Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Percenkénti pass írogatás. XD
Valaki tudna olyanban segíteni, hogy a beállításoknál a képernyõ frissítést mért nem engedi 75Hz-re rakni, ha elfogadom a beállításokat?!
Visszalépek és megint 60Hz. <#conf>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

nem lesz itt sor ha gyors vagy😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

fórum már van

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Szép kis sor lesz 😄
Megoldódott a problémám,köszönöm szépen a segítséget.A patchet is leszedte pár perc alatt.Csak még szerverek nincsenek.
Going smoothly! Patch has been deployed and Launcher is working. You can start downloading now to prepare! Maintenance should be over soon as long as no new issues are identified in the next half hour.
Tehát lehet updatelni és ha nem lesz gebasz fél óra múlva mehetünk sorba állni.
Nem akartam trollkodni nálam piros volt eddig most zöld lett így magamat is megvicceltem... XD 127MB valamit csak leszedtem..
mukika
Igen inkább munkahely mint játék, csak a modell miatt írtam példának. Illetve EVE amúgy sem egy felhasználóbarát egyszerû játék, viszont ez az és egyszerû mint a faék, és leköt egy jó darabig biztosan. Igazából szerintem még mindig hiányoznak a WOW BC-s idõk...

No mind1, nem akartam sírni, csak leírtam az aggodalmaimat, de majd 60-on meglátjuk mi igaz belõle.

Tatyla
betonfall trollkodott csak nyugi,mindig zöld...
amúgy arckönyvön most írták ki hogy még 30 perc

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Engem nem enged még be
Zöld lehet menni. XD
játszottam eleget eve-vel. ez a modell egészen jól hangzik papíron. csak amikor egy idõ után azért logolsz be, és csak azért logolsz be, hogy kitermeld a plexet, akkor ez már nem játék, szórakozás, és kikapcsolódás, hanem egy második munkahely. egyébként meg amennyibe kerül a plex, elég esélytelen kezdõ játékosként kitermelni úgy, hogy még értelmes mennyiségû idõd is marad a játékra.
szóval mindenki eldönti szépen itt is, hogy mit akar a játéktól.

mukika
Ja és a játékot kifelejtettem: EVE Online. Játékpénzért is (isk) tudsz havi gametime-ot (plex) venni, fordítva pedig plex-et venni a shop-ból valódi pénzért majd azt eladni ingame isk-ért. Mûködik. Ha akarod elõnyhöz jutsz ha költesz rá, de nem vagy rákötelezve.

Fpocok
Én úgy láttam, hogy great weapon fighterbõl van a legkevesebb... utána meg tank és healer. Sok alkalmam nem volt instázni, mert nem voltunk sokan és nem rakott be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

az lvl13 akart lenni

én tegnap húztam fel lvl3ra ez cw-t. elkaptam egy olyan idõszakot, amikor valamiért adott a játék bónuszként 1000 ad-t. a feat respec olyan 1600ad? szóval megvan az könnyen, figyeld a jobb felsõ sarkot.

Aullah, te mit vettél észre mibõl van nagyobb hiány healerõl vagy tankból? (30lvl+ !)
Illetve játékban beszélgettem más magyarokkal is, hogy sok a béna tank magasabb szinten, mert nehéz jól tankolni??
3. kérdés hogy lehet-e healer vagy tank nélkül érvényesülni (szintén 30lvl+)
válaszodat elõre is köszönöm
Fpocok
Nem tudom, mert nem tudom, hogy fog változni a zen-AD árfolyam.

semo1
ezért az emberek 90%-a nem fizetne havonta.

teddymac
Ha a server online valaki jelezze ,köszi

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

mukika
Persze nem muszáj semmit venni, nem is fogok az biztos amíg nem csökkentik az árakat, tesznek be valami havi member opciót vagy valamit... Nem számoltan utána, de mennyit kell farmolnom, hogy pl egy respeccre elegendõ meglegyen?

60ig biztosan játszom mert miért ne, tetszik és ingyen van. Endgame-t is kipróbálom, ha van olyan... Azt a bizonyos havi 10-15 dollárt/eurót is rákölteném amennyiben bejön, de ezt a modellt ezekkel az árakkal tényleg P2W-nek érzem inkább sajnos.

Fpocok
Táskát nem muszáj venni, megoldható másként. Kulcsot sem kell venni. Respecc az igen... Viszont mondj olyan játékot, ahol sima játék után tudsz szerezni igazi pénzes pénzfajtát.

mukika
Tegnap óta csak kb. 1-1,5 órát tudtam játszani és teszik, de ez az F2P modell amit a játék alkalmaz szánalmas és ha nem változtatják meg akkor hamar befog bukni az egész. Túlontúl magasak az árak és hogy pl. a táskákért, respec-ért meg kulcsokért fizetni kell több dollárt... Kicsit el is ment a kedvem az egésztõl. Ha normálisan akarna játszani az ember jóval többre jönne ki mint az elõfizetéses havi 10-15 dollár/euró.

Fpocok
Nekem van. 40es CW vagyok és a tank jól tud tartani egy ellenséget, szóval azt válaszd.

CW mellé milyen "petet" érdemes választani? Tank tudja tartani az aggrot,cleric healje megéri e? Akinek van tapasztalata írhatna pár szót,ha nagyon papirkatonák kiveszek 1 DPS-t arra legalább nem alapoz az ember 😊
<#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Ilyet nekem is csinált. Simán elindítottam újra a launchert és jó volt.

Aha oké, ezt nem tudtam pontosan, köszönöm!

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Wiki: A nyári idõszámítás ideje alatt a CEST van érvényben helyette (CEST=UTC+2). A köznyelvben a magyar idõ szerint kifejezés ugyanezt jelöli.

Inkább 8, de reméljük elõbb kész lesz. (UTC+2)

Sárkány Lovagrend

Áll a szerver! 7-11 AM PTD = 14:00-18:00 UTC + magyar idõ szóval ha jól tudom akkor 19:00-ig áll minden. 😊

Hyder
@ = Sift + 2

Steam: [HUN]Feriggno

Letöltöttem lassan de lejött. Telepítettem, indítottam. Elõször probléma volt a bejelentkezéssel. A felhasználó nevet nekem nem fogadja el, de email címmel belépett. Meg volt a patchelés is. Belépnék a játékba, kiírja hogy csatlakozik,várok várok, aztán kb 5 perc múlva kiírja hogy a szerver idõtúllépés miatt ledobott. Ha késõbb próbálkozok azért van esélyem???<#vigyor2>
Mint írtam én azt letöltöttem(azzal is ugyan azt csinálta) de azért köszi😊
DE most Rendszergazdaként indítottam el és elindult a patch letöltés 😊!
Baromi lassan jön lefelé de legalább jön😊 Szóval ha esetleg másnak is volt ilyen gondja próbálja meg rendszergazdaként indítani! Nekem bevált😊
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel se játszom ma. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sajnos e-mail címet nem enged írni valamiért.
semo1
Áll a szerver??

Pár hozzászólással lentebb találsz 1 Neverwinter.exe fájlt töltsd le és lám.. 😊

Hát nekem a bal felsõ sarokban megjelenik egy kis ablak amiben azt írja,hogy a launcher megpróbálja frissíteni magát,legyek türelemmel,majd kapok egy hibaüzenetet és kész. Újrainstalláltam már,leszedtem az exe fájlt is de semmi...
Mi lehet a gond mégis? Valakiek valami ötlet,hogy mit csináljak még?
Fpocok
Jééé... erre nem is gondoltam.

a játék felcseréli a Z és Y betûket a magyar billentyûzet miatt, ez lehet az oka ha hibás felh.nevet v. jelszót ír, de a honlapon meg beenged.
Fpocok
open béta igen 😄

Viszont már nem lesz karaktertörlés, szóval olyan, mintha kijött volna a végleges.

Ja hogy még mindig a bétánál tartunk. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Életképes
ez is béta😊
Nem játszottam a bétájával a játéknak, mit érdemes most kezdeni? Igazából vagy dpsben vagy healerben gondolkodom, de nem tudom, hogy a pap mennyire életképes egyedül.

Próbáld úgy, hogy a felhasználónév mezõbe az e-mail címedet írod.
Azért kiadott 50k-ért elvárnám hogy legalább login esetén elõnyöm legyen... Na de majd most hogy karbantartanak, talán történik valami...

ez megint csak furi..
mondjuk eddig ossz vissz runes of magic-el es a ddo-val jatszottam igy online.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)