Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom most offline a szerver de gyors meghirdetem a Dragon szerveren lévõ klánunkat! Minden magyart szívesen várunk, egyenlõre semmilyen követelmény nincs.
Játékbeli nevem: A'zinRock
Amíg a szerver offline addig nyugodtan gyertek fel Ts-re hozzánk:
Ts3 ip: ts3.tsbazis.info:9050
Szoba: ASYLUM
Alszoba: NeverwinteR
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
napi astral diamondot bukom ugy tunik😞
más: arnyjárokon kivul alakult mar magyar guild?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"We're aware that the servers are inaccessible at the moment and are investigating. Thanks for bearing with us!
We'll update this post with more info as soon as we have it."
The gods have disconnected you ...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Astral Seal rádob ellenfélre, minél jobban sebzitek annál jobban gyógyultok
Akinek kell egy kis több heal az hátrajön rácélzol Healing Word.
ide szépen le vannak írva mi mire való
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valaki tudna segíteni? Elkezdtem egy Devoted Cleric-et, most lvl 8-as, de valahogy a healelés nekem kicsit idegen még.
Nem tudná valaki elmagyarázni nagyvonalakban, hogy melyik spell mire jó, mi az alap mechanizmus a healre, mert voltam már skirmishben, de gyakorlatilag azt se tudtam egyelöre, hogy mi merre hány méter.
Az angol leírásokban meg nem értettem meg mindent elsöre.
Köszi.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
need>greed>pass
szóval pl ha te need-t nyomsz amig a többiek passt, akkor automatikusan te kapod a tárgyat. de ha mondjuk mindenki greedel, akkor kockadobás dönti el kié lesz az item.
ha haverokkal mész akkor ez értelemszerûen mûködik. de ha idegenekkel akkor sem ajánlott mindenre need-t nyomni, ahogy hyder is irta
Ha tudod használni a cuccot akkor értelem szerûen Need
Ha csak eladásra vagy altnak esetleg cseredarabnak akkor Greed
Ha nem tudod használni a klasszodból adódóan (ezt írja is) akkor Pass
Persze ezek csak opcionális választási lehetõségek, de nem szeretik a loot ninjakat a playerek 😊 A lényeg, ha nagyon kell és tudod használni akkor Need, ha csak jó lesz a szatyorban akkor Greed ha pedig semmire nem jó akkor Pass
Tehát a prioritás a következõ Need --> Greed --> Pass
Ezek után rollolnak a Need playerek (ha vannak) és a magasabb számot dobó nyer, ha senki nem "Need" elt, akkor Greed dob és azok közül kerül ki a nyertes
Steam: [HUN]Feriggno
Nem igazán értem, hogy a "Need" vagy a "Greed" választása hogyan módosítja a tárgy megszerzésének esélyét.
2. Szerintem nem. Valakit meg kell kérned, hogy adja át.
És akkor még két kérdés:
1. Ütközik az valamilyen szabályba, egyáltalán kivitelezhetõ, hogy az ember regel 3 db accot, és így mindegyik karaktertípust ki tudja próbálni, és aktívan játszani is velük, mikor melyikhez van kedve?
2. Egy adott accon belüli két karakter át tud adni egymásnak tárgyakat?
Én Dex/Str re gyúrok, mivel lesz egy olyan Feat ami "Increase the amount of bonus damage Strength gives you by 5/10/15%" Valamint 30on mindenre kapsz +1 et (valamint minden 10. szinten oszthatsz 2-t) ezen felül:
Effect of Ability Score on stat per point over 10
Strength: Damage bonus 1%, (DoT) resistance 1%, Stamina Regeneration 1%
Dexterity: Critical Chance 1%, AoE damage resistance 1%, Deflection chance 0,5%
Persze a játékstílusodtól is függ, hogy melyik úton haladsz majd
Steam: [HUN]Feriggno
Lenne egy kérdésem, rogue -val kapcsolatban. Ugyebár a fõ ability a DEX majd másodlagosan az STR valamint a CHA. Karakter készítéskor valamivel több STR-el mentem így 20/15/13 (DEX/STR/CHA) lett az eredmény. Most lvl 10-en van lehetõségem tovább növelni az értékeket, így felmerült, hogy mire is kéne raknom. Maradjon így vagy a 2 másodlagos ability legyen egyenlõ arányban (tehát +2 CHA s majd egyenlõ mértékben növelve) vagy esetleg a DEX-re koncentráljak, avagy DEX/STR páros?
Stability
Made further improvements to server stability and performance.
Items
If a player enters a Dungeon while the Dungeon Delves event is active, the end-of-dungeon chest now properly rewards a class-specific piece of gear in addition to other rewards.
Epic Gray Wolf Den now rewards the correct types of Seals.
Epic Cloak Tower now rewards the correct types of Shards.
User Interface
The text under Skirmish event headers now displays correctly.
The Rename Character button is now correctly clickable when a player has a Rename Token on the account.
Players must now be level 15 or greater, have purchased a Founder's Pack, or have transferred Zen into Neverwinter to send in-game mail to a player not on his / her friends list.
to those of you who are interested in rolling a GWF, if you have any questions regarding the class you can hit me up ingame mostly.
i am lvl 60 and got my full t1 equip plus a ton of dungeon experience to share so feel free to AMA.
just to get you up to the task the GWF is not for soloing!
it's a group oriented class and plays itself a bit rough when soloing.
furthermore it's a late bloomer so you better get some gear before it's doing sth. good
leveling can be a real pain in the ass.. you'll use a ton of potions and might die often.
endgame gameplay is rewarding and takes a lot of practice but you're going to be the most mobile class in the game while still tank (any) encounter (need a good! healer for that) and doing damage just 20% under a TR.
i hope this might help someone decide for or against this class.
i love the playstyle!
see you ingame
Nyx
Ez eddigi tapasztalat, mert én elve tankkal indultam, sajnos 30-ig mûködik felette nem nagyon. Még nem vagyok 60-as azt nem tudom az end game-ben mennyire lesz értelme a tankolásnak, de 30 feletti tapasztalatok alapján ott sem lesz szükség tankra.