Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ÉN szerintem reggel délelõtt próbálkozok akkor kevesebben vannak talán idõeltolódás miatt stb.
Megcsináltam a karaktert,beléptem és játszhatatlan lagg fogadott.
Aztán azt mondták a chat-en,hogy állítsak EU proxit az elején options-ban.
Megtettem.Most meg csak a connecting the account server-ig jutok.Ott meg darál kicsit és visszadob a bejelentkezéshez.
félelmetes...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem tesztelik. még mindig több 10000 ember tölti folyamatosan.
csak kamuszöveg.
valószínûleg szép lassan csökken a letöltések száma, és be lehet majd lépni. max holnap
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
mindenki most tudta meg hogy kint van a neverw.
a kérdésemre válasz?
El tudja valaki mondani KB hogy mûködik a kereskedelem itt?
Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant?
Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant?
szo egy zuhany/cigi belefer
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)