2681
Neverwinter MMORPG
  • Morpeus
    Megint van egy rossz hírem... :D
    Kevesebb mint 15 zent kapszt érte.
  • HyperMonkey
    Gondoltam hogy nem, túl szép lenne. Ezért a 6000 AD-ért biztos kapok vagy 100 zen-t :)
  • Morpeus
    Van egy rossz hírem...
  • HyperMonkey
    Király, van 6000 AD-m. Remélem 1 az 1-ben váltja :)
  • Morpeus
    Rosszul tudod. Ad-ért is lehet venni.
  • HyperMonkey
    Zen-t csak valós pénzért lehet venni igaz? AD-ért pl nem. vagy rosszul tudom?
  • Murmur
    Lehet, ahogyan festeni is, mondjuk én még nem próbáltam.
  • HyperMonkey
    Lehet skin-eket változtatni ruhán? Festeni tudom hogy lehet...
  • Murmur
    Én 20 körül találtam olyat rare).
  • HyperMonkey
    Kíváncsi vagyok a magasabb szintű gear-ekre, mert lvl20-ig még nem látam robe tupusú geart csak nadrágot, ami egy varázslónak elég béna :)
  • HyperMonkey
    Ezek az augment tipusú companionok is zen-be kerülnek gondolom.
  • Murmur
    Köszi. Majd elválik. Időhiány miatt én lassan jutok el oda, addig is gyűjtöm az infókat. :)
  • Morpeus
    Great weapon fighter
  • HyperMonkey
    Elég baj az.
  • HyperMonkey
    Milyen karaktered van hogy healer companionnal mész?
  • cain
    nekem azt mondják a t2-t farmoló srácok, hogy az augment typusú companionok a leghatékonyabbak az endgameben.
  • Morpeus
    Biztosan hatékonyak. Kis szinten is mennyit segített. 40-es szinten is megérzem ha nincs ott a healerem. Pedig az az alap még.
  • Murmur
    Ha nem is esik, akkor is érdemes még várni a költekezéssel. Majd ha lesznek beszámolók róla, mennyivel hatékonyabbak az endgame tartalomban ezek a követők a hagyományosoknál, akkor esetleg veszek egyet.
  • Morpeus
    Amúgy szerintem meg kéne várni amíg az endgame tartalmat végignyomja valaki. Lehet esni fog valahol...
  • cain
    lila gyógyász nincs a zen marketen.
  • HyperMonkey
    A gólemet tudom hogy meg lehet venni valami 3500 AD-ért ha jól emléxem. Az angelt kérdeztem. Nekem healer kell :)
  • Avenger
    Szerintem a golemre gondolt. Az angelt én legalábbis nem találom a zen marketen.
  • cain
    ohhh, köszi.
  • HyperMonkey
    De azt írták hogy csak ardent coinból vehető meg, ezért kérdeztem. De ha astral diamondból is megvehető akkor meg faszaság. Ha meg 10k szép magyar foint, és tényleg annyira epix com ha már lila akkor megveszem pénzért/zenért.
  • Vincentcloud
    Köszi Szépen :)
  • Morpeus
    Köszönöm a választ!
  • Fpocok
    Alienware pack
  • cain
    Items
    Nightmare Lockboxes may now be discarded or sold. FUCK YEAH
  • Morpeus
    Jó üzlet ez nem vitás. De ha akarod akkor kifarmolhatod és megveheted astralból. Én inkább kifarmolom amikor oda jutok.
  • foxxi
    nem értelek Ott az itemshopban és meglehet venni. Persze nem kevés Zen kell hozzá ( valódi pénzben kb 10k - egy szaros követőért ). Jó üzlet ez a f2p
  • HyperMonkey
    Most komolyan nem lehet ezt a guadrian angel-t venni semmi másért? Zen-ért sem?
    Tehát aki lila healer companionnal akar menni az beszopta? Elég nagy fail lenne ha így lenne…
    Legalább zen-ért adnák oda ha valaki hajlandó fizetni érte nem?
  • cain
    az ardent coin és a celestial coin nevű devizák is az isteni figyelem numerikus mértéke. ez a következőt takarja: ha emlékszel még a karakteralkotásra, megadhattad, hogy a karakter milyen istent követ. a 11. szint elérése után lehetőséged van a választott istenedhez folyamodni buffokért, és egyéb random bónuszokért. adhat astral diamondot (pár százat szokott, nem ebből leszel gazdag), xp-t, néha tárgyat is - és minden nap első alkalommal, amikor kéred (difólt hotkey rá a ctrl-i), ad egy ardent coint, és egy celestial coint. a trükk az, hogy ha két invokáció között több, mint 24 óra telik el, akkor ez a két deviza közül a celestial coinok mennyisége szépen lenullázódik. az invertory ablak egyik fülén látod, miből mennyi van.
  • Avenger
    Lehet 360, mert gondoltam is, hogy ha egy évig minden nap belépek akkor meg tudom venni. :D
  • HyperMonkey
    Szerintem ez a guardian angel vagy vehető zen-ből is, vagy az ardent coin máshol is beszerezhető. Nem hinném hogy 1 évig kéne rá gyűjteni, mert napi 1db szerezhető :)
    Ha ezek a lila companionok zen-ből megvehetők az nekem oké.
  • Fpocok
    Szerintem 360, nem?
  • Avenger
    Szerintem ezek már jók 60on(30as karakterszinten a 15ös companionok még elmennek). Ardent coinból 24 óránként lehet egyet kapni imádkozással. Ezen felül nem találtam még más beszerzési lehetőséget. :)
  • HyperMonkey
    Ez az ardent coin vehető vagy esik?
    Jó lenne ha ez a guadian angel durván jó lenne, jobban szeretek healerel menni. Az SWOR-ban sage-ként se a tank companionnal mentem hanem a healerrel.
    Ez a guardian angel és gólem még lvl60-on is hatásosak?
  • zenoka
    megneztem tegnap mit frissitettek a foundry power levelling ellen..
    hat most az van hogy ha bemesz ogre-t olni barhova akkor azt csinalja hogy az elso ogreert megkapod szepen az xp-t a masodikert is valamennyit de utana semmit... ki es vissza kell menni ujra a kuldibe.. igy azert lelassul ez a fajta tapolgatas... aztan lehet hogy nem:)
  • Avenger
    A tank a golem a zen marketen. Healer pl a guardian angel, ami ha jól emlékszem 250 ardent coin.
  • HyperMonkey
    Ezekből a lila companionokból is van tank is meg healer is? mert akkor veszek mindkettőből. Ha nincs rajtuk szintkorlát, és lvl20-on már használhatom.