
  • Sunrider924
    Nekem lvl 20 es 30 kozott mar volt daily dungeon+skirmish+foundry+pvp domination, mindegyik ad 2-3k AD-t.
  • lordbalu
    Én most kettőről tudok egy napi foudry (1000) és insta (3000) szerezhetö. 17-es vagyok
  • Tatyla
    minden napi dologért : skirimish,dungeon,foundry,pvp kapsz astralt
  • hawkie22
    Mennyi astral diamondot lehet szerezni? Még csak 13as szinten vagyok, egyelőre csak egy napi küldit találtam, ahol AD-t lehet szerezni.
  • zenoka
    detto a cloak towerben.. dailyzes kozben.. grr es du mar elutazom:D
    napi astral diamondot bukom ugy tunik:(

más: arnyjárokon kivul alakult mar magyar guild?
  • Ahet
    Server Status Updates

"We're aware that the servers are inaccessible at the moment and are investigating. Thanks for bearing with us!
    We'll update this post with more info as soon as we have it."
  • hawkie22
    Detto. Pedig már a bosst öltük az orcos instában. :(
  • Fpocok
    Kb 10 perce lehalt minden. Pedig végre bejutottam instába.
  • bowden
    csak nálam nem indul el még a launcher sem vagy másnál is van probléma?
  • hawkie22
    Rájöttem közben, megoldottam. :)
  • hawkie22
    Vettem ma zent, hogy ki tudjak nyitni egy lila ládát. Ki lett fizetve, de még nem érkezett meg az accountomra. Mennyi időbe telik, míg megjön? Van valakinek tapasztalata?
  • Fpocok
    Újabb nap, újabb boss. Amit eddig PvE-ben látok, azzal nagyon meg vagyok elégedve! :)
  • pupyroby1
    Csak nekem laggol mint állat ha sokan vannak egy helyen?
  • Fpocok
    Úgy látom bekerült a játékba az account védelem: Karaktert akartam váltani és kérte, hogy írjam be a kódot, amit az email címemre küldenek! Ez nagyon jó!
  • Fpocok
    Ja... nem tudom. :D
  • cain
    itt van még egy elég jó leírás a clericről. érdemes a threadet követni, elég sok infó van benne.
  • dave10000
    Rendben, köszönöm segítséged.