Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
automatán csak skirmishbe pvpbe meg dungeonba rak be. Ha másokkal akarsz játszani (akiket nem ismersz), esetleg kérdezd meg zone chaten, kinek kell a küldi és partizzatok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez az elsõ MMO amit kipróbáltam, és lenne kérdésem.
Pl. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy már az elején is többedmagammal játszhassak, ne csak egyedül csináljam a questeket?
Csak a skirmish eseménynél találtam módot a másokkal való játszásra. (Egyelõre 10-es szintig jutottam el a játékban.)

Fpocok
Köszi <#puszi>

jó cikk !
Sanyi!

Köszönöm szépen segítségedet,így már frankón patchel - a hétvégén iszok egy sört az egészségedre:D
Neked is köszi pocok a segítõ szándékot!
játékon belül vélhetõen számít a z és y betûk felcserélése pl. a jelszó megadásánál, de aki launcherbõl sem tud bejelentkezni ott talán más a probléma. nekem az accounton 2 név van, amit kiír mindenhova, ez a display név, és külön van a user név. ha jól emlékszem regisztráláskor kellett így megadni, de már nagyon régen csináltam, nem vagyok benne biztos. esetleg arra oda lehet még figyelni, vagy ha más nem, ahogy elõttem írták meglehet próbálni a bejelentkezést e-mail címmel is.
Fpocok
Aki szeret olvasni az elolvashatja az elõzetes tesztetemet a játékról.

a bétás class fórum direktlinkekrõl még elérhetõ maradt

Guardian Fighter/Great Weapon Fighter
Trickster Rogue
Control Wizard
Devoted Cleric

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok
OMG!
Végre egy fasza boss fight!
http://www.youtube.com/v/GsCAKeAsxG8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Cassell!

Nálam úgy oldódott meg,hogy átállítottam a billentyût angolra és a shift+2-vel tudtam írni @-t és a felhasználó névhez az e-mail címet adtam meg.Úgy már beengedett.Remélem neked is jó lesz így.
Játékon belül lehet astral diamond-ot zen-re váltani. ~500diamond/zen a váltás. Szóval kell farmolni rendesen. :D
Fpocok
Így van. Lehet venni astral diamondból Zen-t.
Character slot azt hiszem amúgy 500 Zen, ami 5-6 euró talán? és két karakter helyet ad.

Lehet hülyeséget kérdezek, de mintha olvastam volna valahol, hogy játékkal tudsz zent szerezni, a kérdésem az hogy tényleg így van-e illetve ha nem, valahogy lehet-e szerezni + character slotot?
Fpocok
És ha regelsz újat? Ha nincs az accodon zen, akkor nem számít.

Nem tudok ott sem. Már elküldettem a felhasználói nevemet, meg a jelszót is megváltoztattam, de így sem tudok sem a pw oldalon loginolni sem a játék launcherjában...
Fpocok
Próbálj meg az account neveddel és a jelszóval belépni. Használj copy pastet, Próbáld meg az Y helyett Z-t írni, mert összekeveri a kettõt. Fórumon be tudsz logolni?

Sziasztok!

Ugyanaz a problémám mint sanyi83-nak nem enged belépni hiába adom meg a jó e-mail címet meg a jelszót. Hogyan sikerült ezt megoldani?

Fpocok
Most nem tudom megnezni, de wikit probaltad? Ott van banner alatt.

Tud valaki ajánlani valami oldalt ahol meg tudom nézni pontosan melyik képesség mire ad?
Mielõtt belevágok szeretnék informálódni. Valamint rendszeres Ts-t használó klán tagságára pályázom! 27 éves vagyok, napi 16 órát vagyok online általában?
Tatyla
postán tudod felvenni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Skypack
Egyetlen szó minden problémára: BÉTA :D Mondjuk ahhoz képest elég korrekt game

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Világít a levél és nem kaptam semmit..
Nekem sajna a jelentkezésnél azt írja hogy "This module is not available"
Megvan a karim. XD
Ezért nem jelentkezem tele a tököm a sok életrajzot kérek Guildal csupán kiakarok kapcsolódni és jól érezni magam 1 társasággal...
Megnéztem a jelentkezést.Sajnos nekem nem jó.
Eltûnt a részletes önéletrajzom,a pszichologiai jellemzésem,az erkölcsi bizonyítványom és nem találom a dokumentumot a nemzetbiztonsági átvilágításomról se.<#whatever>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

teddymac
Legalabb irtak volna ki ,hogy offline lesz a server x idõ múlva ,BALFASZOK !

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

KisCsaj küldte is a jelentkezést <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hát, megcsináltam egy törpe guardiant meg egy elf papnõt, de a karakterválasztó képernyõn nem jutok túl, mindig ledob a szerver, még mielõtt bejelentkezhetnék. Valszeg várok holnap délutánig, ha hazajövök melóból, hátha addig valamennyire javul a helyzet.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nekem is eltûnt. :D

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Nekem sincs karim..
Offline a shard, semmi extra
Mondjuk az kicsit bánt hogy visszafele tartottam hogy 10-es legyen a Tankom, de ez az online már csak ilyen
Skypack
Az hogy lehet, hogy eltûnt a karakterem?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Sziasztok!

Az Árnyjárók guild megalakult a Dragon shardon! Várunk minden érdeklõdõ játékost!

Honlap
Jelentkezés

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

semo1
combat közben nem lehet mozogni,ez borzalom.

Köszönöm szépen, így már jó! :)

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

bazdmeg! insta közben kivág... PW Grat...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Dragon meghalt... pedig már insta végén voltam faszom.

Megy.Csak a játékosok álltal zsúfoltabb helyeken szaggatni fog.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Fpocok
Grafikai beállítás kurva részletes. Nem mondom, hogy megy, de próbálkozhatsz.

egy magos procival meg se probáljam? Vga Hd 4600 512, 2Gb ram. szerintetek
Benn vk én is. :)
megy a szero

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

GreenHun :

Neverwinter\Live\Localdata -> Gameprefs.pref
Megnyitod notepaddal,átírod 75re a frissitést,elmented,írásvédettre nyomod aztán hátha bejön...
Hirtelen csak ezt az egy config filet találtam.
"Almost done! 15 more minutes is the estimated resolution time."

próbáld ki, nem kerül semmibe. bár lehet jobban jársz, ha adsz neki 1-2 hetet, hogy lemenjen a kezdeti hullám.

XD
es a masik monitoron facebook csekkolas...
felesegem kiter a hitebol:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Kérdeznék mindenkit, hogy én mint wow, aion, warhammer, tera és még ezernyi mmo után ez a neverwinter, hogy "hatna" rám?
Imádtam a Neverwinter sorozatot, de mennyiben más ez az egész mint a többi "hagyományos" mmo?

https://www.twitch.tv/sp1gu