Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb annyi, hogy vérpistikék fanyaloghatnak, hogy -4 nap alatt végig lehet játszani a játékot. xD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok
Persze. De akkor sem értem. Wowban pl végig kell verni magad a max szintig, ott azért tényleg kell valami kitartás meg taktika... itt meg csak az, hogy tudd használni a bankkártyádat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem ez alap dolog,hogy a Casher elõnyben van a free playerekkel szemben. Õ azért fizet mert elõnyhöz akar jutni te pedig cserébe ingyen játszol.
200 dolcsis pakk = 5 nappal korabbi kezdes
60 dolcsis pakk= 3 nappal korabbi kezdes
Tobbiek apr 30.
nearo
ej de fura így a logóm :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
elmondhatja magáról, hogy õ az elsõ 60-as... e-pénisz növelés

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fpocok
NA meg is van az elsõ 60as. Elköltött rengeteg igazi pénzt és a szakmákkal felhúzta magát. Mi értelme?

Fpocok
Csak érdeklõdni szeretnék, hogy már Open Beta van?
Van... aki megvette a 200dolláros pakkot. A 60dollárosok holnap, a többiek 30-án kezdhetnek.

Illetve az item shopposokkal szemben, nagyon sok a hátrányom?
Hát ez relatív. Elvileg nincs nagy hátrány. Ráadásul ha nem fizetsz is lehet ZEN-t szerezni. Tovább tart, de megoldható.

Sziasztok! 😊
Csak érdeklõdni szeretnék, hogy már Open Beta van?
Illetve az item shopposokkal szemben, nagyon sok a hátrányom?
Érdekelne, mert ettõl függ,hogy elkezdem-e. 😊
Mert max. a Dark elf faj miatt fizetnék. 😊
Elõre is köszi a válaszokat! 😊
lol dehogy, beta 4 be tulnerfeltek , de rendbe hozták már. most nagyon erös ami instába voltam ott az elsö volt dpsbe
Rowlend
Tudnátok írni a kasztok mostani helyzetérõl? Olvastam hivatalos fórumon, hogy a Great Weapon Fighter Rettenetesen gyenge. Igaz ez?

GET OVER HERE!

az jó lesz légyszi ird már ki ide a fejlécbe is .
18 as vagyok. eddig sokkal jobb , folyamatosabb mint beta alatt volt.
Töménytelen foundry content de szó szerint öntik a playerek és tényleg nagyon sok jó van köztük ! Akik fizetek érta kapnek egy fegyot amit 1 szinttöl lehet használni, na azt ugy képzejétek el hogy egy 20 as szintü fegyonak kéknek felel meg ... minden sima volt eddig , de a fegyo nem fejlodik velunk , szoval 20 tol lesz kihivás a játék , mert evvel a fegyoval meg pettel nem az most még... de aki nem veszi meg annak jó lesz végig.

Pvp csak 5v5 van 20 ig , az jol ment de az volt betába is , 2 map van 5 v v 5 be 20 ig . utanna lesz 10 v 10 meg 20 v 20 batleground is . ennyit tudok a pvpröl..
Fpocok
Persze... abszolút logikus 😊

Fpocok
neverwinterhun ?

Csak terjeszteni kell az iget.

Ezt már béta hétvége alatt is konstatáltam és borsódzott a hátam. Tényleg le kéne választani a Trekes hun csatit a Neveres hun csatiról. Mert az még ott a béta hétvégén is elégé gáz volt, de a "véglegesben" egyszerûen ûbergáz.

Ráadásul elõbb-utóbb biztos agymenést kapna mindkét játékos gárda, mert végig kellene lapozni egy másik játékból származó társaság chatelését, elmélkedését. Arról már meg sem merek szólalni, mi van ha majd kitör valami jó kis flame war Trek player vs Never player stílusban.

Szóval ezt nagyon sürgõsen fel kéne számolni szerintem.
Tatyla
Nem is az hogy nem jó hanem tök gáz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Osszátok az élményeiteket legyetek szívesek. 😊
Milyen az összhatás, milyen a pvp?

csinalni kéne egy neveres hun csatit , mert ez igy nem jo
nincs server ?
Running
logikus nem? <#eplus2>

Fpocok
Ja hogy a hun csati össze van kötve a Star Trek Online huncsatijával... értem.

Már jó köszi

Fpocok
Most is? MErt az elõbb karbantartás volt a szerveren. De most már jó... nézd meg most.

Dragon shardra nekem ezt írja:

The shard is locked

Karbantartás végett? vagy valami hibádzik?

Fpocok
Van új 320.00 beta driver az nvidia kártyákhoz. Neverwinter ready...

Fpocok
Az 5bõl 1 healer és 1 tank van. Instában mindkettõ kell. Bármelyiket választod, jól jársz vele.

bowden
Vacilálok a guardian fighter és a cleric között. Kérdésem az lenne, hogy mennyire van szükség tankra instákban? Csak azért mert hallottam olyanokat, hogy nem minden esetben...

Fpocok
Az. Végleges. A karakterek innentõl NEM TÖRLÕDNEK. Amit csinálsz mostantól, az megmarad.

Jaj még ez se a végleges csak open béta. 😄 Azt hittem 1.0. 😊 Addig lehet LOTRO-zok még. Bár itt már megmaradnak a karaktereink?
Ok köszönöm az infót. 😊 A béta tetszett, csak sok volt még a gyermekbetegsége. 😊
Fpocok
Nem tudtam. Akkor megyek..

Bazz... elõbb csináltam egy foundrysat: Super Neverwinter Brothers volt a küldetés neve. Ott volt Nario, Suigi és Princess Seach. Marióféle csöveken kellet platformozni és meg kellett javítani a vízvetekéket... loooooooooooooool

Fellveszelk, de van hun chati... Ott is vannak sokan
Tatyla
már leszedheted meg patchelheted is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Bármikor leszedheted. Igen, hivatalos oldal.

No már várom az április 30.-át. A Neverwinter hivatalos honlapról lehet majd a véglegest is leszedni ugye?
Tatyla
pénzes állatok vagytok 😄

Fpocok
Jah... akkor semmi 😄

Rowlend
Mindenki kapott aki a 200 dolláros pakkot vette, nem?

GET OVER HERE!

Fpocok
Jah... rohadjon el a sok köcsög, amiért nekem nincs 😄

Tele van fekete párduccal a város 😄
Fpocok
Aki akar felvehet "Akta Coilbone@aullah12" néven vagyok a Dragonon. Mivan? NYomtam egy random nevet... és?

még 5 nap.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok
Még 40 perc.

nem kell
Ha megvettem a játékot, kell bármi kódot beírni ahhoz,hogy ma tudjak játszani? Vagy automatikusan upgradelte az accountomat.

Sorry a sok béna kérdésért.

Dollár.

Hero pack

Fpocok
Melyiket vetted meg? Euróban fizettél, nem?

Szuper. köszi

Fpocok
Csak egy verzió van. És olyan sincs, hogy eu meg us szerver. A helyedhez a legközelebbi szerverre fog csatlakoztatni, így elméletben senkinek nem lesz lagja.