Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszalépek és megint 60Hz. <#conf>#conf>
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Tehát lehet updatelni és ha nem lesz gebasz fél óra múlva mehetünk sorba állni.
No mind1, nem akartam sírni, csak leírtam az aggodalmaimat, de majd 60-on meglátjuk mi igaz belõle.
amúgy arckönyvön most írták ki hogy még 30 perc
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
szóval mindenki eldönti szépen itt is, hogy mit akar a játéktól.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Illetve játékban beszélgettem más magyarokkal is, hogy sok a béna tank magasabb szinten, mert nehéz jól tankolni??
3. kérdés hogy lehet-e healer vagy tank nélkül érvényesülni (szintén 30lvl+)
válaszodat elõre is köszönöm
60ig biztosan játszom mert miért ne, tetszik és ingyen van. Endgame-t is kipróbálom, ha van olyan... Azt a bizonyos havi 10-15 dollárt/eurót is rákölteném amennyiben bejön, de ezt a modellt ezekkel az árakkal tényleg P2W-nek érzem inkább sajnos.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
Sárkány Lovagrend
DE most Rendszergazdaként indítottam el és elindult a patch letöltés 😊!
Baromi lassan jön lefelé de legalább jön😊 Szóval ha esetleg másnak is volt ilyen gondja próbálja meg rendszergazdaként indítani! Nekem bevált😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mi lehet a gond mégis? Valakiek valami ötlet,hogy mit csináljak még?
Viszont már nem lesz karaktertörlés, szóval olyan, mintha kijött volna a végleges.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mondjuk eddig ossz vissz runes of magic-el es a ddo-val jatszottam igy online.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)