2681
Neverwinter MMORPG
-
#1561 De talán zenért van vagy valamilyen tokenért -
cain #1560 zöld - 20, kék - 25, lila - 30. -
#1559 A tokenes/zen-es companionok(ezek nem common minőségűek, hanem mint a tárgyaknál, van zöld/kék/lila) azok fejlődhetnek 20-25ös szintig is, ha jól tudom. Szóval gondolom ezek használhatóak magasabb szinteken is. Meg ugye dolgoznak a tréning manual-ok bevezetésén(sztem open beta után lesz elérhető). Amikkel a companionok minősége javítható 1-1 szinttel. Azaz az alapok is mehetnek majd 15ös szint fölé. De gondolom ezek a manualok kemény AD összegért lesznek vehetőek majd. -
#1558 Nem lehet átvinni. Amúgy felesleges is ilyen funkció, mert ígérték, hogy az open béta után összegyúrják az összeset egy szerverré. -
HyperMonkey #1557 Akkor lvl40 körül csak a tank companion használható? Se szerezni, se venni nem lehet olyan healer companiont ami max szinten is használható és hatékony? -
Morpeus #1556 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a karakterem átvinni másik szerverre? Ha igen akkor hogyan tudom megtenni. Sajnos a FAQ-ban és a fórumon nem sokat írtak erről.
Köszönöm! -
#1555 lvl40 körül már fél másodperc alatt agyonverik, és kb semmire se jó. -
HyperMonkey #1554 Értem köszönöm. Szóval nem lesz baj ha lvl60-on is rank 15-ös a companion? Lehet magasabb rankút is szerezni?
BTW nem bántam meg a healer compot, azóta egyszer potiztam quest boss harcnál egyszer. magas szinten lehet hogy nem jó, de így lvl19-en még nagyon jó. -
#1553 nem muszáj másikat venned... illetve bármikor vehetsz újat.
amikor elérted a 20-as szintet és kinyitottad a ládát amit alapból kapsz (és bizonyos szintenként nyithatsz) abban kellett lennie 3 tokennek amit a mount vendornál 3x5 óra ingyen mountra beválthatsz egymás után. annyi idő alatt bőven meg kell hogy legyen az 5 gold a véglegesre. -
HyperMonkey #1552 Bocs igazad van, elírtam, 2 gold. Azt még áruld már el légyszi hogy a companionom max rank 15 lehet. Utána kell másikat vennem?
Ja és pont 2 goldom van, de spórolok lóra. Bár eddig akkora szükségét nem éreztem hogy legyen lovam. -
#1551 te egy másik neverwinter játékkal játszol mert itt csak 2 gold... -
diegho #1550 nightmare lockbox-ot meg szokták venni? van kb 15, de kulcsot úgysem fogok venni. -
HyperMonkey #1549 Arra most nincs 12 goldom, de ha lenne akkor is lóra gyűjtenék. mocsok sok az az 5g a mountért sajnos. -
#1548 a sima men at arms is megfelelő -
HyperMonkey #1547 A tankot zen-ből akarom megvenni, azt a kőgólemet. -
KaBuTo666 #1546 Köszi a válaszokat, meglepően keveset foglal. :)) -
#1545 az a töltési idő max 30 sec,de magas szinten igen csak fetrengeni fog melletted és nem healelni,de te akartad,a tank a cw-nek való de hajrá... -
HyperMonkey #1544 És mi lesz ha elérem nála a max 15-ös szintet? Újat kell venni?
BTW elküldöm tréningelni, lejár az idő és elkezd mínuszba számolni. Ezt se értem :) -
cain #1543 van még mit finomítani a viselkedésén, ja. -
HyperMonkey #1542 CW-m mellé healer companiont választottam mert olyan szép kislány :)
De... healel ő combat közben, de harc után ott álltam 80% HP-n és nem healelt fel. Aztán bementem egy ajtón és egyből felhealelt. Ez bug? -
#1541 nekem 4,2 giga most -
Murmur #1540 Nálam jelenleg 3,9. :) -
zenoka #1539 nekem jelenleg 5 ot ir ki durvan.. -
KaBuTo666 #1538 Üdv,
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi helyet foglal a játék?
8-9 GB-t írnak, de nyilván több a patchok miatt. Köszi. -
mnorbi2 #1537 defense és deflect -
HyperMonkey #1536 Van valami zen-ért vehető kőgólem tank companion is. Ezt próbálta már valaki? -
mclucas #1535 na egy noob kérdés: tankként mire gyúrjak, defensre vagy ac-re? nekem úgy tűnt hogy mindkettőre kéne de itt nem egyértelmű... sok cucc-nál az egyik defenset ad viszont kevesebb ac-t iletve fordítva. -
#1534 42-es most a CW-m megvettem utólag a healer compot is de a tank még mindig jobb ezerszer, ja és magasabb szinten a második comp már jóval gyorsabban fejlődik -
cain #1533 Persze. -
#1532 Szerintem lehet. Bár quest instában nem cseréltem még sosem, de open területeken ennyi. Szóval valószínűleg out of combat bárhol lehet cserélni. -
HyperMonkey #1531 ...még nem tartok ott, és pénzem se lenne plusz companionra mert ló kell majd először, csak szeretném tudni. -
HyperMonkey #1530 Értem, köszönöm. Akkor tankot választok. Amit kérdeznék még, hogy van pl két companionom. Egy tank és egy healer. Megtehetem azt, hogy a fight után a tankot elrakom és előveszem a healert hogy felgyógyítson? Lehet ilyet? Gondolom harc közben nem váltogathatok a companionok között... -
Gyogyito #1529 " Hey Everyone -
The servers are now ONLINE! You can now log in and play Neverwinter once again.
Thank you for being a supporter during the Neverwinter open beta! We're learning a lot of valuable information from this beta and hope to continually smooth things out as we approach the launch of the game.
See you in Protector's Enclave! "
Kaptunk egy kis patch-et. -
#1528 Mas jatekok sem mennek, ami az uzemeltetesi korukbe tartozik, mint az STO. -
Betonfal83 #1527 Bocsi nálam van a bibi mert meg mindig kis fehér ablakban szenved a launcher... -
mitmivan #1526 ja launcher megy csak épp a szerok nem -
cain #1525 he? -
mitmivan #1524 szabotálják az éjszakai játékot.
család alszik erre meg nem tudok játszani :( -
Betonfal83 #1523 Jó vicc volt! -
Party Hard #1522 mi történik?