Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy a loginnál azt írja ki,hogy hibás jelszó vagy felhasználónév.Pedig a honlapra beenged,tehát igazából egyik sem lehet rossz.Már regisztráltam 2 e-mail címrõl,de mindkettõnél ezt írta ki.
Mi lehet a hiba?
Aki tud kérem válaszoljon.
Más játékban is van quene fizetõsnek
igeen? akkor viszont mekkora fail pw-nek. azert en is pipas volnak..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Fpocok
a 200 dolcsisak is sorban állnak 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

hmm aki nem akar sorba allni az fizessen.. sajna ez a f2p egyik hatranya itt..
mondjuk amig sorba allok addig gatewayen kuldozgetem az embereket😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

teddymac
184234 queue 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

fejnelkuli
Játszottam lvl 7-ig. kis pihi aztán megint beléptem és lvl 1. ezmiez?

teddymac
belépés megint szarakodik (launcher) 😞((

Tatyla
nincs

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Skypack
A karaktergenerálásnál megválasztott származás/történet/kezdõvárosnak van jelentõsége ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

elõször nekem is 5100 körüli várakozást ír,aztán 1-2 perc múlva átvált 160 ezerre.Ez valami vicc??

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Értelmes, nem HC klánt keresek. Privi vagy ingame: KisCsaj ( Dragon shrad )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

elõttem 5110 ember áll most sorba.

remélem délbe ebbõl a fele elmegy ebédelni...
Avenger
Arra figyeljetek, hogy ha sorban álltok, akkor is mozgassátok néha az egeret, mert ha 15 percnél hosszabb a sor, akkor kidob inaktivitás miatt. 😄
Amúgy egész jó start volt tegnap. 10 perccel a hivatalos indulás elõtt beengedett elsõre, és estig még lag sem volt igazán. Persze aki késõbb próbálta az úgy látom szívott rendesen. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Máshol is, úgy tûnik, a custom csatornák globálisak.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Több mint 10 perc eltelt és még mindig sorban állok...hát, ez így nem lesz a legjobb 😞
Fpocok
Úgy lehet, hogy a cseten belül külön fül, de új ablakba, a meglévõ mellé szerintem nem lehet.

Skypack
eddig betudtam lépni az accountommal most már a 3. regisztrálttal se

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

teddymac
pocok ,köszi
meg annyit leirnal hogy tudom külön ablakba betenni a /neverwinterhun chatit ?

Running
Update: The Neverwinter team be working overnight in an effort to address several of the latency and queue issues that our players are experiencing. Our next update will be around 7 a.m. Pacific Time on Wednesday morning.

Fpocok
Az bug.

Pont ez volt nekem is most! 😄
drop
mi ez hogy 1600 bol indulok ok erre egy idö után 120 ezerbe tesz wtf?

Fpocok
join/create be írd be hogy
neverwinterhun
és akkor átvált joinra. Persze ha a dragonon vagy 😄

teddymac
én csak crealni tudok chanalt 😊

teddymac
reinstal

teddymac
én nem tudok csatlakozni a neverwinterhun chathoz 😞

Sziasztok!

tegnap volt itt egy link egy exe fájlról azt letöltöttem, de nem sikerül belépnem a játékba. letöltöttem a hivatalos oldalon linkelt klienst is, de azzal még a bejelentkezõ képernyõig sem jutok el.

valami tipp srácok? elöre is köszönöm
Fpocok
Nem.

teddymac
Még mindig lagos ?

Sziasztok!

Gameclient.exe mûködése leállt. Tegnap nem volt ilyen problémám. Másnál mi a helyzet?

Köszi
Fpocok
Chat ablak bal felsõ sarokban van egy ikon, rámész, custom channel és ott beírod.

16on küldit kapsz.

bowden
Két kérdés:
Mikor és hogyan kapok companiont?
Hogyan tudok csatlakozni a neverwinterhun csatira?

tenca
Sziasztok. Be van kapcsolva a monitor vertical synch az Options alatt. Az fps tartja a 60-at, viszont a csíkozódás még megvan. Erre ötlet?

PSN: lacibacsi77

semo1
2500. vagyok a sorba

Elcsesztem a linket, bocs.
Szóval ezt láttam bejelentkezés után.
Gondoltam ránézek most reggel, erre [url=]ez fogadott. 😄
Braikingboss
Most reggel már van. Ezek szerint mákom volt tegnap 😄

Don Kartács :)

Braikingboss
Látom sokan írjátok hogy várakozni kell. Én tegnap láttam hogy belinkelt ide valaki egy exe fájlt. Azzal szépen el is indult nekem a játék. Többször is be tudtam lépni tegnap este 22 és 23 óra körül is. Egybõl beengedett. Lagg sem volt esetleg volt 1 perc mikor beállt de utána ment tovább szépen.

Don Kartács :)

Volt valakinek olyan problémája, hogy nem fogadja el a jelszavát, kér újat majd azt sem jó...
Elõre is köszönök minden segítõ szándékot
Fpocok
Azt hiszem J, bejön a qstlog és ott lehet a fület átkapcsolni acsivmentek.

Prince23
Nekem nem tudja updatelni a játékot....

túlterheltség van gondolom

Ahogy látom kezdõdik itt is a Queue hét....3700.nak sikerült elindulnom a versenyzõk között aztán kb 2 perc után jöttek is a fizetõs arcok most 7854. vagyok 😊
setuh
Hello!

Mennyire p2w a jatek?Ha nem szandekozok fizetni erte semmit elvezheto?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TopGun
A mazlista! Hogyhogy neked nem inditotta el az updatet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Na igen! En is probaltam, nekem is ugyanezt csinalta, szerintem ma keptelenseg lesz bejutni a jatekba, ugylatszik erre nem szamitottak, hogy ennyien rohamozzak meg a szervert! Ha legalabb az update elindulna, akkor holnap talan mar nem kellene ennyit varni, de gondolom, ha feljut valaki a szerverre, akkor kezdi letolteni az updatet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

No bent vagyok, de továbbra is csak 4 GB-ot foglal nem -ot mint másnak. S van egy jó kis 1350 -es sorban állásom is. 😄 LOTR bétában és openben is voltam és ott nem volt ilyen gond igaz akkor az még fizetõs volt 2007-ben. Patf of Exileban se volt gond azért. Diablo 3-ban igen. Wowot nem próbáltam kezdéskor.
No a Cryptik autoupdate se akar elindulni ad egy errort és kész. 😄
Nos ha jól vettem ki 5 db lvl 15ös karakter kell guild alapításhoz és vagy founder pack v legalabb 1x vásárolt X zen. Kérdés, ha diamondbol veszel zent azt is elfogadja-e.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Úgy néz ki megjött az eszük és elmennek karbantartani.