2681
Neverwinter MMORPG
-
#1641 Harc utáni regen hiányát már rég megszoktam Diablo2-ben meg Neverwinter Nights-ban :D Ezekben is csak akkor lehet gyógyulni, ha visszamegyek városba, esetleg van regenes cuccom, vagy healpoti. Esetleg spell. Jó mondjuk egyik sem kifejezetten mmo. Sőt, Diablo még csak nem is annyira rpg...
Namindegy, mondok mást: Lineage2-ben sem vártam meg harcok között, hogy feltöltődjek max hp-ra regen-ből, inkább eltoltam pár healpotit, hamarabb harcolhattam újra. Ott is inkább a manahiány késztetett várakozásra.
Tényleg, varázslás itt hogy van megoldva? Manából? Esetleg megpróbálták átvenni d&d napi varázslatos rendszerét? Érdekelne, lehet nyáron adok egy esélyt a játéknak. -
#1640 Bug, biztos javítani fogják, jöhet a sör. :p -
HyperMonkey #1639 Hát éppen lehetne tenni a ninják ellen. Be kéne építeni itt is azt, ami a wowban remekül működik, csak arra tudsz needelni amit tudsz is használni. Ha nem tudod az adott itemet használni, akkor a need opció legyen inaktív.
A tank companionnak nem kell minden közelben álló mobra ráugrani, hanem kéne egy skill, illetve kelltő, egyikkel utasítod hogy támadjon, a másikkal meg visszahívod. Pici pet management. Minden MMO-ban benne van ahol van pet/companion. Persze az igazi egy pe bar lenne, ahol be tudod állítani a viselkedést (agresszív, defenzív, passzív pl). Szóval egy percig nem mondom hogy a játék nem jó, mert nagyon is jó. Sőt, meglepően jó, nem sokat vártam egy x-edik fantasy F2P MMO-tól. Ennek ellenére a játék egy csiszolatlan gyémánt. Még mindig béta, lehet majd csiszolni rajta. A harcok hangulata és a harcrendszer szerintem telitalálat, az insták hangulata szintén.
Van viszont valami amit nem értek, aki elmondja kap egy raklap sört…
A healer companionomnak van az első heal skillje, ami azt csinálja, hogy 10 sec alatt a full HP-m 20%-át healeli vissza. Ezen van egy 30 sec CD (sok szerintem). De általában az van, hogy hiába telik le a 30 sec, hiába állok ott pl harc után hosszú perceket 70-80% HP-n, nem healel pedig a 30 sec többszöröse eltelik. Ezt nem értem. Véleményem szerint úgy kéne működnie, hogy ott a healer companion, a game szól neki hogy hé, kislány a gazdi sérült, és ő felgyógyít, amennyiben nincs CD-n a heal képessége. Ennek ellenére hosszú percekig (5-10 perc is akár) csak áll és nem csinál semmit. Azt észrevettem, hogy amint harc kezdődik, eltolja a skillt, de akkor sem azonnal. Tehát olyan mintha nem tolná CD-re a skilljét akkor sem, ha lenne á lehetőség, és kellene is. Ez bug lehet.
-
#1638 Harc utáni gyógyításra ott a health potik tömkelege. Nem egy nagy összeg és harcon kívül nem véletlen, hogy nincs rajta CD. Goldot nagyon másra úgysem lehet költeni. -
#1637 A ninjákkal nem lehet semmit tenni. Megszoksz, vagy megszöksz.
Partyleader bárkit ki tud rakni a partyból.
Ha a tank companion minden közelben álló mobra ráugrana, akkor meg az lenne a gond. Jó így szerintem.
A module1 meg talán valami új karakter. druid esetleg. -
HyperMonkey #1636 Miért lett szokás, ha valakinek valami nem tetszik, egyből "irány a wow"
Azért elképzelhető olyan helyzet, hogy valakinek egy MMO elem nem tetszik nem? Ez se tökéletes játék, van akinek ez nem tetszik benne, van akinek meg az.
Egyébként igazad van, a D&D kimaradt az életemből, mert nem is érdekel. Nekem elég ha egy MMO játéktechnikailag és hangulatban jó. Ez a játék jó mindkét tekintetben, egyedül ez a regen dolog nem tetszik benne (na és a loot osztás opció). -
#1635 Ha valaha is d&d-ztél volna ilyeneken nem lepődnél meg, mert ott ez a játékrendszer szerves része, sőt örülsz, ha a companion harcol és nem menekül. -
#1634 Nincs rá mód, erre a megoldás a TeRa nevű mmo. -
#1633 látom a d&d mint fogalom kimaradt az életedből, ott se gyógyulsz fel harc után.... és korrektül van a játékba megvalósítva a 4ebe létező short és long rest, ám ha erre vágysz irány a wow ;) -
cain #1632 nah, már ideje lefeküdnöm, elég szarul ragzom így fél egykor a finnugrot, nézzétek el nekem a helyesírási/nyelvhelyességi hibákat.
nn -
cain #1631 mi ez a selfheal? aki gyógyász, lett légyen companion, vagy devoted cleric, bármikor meg akármikor healeli magát, kivéve, ha nincs cc-zve. miért kéne felgyógyulnod attól, hogy végetér a harc? a játék a d&d 4e-re épül, felteszem ott sincs ilyen (2nd editionig követtem a az ad&d-t, azért mondom csak, hogy felteszem).
ha ennyire kritikus, hogy harc után regenelj, tarts magadnál egy öltözet regenerationre bónuszt adó ruhát, és öltözz rá.
tábortűznél, és lerakott oltárnál meg mindenki gyógyul szépen magától. -
HyperMonkey #1630 Hát nem én voltam a leader, de akkor ok nem szóltam, ki lehet tenni. Nem baj az ha nehéz egy játék, ok ne legyen selfheal combat közben. De hogy combat után nyugiban se gyógyulsz fel, az gáz. Az nem a nehézségről szól, mert nem vagy veszélyben, egyszerűen baromság. -
cain #1629 a community idővel kipurgálja magából az ilyesféle fekélyeket. ki lehet tenni bárkit a partyból. a leader a party képernyőn (gyk.: "K" betű, my party gomb) kijelöli, rákönyököl a remove gombra, és szia dobozos. partyban azért van a gyógyász, hogy felgyógyítson.
én szeretem, ha vannak vízválasztók a játékban, ahol akinek ez nem jön be (és itt nem az agyatlanul mindent needelőkre gondolok), keres magának képességeinek megfelelőbb elfoglaltságot. elég nagy a választék mmoból, kell olyan is, ami nehéz. -
HyperMonkey #1628 Köszi. Egyre jobban elmegy a kedvem a játéktól, akkora bakik vannak benne hogy hihetetlen. Instában mindenki needelhet mindenre. Egy brotos nevű GWF mindet behúzott, a CW cuccokat is. Volt egy partytag aki az elején DC-zett, senkit nem lehet kitenni a partyból (brotost is kibasztuk volna)
Az meg hogy harc után sincs HP regen, egyenesen epic fail. -
cain #1627 jó, hát aki hülye, haljon meg, nem lehet rajta segíteni.
a sárkány után idris újra ezmode, wolf den pedig megint kihívás. -
cain #1626 ez miez? -
mnorbi2 #1625 udod iranyitani barmelyik encounter skillre agrozik, mindig azt tamadja maire encouner skill tolsz -
#1624 Dupla AD hétvége lesz -
diegho #1623 Y-al (QWERTY-nél Z-vel) tudod visszakapcsolni az ösvényt, a J (journal) listában pedig ki tudod választani melyik küldetéshez mutassa az utat.
A tank amint támadsz előremegy és magára húzza az ellenfeleket,nem mindet, de pl CW-vel ez teljesen jó, megfogom a nagyobb dögöt, a többit kinyírom mire rám tudna jönni, teleportálok egyet hátra és ott marad a compival én meg szétszedem. -
HyperMonkey #1622 2 kérdésem lenne:
1. Amikor megvettem a lovat, onnantól nem mutatja a questekhez vezető utat azokkal a fényösvényekkel a földön. Ezt nem lehet visszakapcsolni valahogy?
2. A tank companion gáz. Nem lehet előreküldeni, csak akkor támad ha én támadok. Nincs mód küldeni előre valahogy? -
#1621 Csekk disz áut! -
Gyogyito #1620 Lvl 27 - 35 közötti játékosunk jelenleg 9 fő van. Ezen felül sok szintező karakter van, sokan vannak, akik munka mellett játszanak, és nem rohannak sehova. -
diegho #1619 Vannak ilyen 30 körüli játékosaitok is, vagy főleg 60? -
diegho #1618 Tudom, de amikor a túloldalon van nehéz átverekedni magam a sok addon és kerülgetni a boss aoe sebzéseit. Kb akkor értem oda, amikor lejárt a 15 sec, de már előtte is egy szobában újra kellett élesztenem, akkor is állt és nézett. -
Gyogyito #1617 Diegho és Avenger:
Az Árnyjárók guild szívesen lát a soraikban minden olyan játékost, aki szeretne egy közösség tagjaként szembeszállni Neverwinter kihívásaival.
Látogassatok el honlapunkra, és ha úgy gondoljátok, írjatok egy rövid applyt. -
Sunrider924 #1616 Meghalasrol nem biztos hogy mindenki tudja, de 15 masodpercig fel lehet szedni az elesett csapatttarsat, de ha lejar a 15 sec akkor veglegesen meghal es csak wipe/bosskill utan tud viszajonni. Szoval amikor a party chatben megjelenik a Help(akarmilyen nyelven, kedvencem a francia)akkor azt az illetot fel kell kapni hamar es maris tudja tenni a dolgat tovabb. -
diegho #1615 Ma olyan healert kaptam, akit megölt a sárkány. Beállt egy pontra és nem mozdult odébb, amíg nem halt meg. Ezt 2szer eljátszotta egymás után, fel is adtuk. Előző csapatban meg már kb 15%-on volt a dragon, amikor szintén valaki nem figyelt és meghalt. Jó lenne pedig betolni ezek daily-ben, mert adja az AD-t, igaz elég sok időt elvesz, lehet inkább haladok a sima questekkel helyette, azok legalább értelmes dolgokat adnak, meg skirmish-t tolom majd egyre többet, azok gyorsan megvannak jó pörgősek is.
Más. Mi legyen a 2. karakterem? Sokat gondolkodtam, hogy mit kellene, de nem tudom. Mi lesz a 6. karakter tudni már? GWF-et néztem ki elsőre, de sokan panaszkodnak rá, hogy gyenge. -
#1614 Valami 18+os guild engem is érdekelne a dragonon. Nem tervezek semmi HC játékot, de egy kis társaság néha jól jön. :) -
Sunrider924 #1613 A Lair of the mad dragon-nal adtam fel a random pugolos instazast es inkabb felkuldiztem magam 60ig. Az az insta nagyon durva ugras a korabbiakhoz kepest, korabbi instakban minden boss faceroll/zerg, de az a sarkany az mar komoly odafigyelest kovetelne, persze olyan csapatokkal eselytelen amiket a dungeon finder osszerak, nem tudtam mi volt viccesebb a 3 clerices banda vagy a tank nelkuli. A "jo hir" az, hogy az osszes tobbi insta ami kovetkezik, ugyanilyen nehezsegu lesz, ha nem jol szervezett/odafigyelos a banda akkor a vegso boss mindig bukta, a farkas, Idris stb. Pedig olyan rohadtul egy kaptara megy mind, boss>add>boss es minden lemenne siman... -
Eksz #1612 60 GWF ~8900 -
diegho™ #1611 Van dragon-on valami értelmes magyar klán? Kellene egy használható csapat a sárkányos dungeon-ba, 33-as vagyok, de ezekkel a random ice storm+shield-et tologató CW társakkal lehetetlen megcsinálni, mert sosem tudjuk megszórni az ellenfeleket aoe skillekkel, ha állandóan akkor lökik el a fele bandát, amikor én arcane singularity-vel akarom összeszedni őket. 3-szor egymás után játszotta el az egyik csapatból a CW ezt, megkértem hagyja abba, mert így semmi értelme, erre azt írja, hogy de azok sebeznek a legtöbbet... no comment. -
cain #1610 újabb kb. 2 óra karbantartás.
Hey everyone, we sincerely apologize for the short notice. We need to perform emergency network maintenance to ensure a stable performance during Open Beta. It is expected to last around 2 hours, perhaps longer.
We'll keep you up to date right here!
This maintenance is intended reduce downtimes and lag you may be experiencing. Thanks for being so patient! -
#1609 32es cw 2000 körül. De van egy köpenyem amit nem cserélek le már 20as szint óta, mert mindig csak nyakláncokat találok. A köpeny meg jól néz ki. :) -
Sunrider924 #1608 60as DC, 6200 -
#1607 kinek mennyi a gear score-ja?
nekem a 43-as cw-m most 3843-nál jár -
#1606 381-ért is van most bent zen. Remélem jól lemegy az ára. :) -
#1605 Folyamatosan fog lemenni... 40000-44000 AD most 100 zen. -
Morpeus #1604 Jaja, én is úgy emlékeztem, hogy 430 körül van, de most 406 a legolcsóbb. -
HyperMonkey #1603 Mi?
430 AD-ért kapsz 1 zen-t? -
cain #1602 egész szépen megy lefelé, tegnap még 430 körül volt az árfolyam.