Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen cuccok hogy Skeleton Slayer 1 (ölj meg 50 skeletont) merre található a játékon belül ha van lista? Feldobta de sehol nem találom.
Rabadamdiggy@ZillOne
Na jó!Nem erõltetem én ezt már ma.Játszhatatlan így.Talán holnapra buherálnak rajta valamit.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Fpocok
Karakter neve nem elég a barátfelvevéshez. Kell a beceneved is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali!Eddig minden tetszik!Majd reggel tolom lehet kevesebben lesznek.A karim neve Rabadamdiggy ha vk felvenne!Class TR. Jó 8 további jó játékot!
Fpocok
Mindegyik MMO így kezd. Türelem.

Még jó hogy ingyenes ezért fizetni az elején, hogy ne játszhass szar lenne. 😊 Ala Diablo 3 bár aszt is toltuk 3 hónapig. S 6 ezerbõl megúsztam végül.

ÉN szerintem reggel délelõtt próbálkozok akkor kevesebben vannak talán idõeltolódás miatt stb.
Jó lesz ez a játék, elindítottam kicsi Guardian Fighteremet, de ez a lagg kegyetlen.
Fpocok
16os szint.

semo1
pet-et hogyan lehet szerezni?

Hát azért ezen a szerveren még van mit kalapálni!
Megcsináltam a karaktert,beléptem és játszhatatlan lagg fogadott.
Aztán azt mondták a chat-en,hogy állítsak EU proxit az elején options-ban.
Megtettem.Most meg csak a connecting the account server-ig jutok.Ott meg darál kicsit és visszadob a bejelentkezéshez.
félelmetes...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

teddymac
Szemet Lapat*

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Azemet Lapat a karim neve ha valaki felvenne játékban ..

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Fpocok
Nekem most nincs lag.

nahjo lvl9 en abbahagyom mara egy kicsit nagy a lag..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Fpocok
10 perce kiléptem, most beléptem és simán beengedett. Lagg van, valamit állítanak a szerveren.

semo1
atom lagg

Most újra leszedem mindjárt leér kb 70%-nál jár. Aztán kipróbálom majd hogy megy e. Drizzt o Durden és Bruenor törp is benne van a játékban s egyéb nagy hõsök?
itt a megoldás: http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?162831-Launcher-issues-Updated-here&p=2302981&viewfull=1#post2302981

Fpocok
frango
Nekem most jó lett. Karaktert generálom.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LOL.

nem tesztelik. még mindig több 10000 ember tölti folyamatosan.

csak kamuszöveg.
valószínûleg szép lassan csökken a letöltések száma, és be lehet majd lépni. max holnap
elvileg jo a launcher,nekem hibauzivel nem patchel...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sikerült belépnem és játszanom egy kicsit 6 órakor...kilépten nemrég, akarnék visszalépni és nekem nem fehér a launcher, hanem kis ablak megjelenik, hogy updatelni akarja, majd kis idõ után hibaüzenet patcher erroral...sajnálom, jó kis dwarf gf-em vár
semo1
Launcher error

Ujra twitter:Update: we have fix for the Launcher issues and are currently testing it!

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

semo1
<#eljen>ez igaz

egy ekkora nevet egy ilyen bandára bízni, szégyen

Ne is várj mást ha a perfect world a kiadó 😊

Nekem még mindig fehér. Többiek?
Neverwinter twitterrol:We're still working on the Launcher page redirect, and are making great progress! Please keep trying, and we'll have a fix shortly!Szal nopara:hideg serital kibont,iszik,var,megcsinaljak,jatszik<#nyes>

itemeket plusszolni lehet, ha enchant alatt ezt érted 😊

jelenleg 3000 torrentes feltöltõ próbál kiszolgálni 15000-et.

mindenki most tudta meg hogy kint van a neverw.

a kérdésemre válasz?

El tudja valaki mondani KB hogy mûködik a kereskedelem itt?

Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant?
semo1
már a Launcher se megy.

Újra le kell tölteni a játékot vagy várni kell hogy kijavítsák?

Én kérdésemre is várok választ, ha már nem megy a játék legalább segítsétek ki az újakat 😊

El tudja valaki mondani KB hogy mûködik a kereskedelem itt?

Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant?
15 perc utan kivag ha nem csinalsz semmit😄
szo egy zuhany/cigi belefer

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ne fürggyééé le ,Ne lépjééé ki !
Sziasztok. Melyik fajt ajánljátok egy pvp orientált Rougenak? Most próbálok bejutni a játékba, ahogy látom mindenkinek gondja van ezzel.

ma jelent meg a nyílt béta. boldog boldogtalan tölti le. ezért elérhetetlen
Udv mindenkinek!15 perce siman beengedett,krealtam karit stb stb.Kileptem hogy mokoljak picit a grafikan erre nem enged vissza<#taps>

2 Napja launchert nem indítottam, nem tudom most van-e valami új patch vagy miért nem akar elindulni most a launcher. Próbáltam clienst is indítani de ott sem tudok belépni, egy ideig gondolkodik majd Timed Out 😞

nálam is , nyugi pedig délutén még toltam...
Je nálam még a launcher is kifagy most. 😄 Zárt béta még simán ment.
garum bonesmith dwarf moradin healer megszuletett😊

Fpocok
Ha 10 órás sorok vannak, az nem normális
😄

Remélem nem lesznek 10 órás sorok az elsõ 1 hétben,mint általában normálisabb F2P MMOknál...
TR el kezdek ha vk jönne csapatban.
Kreálhatsz már !