2681
Neverwinter MMORPG
-
sanyi83 #1321 Cassell!
Nálam úgy oldódott meg,hogy átállítottam a billentyűt angolra és a shift+2-vel tudtam írni @-t és a felhasználó névhez az e-mail címet adtam meg.Úgy már beengedett.Remélem neked is jó lesz így. -
petey #1320 Játékon belül lehet astral diamond-ot zen-re váltani. ~500diamond/zen a váltás. Szóval kell farmolni rendesen. :D -
Így van. Lehet venni astral diamondból Zen-t.
Character slot azt hiszem amúgy 500 Zen, ami 5-6 euró talán? és két karakter helyet ad. -
Vincentcloud #1318 Lehet hülyeséget kérdezek, de mintha olvastam volna valahol, hogy játékkal tudsz zent szerezni, a kérdésem az hogy tényleg így van-e illetve ha nem, valahogy lehet-e szerezni + character slotot? -
És ha regelsz újat? Ha nincs az accodon zen, akkor nem számít. -
Cassell #1316 Nem tudok ott sem. Már elküldettem a felhasználói nevemet, meg a jelszót is megváltoztattam, de így sem tudok sem a pw oldalon loginolni sem a játék launcherjában... -
Próbálj meg az account neveddel és a jelszóval belépni. Használj copy pastet, Próbáld meg az Y helyett Z-t írni, mert összekeveri a kettőt. Fórumon be tudsz logolni? -
Cassell #1314 Sziasztok!
Ugyanaz a problémám mint sanyi83-nak nem enged belépni hiába adom meg a jó e-mail címet meg a jelszót. Hogyan sikerült ezt megoldani?
-
Most nem tudom megnezni, de wikit probaltad? Ott van banner alatt.
-
Party Hard #1312 Tud valaki ajánlani valami oldalt ahol meg tudom nézni pontosan melyik képesség mire ad?
Mielőtt belevágok szeretnék informálódni. Valamint rendszeres Ts-t használó klán tagságára pályázom! 27 éves vagyok, napi 16 órát vagyok online általában? -
postán tudod felvenni -
Egyetlen szó minden problémára: BÉTA :D Mondjuk ahhoz képest elég korrekt game -
Betonfal83 #1309 Világít a levél és nem kaptam semmit.. -
Kathranis #1308 Nekem sajna a jelentkezésnél azt írja hogy "This module is not available" -
Betonfal83 #1307 Megvan a karim. XD
-
Betonfal83 #1306 Ezért nem jelentkezem tele a tököm a sok életrajzot kérek Guildal csupán kiakarok kapcsolódni és jól érezni magam 1 társasággal... -
Adjunktus #1305 Megnéztem a jelentkezést.Sajnos nekem nem jó.
Eltűnt a részletes önéletrajzom,a pszichologiai jellemzésem,az erkölcsi bizonyítványom és nem találom a dokumentumot a nemzetbiztonsági átvilágításomról se.
-
Legalabb irtak volna ki ,hogy offline lesz a server x idő múlva ,BALFASZOK ! -
foxxi #1303 KisCsaj küldte is a jelentkezést
-
hawkie22 #1302 Hát, megcsináltam egy törpe guardiant meg egy elf papnőt, de a karakterválasztó képernyőn nem jutok túl, mindig ledob a szerver, még mielőtt bejelentkezhetnék. Valszeg várok holnap délutánig, ha hazajövök melóból, hátha addig valamennyire javul a helyzet. -
GreenHun #1301 Nekem is eltűnt. :D -
Betonfal83 #1300 Nekem sincs karim.. -
Vincentcloud #1299 Offline a shard, semmi extra
Mondjuk az kicsit bánt hogy visszafele tartottam hogy 10-es legyen a Tankom, de ez az online már csak ilyen -
Az hogy lehet, hogy eltűnt a karakterem? -
Gyogyito #1297 Sziasztok!
Az Árnyjárók guild megalakult a Dragon shardon! Várunk minden érdeklődő játékost!
Honlap
Jelentkezés -
combat közben nem lehet mozogni,ez borzalom. -
GreenHun #1295 Köszönöm szépen, így már jó! :) -
foxxi #1294 bazdmeg! insta közben kivág... PW Grat... -
Dragon meghalt... pedig már insta végén voltam faszom. -
Adjunktus #1292 Megy.Csak a játékosok álltal zsúfoltabb helyeken szaggatni fog. -
Grafikai beállítás kurva részletes. Nem mondom, hogy megy, de próbálkozhatsz. -
pupyroby1 #1290 egy magos procival meg se probáljam? Vga Hd 4600 512, 2Gb ram. szerintetek -
Betonfal83 #1289 Benn vk én is. :) -
zenoka #1288 megy a szero -
nxs #1287 GreenHun :
Neverwinter\Live\Localdata -> Gameprefs.pref
Megnyitod notepaddal,átírod 75re a frissitést,elmented,írásvédettre nyomod aztán hátha bejön...
Hirtelen csak ezt az egy config filet találtam. -
cain #1286 "Almost done! 15 more minutes is the estimated resolution time." -
cain #1285 próbáld ki, nem kerül semmibe. bár lehet jobban jársz, ha adsz neki 1-2 hetet, hogy lemenjen a kezdeti hullám. -
Betonfal83 #1284 XD -
zenoka #1283 es a masik monitoron facebook csekkolas...
felesegem kiter a hitebol:D -
undY1ng #1282 Kérdeznék mindenkit, hogy én mint wow, aion, warhammer, tera és még ezernyi mmo után ez a neverwinter, hogy "hatna" rám?
Imádtam a Neverwinter sorozatot, de mennyiben más ez az egész mint a többi "hagyományos" mmo?